מזל טוב לרותמוששש

Karina85

New member
אוי קושקושית שלי

אני חולההה וגסוסההה עליך!!! סחה על הרשמיות... איזה כיףףף ותזכרי את מה שללי אמרה, ואני לא אפרט
מזל"ט מאמי. לילה טובבב!!!

אפרתי 29

New member
רותמושששש !! ../images/Emo65.gif

המון המון מזל טוב !!! יום הולדת 15 שמח !!! שתמיד, אבל תמיד, תישארי מ-ד-ה-י-מ-ה ו-
כמו שאת... בהצלחה בהכל...
תהני בניו יורק !!! שתמיד תהיי מאושרת... ושכל משאלותייך התגשמו...
אוהבת אותך !!!

kapit5

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo213.gif../images/Emo23.gif../images/Emo39.gifרותמוש מזל טוב

מאחלת לך כך טוב.סעי לניו-יורק וחיזרי עם חוויות לכל החיים. הרבה בריאות והנאה מהחיים.

a d i d a s 2 1

New member
רותם אוחתי מנומשתתתת

מזל טוב בובה שלי! המון המון מזל טוב ויש לציין..ילדה! יש לי סוד לשאר הבנות פה...לפני יומיים רותם רשמה לי.."מה המצב ילדה?" זה היה משעשע... אז מזל טוב ילדה, המון אושר, בריאות, הצלחה, כרגע אמנם בלימודים (ועם הבנים וזה...חח) ובעתיד גם בכל מה שתציבי לעצמך כמטרה בחיים... אז אני מאחלת לך צרור מטרות כאלה ואחרות, ושוב הגשמה עצמית ויומולדת 15 שמח!! omg 15!! המון המון שנים של קסם, ושל אור, שמחה, אהבה, חיוכים ושל חוסר צעמום....אוהבת!

רותם ../images/Emo24.gif

מזל טוב מותק עד 120
תמשיכי להיות כמו שאת,את מקסימה
מקווה שכל מה שתרצי יתגשם|מתנה|
הרבה הצלחה בכל מה שרק תרצי אני בטוחה שתעברי את כל המבחנים האלה כמו גדולה
תהני המון בניו יורק אני יודעת כמה את מחכה לזה
ושיהיה לך רק טוב,מגיע לך

Karina85

New member
../images/Emo208.gif

בנות עוד מעט רותמוש מגיעה הביתה לאחר שרושששששה את אמא חחח נא לשמור על מגמת ההקפצה כי אני עוד מעט יוצאת לאכול...

Nova5

New member
../images/Emo49.gif לרותמוש../images/Emo70.gif../images/Emo168.gif../images/Emo63.gif../images/Emo213.gif

יום הולדת שמח ושנה מלאה אושר, הצלחה, מוזיקה, שירה וחוויות חדשות לעוגת יום הולדת שלך במקום נרות הדלקתי כוכבים. אל תכבי אותם - שיארו לך כל השנה!

rootteem1

New member
תודה יאנוש את ענקית

תודה על הצהבהב! זה ענק! אני באמת חייבת לזוז ואני אחזור רק מחר אז תודה לכולן שוב! לילה טוב!

moon line

New member
הי ,רותם../images/Emo49.gif שיהיה לך הכי אושר

בעולם, ועם כולם, ובמיוחד ב- תפוח הגדול , ושיהיה לך כיף גדול

rootteem1

New member
תודה מוני מתוקה!

ותודה שוב לכולן! ראיתי שהשרשור היה נעוץ, חח תודה רבה לא הייתן צריכות! אוף היה לי היום יום נורא =[

למעלה