מזל טוב על הפורום

dalitush

New member
כן ועוד כמה דברים...../images/Emo48.gif

אז ככה.. אלכס(רפי תבור) שיחק במוסד יחד עם דורון (גיל פרנק) ואלכס שיחק יחד עם יונתן(נתי רביץ) בכסף קטלני ששודרה מזמן בערוץ 3 וחוץ מזה דורון (גיל פרנק), אלכס (רפי תבור), סמדר (יעל הדר),שלומית(אסתי קוסקוביץ´) הם שחקנים מאוד מאוד ותיקים בתאטרון .. אז שלא יעבדו עליכם! ו רונה (סופי צדקה) הייתה לה תוכנית שקראו לה "סופי טופי" אבל היא ירדה והיא שיחקה בהרבה קלטות ילדים.. גידי (יהודה הלוי) שיחק בפרסומות ל-יס לשמנת ולבמבה ובסדרות דואר נע גליל עליון ובדקות של תהילה.. ומאיה (דניאלה וירצר המדהימה ביופייה!!! (אל תדאגו אני אוהבת גברים , גברים גברים אבל היא פשוט יפה אין ויכוחים! היא די בת 18.. אז ככה שהיא די חדשה. טוב אם יש לכם שאלות תפנו אליי.. כי בשואו ביז אני די מבינה (בלי שויץ) אז...שלא יעבדו עליכם... ואתם החוליה החלשה..שלום!

actress

New member
יהודה עובד עכשיו על הצגה חדשה

גם כתבו את זה אסתי מוכשרת לאללה היא כבר יצאה לסיבוב הופעות יחד עם עפרה וההוא שכחתי את שמו יש לי פה פלקט וגם זאת שמשחקת את אתי איריס מרטינז משחקת בתאטרון תמונע שכחת את זה טוב אין לי מה להוסיף על מה שהוספתי למעלה לפני כמה שרשורים

actress

New member
אני מבינה שאתה מוחק הודעות שאתה טוע

ה בהם טוף מוזר ביותר

casperit

New member
יהוד´ש לא עובד עדין על יוסי וג´אגר?

אני מתה שזה יגיע כבר לערוץ 3! יהודה לוי כוסון או אשכיסט יעל

casperit

New member
טוב האמת שסביר להניח שלא...

ראיתי על זה לפני איזה כמה חודשים בגיא פינלס... יהודה לוי חמוד יעל

actress

New member
את מדברת על הסדרה החדשה?

שיהודה משחק שם הומו ומתנשק עם גבר?

casperit

New member
זה לא סדרה...

זה סרט שישודר בערוץ 3... ככה הבנתי.... בגיא פינלס... כן זה שהוא משחק קצין הומו- ג´אגר... יעל

actress

New member
מי זה גיא פינלס? או פינס?

וזה יהיה בקרוב דיברו על זה גם בערוץ 2

actress

New member
אני מודעת לזה היא כבר אמרה והמליצו

בערוץ 2 שהיתה כתבה בחדשות וגם אצל "בילויים" עם יונה אליאן אז אני יודעת על מה אני מדברת

אני גם מוחק הודעות שלא נכונות

גם לפני שהיית פה מישהו כתב משהו טיפשי ולא נכון על הסידרה אז מחקתי. זה הדדי
אלי.

actress

New member
אממ.. נכנסתי לפה בפעם הראשונה איך

שפתחת אז מוכר לי משהו

למעלה