מזל"ט!
D Drorrrrrr New member 20/5/03 #23 ניצניייייי מזל טוב וגם למנהל השני (שאני לא יודע את השם שלו ) תתחדשו
A aYaLoLy New member 21/5/03 #36 ניצניצצצצצצצ מזל טובבב../images/Emo65.gif וגם לנדבבבבבבבב!!! אני ראיתי את הסדרה פעם אבל לא ידעתי שמשדרים אותה עכשיו
ניצניצצצצצצצ מזל טובבב../images/Emo65.gif וגם לנדבבבבבבבב!!! אני ראיתי את הסדרה פעם אבל לא ידעתי שמשדרים אותה עכשיו
מ מיצי007 New member 20/5/03 #25 ../images/Emo49.gif../images/Emo70.gif חולה על הסדרה הזאת... באמת רק חבל שבעונה האחרונה לחלוטין הרסו אותה.... לפחות היה שם את ג'רי אוקונל ואחיו
../images/Emo49.gif../images/Emo70.gif חולה על הסדרה הזאת... באמת רק חבל שבעונה האחרונה לחלוטין הרסו אותה.... לפחות היה שם את ג'רי אוקונל ואחיו
C Charmed 4ever. New member 21/5/03 #28 אוי! עוד מישהי עם קראש על ג'רי! |מיוחדת| גם אני! אבל הדמות של קולין היא האהובה עליי.
מ מיצי007 New member 21/5/03 #37 ברור../images/Emo70.gif אני עם קראש על ג'רי מאז שהוא היה ילד שמנמן שכזה הוא פשוט כזה חמודי
ס סער טובי New member 21/5/03 #29 מזל טוב לפורום!!!!!!!!!! תיקון טעות, מזל טוב לפורום של הסידרה בין הכי הכי טובות שקיימות אי פעם!!!!!!!!
מזל טוב לפורום!!!!!!!!!! תיקון טעות, מזל טוב לפורום של הסידרה בין הכי הכי טובות שקיימות אי פעם!!!!!!!!
S SmallVille Girl New member 21/5/03 #33 מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ניצני מזל טוב !!! בהצלחה !!
T tin ker bell New member 21/5/03 #38 מזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo23.gif מזל-טוב על פתיחת הפורום החדש על הסידרה ש(אני חושבת)כולנו אוהבבבים! *כל הכבוד על הרעיון,באמת חיפשתי אנשים שאוהבים את זה...* וזהו!
מזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo23.gif מזל-טוב על פתיחת הפורום החדש על הסידרה ש(אני חושבת)כולנו אוהבבבים! *כל הכבוד על הרעיון,באמת חיפשתי אנשים שאוהבים את זה...* וזהו!
C crazy4tc New member 21/5/03 #40 ../images/Emo65.gifמזל טוב!!!!!../images/Emo65.gif מי ייתן והפורום שלכם יגדל ויתפאר!!! יאאאאאאאאאאאאאא ניצי המנהלת!!!!!! והיא אפילו לא טרחה לספר לי!!!! ככה עושים??? מזל טוב בכל מקרה!
../images/Emo65.gifמזל טוב!!!!!../images/Emo65.gif מי ייתן והפורום שלכם יגדל ויתפאר!!! יאאאאאאאאאאאאאא ניצי המנהלת!!!!!! והיא אפילו לא טרחה לספר לי!!!! ככה עושים??? מזל טוב בכל מקרה!