מזל טוב! ואתם בהחלט משתלטים על תפוז. חחחחח
O OceaND New member 5/2/06 #22 יא מאאאאאאאאאאאן שבט בית ספר בלייב הולך בהחלט לחמם את הימים העדיין קרים של פברואר
S skretch New member 6/2/06 #25 בהצלחה../images/Emo70.gif ב''ה ודרך הפורום הזה יכירו את השבט כמה שיותר אנשים ושיפרצו ובגדול. אחד ההרכבים הכי אהובים עליי, לא רק בישראל, בכלל.
בהצלחה../images/Emo70.gif ב''ה ודרך הפורום הזה יכירו את השבט כמה שיותר אנשים ושיפרצו ובגדול. אחד ההרכבים הכי אהובים עליי, לא רק בישראל, בכלל.
T Trrasque New member 6/2/06 #26 המון מזל טוב! מכאן להמשיך למעלה שיוציאו כבר ל"דיסקוטק" סינגל...זה יתפוס יותר מ"נווה מדבר"
S Scratch One New member 6/2/06 #27 (שאני יספר לו..?) דיסקוטק יצא כסינגל לפני נווה מדבר... אה ו, המון מזל טוב!!! הגיע הזמן!! www.shevet.com
(שאני יספר לו..?) דיסקוטק יצא כסינגל לפני נווה מדבר... אה ו, המון מזל טוב!!! הגיע הזמן!! www.shevet.com
א אסיר נמלט 13 New member 26/2/06 #28 נווה מדבר :S באלי לשיר לכם ת'שיר שלהם ביצוע כרגע:אסיר על שק שינה טיפות של טל אתה נווה מדבר כמו בסרט מצוויר רצים אל השקיעה כל נשימה דורשת אור, כל נשיקה חושפת עוד, אסור ניהיה מותר רצים אל השקיעה... <אין לי כוח לשיר!!>
נווה מדבר :S באלי לשיר לכם ת'שיר שלהם ביצוע כרגע:אסיר על שק שינה טיפות של טל אתה נווה מדבר כמו בסרט מצוויר רצים אל השקיעה כל נשימה דורשת אור, כל נשיקה חושפת עוד, אסור ניהיה מותר רצים אל השקיעה... <אין לי כוח לשיר!!>