מזל טוב על פתיחת הפורום..

מזל טוב על פתיחת הפורום..../images/Emo140.gif

ושאלתי היית האם בשנה הקרובה אכיר מישהו והאם זו תהיה אהבה גדולה? אשמח לשמוע מה דעתכן מצרפת את הפתיחת שלי...

חשבתי שאפשר לצרף...

אז הפתיחה שלי היא כזו: מלכה החרבות השטן שלושה גביעים שבעה מטבעות חמש חרבות סיכום: אס הגביעים תודה על תשובתכם

צוף3

New member
הי מיקי בת ../images/Emo66.gif

שאלתך אינה מנוסחת נכון - יש לנסחה באופן הבא: מה אני צריכה לעשות כדי לקדם קשר זוגי בשלושת החודשים הבאים סיכום פריסת שאלה - סה"כ 6 קלפים + קלף סיכום שיוצא אוטומטית. אם תהיה אהבה גדולה או לא לא נוכל להגיד לך, אבל בהחלט נוכל לראות בפריסה כיצד את יכולה לתרום לקידום חיי האהבה שלך!

הי צוף ובכן...

שוטה שישה מטבעות תשע חרבות שתי חרבות צדק הכוהנת הגדולה סיכום: העולם אשמח לשמוע במה אוכל לתרום לעצמי תודה

צוף3

New member
אהלן ../images/Emo15.gif

מה - שוטה אני - שישה מטבעות צריכה לעשות - תשע חרבות כדי לקדם - שתי חרבות קשר זוגי - צדק בשלושת החודשים הבאים - הכוהנת הגדולה סיכום - העולם לפני הפירוש - האם יש לך קשר כלשהו עם גברים כרגע? מתי היה הקשר האחרון? האם יש לך קשר כלשהו לחו"ל? אלו פרטים שחשובים לי על סמך הפריסה.

אז ככה...

את מפשיטה אותי...
היה לי קשר והסתיים לפני כחודש כן, יש לי מספר קשרים בחו"ל (עם חברים מן העבר) יוווו... אני סקרנית

צוף3

New member
הי שוב ../images/Emo140.gif

סליחה על ההפשטה בפרהסיה, אבל זה טיבו של ייעוץ באמצעות פורום באינטרנט (לעומת ייעוץ אישי) מה - שוטה אני - שישה מטבעות צריכה לעשות - תשע חרבות כדי לקדם - שתי חרבות קשר זוגי - צדק בשלושת החודשים הבאים - הכוהנת הגדולה סיכום - העולם קודם כל - אינטואיטיבי לגמרי: אחד מהקשרים שיש לך בחו"ל אולי מוחמצים לחלוטין. אני חושבת שיש אחד ספציפי במיוחד, שכפי הנראה הזמן המרחק - ובעיקר הנסיבות מונעות ממך היום להימצא בקשר עם אותו ספציפי. אולי אני טועה - זו תחושתי על כל פנים. ולגבי הפריסה עצמה: את מאוד רוצה להתחיל בדרך חדשה בחייך. סיימת זה עתה קשר, ופנייך מופנות קדימה. אינך רוצה לדרוך במקום, אולי את חשה שמזה זמן מה דרכת בשל הקשר שהסתיים. משהו בתוכך רוצה להיוולד מחדש - תקופה חדשה, חוויות חדשות. את מאוד רוצה למצוא את האחד שאיתו יהיה לך טוב. אבל... משהו גם מפריע לך למצוא אותו, משהו גורם לך להיות מאוד לא מסופקת. ראשית כל - בשלושת החודשים הקרובים עדיף שתהיי עם עצמך ותבחני את דרישותייך ורצונותייך. זה זמן מצויין עכשיו לגייס את כל משאבייך האנושיים ולהיוולד מחדש. להתרחק קצת מהעולם הגברי המפתה ולהתרכז רק בעצמך, לפרגן לעצמך, לחוכמתך ולמה שאת. יש בך חששות ופחדים מקשר זוגי, אולי מקורם בעבר, באכזבה. הפחדים אינם מבוססים ועלייך להבין שהפחד שלך ממה שעתיד לקרות או לא לקרות במערכת יחסים גרוע בהרבה יותר ממה שבאמת קורה או עלול לקרות.הרצון העז הזה למצוא בן זוג מאוד מעסיק אותך ומטריד אותך ביום יום - ת לא ממש אוהבת ללכת לישון לבד. זה מפריע לך. יש לך נטייה לחשוב עם הרגש, ולכן את גם בדרך כלל זו שנפגעת ויותר לוקחת ללב. הפריסה קוראת לך לנסות ולשנות גישה: להיות יותר שקולה ופחות אמוציונלית, להעדיף את השכל הישר שלך על פני הרגש. כאשר את נמצאת במערכת יחסים את לא מאוזנת, ולכן את מראש מועדת "לפורענות". עלייך לעבוד על עצמך כדי שבקשר החדש שיהיה לך תהיי מאוזנת ושקולה, תנתבי את הקשר ע"י הרציו והלב, ולא רק על ידי הלב. ייתכן גם שבתוך קשר קיים את לעיתים מקרינה תדמית של נזקקת: נזקקת יותר מבן הזוג לאהבה או לתמיכה מכל סוג. את נהנית מהתמיכה הזו, אך לא מההיזדקקות לה, ואולי כאן טמון הפחד האמיתי שלך שעוצר אותך: הפחד להיקשר לבן אדם עד כדי הזדקקות, והפחד שאם יקום ויעזוב, תישארי בגפך. קחי לך את שלושת החודשים הבאים לעצמך, וחישבי על המלצות הפריסה. הן ברורות מאוד ובעיני יפות מאוד, ואז - מוכנה ומאוזנת: צאי לדרכך הרומנטית. ולגבי חו"ל: אם יש משהו באינטואיציה הזו שקפצה לי: אין דבר העומד בפני הרצון. גם אם נדמה שהרצון שכך כבר ממזמן, כנראה שהוא עוד קיים אצלך, בתת המודע. אשמח לתגובתך.

