מזל טוב ענת

Anna Karenina

New member
אוי...

אני מאלה שהשיעורים עברו להם בקלילות..!!
אחרי שבעה שיעורים עליתי על כביש מהיר, ובערך מהשיעור השלישי המורה לא העיר לי יותר, אלא היה שקוע בכוס קפה שלו, והיה מדי פעם אומר "ימינה", "שמאלה", וכו'.
אבל היה לי כזה מורה כלי..!! היינו מנהלים כל מיני דיונים וויכוחים באוטו, והוא כל הזמן היה אומר לי שבנות הן יותר גרועות מבנים, כי יש להן כל מיני משחקים ותירוצים לכל דבר.. בקיצור, היה לי באמת מורה תותח!

HyPeR SoNiC

New member
חח גם לי!!!

היה לי מורה ממש אחלה!!!!! הוא היה אומר לי לעשות חניה, וכל פעם היה אומר "תעיר אותי כשאתה מסיים" כל הזמן היו לו מלא הברקות ומשפטים מצחיקים.... וגם לנו היו מלא דיונים באוטו.... הוא גם לימד אותי לתיאוריה בזמן השיעורים... גם מדי פעם הייתי עושה לו כל מיני שטויות...... למשל, פעם אחת עליתי על כביש בין-עירוני ומשכתי את ההילוך כמו מטורף... חחחחחח זה די הלחיץ אותו... גם הייתי אוהב להפעיל את הצופר, האיתותים, וההתנעה מהכפתורים האלה שיש לו מעל בלם היד.... במקום בשיטה הרגילה.... גם פעם אחת הייתה לאחת אחרת החלפה ואני הייתי אמור לעשות אחריה שיעור... אז בסוף ההחלפה היא יצאה מהאוטו ועברה למושב האחורי, אני עברתי למושב של הנהג, והמורה שלי עמד בחוץ ודיבר שעות עם מי שעשה לה את ההחלפה.... אז היה לי משעמם... אז העברתי לניוטרל והתחלתי לתת לחיצות קצרות וחזקות על הגז..... זה היה די משעשע... ואח"כ, כשראיתי שהוא לא שם לב, הורדתי את בלם היד ונסעתי כמה סנטימטרים קדימה... ואז העברתי להילוך אחורי וחזרתי כמה סנטימטרים.... הילדה שהייתה לפניי פשוט נקרעה מצחוק!!! והמורה שלי לא שם לב בכלל!!!

apl

New member
לא טסט שני../images/Emo13.gif

עשיתי טסט 2 מזמן...ואז עוד כמה(לא הרבה
)ועשיתי הפסקה ארוכה משיעורים ועכשו שוב חזרתי לנהוג...לוקחת פה ושם שיעורים.. ולסיפורי הטסטים טאצטרף בפעם אחרת גם כן..אין לי זמןןןןןן..

למעלה