הכל משגע אבל השעון כבש אותי לגמרי מהמם
ח חולמת בצבעים New member 29/1/06 #39 העבודות שלך מדהימות ביופי מקוריות|@ וצבעוניות!! ממש תענוג!! ופעם הבאה אולי תוכלי לשרשר ישר לטובת כולנו ?
העבודות שלך מדהימות ביופי מקוריות|@ וצבעוניות!! ממש תענוג!! ופעם הבאה אולי תוכלי לשרשר ישר לטובת כולנו ?
ר רוני גור New member 30/1/06 #40 תודה על המחמאות... לא הבנתי בדיוק מה כוונתך בשרשור ישר?! אשמח להסבר (אין לי המון נסיון בשרשורים וכו')
תודה על המחמאות... לא הבנתי בדיוק מה כוונתך בשרשור ישר?! אשמח להסבר (אין לי המון נסיון בשרשורים וכו')
א אתי רז New member 29/1/06 #22 רוני, השעון????????????? אחת העבודות היפות שראיתי מעודי. מקבלת טיפת ביקורת בונה??? המחוגים הולכים לאיבוד עם הרקע הצבעוני....אולי להחליף למחוגים לבנים??? גם הספרות חלשות מידי, קצת אנמיות. אבל.....שלא תביני לא נכון....השעון-"פצצת זמן".
רוני, השעון????????????? אחת העבודות היפות שראיתי מעודי. מקבלת טיפת ביקורת בונה??? המחוגים הולכים לאיבוד עם הרקע הצבעוני....אולי להחליף למחוגים לבנים??? גם הספרות חלשות מידי, קצת אנמיות. אבל.....שלא תביני לא נכון....השעון-"פצצת זמן".
ר רוני גור New member 29/1/06 #27 תודה! המחוגים יוחלפו ללבנים, פשוט המנגנון נקנה לפני שנעשה השעון ועדיין לא הספקתי להחליפו... והספרות...חששתי לצבעוניות יתר, אבל אולי באמת היה מקום למשהו יותר דומיננטי. בבאים...
תודה! המחוגים יוחלפו ללבנים, פשוט המנגנון נקנה לפני שנעשה השעון ועדיין לא הספקתי להחליפו... והספרות...חששתי לצבעוניות יתר, אבל אולי באמת היה מקום למשהו יותר דומיננטי. בבאים...
Ƒ ƒan†a New member 29/1/06 #31 גם אני חשבתי על זה... שהמחוגים נעלמים קצת... שימי מחוגים זוהרים בחושך...הם גם בולטים יותר מהחומים(ביום) וגם זוהרים בלילה
גם אני חשבתי על זה... שהמחוגים נעלמים קצת... שימי מחוגים זוהרים בחושך...הם גם בולטים יותר מהחומים(ביום) וגם זוהרים בלילה
א אוסף פרטי New member 29/1/06 #33 WOW אחד גדול!!!עבודה נפלאהההההה הנריות מדהימותתתתתתת והשעוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן סוף הדרך.
WOW אחד גדול!!!עבודה נפלאהההההה הנריות מדהימותתתתתתת והשעוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן סוף הדרך.
ל ליאור מלי New member 29/1/06 #24 ../images/Emo140.gifרוני עבודות יפות אחת אחת אבל השעון מפיל!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה יופי, הרעיון שבנית אותו הצבעים המדהימים והכל ביחד פשוט יוצא מהכלל, נשיקות
../images/Emo140.gifרוני עבודות יפות אחת אחת אבל השעון מפיל!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה יופי, הרעיון שבנית אותו הצבעים המדהימים והכל ביחד פשוט יוצא מהכלל, נשיקות