שרשור ברכות תודה לכל המברכים, אני מקווה שגם תשארו קצת לדבר
N noosh New member 11/2/05 #31 מזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אוף, זה לא יפה לפתוח כאלה דברים כשאני בצבא, באמת יאאא איזה יופי, פורום פסיכדאליה המון בהצלחה ומזל טוב (ואני כבר קבועה פה, נו מה)
מזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אוף, זה לא יפה לפתוח כאלה דברים כשאני בצבא, באמת יאאא איזה יופי, פורום פסיכדאליה המון בהצלחה ומזל טוב (ואני כבר קבועה פה, נו מה)
M melancholy man New member 11/2/05 #37 תודה נושית!!! אם את לא קבועה אז מי כן, למען האמת, ההיסטוריה תזכור אותך כאחת הכותבות הראשונות בפורום. כשנעשה שרשור מזל טוב לשנה לפורום, בהחלט תוזכרי
תודה נושית!!! אם את לא קבועה אז מי כן, למען האמת, ההיסטוריה תזכור אותך כאחת הכותבות הראשונות בפורום. כשנעשה שרשור מזל טוב לשנה לפורום, בהחלט תוזכרי
Q Q u e e n Crimson New member 10/2/05 #12 מזל טוב ../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif../images/Emo151.gif
T ThE RhythM New member 10/2/05 #17 מזל טוב בוס ../images/Emo140.gif מבטיח להשאר בסביבה (בעיקר לענייני קריאה והפנמה, אבל מבטיח להשתתף אם יהיה לי משהו להגיד..)
מזל טוב בוס ../images/Emo140.gif מבטיח להשאר בסביבה (בעיקר לענייני קריאה והפנמה, אבל מבטיח להשתתף אם יהיה לי משהו להגיד..)
J John Barleycorn New member 11/2/05 #24 congrats boss ../images/Emo140.gif אתם פסיכים אחד אחד יהיה מעניין
J John Barleycorn New member 11/2/05 #32 אתה יודע קיויתי להצטרף למועדון בסערה עם איזה דיסק עם שם של מכרסם מתאבד שיעי שנשלח אלי לפני יותר משבוע מהמזרח הפרוע. לא יודע מה לוקח לדואר המחורבן כל כך הרבה זמן. נו אני אשב פה לבדי בחושך ...
אתה יודע קיויתי להצטרף למועדון בסערה עם איזה דיסק עם שם של מכרסם מתאבד שיעי שנשלח אלי לפני יותר משבוע מהמזרח הפרוע. לא יודע מה לוקח לדואר המחורבן כל כך הרבה זמן. נו אני אשב פה לבדי בחושך ...