מזל טוב לציףציף1000

• פותח הנושא avki
  • פורסם בתאריך
מזל טוב!

אין לי משהו שנון להגיד רק תמשיכי בעבודה המדהימה שלך ושתזכי לשנים ארוכות

holo

New member
מזל טוב!!!../images/Emo65.gif../images/Emo151.gif

מזל טוב למנהלת הכי מלכה בכל הפורומים של תפוז. ציף אני פשוט חייב לך תודה כל כך ענקית, כי הידע שצברתי ממך ומההודעות שלך הוא פשוט ענק, בין אם זה על פינק פלויד ובין אם על מוזיקה. פשוט העשרת אותי בכמויות, ואני ממש מודה לך, את מנהלת ענקית, ותמשיכי להיות איתנו! עד 120!! (וסליחה על האיחור)

new revolution1

New member
הרבה מזל טוב|!../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

מאחלת לך הרבה שנים של בריאות, שפע, הרבה מוסיקה טובה, אושר, עושר וחיים טובים.

Elinor BC

New member
מזל טוב ציף../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo39.gif

תודה לך על כל הניהול המדהים, והידע שאת מעמיקה אותנו. שפע ברכות, בריאות, אושר וכו'. אוהבים אותך. עד 120

וואי, תודה רבה רבה לכולם ../images/Emo24.gif

איזה יופי... כולכם כל כך מתוקים... והתמונות... והשירים!! אני אוהבת את כולכם, חתלתולים שלי!

וינסנטי

New member
מזל"ט!!!!!

יומולדת לציפציף, השמחה לחתולים.. יומולדת לציפציף, הבא נצא בריקודים... בידיים, טאח טאח טאח.. וברגליים, פאח פאח פאח.. טרללה טרללה טרללה טרללה, 123!

melancholy man

New member
../images/Emo49.gifמזל טוב ציף

ובאמת כל הכבוד על העבודה הרבה שאת משקיע כאן

LastBreath

New member
מזל טוב ציףףףףףף../images/Emo24.gif

טוב, את לא בדיוק מכירה אותי\דיברת איתי מעולם...אבל מה זה משנה?!?! את מנהלת מעולה. כל הכבוד לך על ההשקעה, המסירות לפורום והיחס לחברים פה. אני מודה לך ומעריצה אותך על כך. שיהיה לך המון המון מזל טוב, שפע ברכות, יומולדת נהדרת ושיהיו לך רק חיים מאושרים. ושלא תעיזי לנטוש את הפורום לעולם! מתנה ממני - תמונת גילמור. ^_^
-קלרי-

thezanani

New member
ובשני לאוקטובר את תשירי לי שיר.

או שאת מעדיפה את יום כיפור?

wommer

New member
אולי באיחור

אבל............. מזל טוב... שיהיה לך יומולדת שמח...עד מאה כ 20...תמהרי אין לך הרבה מה לעשות, לכי לעשות דברים, כי חייך ממש קצרים כבר(בת 90 לא?)
רציתי לומר שאת אחד מהאנשים שאני הכי מעריך. בחיים שלי לא ראיתי מישהו משקיע כל כך הרבה בדבר שהוא כל כך וירטואלי...אם אנשים שאי אפשר לדעת אם הם קיימים, עם הודעות מוזרות, הודעות חוזרות, ועוד להשאר שפוי...
תמשיכי לאהוב חתולים...שיהיה לך כיף בחיים. וזהו עומר

The Albatross

New member
../images/Emo49.gifמזל טוב!../images/Emo65.gif

[מרגיש שהתפרעתי עם הכותרת, בד"כ זה בלון צנוע.
] האישה המתאימה ברגע הנכון. תודה על זה שלקחת את הפורום תחת חסותך ועשית אותו למה שהוא.

buffa

New member
הו ציף.

מי ייתן ותיהיי גאונית כבארט (רק בלי מחלות הנפש) נאה כגילמור (אך ללא הכרס) אנרגטית כווטרס (רק חלילה לא דיקטטורית כמוהו) חביבה כרייט (הוא חביב, לא?) ובעלת סוסיתא מפוארת כשל מייסון (הו, הסוסיתא!). המון מזל טוב!

למעלה