מה הקשר לאנגלית???????? אני אלמד אותך אנגלית....
T THE WIZARD 55 New member 27/1/08 #32 נשמה אני אוסיף אותך היום בערב ואתן לך הסברים מפורטים בטלפון. וככה מחר כבר אוכל למכור אותך במכירה פומבית
נשמה אני אוסיף אותך היום בערב ואתן לך הסברים מפורטים בטלפון. וככה מחר כבר אוכל למכור אותך במכירה פומבית
T THE WIZARD 55 New member 27/1/08 #22 חחחח הוא קנה אותך ממני ועכשיו יש לי 3 חיות מחמד, הוא עופר ועוד איזה מישהו מסקנדינביה אני להיט מייק שם...חחח כולם קונים אותי בגלל התמונה המכוערת שיש לי שם
חחחח הוא קנה אותך ממני ועכשיו יש לי 3 חיות מחמד, הוא עופר ועוד איזה מישהו מסקנדינביה אני להיט מייק שם...חחח כולם קונים אותי בגלל התמונה המכוערת שיש לי שם
ג ג ב ר ר ר ר ר ר ר ר New member 27/1/08 #24 יא פריקית ראית מה יש לנו ב MAKE A BABY תינוק חמוד שעשיתי בטעות
T THE WIZARD 55 New member 27/1/08 #25 מלשן../images/Emo6.gif עשית תינוק עם מי? חחחחח יא קרוע היום הבאתי כאפה לתינוק של אישה
T THE WIZARD 55 New member 27/1/08 #33 כן...ככה כולם שווים בהתחלה ככל שקונים אותך יותר אתה שווה יותר אני כבר שווה 3000 דולר, אני מקווה להגיע למיליון דולר... אף אחד לא רצה לקנות אותך אילן שכנעתי אותו שיקנה אותך כדי להרויח את הכסף ששמתי עליך בחזרה וחוץ מזה שבכל קניה ומכירה אתה מקבל כסף..
כן...ככה כולם שווים בהתחלה ככל שקונים אותך יותר אתה שווה יותר אני כבר שווה 3000 דולר, אני מקווה להגיע למיליון דולר... אף אחד לא רצה לקנות אותך אילן שכנעתי אותו שיקנה אותך כדי להרויח את הכסף ששמתי עליך בחזרה וחוץ מזה שבכל קניה ומכירה אתה מקבל כסף..
T THE WIZARD 55 New member 27/1/08 #39 סלימה../images/Emo6.gif אל תדאג אני אשחרר אותך מזרועות המכשפה מפלסטין
ג ג ב ר ר ר ר ר ר ר ר New member 27/1/08 #36 מייק מישו קנה אותך והחזרתי אותך כי אני לא יכול שלא תהיה אצלי