מזל טוב לרותמוששש

דורית41

New member
מזל טוב לרותמוששש../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

רותמושש שאני מאוד אובהת!! ליום ההולדת ה-15,ענקית שלי,המווווון איחולי מזל טוב
. שתמשיכי לעשות חיל בלימודים,וגם בכל תחום שהוא בעתיד ובהווה, ושיהיה לך תמיד רק טוב-כי את ראויה לכך. ובטווח הקצר-תעשי חיים משוגעים בטיול לניו יורק-אנחנו כבר מחכות לחוויות.
(אוי איזה עיצוב אייקונים מזעזע יצא לי על הבוקר)

../images/Emo141.gif../images/Emo47.gif../images/Emo77.gif../images/Emo79.gif../images/Emo140.gif../images/Emo49.gif

בוקר טוב לרותם שלנו, מזל טוב ילדה, מאחלת לך את כל מה שתאחלי לעצמך... ואל תפסיקי לחלום נשיקות. אני הולכת לחפש לך שיר מומולדת.

קניה 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo141.gif../images/Emo23.gifמזל טוב!!../images/Emo23.gif../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

ויומולדת שמח!

רנה6

New member
../images/Emo140.gifרותם, המון המון המון המון

מזל טוב...ושיהיה לך הכי טוב שבעולם והכי הכי שתיהיה מאושרת ושתתגשמנה כל שאיפותיך ( קיטשי מעט.) ואחת מהן גם של כולנו כאן.

shongold

New member
../images/Emo49.gifרותם יקירה../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif

רותם המקסימה ילדת הפורום שלנו גדלת והפכת אל מול...עינינו לעלמת חמד בעלת תבונה יופי ונחמדות, וחוכמת חיים שלפעמים לא מביישת בנות..ארבעים עם נסיון חיים... רוצה לאחל לך ילדתי חייל בלימודים - שמימלא את עושה למצות את החיים - נדמה שגם כאן - באה רק לחזק והעיקר להרגיש ולחיות - הילדות - נערות כי שנים אלה לא יחזרו, והם יפים ומלאי תום
אהבה שמחה אושר וחדוה - רק טוב

מזל לרותמושששש ../images/Emo65.gif../images/Emo168.gif

יומולדת שמח לך אחותי האמריקאית התשוששששששה.... זו הולכתוששש להיותוששש ברכה עם הרבה אושששששש.... חולה עליכושששששש.... את מקסימושששש וחכמושששש ומצחיקושששש ובכלל מאד בוגרת ופשוט אחות שכייף לשוחח איתה ולהתכתבוששש איתה... איזו שנה נפלאה תהיה לך... כל כך הרבה דברים כייפיים כולל הטיסה לניו-יורק.... שתהיה לך שנה מאושרת מלאת תשושששששים ואהבה.... and as Hilary Duff says: Just do it with love, love, love קחי לך עוד שיר... ממושששש Love ya http://www.youtube.com/watch?v=aiAmGUGdYDc&NR

eilati27

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo77.gifמזל טוב רותמ'וש!!!

מזל טוב מתוקה... גדלת בעוד שנה... אוטוטו את מתקרבת אלינו... חחח... שתהיה לך שנה נהדרת ומוצלחת... תישארי מקסימה כמו שאת... מזל טוב יפיופה!

שונית 7

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo49.gifלרותמוש ה-../images/Emo214.gifהרשמית

של הפורום.הלואי שהחיים יאירו לך פנים כמו שאת מאירה לנו את הפורום בשמחת החיים שלך ובילדותיות מעורבת בחוכמה. שיהיו לך חיים מלאי שמחה אהבה והצלחה בכל התחומים.

reviital

New member
מזל טוב רותמתם ../images/Emo149.gif../images/Emo215.gif

תחגגי! תהני מהחיים! ותיקחי אותי במזודה לניו יורק...

rootteem1

New member
יואו בננות!

