ואחרונה שלא מאתמול אבל הוא כזה מתוק !!
© ©SEAN and INDIANA© New member 24/5/03 #23 מה אתם כאילו יודעים ממש מתי הוא נולד?? אצלנו אנחנו יודיעים בערך (שנה יותר שנה פחות) בן כמה הסוס אבל לא נראה לי שיודעים את התאריך ממש....
מה אתם כאילו יודעים ממש מתי הוא נולד?? אצלנו אנחנו יודיעים בערך (שנה יותר שנה פחות) בן כמה הסוס אבל לא נראה לי שיודעים את התאריך ממש....
T TauraMan New member 24/5/03 #24 הוא הגיע אלינו../images/Emo20.gif ב 25/12/02 (יומ הולדת של נטע ) והוא נולד ברגבה והיה לנו פנסיונר שמדריך ברגבה והוא אמר לי את התאריך שלו
הוא הגיע אלינו../images/Emo20.gif ב 25/12/02 (יומ הולדת של נטע ) והוא נולד ברגבה והיה לנו פנסיונר שמדריך ברגבה והוא אמר לי את התאריך שלו
© ©SEAN and INDIANA© New member 24/5/03 #25 ואוו.. סיפור ארוך..... חח.... אז אתם יודעים רק את התאריך שלו??
S Shai Felton New member 24/5/03 #30 גם אנחנו יודעים את כל../images/Emo170.gif התאריכי לידה כי כמעט כל הסוסים נולדו אצלנו... חוץ מאוטי שלא יודעים את התאריך שלה...
גם אנחנו יודעים את כל../images/Emo170.gif התאריכי לידה כי כמעט כל הסוסים נולדו אצלנו... חוץ מאוטי שלא יודעים את התאריך שלה...
ט טוי בוי New member 24/5/03 #31 אין סיכוי../images/Emo60.gif אצלינו לא יודעים כלום על בצפר לדעתי אולי פרנקי את של יוהודית סידני טוי בוי ועוד כמה...
אין סיכוי../images/Emo60.gif אצלינו לא יודעים כלום על בצפר לדעתי אולי פרנקי את של יוהודית סידני טוי בוי ועוד כמה...
G GrEeNwOmAn New member 24/5/03 #27 מזל טוב פשוש שכמותו, בליידי המלך! היום יום הולדדת היום הולדת היום הולדת לבליד הפשוש. עוגת שכבות לבלייד, ללקק את האצבעות! חחח...
מזל טוב פשוש שכמותו, בליידי המלך! היום יום הולדדת היום הולדת היום הולדת לבליד הפשוש. עוגת שכבות לבלייד, ללקק את האצבעות! חחח...
© ©SEAN and INDIANA© New member 24/5/03 #29 אז אוליי רק את של שחר... שאר הסוסים כל שנה קופצים ב4 שנים... או יורדים בשנתיים.... פחח... שנייה אז למה לא עושים לשחר יומולדת??
אז אוליי רק את של שחר... שאר הסוסים כל שנה קופצים ב4 שנים... או יורדים בשנתיים.... פחח... שנייה אז למה לא עושים לשחר יומולדת??
N niko girl New member 24/5/03 #33 אמממ כי זה שחר? לא צריך להשקיע.......... חחחחחח סתם אנחנו פשוט קמצנים........לאאאאאאאא