מזל טוב לציףציף1000

• פותח הנושא avki
  • פורסם בתאריך

avki

New member
מזל טוב לציףציף1000../images/Emo70.gif../images/Emo39.gif../images/Emo20.gif../images/Emo140.gif

היום יומולדת למנהלת פורום הכי טובה שהייתה בארץ אי פעם ציף
מכיוון שאני שונא ימי הולדת, וגרוע בכל הקטע של הברכות וזה, אתם מוזמנים להציף אותה בברכות שונות ומשונות למיניהם
מזל טוב ציף!!!

One Echoe

New member
הריעו לציףציף1000.../images/Emo11.gif

מזל טוב ציף. המשיכי עם עבודתך הנפלאה. בהערכה, ואהבה, מגיל!
.

s a r a h13

New member
*אהם אהם* מתנות לציף!

דבר ראשון- אני רוצה לבקש את תשומת לבכם- העיצובים נעשו בשלוש בלילה אז נא להתחשב. איך לנהוג במקרה של שגיאת כתיב מביכה במיוחד: - להודיע לי - להתאבד. ז-ה-ו. עכשיו נעבור למתנות!!! המתנות הם מכל חברי הפורום!!

Perfect sense

New member
מ-ז-ל ט-ו-ב!!../images/Emo77.gif

מזל טוב רק שמחה! ויאללה, מה אכפת לך, משאלה מעל העוגה- פ"פ 2007- חגיגה
חרוז תותח.

Liorking

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב!!!../images/Emo77.gif

המון מזל טוב למנהלת הפורום ציף!!!!

itaikuskus

New member
מזל טוב!

תמשיכי לעשות כאן עבודת קודש, ולהעשיר את הידע של החבר'ה הצעירים כאן, וזהו, שיהיה לך רק טוב, המון מזל טוב, ועד 120.

ילידי היום

רציניים, יצירתיים ומוכשרים ומעניקים םעצמם, הולך להם לאט, קשה ובהדרגה אך בסוף הם מגיעים למחוז חפצם. השנה יידרשו לקבל החלטות מקצועיות ולהבין תהליכים ארוכי טווח תוך לקיחת אחריות.

NIR Y

New member
../images/Emo24.gifצ'יףצ'יף מזל טוב

ותודה עוד פעם על כל מה שאת עושה בפורום הזה, כי אני לא חושב שאפשר בכלל לדמיין את הפורום הזה בלעדיך. מזל טוב, 92 זה אחלה גיל, ושתהיה מאושר ככל שאפשר.

שלום חן

New member
../images/Emo49.gif וצררור ברכות לבביות ../images/Emo65.gif|ש

למנהלת הפורום הכי הכי.

חרטושה

New member
נזל"ט לציףציף ../images/Emo65.gif../images/Emo20.gif../images/Emo141.gif

ברכות לציףציף ליום הולדתה, ואאחל לה עוד הרבה שנים של ניהול הפורום המקסים, הייתי קונה לה מזוודה, אבל תיכף הפזמון בא פזמון זו לא סתם שמועה, והיא אפילו נכונה, פינק פלויד יופיעו אצלך על המרפסת, השמחה אותי הורסת. ניק מוסר לך איחולים לבביים, רוג'ר שולח לך פרחים, ריק מלחין לך לחנים, דיוויד ינגן לך סולואים. פזמון בעוד שנה תהיה פה חגיגה, החומה עוד תיבנה בירושלים הבירה. לכבודך נכין מסיבה, ארנולד יעשה כלים וסיד יאפה עוגה, טוב שיש יום הולדת רק פעם בשנה. פזמון יום הולדת הוא יום מקסים כתבתי לך שיר בחרוזים יכולתי להמשיך עוד שני בתים אבל זה לא עומד בתקנים.

thezanani

New member
אה ככה?

יש ימים בהם השמש לא זורחת העניים עייפות,ואתה יושב במקלחת מסתכל בחלון,אלוהים כיבה את האורות ואז היא באה,הנסיכה מהחשדות נעלי עקב,שרשרת צבעונית עניים שובבות ושמלה פרחונית היא באה מהימים הטובים,דובי דו כן,השורה מתחרזת עם הוסקר דו מייק וקית' מביטים אל הכוכבים איפה ההיא שהייתה כותבת לנו שירים ליד האח,היא רקמה לנו חלומות אחח קית',זאת הייתה הנסיכה מהחשדות וביום שישי שמלה לבנה, שתי נרות והמלצה חמה, ילדים שלי,הגיע הזמן שתדעו שאתם חייבים לשמוע את הסינגל של הוסקר דו בחרב שלופה,על הפרוג נסתער! לכו מפה "מועדון הרוק"!תזהמו במקום אחר! כמה פעמים הסברתי?בפרדס לא נעודד צריבות יחי הצוררת,הנסיכה מהחשדות ובנעלי עקב,שרשרת צבעונית אני מביט בה ולבי בוכה חרישית ואולי בעוד אלפי שנים,בספרי ההיסטוריה ילמדו על הנסיכה בשמלה הפרחונית ששמעה הוסקר דו

למעלה