התוכניות השתנו לי להיום נכנסתי לדקה קצרצרה למחשב ואני חייבת ללמוד אוף=[ אבל אתן מדהימות! תודה לכולן אוהבת כ"כ!! אין לי מילים באמת! ! ואת האמת הפסקתי בשנה שעברה להתרגש מימי הולדת למרות שבאמת כל שנה יש תררם מאוד גדול.. גם היום לא התרגשתי במיוחד אפילו עם כל הבלונים הפרחים והברכות (למרות שזה נחמד שנותנים לך טיפה תשומת לב יותר מהרגיל חח) אממ בכל זאת שקראתי את כל מה שכתבתן פה מאוד התרגשתי! באמת! יותר מכל חלק אחר של היום... תודה לכולכן באמת שאני רוצה להגיב לכל אחת ואחת אבל אין לי הרבה זמן=[ אז תודה לדורית על פתיחת השירשור, תודה לזואי וללי על הוידיאויים! הלוואי שלא היו לי לימודים ושלושה מבחנים השבוע והייתי יכולה טיפה להיות כאן ולבלות=[ הציעו לי המון בילויים להיום אבל דחיתי הכל לצערי=[ טוב הלוואי שהייתי יכולה להגיב ולהודות לכל אחת ואחת מכן, אך זמני קצוב ולא ארוך פה במחשב. לכן אני אודע בקצרה כרגע לדורית על פתיחת השירשור! לללי וזואי על השירים! יאי איך ידעתן? חחח זואי יא קרועה חמרונת שלי את לא מבינה כמה אני אוהבת את השיר הזה! וגם את FLY אבל השיר WITH LOVE חדש וזה המראה החדש של היל.. טוב חפרתי קיצר תודה לכן מתוקות! תודה לשון על הברכה המושקעת! את גדולה תודה רבה על ההשקעה אוהבת! טוב בסופו של דבר אני אודע לכולן, אז תודה אילתי! אני ממש בדרך.. שיר זה מאוד יפה ומה רע בקיטש? חח בנוגע ליום כזה הכל הולך! תודה שונית תודה מתוקה! וגם קניוש תמונה חמודה אימצתי! ורויטל את מוזמנת לבוא בתוך המוודה של זואי! די אני חייבת לדבר עם מישהו על ג'קו במהלך ה- 12 שעות טיסה צד ראשון!!!!!!!!!!! איך אני אשרוד???? טוב תודה רבה על הכל! חפרתי=] אוהבת אני אחזור בערבוש

rootteem1

New member
אודה, טררם וסליחה על הרווחים!

מזוודה* ויש עוד המון טעיויות מכיוון שלא היה לי זמן לעבור על הכל סורי.. מקווה שתבינו! אוהבת!

../images/Emo39.gifרותמושש מותק!!../images/Emo24.gif../images/Emo6.gif

המון מזל"ט הרבה הצלחה ואושר עד 120..
ומוזיקה

talytal

New member
יומולדת שמח רותמוששששש!../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

מתוקיזה, המון המון מזל טוב!
שתמשיכי להצליח בלימודים, ותהני מניו יורק, ושהפורום שלנו ימשיך להנות מהשרשורים המתוקים שלך!
אה, ועוד קולאז'ים! אפילו אם הם לא שורטלס...
אואבתותך!

חולית5

New member
../images/Emo151.gifמזל טוב../images/Emo151.gifיפייפיה../images/Emo41.gif|נשיקה

ממוששש' הרבה מזל טובוששששש' ! אוהבת אותך המון ,את מקסימה , מצחיקה , חכמה , יפייפיה, והכי חשוב- טובת לב! אז תמשיכי להיות כזאת בובי ...ושוב אוהבת אותך ובהצלחה בכל...

Karina85

New member
../images/Emo124.gifלרותמוש היפה שלי!!!../images/Emo24.gif

הרבה הרבה מזל-טוב ליום הולדתך ה-15!!!
אושר, עושר, בריאות, אהבה, מזל והצלחה
הרבה חיבוקים, חיוכים והנאה...
(
) עד 120 שנים יפות!!!
שחייך יהיו רצופי שושנים ותמיד מהנים, מספקים ומלאי עניין!!!
הרבה שלווה, הרבה מיצוי עצמי שכל משאלותייך יתגשמו לטובה... מאחלת לך את כל מה שאת מאחלת לעצמך... והרבה מוזיקה טובה
נסיעה טובה בטוחה והכי מהנה שיש...
תעשה הרבה שופינג...
ושתצליחי להערים על TRL...
יום הולדת שמח!!!
אוהבתותך המון...!!!
|

Karina85

New member
מרוב שבשקעתי שכחתי לצרף את התמונה

שיהיה לך הכי טוב שיש רותמוש, את ילדה מיוחדת!

rootteem1

New member
קארינה אני מתה עליך יפתייייי

את לא מבינה עד כמה אני אוהבת אותך!
אני לא יכולה לתאר לך באמת.. תודה על הכל! איזו ברכה מושקעת נשששששששששששששששמה שלי! תודה תודה תודה בא לי כבר להשביץ בסקיני החדש היפה שלי.. חח נכנסתי להחליף קשת ויצאתי עם סקיני=] נו לא נורא עוד איזה 250 שקל לרוששששששששששששששששש את אמא שלי חח.. המוכרים בקסטרו כאלו לא חביבים.. חח.. טוב זה כנראה ככה בכל חנות בגדים.. חח כולכן כותבות על ניו יורק (טפו טפו טפו) תודה אבל יש קצת פחות מחודש.. טוב אני חייבת לזוז אז תודה לכולן!!! לאפרתי לעדידוש, לדידה החמרונת היפה שילי! דידוש כפרעליך נשמה תודה על כל הברכות! אוהבת אותך.. לריף, לטליטל, לשירלי, לחולית חחחחחחחחח חולית, וכפיתוש! אה קארין מעכשיו אני ורועי רשמיים...=] העולם יפה=] הלימודים בעעע חח חרוז זזתי תודה לכולן אוהבת כ"כ!!!

למעלה