מזל טוב על פתיחת הפורום..

צוף3

New member
Well... פריסה נהדרת ../images/Emo23.gif

מה - שמונה מטבעות אני - שני גביעים צריכה לעשות - כוח כדי להתחיל - מיזוג עבודה חדשה - אביר המטות בתקופה הקרובה - קיסרית סיכום - מלך הגביעים קלף הכוח ב"צריכה לעשות" מדבר ללא ספק על כך שאת צריכה לאסוף את עצמך ולהשתמש בכל החיוניות הקיימת בך מבפנים על מנת להתחיל עבודה חדשה. לא מדובר דווקא באסרטיביות או בהתנהלות רועשת בקרב הקולגות או הממנוים, אלא מדובר בתהליך לגמרי נפשי שעלייך להעבור ולהוציא מעצמך: כמו שציינתי בפירוש של הפריסה הקודמת - להתחבר למה שאת, ויש בך כל כך הרבה, יקרה: לרצונות החזקים שלך, לחוכמה, לרגישות ולעדינות, לנתינה הרבה שקיימת בך -להתחבר אל כל אלו מחדש ולהפוך שוב לאדם שלם ומלא, שבטוח בעצמו וביכולתו להפיק את המיטב ממשאביו ולכן יש לו נוכחות מדהימה גם מבלי להוציא הגה אחד מפיו בקרב הסובבים. זה בדיוק מה שאת צריכה לעשות בתקופה הנוכחית, הן מבחינת חיי האהבה והן בכל תחום אחר בחייך, ובפרט העבודה: להיות בטוחה במה שאת ובכוח הפנימי שלך להגיע לאן שתשאפי. תהיי מה שאת, חזקה כמו סלע מבפנים (ויש לי תחושה שאת מאוד חזקה, גם אם נדמה לך שלא) ואנשים ירגישו בעוצמה הזו ואף יוקסמו ממנה. חווית בחייך תהליכים שגרמו לך להפנים את הידיעה ששום דבר לא בא בקלות, ומה שבא בקלות כך גם הולך ונעלם. את מודעת לצורך בעבודה קשה, איטית, ויש לך את הסבלנות, את רק צריכה את ההזדמנות המתאימה. את לא בן אדם שצריך סיפוקים מיידים, יש בך הערכה רבה לדברים שנעשים מתוך תהליך ומחשבה ולא בן רגע, ונדמה לי שכך את גם מתייחסת לעבודה בחייך: אם משקיעים, מקבלים תמורה. ואת בהחלט מוכנה להשקיע ולדעת שאי שם בקצה, בסוף מחכה לך התמורה. התקופה אותה תחמת מצויינת עבורך להתחלת עבודה חדשה. את קרובה לשיא פריחתך כאישה גם אם אינך מודעת לכך כרגע. הכוונה לאישה אמיתית, שידעה גם טוב וגם רע בחייה, אישה מאוזנת, שטעמה גם מזה וגם מזה, ויודעת לפי כך להעריך גם את היופי שברע, ואת הכיעור שבטוב. הקיסרית (הקלף האהוב עלי) מתאר את היכולת שלך בתקופה הנוכחית להפגין את נשיותך ואת הפנימיות שלך (קלף הכוח), לתת מעצמך ולגרום לאנשים לא להיות חייבים לתת לך תמורה אלא לרצות בכך. בעיניי את עומדת בפתחה של תקופה משגעת בחיים - את ממש הולכת לגלות את עצמך מחדש ולאהוב מאוד את מה שתגלי. יש בך רצון עז לעבוד בעבודה שבה תוכל לבוא לידי ביטוי היכולת שלך לשיתוף פעולה ולעבודה בצוות, את אולי גם מחפשת סוג כזה של עבודה שבה תהיי מוקפת באנשים שיעזרו לך לא לחשוב יותר מדי על צרות וקשיי היום יום. חשוב לך שהעבודה תוכל להתמזג באופן טיבעי עם חייך (אם יש לך ילדים אני מניחה שלזה הכוונה). עבודה חדשה בתקופה זו תחדיר בך אש להבה, תמלא אותך בפוטנציאל יצירתי (את אדם העוסק ביצירה? האם העבודה קשורה לכך? הייתי ממליצה לך ללכת על התחום הזה דווקא) ותמלא אותך. יהיה בך דחף עז מבפנים לרוץ, להסתער ולהתקדם - לא תוכלי לשאת את המחשבה שיכולים לצוץ קשיים בעבודה או בחייך, תרצי להגיע למטרה כמה שיותר מהר, ונדמה לי שהמטרה כרגע אינה כסף אלא יצירתיות - ריפוי נפשי ((סליחה אם אני טועה). מלך הגביעים מסמל בעיני את הצורך של למצוא עבודה המשלבת בתוכה את משפחתך, ואולי מכאן הסקתי כי את עובדת עם קרוב משפחה. עבורי מלך הגביעים מסמל תמיד דמות של אב אוהב ותומך, העושה הכל כדי להעניק לילדיו תמיכה כלכלית ומסגרת מבלי לשכוח את היותו בראש ובראשונה אבא, שתפקידו להעניק חום ואהבה לילדיו. נדמה לי כי זוהי מטרתך, ואת תרה אחר עבודה שתאפשר לך לממש את החזון ההורי הזה, ובעיניי, קלף הקיסרית הבא לפני מלך הגביעים מעיד על כך שגם תצליחי, אם תדעי להשתמש בכוחותייך הפנימיים ולהתחבר אליהם. אשמח לשמוע את תגובתך, פריסה מרתקת.

את פשוט מדהימה... ../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

נרגשת לקרוא את מה שכתבת: מלך הגביעים מסמל בעיני את הצורך של למצוא עבודה המשלבת בתוכה את משפחתך, ואולי מכאן הסקתי כי את עובדת עם קרוב משפחה. עבורי מלך הגביעים מסמל תמיד דמות של אב אוהב ותומך, העושה הכל כדי להעניק לילדיו תמיכה כלכלית ומסגרת מבלי לשכוח את היותו בראש ובראשונה אבא, שתפקידו להעניק חום ואהבה לילדיו. ובכן צוף, בהתחלה כששאלת אם אני עובדת עם קרוב משפחה,אכן לא, אך התכניות שלי לפתוח עסק משלי ולשתף בו את ילדי, אבל רק דיברנו על כך, עדיין שום דבר לא ממשי, לכן אני מלאת התפאלות על כך שיצא בקלפים דבר שעדיין לא ברור. תודה ומחבקת אותך שוב

בנוסף...

כל מה שכתבת, נותן לי המון כוח להמשיך ולהילחם, לשרוד, את כל המשברים אשר עברתי בשנים האחרונות בתקווה שאכן יהיה לי טוב יותר ולסובבים אותי ושוב תודה צוף3

למעלה