מזל טוב ענת

rinani

New member
מזל טוב ענת ../images/Emo65.gif

"היום יומולדת היום יומולדת היום יומולדת לענת.." חברה היום יש לחברת פורום יומולדת אז זה שירשור מזל טוב במיוחד בשבילה אז לכאן שרשרו את כל המזל טובים שלכם בשבילה!!! ענת מזל טוב ענקי עד 120 ושתחיי חיים ארוכים ומאושרים

HyPeR SoNiC

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo151.gif../images/Emo77.gif../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif

מזל טוב!!! שיהיו לך חיים טובים וארוכים עד 120, ואולי אפילו יותר... ו.... אמממ.... הרבה אושר, עושר, יושר, ו.... הצלחה

מיטללל

New member
מזל טוב ענתי ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

שפע ברכות ואיחולים..... המשיכי להיות כזו מדהימה
ושתמיד יהיה לך וסביבך המון כיף ואהבה...

apl

New member
../images/Emo182.gifיאאאאא תודה לכולם../images/Emo41.gif

אתמול היה לי שימוש ראשון ורציני בת.ז שלי..מרגש
למרות שגם לפני כן שתיתי(שששששש)
היה סופני, ומאחלת לכולם את מה שלי היה ב3 ימים האחרונים..! תודה שוב אנשים

HyPeR SoNiC

New member
חחחחח אההה את חוקית עכשיו....

חחחחחחחחח החברים שלי מתכננים גם "להשקות" אותי כשאני אהיה בן 18.... הם אמרו לי מעכשיו לא להביא אוטו כי אני לא אוכל לנהוג או ללכת מרוב אלכוהול.... ותבינו, היום הולדת שלי רק במרץ!!! הם בונים עליי מעכשיו.... מפחייייייידדדד..........

apl

New member
אני שונאת אותםםםםםםםםםם עם האלכוהול

בקושי קמתי הבוקר....ובכלל....הייתי מעופצת נורא ולא יכולתי ללמוד מרוב העייפות..ולא יכולתי להישאר היום בבית כי היה חשוב לבוא.. חיחי ולי עדיין אין רשיון(בקרוב
)אז לא הייתה בכלל בעיה להשקות אותי חופשי..

HyPeR SoNiC

New member
אחחחחח רישיון

איך אני שמח שאני אחרי כל החרא הזה של הלמידה!!! ושל הטסט!!! עכשיו אני בחרא הזה של המלווה אבל חפיף.... היום התחלתי נסיעה בלי להוריד את בלם היד (אופס)... מוזר שהאוטו נסע נורמלי ככה.... באיזה שיעור את? עשית כבר החלפות? טסט? משהו?

apl

New member
חופשי טסטים

נושא רגיש בכלליותו
ושיעורים....אין ספור אני חושבת..עשיתי בקבלנות...הספקתי לעבור מורה(אצל הראשון היה קבלנות וקצת רגיל..לא הסתדרנו בכלל..)ועכשו מחכה לטסט אצל המורה החדש דנדש(איזה 6 שיעורים עשיתי אצלו בשביל להתרגל לאוטו).. בקרוב הטסט הבא,ורוצה כבר לנהוג.. והחודשיים בטח יעברו מהר..אני מקווה לפחות...

HyPeR SoNiC

New member
אההה... אז את לקראת הסוף

נו סבבה בקרוב יהיה לך רישיון ב"ה
שיהיה בהצלחה ועצה קטנה: אל תספרי לאף אחד מתי הטסט..... כי זה מלחיץ, ופתאום יהיו לך 4689464 מורים ויועצים.... עזבי, את לא צריכה את זה על הראש

apl

New member
לעעע אני לא מגלה לאפחד

(מה גם עדיין אין תאריך מדויק)על טסט הבא.. כשלא עברתי אז כולם ידעו על זה..בסהכ הם רוצים כבר שאהיה נהגת ושתהיה עוד אחת שיכולה לקחת אוטו ולהסיע אותם
ויועצים?! כבר לקחתי מלא שיעורים ואני נוהגת רגיל..לא מעירים וכו..אז לייעץ לי הם לא ממש יכולים
<שימו לב לחריזה> תודה למאחלים

HyPeR SoNiC

New member
חחחח סבבה

טוב סבבה.... את עומדת לגשת לטסט שני, נכון?? אני עברתי בטסט שני..... בראשון נכשלתי על "היצמדות לרכב חונה".... לא משנה שזה היה כביש צר והברירה שלי הייתה או להיצמד לרכב חונה, או להיצמד לעץ שהיה שם באמצע המדרכה.... אבל חפיף.... על מה את נכשלת??