בוקר טוב צוף ותודה../images/Emo24.gif

קראתי שוב ושוב את מה שכתבת לי, ואני נדהמת, יש דברים שחד משמעית הם נכונים ויודעת שצריכה לעבור שינויים, ויש דברים שפשוט הארת והערת. ובקשר לחו"ל לא כל כך בטוחה שאת צודקת, אבל אולי באמת יבואו התפתחויות משם, אולי עוד יהיו הפתעות
. שתהיה לכולם שבת שלום

צוף3

New member
הי מיקי בת ../images/Emo140.gif

תודה על התגובה, שמחה שסייעתי. אשמח לראותך שוב בפורום! שבת שלום

tamidb

New member
../images/Emo9.gifברצוני להוסיף את דעתי

אני לא רואה קשר עם חול אבל אני כן רואה שמערכת היחסים שלך הקודמת ואולי זה דפוס שמאפין אותך מאד מדודה יש הרבה מריבות נראה לי שמה שהכוהנת אומרת לך את צריכה ללמוד שיעור חשוב בחיים. שני את גישתך הביני מהי נתינה אמיתית ורק אחר כך כדי שתנסי למצוא בן- זוג אחרת הטעויות יחזרו. מה דעתך?

tamidb

New member
זה לא קורה לי

פרשתי לך וכתבתי במשך שעה ובסוף הכל נמחק- איזה דכאון מה - שוטה אני - שישה מטבעות צריכה לעשות - תשע חרבות כדי לקדם - שתי חרבות קשר זוגי - צדק בשלושת החודשים הבאים - הכוהנת הגדולה סיכום - העולם אבל עכשיו לפחות אוכל לתמצת את הדברים ביתר קלות ובהירות. 3 קלפים מהארקנה הבכירה יצאו במילים מאד משמעותיות השאלה מורה שבאה מכיוון אמיתי של חיפוש עכשיו הזמן לעבור את השיעור גם הכוהנת הגדולה אומרת זה לא קשור לזמן אלא לשיעור הרוחני שתעברי. קלף הצדק מראה שאת משלמת על מעשיך שלך נראה לי שאת לוקחת איתך חוויות מהגירושים או הגירושים השפיעו עליך בצורה שאת מחבלת בקשר ולדעתי הבעיה היא לא פחד מנטישה אלא התחשבנויות שונות עם בן הזוג את שוקלת את מעשיו לחומרה מתחברת לרע דורשת ולאו דווקא מפרגנת. האהבה אצלך נתפסית בבחינת מקח וממכר מה יצא לי לדעתי את לא מגיעה ממקום טהור של נתינה ורק נתינה כזאת למעשה תאפשר לך קבלה. את שואלת על האהבה ואין בפרישה אף קלף של גביע רגש הכל שכלי וכלכלי מדהים אבל המיצג אותך ממש תומך בכךאת דורשת לך אהבה וממעיטה לתת. הקלף שמורה על מה עלי לעשות גם הוא מורה על חוסר מעשה במובן הפיזי אלא עשיה פנימית. ועוד שאלה שמסקרנת אותי כמובן את לא חיבת לענות ואת יכולה לעשות זאת במסר משהו קורה עם הגרוש שלך( יש לך בכלל?????????) או מישהו שלא סגרת איתו מעגל והוא מאד משפיע עליך בהווה מצפה לתגובה מפורטת במה התחברתי ובמה לא בהצלחה

לתמיד b בוקר טוב

לא מתחברת לרוב הדברים שכתבת אך פחות מתחברת לשאלתך בסוף יש לך בכלל ????????? מה זה אמור להביע, או מה את רוצה להגיד בשאלה שכזו כשאקבל ממך תשובה לגבי שאלה זו, אשמח להגיב להמשך

עכשיו שהבנתי ...

