מזל טוב למיה

*שיר

New member
אתי! החלמה מהירה מהירה

והמון בריאות! ושלא תשכחי לנוח קצת בין כלה לכלה!!

הילית*

New member
את מלאך...

תרגישי טוב...ותשמרי על עצמך !!!!! אני חייבת לספר לך שבנוסף לכל הצרות שהיו לי יום לפני החתונה אז ביום החתונה עצמו הבן של המאפרת שלי אושפז בבוקר בבית חולים לאחר התייבשות רצינית במהלך הטירונות (הוא היה בדיוק שבוע בצבא) וראיתי את המאפרת שלי נקרעת כי הבן שלה בסורוקה והיא הבטיחה לאפר אותי... ואני יכולה לתאר את זה כהרגשה איומה, הרגשה שלוותה אצלי באושר על זה שאח שלי אולי יבוא לחתונה ושאני עומדת להתחתן. מה גם שהבנתי שהיא לא תבוא לחתונה שלי וזאת אחת שאני בקשר מאוד טוב איתה כבר שנים... אז אני יכולה להתחבר להרגשה שלך, של הצורך למלא הבטחה ואני יודעת שיש רק כמה אנשים כאלו בעולם...

dorlim

New member
את מדהימה. כל הכבוד על המסירות ועל

התוצאה !! רק בריאות

רחלי1

New member
מיה ../images/Emo23.gif

יפתי!!!
אני תחת עננת אנטיביוטיקה וחום, אני כל כך מצטערת שלא נכנסתי קצת קודם לפורום וראיתי את התמונות שאיציק העלה!!! - את כזאת פייה!!! העיניים האלו! את הרבה יותר קסומה ממה שזכרתי מאז איפור הנסיון המשותף שלנו אצל אתי, ונוספו לך ניצוצות כלתיים נרגשים בעיניים (וואו...אילו עיניים...), מהסוג שאין באיפור נסיון....גם השמלה שלך נראית נפלאה! איך הרגשת? איך עבר יומך? אני כל כך מקווה שנהנית ושמחת בחתונה, ושהכל הכל הסתדר על הצד הטוב ביותר!!! אני רוצה לשלוח לך מייל, אבל אין לי מושג אם את בעבודה ואם תראי אותו, תוכלי להודיע לי אם יש אפשרות לשלוח לך מייל לאנשהו? מליון חיבוקים, נישוקים, מזל-טובים ואהבה, שלך, רחלי

רחלי, מיה בעבודה והיא מאוד מאוד

תשמח לקבל קצת פרגון... תשלחי לה למייל. אני במקביל אודיע לה בטלפון על התגובה שלך.

מיה מוסרת תודה על הכל ואין לה

מחשב כרגע כי הוא נפל.. מבטיחה לחזור ולספר את הסיפור ורחלי מיד אתקשר לתת לך את הטלפון של מיה כדי שתוכלי לדבר איתה.

*שיר

New member
אוי, איזה באסה! תמסרי לה את אהבתנו ../images/Emo23.gif

או שהיא תכנס לפורום ותראה...

למעלה