אמן!
R Rony 05 New member 3/5/11 #13 ../images/Emo13.gif ורד אני מקווה שכל השנה תראה ככה, שתנחתי ישר לכל האנשים שאוהבים אותך מטיול בארה"ב.! המון בהצלחה בהכל... שתעשי רק מה שאת אוהבת ומה שעושה לך טוב ואינסוף בריאות
../images/Emo13.gif ורד אני מקווה שכל השנה תראה ככה, שתנחתי ישר לכל האנשים שאוהבים אותך מטיול בארה"ב.! המון בהצלחה בהכל... שתעשי רק מה שאת אוהבת ומה שעושה לך טוב ואינסוף בריאות
ה ה 22 New member 4/5/11 #25 /tapuzforum/images/Emo23.gif ורד היפה! מזל טוב נשמה יפה! תהני כל עוד את יכולה! שתיהי מאושרת ושמחה! שה` ישלח לך את כל הטוב שמגיע לך! באהבה!
/tapuzforum/images/Emo23.gif ורד היפה! מזל טוב נשמה יפה! תהני כל עוד את יכולה! שתיהי מאושרת ושמחה! שה` ישלח לך את כל הטוב שמגיע לך! באהבה!
ה ה 22 New member 4/5/11 #26 ורד היפה! מזל טוב נשמה יפה! תהני כל עוד את יכולה! שתיהי מאושרת ושמחה! שה` ישלח לך את כל הטוב שמגיע לך! באהבה!
ורד היפה! מזל טוב נשמה יפה! תהני כל עוד את יכולה! שתיהי מאושרת ושמחה! שה` ישלח לך את כל הטוב שמגיע לך! באהבה!
O ofree15 New member 4/5/11 #27 ורדדדד ../images/Emo23.gif מלא מלא מלא מזלים טובים. בכללי רק טוב, המון אושר, בריאות, הצלחה ואהבה שתצליחי בכל מה שרק תרצי, שתעשי רק מה שאת אוהבת ושתשמעי רק מוזיקה טובה.. אין עלייך!
ורדדדד ../images/Emo23.gif מלא מלא מלא מזלים טובים. בכללי רק טוב, המון אושר, בריאות, הצלחה ואהבה שתצליחי בכל מה שרק תרצי, שתעשי רק מה שאת אוהבת ושתשמעי רק מוזיקה טובה.. אין עלייך!
V viko222 New member 4/5/11 #30 מזלל טוב! אמנם באיחור קל,אבל היי דברנו אתמול המון מזל טוב ואני יכול לאחל לך דבר אחד-שהשנה הזו תהיה מתוקה בדיוק כמוך
מזלל טוב! אמנם באיחור קל,אבל היי דברנו אתמול המון מזל טוב ואני יכול לאחל לך דבר אחד-שהשנה הזו תהיה מתוקה בדיוק כמוך
B BRANGELINA New member 5/5/11 #32 מזל טוב../images/Emo140.gif( באיחור) יום הולדת שמח אני מקוה שחגגת ונהנת וזה עוד לא הסוף... אושר ועושר הרבה בריאות קסם
מזל טוב../images/Emo140.gif( באיחור) יום הולדת שמח אני מקוה שחגגת ונהנת וזה עוד לא הסוף... אושר ועושר הרבה בריאות קסם
J jass8 New member 5/5/11 #36 ורד! פתאום ראיתי שהברכה שלי נעלמה ../images/Emo10.gif אבל העיקר שקראת אותה אפילו הגבת