Anna Karenina

New member
אני יכולה להצטרף לסיפורי טסטים..?

עוד חודש, יש לי שנה רשיון .
עברתי בטסט שלישי, ואני גאה..!! (טסט שלישי אימפריה!
), ובטסט ראשון נכשלתי על "פניה חדה לכביש חד סטרי"... העניין הוא, שרוחב הכביש היה בערך חצי ס"מ. טסטר אדיוט. בטסט השלישי היה לי טסטר כזה משעשע..כל שניה הוא טעה בדרך, ובסוף התחלפתי עם זו שנהגה ראשונה באיזשהי דרך חצץ לא מוגדרת...

HyPeR SoNiC

New member
חחחחח יפה יפה

פניה חדה לכביש חד סטרי!? מה לעזאזל....?!?!?!?!? אולי המהירות שלך הייתה גבוהה מדי או משהו? אולי היית בהילוך שלישי??? נו טוב... בכל מקרה, אני יודע שלעבור טסט ראשון זה יותר עניין של מזל כי בד"כ טסטרים מחפשים טעויות הרבה יותר בטסט הראשון... אפשר להיכשל על כל פיפס קטן שעושים.... לי היה מקרה נורא יוצא דופן בטסט השני..... הטסטר היה רזה!!!!!!!!! וצעיר!!!!!! וואט דה פאק!? ראיתם פעם דבר כזה??

Anna Karenina

New member
לא, לא נסעתי מהר בכלל...

זה היה קצת אחרי היציאה ממשרד הרישוי.
אצלי כל הטסטרים היו זקנים כאלה..!! והשלישי היה בכלל שרוט...ניהל איתי ועם הבחורה השניה שיחות ובלאגנים... (נתעלם מהעובדה שהיא נכשלה, וזה היה עבורה טסט חמישי..) ובמהלך השיעור שלפני הטסט, כשהיא נהגה, היא פתאום צועקת: "וואו! הבנתי איך פונים לחד סטרי, ואיך פונים לדו סטרי"!!
לא נראה לך שהיה כדאי ללמוד את זה לפני ארבעה טסטים?!!

HyPeR SoNiC

New member
חחחחחחחחחחח מה!?

אויש נו..... לא נראה לי שהיא עד כדי כך סתומה..... אולי היא הייתה פשוט לחוצה???? בעצם...... מה!? איזה מפגרת!!!!!! חחחחחחחחח אוי איך אני שונא את הקטע הזה שאני עובר ומי שהיה איתי נכשל.... זה קרה גם לי... ומי שהיה איתי הוא חבר שלי! ושנינו תיכננו לעבור ביחד! עשינו אחד לשני הכנות נפשיות והכל..... חחחחח הוא גם נתן לי רסקיו (טיפות כאלו שמטפטפים על הלשון וזה מרגיע אותך)... אבל לא נורא... הוא עבר שבועיים אחריי.... טוב שלפחות עושים טסטים.... המטומטמים האלה עם כל השביתות שלהם..... יש לי חברים שמחכים כבר חודש וחצי לעשות תיאוריה..... והם סתם נתקעים ולא יכולים להוציא רישיון בגלל החרא הזה....

Anna Karenina

New member
תאמין לי, היא סתומה.

לא הכרתי אותה אישית, אבל 45 דקות הספיקו בהחלט.. בכל אופן, השביתות זה באמת באסה. המורה שלי תכנן עבורי טסט ראשון, בדיוק לאחר 28 שיעורים, כך שיפול על יום הולדת 17 שלי.
והיתה שביתה. ארגג.

HyPeR SoNiC

New member
מממ בעסהההההה

אהההה את מאלה שזה בא להן טבעי ומוציאים אותן לטסט אחרי 28 שיעורים..... חחחחח אני הפסקתי לספור כמה שיעורים עשיתי..... אבל זה היה בגלל שעשיתי הרבה הפסקות.... היו תקופות של שבועיים ואפילו של יותר שלא הייתי יכול לעשות שיעור כי לא היה לי זמן..... אז יצא שלמדתי במשך המון זמן.....

למעלה