מזל טוב על הפורום

מזל טוב על הפורום ../images/Emo20.gif

טוף אז ככה... יש לי הרבה מה להגיד...נתחיל? עלילה בנויה היטב.. רונה שחקנית גרועה... מאיה נשמה כל כך טובה שבא לי להזדהות איתה...אלכס שחקן מעולה.. וכן כן... בתור אחת שלא תמיד רואה טלנובלות...אפפפעם לא...המשחק של אלכס מרשים אותי בט-ירוף... דורון הזה..מה צמח לו על הראש? מדורה? שדה קוצים?מה אנחנו בשנות ה 80 אנחנו? כזה מן שיער קופץ? די- הקודם היה לו יותר יפה...אז הוא באמת היה יפה וכמו שאומרים.. ראוי לאהבה של רונה... סמדר..לפעמים אני חושבת שאני היא... כשאני רוצה להשיג את המטרות שלי אני משתמשת ברוע שלה(כן כן תצחקו) היום באוטובוס ישב לידי איזה אחד מסריח ששתה ימבה בקבוקים ואמרתי לו בטון סמדרי כזה שישב במקום אחר וזה מיילא- אבל הסמדר שבי נכנסת לתוכי מתי שאני צריכה.. ואלכס...אלכס...שחקן מדהים... מאיפה הביאו שחקן כל כך אוטנטי.. ורונה..לכי תלמדי לשחק

שלום

בא לך אולי לקבל מידע על אחד מהשחקנים? או שאת כבר מומחית בעניין? אגב שימו לב כולםיש גם סקר שתוכלו להצביע בו אז אולי תפנו דקה מזמנכם החופשי ותצביעו אלי

מידע על יעל הדר (סמדר)

יעל היא בוגרת הסטודיו למשחק של יורם לוינשטיין, היא סיימה את לימודיה בשנת 1993. היא שיחקה בתיאטראות שונים, בין היתר: תיאטרון באר שבע – החטא ועונשו, המתחזה, נוכלים ואוהבים, בית המלאכה; תיאטרון הבימה – שלוש נשים גבוהות, אנה וייס, כריש פטיש, משרתם של שני אדונים, גן ריקי, רוחות; תיאטרון תמונע – מגרד לי. יעל השתתפה במספר הפקות טלוויזיוניות כמו הדרמות: שאכטה, שבעה, הסדרות: בת-ים ניו-יורק, זינזאנה, קפה פריז, הפוך מתחם אויב, לחיי האהבה, ובתכנית הסאטירה "המחשוף". על המסך הגדול היא שיחקה בסרטים: השחקנים, קשר דם, צומת וולקן, ומרס תורכי. בשעות הפנאי יעל אוהבת לרכב על סוסים, לשחק כדורסל, ולהתאמן באגרוף קלאסי (אז תיזהרו….). ===================================================================== סמדר "המסוכנת", סמדר היא בת 30, אישתו של דורון. סמדר היא אישה אמביציוזית, תאוותנית, שלא תעצור באדום. היא תדרוך על מי שצריך בשביל להגיע לאן שהיא צריכה. חוסר הרגישות וחוסר הטאקט שלה מסתיר מאחוריו גם חוסר ביטחון גדול הנובע מהעובדה שגדלה בבית קר, והוריה מעולם לא תמכו בה או פירגנו לה במיוחד. כדי לשרוד בעולם של גברים היא מוכרחה לנתק עצמה מהרגשות האמיתיים שלה ומהפגיעות שלה. היא אסרטיבית, אינטיליגנטית, חדה, פלרטטנית, סקסית ומאוהבת בדורון עד עמקי נשמתה. התכונה הבולטת של סמדר היא הדו-פרצופיות שלה. כלפי אנשים רבים, סמדר נחשבת כאדם חביב מאוד. היא יודעת להגיד את המילים הנכונות במקום הנכון, היא יודעת להיות נחמדה ומקסימה, ושובה רבים בקסמיה. אבל זו רק טאקטיקה אצלה. כשצריך היא יודעת להיות רעה מאוד ופחד אלוהים להיות האוייב שלה.

הי... יש לך במקרה

אני זוכרת כשרק הסדרה התחילה..נתנו לכל דמות כינוי... והיתה תמונה משותפת של כל הדמויות עם הכינויים... יש לך את זה עדיין? בכל מקרה... תודה על המידע על סמדר...

casperit

New member
יש משהו בערך כזה באתר של ערוץ 3

יש כזה "הרומנטיקן" אם זה ואז יש פרטים על הדמות, וגם על השחקן... לחברה שלי יש את התמונות עם הכינוים, לי אין! יעל

deep ocean

New member
הי אלי מרקו ../images/Emo13.gif בקשר לסקר...

