הי שוב ../images/Emo140.gif
סליחה על ההפשטה בפרהסיה, אבל זה טיבו של ייעוץ באמצעות פורום באינטרנט (לעומת ייעוץ אישי) מה - שוטה אני - שישה מטבעות צריכה לעשות - תשע חרבות כדי לקדם - שתי חרבות קשר זוגי - צדק בשלושת החודשים הבאים - הכוהנת הגדולה סיכום - העולם קודם כל - אינטואיטיבי לגמרי: אחד מהקשרים שיש לך בחו"ל אולי מוחמצים לחלוטין. אני חושבת שיש אחד ספציפי במיוחד, שכפי הנראה הזמן המרחק - ובעיקר הנסיבות מונעות ממך היום להימצא בקשר עם אותו ספציפי. אולי אני טועה - זו תחושתי על כל פנים. ולגבי הפריסה עצמה: את מאוד רוצה להתחיל בדרך חדשה בחייך. סיימת זה עתה קשר, ופנייך מופנות קדימה. אינך רוצה לדרוך במקום, אולי את חשה שמזה זמן מה דרכת בשל הקשר שהסתיים. משהו בתוכך רוצה להיוולד מחדש - תקופה חדשה, חוויות חדשות. את מאוד רוצה למצוא את האחד שאיתו יהיה לך טוב. אבל... משהו גם מפריע לך למצוא אותו, משהו גורם לך להיות מאוד לא מסופקת. ראשית כל - בשלושת החודשים הקרובים עדיף שתהיי עם עצמך ותבחני את דרישותייך ורצונותייך. זה זמן מצויין עכשיו לגייס את כל משאבייך האנושיים ולהיוולד מחדש. להתרחק קצת מהעולם הגברי המפתה ולהתרכז רק בעצמך, לפרגן לעצמך, לחוכמתך ולמה שאת. יש בך חששות ופחדים מקשר זוגי, אולי מקורם בעבר, באכזבה. הפחדים אינם מבוססים ועלייך להבין שהפחד שלך ממה שעתיד לקרות או לא לקרות במערכת יחסים גרוע בהרבה יותר ממה שבאמת קורה או עלול לקרות.הרצון העז הזה למצוא בן זוג מאוד מעסיק אותך ומטריד אותך ביום יום - ת לא ממש אוהבת ללכת לישון לבד. זה מפריע לך. יש לך נטייה לחשוב עם הרגש, ולכן את גם בדרך כלל זו שנפגעת ויותר לוקחת ללב. הפריסה קוראת לך לנסות ולשנות גישה: להיות יותר שקולה ופחות אמוציונלית, להעדיף את השכל הישר שלך על פני הרגש. כאשר את נמצאת במערכת יחסים את לא מאוזנת, ולכן את מראש מועדת "לפורענות". עלייך לעבוד על עצמך כדי שבקשר החדש שיהיה לך תהיי מאוזנת ושקולה, תנתבי את הקשר ע"י הרציו והלב, ולא רק על ידי הלב. ייתכן גם שבתוך קשר קיים את לעיתים מקרינה תדמית של נזקקת: נזקקת יותר מבן הזוג לאהבה או לתמיכה מכל סוג. את נהנית מהתמיכה הזו, אך לא מההיזדקקות לה, ואולי כאן טמון הפחד האמיתי שלך שעוצר אותך: הפחד להיקשר לבן אדם עד כדי הזדקקות, והפחד שאם יקום ויעזוב, תישארי בגפך. קחי לך את שלושת החודשים הבאים לעצמך, וחישבי על המלצות הפריסה. הן ברורות מאוד ובעיני יפות מאוד, ואז - מוכנה ומאוזנת: צאי לדרכך הרומנטית. ולגבי חו"ל: אם יש משהו באינטואיציה הזו שקפצה לי: אין דבר העומד בפני הרצון. גם אם נדמה שהרצון שכך כבר ממזמן, כנראה שהוא עוד קיים אצלך, בתת המודע. אשמח לתגובתך.