אהה נעימאוד לכולם! :)
R RakTsarot001 New member 13/9/06 #22 תמונה ענקית!!! ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif תראו את המבט הזה בעיניים שלו... לאכול אותו על טוסט.
תמונה ענקית!!! ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif תראו את המבט הזה בעיניים שלו... לאכול אותו על טוסט.
נ נימרודל New member 16/9/06 #39 חחחח... הכל בסדר. ../images/Emo13.gif איזה חמוד... סתם נמאס לי מהקודמת, עשיתי משהו זמני לפני שאני אחשוב על משהו מספיק חכם לשים בה.
חחחח... הכל בסדר. ../images/Emo13.gif איזה חמוד... סתם נמאס לי מהקודמת, עשיתי משהו זמני לפני שאני אחשוב על משהו מספיק חכם לשים בה.
B Bax New member 14/9/06 #26 מזל טוב דייבי!!!../images/Emo9.gif עד 120 וכל השיט הנוסף ורק כי אני חייבת לתקן אותך:
M Mena Rea New member 14/9/06 #30 מזל טוב לדייב על הפורום החדש מאחל לדייב שההרכב הנוכחי ימשיך לרוץ עוד שנים רבות. ושלא יצטרך לעשות אודישנים כל שנתיים. ומאחל לעצמי, שמתישהו הוא ירצה להתמקד בנגינה, ויחפש סולן חחחחח
מזל טוב לדייב על הפורום החדש מאחל לדייב שההרכב הנוכחי ימשיך לרוץ עוד שנים רבות. ושלא יצטרך לעשות אודישנים כל שנתיים. ומאחל לעצמי, שמתישהו הוא ירצה להתמקד בנגינה, ויחפש סולן חחחחח