בגלל התקלה בתפוז, אי אפשר כרגע למלא את הסקר...

אלכס שיחק בעבר בסדרה ששודרה בערוץ2

שתיים ממש ממזמן שנקראה המוסד, ככה שהוא לא ממש חדש על המסך.... ואכן הוא משחק נפלא, ואגב גם דורון שיחק בסדרה המוסד לינוי

מממ...

אלכס(רפי תבור) שיחק גם בסידרה :"כסף קטלני", יהונתן(נתי רביץ):שיחק גם בסידרה ועוד בתור הבן של אלכס!, עמרם(שחכתי את שמו): משחק בשבתות וחגים, גידי(יהודה לוי): שיחק גם בפרסומת של במבה, ואני:שיחקתי בפרסומת לגבינות יחד עם יוסי בניון.

שכחת רק

שורדה וגלית משחקות בסיטי טאוור ושאיריס מרטינז- שיחקה בצעירי ת´´א

actress

New member
ורדה וגלית לא בסיטי ועוד משהו..../images/Emo19.gif

אז ככה:
יהודה לוי הלא הוא גידי שיחק ב"תהילה" וב"שכנים של ציץ´" והוא שיחק במחזמר תפקיד ראשי את דוד בזמנו הוא היה חבר של יעל בר זוהר
דניאלה וירצר הלא היא דניאלה שיחקה גם בכמה פרקים בכסף קטלני
אסתי קוס.. שם ארוך הלא היא שלומית משחקת בהצגה של יחסים עם עפרה וינגרטן ועם עוד שחקן לא כ"כ ידוע
מיכל קפטה הלא היא גלית שיחקה קצת ב"שחר"
רפי תבורי הלא הוא אלכס משחק בכל מיני הצגות למינהם ב"קאמרי"
איריס מרטינז הלא היא אתי משחקת כיום בתאטרון תמונע
קובי שט.. גם שם קצת ארוך הלא הוא עמרם משחק במלא סדרות ובפרסומות לבניין ודיור וגם הוא שיחק ב"זינזאנה"
גיל פרנק הלא הוא דורון שיחק ב"המוסד" ובעוד כמה מקומות הוא הרוב בהצגות כמו "המורדים" ועוד...
נתי רביץ הלא הוא יונתן משחק בהצגה חדשה וקומית "חיכיתי רק לך" ואם תרצו עוד מידע אז בכיף

yellow cheese

New member
רק אני זוכרת שיהודה לוי ../images/Emo26.gif

שיחק גם ב"רמת אביב ג´"
הוא שיחק גולש כזה.. היה לו שיער ארוך.. ולא-אני לא מתכוונת ליואב צוקר
באחת העונות הראשונות של הרמה... הייתכן
ומיכל קפטה
שיחקה בלגעת באושר את תפקיד דנה המאהבת של נדב

yellow cheese

New member
ונתי רביץ ../images/Emo26.gif

היה גם מנחה בחצי השני
יחד עם שירלי ברנר... <סתם נוסטלגיה>

casperit

New member
יהודה אכן שיחק ברמת אביב ג´

שם הוא הכיר את יעל... יעל

casperit

New member
מיכל קפטה שיחקה בלגעת באושר...

לא ראיתי אבל אני יודעת... שמתי לב שהשבוע יש את טקס פרסי התאטרון ורפי נותן איזהשהו פרס... קובי שטמברג משחק בשבתות וחגים... יעל הדר שיחקה בהגן של ריקי... שרון הכהן בר כאילו ורדה שיחקה בנו איך קוראים לזה אה אלכס חולה אהבה כמובן... יעל

casperit

New member
יהודה משחק ביוסי וג´אגר

בתור הומו כמובן...:) זה ישודר בערוץ 3 מתישהו לפי מה שהבנתי יעל

casperit

New member
למזלי יהודה שיחק בפרסומת של במבה:)

כי אחרת לא הייתי כאן היום... להלן הפירוש: בעקבות המבצע יהודה הגיע לגרנד בחיפה ואני הצלחתי לקבל ממנו חתימה ונשיקה:) איזה מתוק:) פשוט עשה לי את היום הדבר הצ´יקיטיטו הזה! יעל

למעלה