לא בגלל התאורה אלא בגלל הפלאש של המצלמה. צלמנים מקצועיים יודעים לעבוד באופן שהאור שנזרק על הפנים איכשהו תופס כיוון ונעלם.. דבר נוסף.. לכל "המבריקות", יש לכן אפשרות לחגוג על הנושא.. שיא האופנה היום(וכן יש קשר בין אופנה לבין כלות..) הוא הברק. בכל רשתות הקוסמטיקה וכל המאפרים המובילים בעולם משתמשים הוים עם אבקות נוצצים ומשחות זוהרות. אסתי לאודר השיקה לפני זמן קצר בכל העולם במקביל משחה היוצרת ברק זוהר ומשחה נוספת היוצרת ברק אולטרה. לאחר שמסיימים את תהליך האיפור מתופפים בעדינות בקצות האצבעות מהקרם ומתקבל מעין ברק זוהר על כל הפנים. אז אוסי..תתחילי להנות מהקטע. הברק - שיא האופנה.
להם בגלל מיה. לא יכולתי להשאיר אותה ביום החתונה. אני מרגישה רע מאוד..חטפתי התקף של אולקוס שכבר שנים מספר שהוא בגדר "נעלם" אצלי. זהו. מנסה קצת להתאושש. הכאבים כל כך חזקים שאני בקושי עומדת על הרגליים. מיה התארחה אצלי אתמול מהבוקר. את יום החתונה היא היתה אמורה לבלות אצלי. במוצאי שבת בבית החולים מצאתי את עצמי בוכה מכאבים וחושבת מה אני אורמת למיה, שכבר החליפה אולם, שהחברה שלה ברחה לאילת והשאירה אותה עם שמלה לא גמורה, שתאריך החתונה השתנה מכל מיני סיבות 4 פעמים... לא מצאתי דרך בכלל להגיד משהו. הסברתי את זה לרופא חתמתי על הצהרה וברחתי למיה. חבל שלא יכולתי לעשות לילדה המקסימה הזאת שמח כמו שאני תמיד עושה אבל אפילו לצחוק אני לא מסוגלת עם הכאבים בבטן. זהו. היא הייתה כאן עכשיו, באה לבקר ולהגיד שהכל היה בסדר. וחוץ מזה? באמת שהתגעגתי לכאן.
הטיפול בעצמך ומצד שני את מגלה מסירות מדהימה כלפי הכלות שלך! אני לא יודעת אם לצעוק עלייך שאת חייבת לנוח ולהבריא בנחת או להגיד לך כל הכבוד על הטיפול במיה! טוב, נו, בטח יש מספיק מי שצועק עלייך אז אני אסתפק בלהגיד לך: כל הכבוד! יצאת גדולה! בכל מקרה, תרגישי טוב ותבריאי במהרה! שולחת לך צרור
וואו, זה נשמע ממש רציני וממש כואב... מה עושים? את בטח על טונות של כדורים, לא? אני מקווה שאת מאפשרת לעצמך לנוח ולאיציק לפנק אותך... תרגישי טוב, יקירתי, החלמה מהירה... באהבה,שרית.