מזל טוב על פתיחת הפורום

udiko

New member
../images/Emo49.gif לפורום החדש --------------->

אדוארד נורטון נחשב בעיני לשחקן הטוב ביותר כיום מי שראה את הסרט הפריצה בה הוא משחק כמפגר לא יכול לחשוב אחרת ראיתי את הסרט 25 שעות ולפי דעתי הוא לא משהו ולא מתאים לנורטון אגב אני שוקל רכישה מרוכזת של כל סרטי נורטון ע"ג DVD

מיצי007

New member
אני חושבת שאתה טועה....

אמנם בפריצה הוא שיחק מעולה למרות שהסרט היה די גרוע. בשעה ה25 הוא הוכיח את עצמו מעל ומעבר כשחקן והיה פשוט מדהים לטעמי. ראיתי את הסרט כבר פעמיים ואני נהנתי מכל פעם. לרכוש את כל סרטיו של נורטון יעלה לך יקר,ולא תמיד שווה. לי יש בבית בינתיים שני סרטים שלו-פייט קלאב וDEATH TO SMOOCHY את פייט קלאב קניתי עוד בתקופה שהיו מביאים גרסאות מחו"ל כמו שהן ולא היו מתרגמים אותן ולא היו משנים כלום בהן, בעוד שאת סמוצ'י קניתי בחו"ל כי חיכיתי וחיכיתי ולא ראיתי שזה מגיע,אבל כמובן שזה הגיע בדיוק שבוע אחרי שאני קניתי את זה,וזה הגיע ישר לDVD. ויש לי את לשמור אמונים שאני חושבת שזאת קומדיה מצחיקה ומתוקה,מה גם שהוא ביים אותה. מה שנשאר לי לאסוף זה בעקרון-פחד ראשוני,אמריקה איקס,כולם אומרים אני אוהב אותך,הפריצה ודרקון אדום. ואם כבר אז גם את השעה ה25. שני הסרטים הראשונים לא ממש שווים לרכישה בדיוידי מכיוון שאין שם שום אקסטרה שום כלום,אבל אם אתה באמת פאנאט שלו אתה תקנה אותם ואת אלו אפשר להשיג במחיר הרבה יותר זול. דרקון אדום יצא בשתי גרסאות-מה שיש בארץ זוהי הגרסה החרא,לכן מומלץ לך מאוד להזמין אותה מחו"ל שזאת הגרסה עם שני דיסקים. הפריצה יש להשיג כאן בלי בעיה בגרסה רגילה כמו מחו"ל. וכולם אומרים אני אוהב אותך אין להשיג בדיוידי בארץ מה שגם תצטרך להזמין מחו"ל. שיהיה לך בהצלחה באסיפה,ומקווה לראות אותך כאן יותר

udiko

New member
מה שונה ב DVD מחול למה שיש בארץ?

אין לי מושג אני תמיד רואה אזור 2 הרי לא יכול להיות הבדל בסרט, אז על מה מדובר ? על מאחורי הקלעים ?

מיצי007

New member
האיזורים זאת לא הבעייה

למרות שמה שבא מחו"ל ולא עובר דרך בלוקבאסטר הוא בדרך כלל איזור 1. אבל זאת לא הבעיה,כרגע בלוקבאסטר שינו גישה וכמעט את רוב הסרטים שלהם הם מביאים אוטומטית מתורגם. מה שאני לא סובלת. והנה לדוגמה,דרקון אדום שיצא בשתי גרסאות הם הביאו רק גרסה אחת,עם דיסק אחד. לעומת פייט קלאב שיצא לדיוידי בזמנו,הוציאו אותו בגרסת שני דיסקים ללא תרגום.מה שהיה רעיון מצויין ומעולה.זה העותק שיש לי בבית. זה מה ששונה,אם היה את שתי הגרסאות בארץ זה היה טוב כי זה היה נותן לך אופציה,אבל זה לא נותן לך שום אופציה מה שדי חבל.

BigFatLips

New member
אדוארד

אדוארד הוא אחד השחקנים הכי מוכשרים בימינו. מזל טוב על הפורום. סוף, סוף יהיה מקום שבו אפשר יהיה לדבר על אדוארד כל הזמן.........

~*~gaL

New member
אדוארד!!!! ../images/Emo99.gif

וואי, רעיון מ-צויין לפורום! בהחלט!
המון המון המון בהצלחה... המון!!
אני מקווה לבקר כמה שיותר...

מיצי007

New member
תודה תודה

אולי תוסיפי את הפורום לחתימה שלך
מה דעתך
ואת מוזמנת לבוא לבקר הכי הרבה שאפשר

~*~gaL

New member
הממ...

הפורומים בחתימה שלי הם הפורום שבהנהלתי, אבל.. אין לי בעיה לעזור ולפרסם את הפורום שלך קצת ולהוסיף אותו לשם... את תוסיפי את פורום 436 ו754?
ותודה

למעלה