מזל טוב לפורום! ס:

שיואו

אני עוד זוכרת את הלינק שאור שם בפורום אינויאשה. P: אני כזה 'זו בטח אחת ממערכות הפורומים הנידחות ששורצות ברשת'. ואז, כמו הזיה, הפס התכול-בהיר שעליו רשום 'פורום בליץ' מופיע לנגד עיני... ולאט אבל ללא עוררין, ההבנה מכה... יש פורום, בתפוז.. לבליץ'!!!!!111111 אהעהעהעהעהע. [אכן, האדים העולים מהירדן, יש להם סגולה מיוחדת: הם הופכים את מוחך לברוקולי מאודה. ואז הם מועכים אותו לדיסה ירוקה. ><] מזל טוב~
הרבה ביארנ כי זה... לא קאנון? XD [אני באמת צריכה לבדוק מתישהו את הקהילה בלייב ג'ורנל T_T;]

Serf SaN

New member
הפי בירט' דיי טו יו [אס] XD

~<: אני כבר איזה חצי שנה פה נראה לי. @@;

rukia chan

New member
וואו =O

מזל טוב, פורומנו היקר והמגניב ^.^ נתת לי המון ^____^ שתמשיך להיות.... פורומי כזה XD (וואע, בקרוב חצי שנה להיותי כאן =O הזמן באמת טס)

../images/Emo15.gifשיר שיחברתי לכבוד הפורום:

היו היה פורום קטן
שבו קון עונה על מכתבי מעריצים של דמויות מבשורות טובות פורום קטנטן שבו דמויות עונות על שאלות הזויות פורום שבו פורסמו פאנפיקים הזויים וקנפאצ'י וצ'אדו בארונות נסגרים. פורום בו רוקי ואיצ'י שולטים אוריהימה, אישי וכל המוזרים באנקאי ושיקאי, הולואו ושיניגאמי זה הסיפור על פלוגה 14 עברה שנה, למדנו המון כבר סילקו אותנו חמש פעמים מהקניון ואינספור אנשים ברחובות הבהלנו ועל אוטאקו מזמן השתלטנו יש לנו הוקיבושי ופאדיחות בשפע טאיצ'ו ופוקוטאיצו וסאנסיי גם! אז שנמשיך לגדול ולהתפתח שאת הפאקצות סופית ננצח שהפלוגה תמשיך להתחזק עוד ועוד גם ראייטסו, גם קידו וזאנפקטו חדה מאוד! אז אל תחששו, אל תפחדו אנחנו פה, כבר שנה שלמה אבל מה אתם רוצים ממני מה?! וכך נגמר השיר המוזר על פלוגה 14 במספר שבה שיניגאמים במסווה אנוש לרוב וחייזרים וציירים ואנשים עם כישרון לכתוב! באהבה לכול הפלוגה
ניצנע! ויש לי רק עוד דבר אחד לומר ספיריטדס אר אולוויז יו יו! בוחאחאחאחא! הי! דיס אי מי ליין! וזהו ^.^

למעלה