בצל*
מ מכשפהקטנהזונה New member 3/8/06 #23 ../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif רותמייי&@%&@#%&@# בובה שלי המוןהמוןהמוןהמוןןן מזלטובבבב#%^*&#$&$#^@#$&#@^@ ! שיהיה לך רק טוב קטנה שלי ושיהיו לך חיים מלאיי אשכים וגמלים ותזכרי שהגיע זמן דבשת אוהבת אותך הכי שאפשר .
../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif רותמייי&@%&@#%&@# בובה שלי המוןהמוןהמוןהמוןןן מזלטובבבב#%^*&#$&$#^@#$&#@^@ ! שיהיה לך רק טוב קטנה שלי ושיהיו לך חיים מלאיי אשכים וגמלים ותזכרי שהגיע זמן דבשת אוהבת אותך הכי שאפשר .
B B a m b o o k New member 3/8/06 #25 רותמממממ../images/Emo65.gif../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif../images/Emo77.gif מזל טובבבבבב שיהיה לך יומולדת מדהים אוהבת מלא מלא
רותמממממ../images/Emo65.gif../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif../images/Emo77.gif מזל טובבבבבב שיהיה לך יומולדת מדהים אוהבת מלא מלא
ב בייבי כבש New member 4/8/06 #26 רווותתתמממייייי../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif| שיהיה לך מליון מזלטוב ושיהיה לך רק טוב ואני מאחלת לך כל מה שאת מאחלת לעצמך ני אוהבת אותך מליון
רווותתתמממייייי../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif| שיהיה לך מליון מזלטוב ושיהיה לך רק טוב ואני מאחלת לך כל מה שאת מאחלת לעצמך ני אוהבת אותך מליון