מזל טוב לMegaDave!

StaffordshirE

New member
מזל טוב לMegaDave! ../images/Emo123.gif

דייבי שלנו אשר נולד ב13/9/61 חוגג יום הולדת עוד 18 דקות לפי שעון ישראל
דייב הוא אחד מלא אשר המוח/לב/נשמה של הלהקה, הוא המייסד והוא האדם אשר כל זמן שהוא בסביבה מגהדת' תמשיך להתקיים ולעשות מוזיקה תותחית!
עוד כמה דקות הוא יהיה בן 45, אומנם מבוגר אבל עדיין חי וחושב כמו צעיר מטורף! אז מה נאחל לו? שישאר בפיסגה וימשיך להצליח! שימשיך להיות מלחין ענק כמו שהוא ואגדת מטאל מהלכת! שימשיך להיות חזק במלחמה נגד הסמים, שיזכה לאושר ועושר תמידי והכי חשוב: שימשיך לעשות מוזיקה עד גיל 120!! אז מזל טוב שיהיה לך, כי לבנאדם כמוך זה מגיע!
שי
שי
שי
שי
שי|

genz

New member
חח התאריך הקמה של הפורום יצא טוב../images/Emo3.gif

ומזל טוב לדייב! מי ייתן והוא ימשיך להיות ג'ינג'י שיכור שכותב מוזיקה בת אלף זונות!

StaffordshirE

New member
חח למה אתה חושב הייתי כ"כ לחוץ

לקבוע פגישה יום אחרי שענו לי על הבקשה?

מזל טוב שיהיה לו ../images/Emo9.gif בן 45

ועדיין מפוצץ כמו בן 25, זה מעיד על תותחיות
שיהנה היום

עדיין חי?! אוף... טוב נו...

מזל טוב
תמשיך להיות חזק במלחמה נגד הסמים (שמסתבר שאתה נמצא בה
) תמשיך לכתוב מוזיקה נחמדה

אמממ מזל טוב..?

מוזר לאחל משהו למישהו שבכלל לא יודע שאתה קיים:X בכל מקרה, אתה בטוח שאתה רוצה שהוא ימשיך לעשות מוזיקה עד גיל 120? כבר עכשיו עולה לי תמונה של זקן עם פרקינסון ופיקים למיניהם לבוש במכנס שלא ברור מה הוא, עם חגורה שחורה שלתוכה תחובה חולצת משבצות מכופתרת ועושה האדבאנג "מטורף" על במה שסביבה יש גדרות כדי שהוא לא יפול בטעות.. נשמע עצוב...

נקווה...

אני פשוט מסתכלת על אמא שלי.. יש לה פאקינג טעם מדהים בבגדים.. אני אפילו משאילה ממנה לפעמים! אבל בזמן האחרון זה פשוט מצחיק.. היא לא לובשת בגדים כי זה "צעיר" מידי בשבילה.. יש לי הרגשה שככה זה מתחיל
ובקשר לחתימה- זה בטיפול

StaffordshirE

New member
../images/Emo6.gif

כן..בשלב מסויים מתחילים להבין שזה כבר לא מחמיא ללבוש דברים של צעירים

זה לא מצחיק../images/Emo11.gif

היא עוד תתחיל ללכת עם חלוקים פרחוניים ביבוא מאוזבקיסטן (כמובן בלי להעליב את אלה שהולכים עם חלוקים פרחוניים מאוזבקיסטאן
)

Mena Rea

New member
חחחח, מכיר את זה

תסמונת גיל המעבר. אני חושב שנשים יותר אוכלות כאפות מזה מאשר גברים, אז אין מה לדאוג לגבי דייב. וזה יותר בהקשר של-"אני לא יכולה ללבוש את זה, אני כבר לא צעירה בת 20", אז שוב, כנראה שלא תהיה בעיה כשמדובר בלנגן "שירים של צעירים".

למעלה