מזל טוב לנו אנחנו כל כך שמחות ומאושרות לקבל את כולכם/ן לבית החם והחדש שלנו
ש שרון אמיר New member 26/1/06 #3 ../images/Emo24.gifמזל טוב לנו../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif אנחנו כל כך שמחות ומאושרות לקבל את כולכם/ן לבית החם והחדש שלנו
../images/Emo24.gifמזל טוב לנו../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif אנחנו כל כך שמחות ומאושרות לקבל את כולכם/ן לבית החם והחדש שלנו
מ מ ש כ י ת New member 26/1/06 #4 מזלללל טובבבבבב../images/Emo140.gif לא יכלתי להתאפק באמצע העבודה, הייתי חייבת לברך אתכן. בטוחה שהפורום הזה יהיה אחד המובילים בפרדס שלנו.
מזלללל טובבבבבב../images/Emo140.gif לא יכלתי להתאפק באמצע העבודה, הייתי חייבת לברך אתכן. בטוחה שהפורום הזה יהיה אחד המובילים בפרדס שלנו.
ק ק ו ש ק ו ש 1 New member 26/1/06 #9 מזל-טוב ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif מאד מקווה שאשאר גם כאן, כי אני כל-כך כל-כך לא מסתדרת עם הפורמט הקופצני הזה. אבל מי יודע אולי אולי אתרגל (למרות שאני כבר 3 שנים נאבקת בלא הצלחה) בהצלחה!!
מזל-טוב ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif מאד מקווה שאשאר גם כאן, כי אני כל-כך כל-כך לא מסתדרת עם הפורמט הקופצני הזה. אבל מי יודע אולי אולי אתרגל (למרות שאני כבר 3 שנים נאבקת בלא הצלחה) בהצלחה!!
ש שרון אמיר New member 26/1/06 #31 תודה קושקוש../images/Emo25.gif ואין כזה דבר "מקווה שאשאר גם כאן"... מהרגע שבאת אלינו לא ניתן לך לצאת ואל תתדאגי...אני בטוחה שתתרגלי לשינוי במהרה. בבית חם כל שינוי הוא לטובה
תודה קושקוש../images/Emo25.gif ואין כזה דבר "מקווה שאשאר גם כאן"... מהרגע שבאת אלינו לא ניתן לך לצאת ואל תתדאגי...אני בטוחה שתתרגלי לשינוי במהרה. בבית חם כל שינוי הוא לטובה
2 2_be New member 26/1/06 #10 ../images/Emo49.gif ושיהיה הרבה בהצלחה../images/Emo13.gif (זה הזמן כנראה לחזור לפימו שמחכה לי על השולחן )
../images/Emo49.gif ושיהיה הרבה בהצלחה../images/Emo13.gif (זה הזמן כנראה לחזור לפימו שמחכה לי על השולחן )
ח חרוזית חמודית New member 26/1/06 #17 wow!! מזל טוב. הגיע הזמן! ברכות ואיחולים!!! המון בהצלחה! ואני כמובן אהיה פה!!!