למה היתה כוונתך בשאלה זו, אסביר לך למה שאני לא מתחברת, כתבת: "מתחברת לרע דורשת ולאו דווקא מפרגנת. האהבה אצלך נתפסית בבחינת מקח וממכר מה יצא לי לדעתי את לא מגיעה ממקום טהור של נתינה ורק נתינה כזאת למעשה תאפשר לך קבלה." אני בחורה רגישה, אוהבת, ומלאה בנתינה ובהחלט לא אדם הדורש לעצמו, כל ההפך. ואחר כך כתבת: "משהו קורה עם הגרוש שלך( יש לך בכלל?????????) או מישהו שלא סגרת איתו מעגל והוא מאד משפיע עליך בהווה" זה נכון, כנראה שעדיין לא סגרתי מעגל עם העבר הזוגי שלי,,, אבל, דבר משותף לך ולצוף אשר כתבתם שעלי כרגע להיות עם עצמי, להתפתח ולאחר מכן כשארגיש חזקה יותר לחשוב על זוגיות תודה לצוף ולתמיד b

צוף3

New member
הי תמי ../images/Emo20.gif

שמחה לראות שהצטרפת אלינו כמפרשת - יישר כוח יקירה! ומחכה עדיין לפריסה שלך, שלא הצלחת לעלות לפני מספר ימים!

ושוב אני עם שאלה נוספת ../images/Emo11.gif

ואלו הקלפים שיצאו לי בשאלה הנוכחית, אשמח שוב לתגובות מה - שמונה מטבעות אני - שני גביעים צריכה לעשות - כוח כדי להתחיל - מיזוג עבודה חדשה - אביר המטות בתקופה הקרובה - קיסרית סיכום - מלך הגביעים קודם כל מקווה ששאלתי נכון את השאלה ומצפה לתשובתכם

matal girl

New member
הי מיקי

אשמח לעזור לך. נקודת המבט שלך היא של נטישה ועזיבה ללא חרטה ולמעשה במימד של טריקת דלת. את נמצאת בעמדה של איזון בתוךנפשך . את מעוניינת בשיתוף פעולה עם הגורמים שסביבך בכדי להשיג תוצאות רצויות וחיוביות עבורך.חשוב שתפעלי בחוכמה. תפגיני אסרטיביות ותפעלי בדרך הטובה עבורך. בלי לדרוך על אחרים. למדי לשווק את עצמך נכון בראיונות ולתת את הדעת לגבי נקודות התורפה שלך. קורות חיים חשוב שיבליטו תכונות חשובות של תרומה ונתינה. התהליך של עבודה חדשה החל באופן מחשבתי בדצמבר. תהיה עבודה חדשה שבה תהיי כפופה לגבר סמכותי,פעיל,אחד שמזיז דברים ולא מפחד מאף אחד. את תהני מעבודה זו ותחושי סיפוק מלא. העבודה תגרום לך אושר אישי וסיפוק כספי. אני ממליצה לא להציג הצגות באשר ליכולות וכישורים שאין לך. אמרי תמיד את האמת ותרוויחי רבות. מלך הגביעים כקלף סיכום מראה את החשיבות בכנות רגשית. בהצלחה ממני, ילדה מטאלית אמיתית.

צוף3

New member
הי לך ../images/Emo79.gif ../images/Emo79.gif ../images/Emo79.gif ../images/Emo79.gif

מה - שמונה מטבעות אני - שני גביעים צריכה לעשות - כוח כדי להתחיל - מיזוג עבודה חדשה - אביר המטות בתקופה הקרובה - קיסרית סיכום - מלך הגביעים ראשית כל - עדיף תמיד לתחום את השאלה בזמן ספציפי (חודש, חצי שנה וכו'), משום ש"בתקופה הקרובה" לא באמת ניתן להבין מתי (חצי שנה ז תקופה קרובה? ואולי החודש הקרוב?). את כבר מכירה אותי, אני קודם כל שואלת כדי לוודא שכיוון החשיבה שלי נכון, ולכן (טה דה דאדאם דאדאם...) האם כרגע את עובדת במקום משפחתי? (עובדת אצל בן משפחה, עובדת עם בן משפחה?) חשוב לי לדעת אם זה נכון, כי אם לא הפירוש שלי יהיה כמובן לגמרי בכיוון אחר. מצפה לך

ובכן...

נתחום את השאלה לחצי שנה הקרובה ולא, אינני עובדת אצל קרובי משפחה ולא בעסק משפחתי... ממתינה לתשובתך

למעלה