מזל טוב

משתפרת1

Well-known member
העדפה שלי: בלאפה, כי צלחת מעלה את המחיר מבלי להוסיף בכמות, גם אני מעדיף תיבול קל על פני תיבול כבד, מעדיף כבש אבל קונה בדרך כלל פרגיות (ממילא סובל מעודף שומן, אז כדי להחמיר פחות את המצב), מעדיף את הצ'יפס שמטוגן בשומן של הבשר, מעדיף את רוטב הדונר הטורקי אך בדרך כלל מסתפק בקנדי (רוב השווארמיות באזורי לא מחזיקות רוטב דונר טורקי, ויש הבדל מהותי בטעם).
בשווארמיה שלנו בצלחת מקבלים הרבה יותר בשר. מנה שגם גבר רעב מתקשה לסיים. לאפה סותמת את הבטן בפחמימות ובפחות בשר. פיתה בכלל מכילה פחות בשר.
 

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
מבחינתי בלי שווארמה. בכל השווארמיות בארץ מתבלים חזק מדי לטעמי. לא אוהבת כורכום ואוכלת כמון בכמויות קטנות. כשהאיש שלי מתענג על שווארמה פרגיות בצלחת (מי צריך לקלקל את הבשר עם פיתה?) אני מזמינה שיפוד פרגית בפיתה.​
אין על שיפודי פרגיות (יאמי)
 

Harrington

Well-known member
מנהל
מבחינתי בלי שווארמה. בכל השווארמיות בארץ מתבלים חזק מדי לטעמי. לא אוהבת כורכום ואוכלת כמון בכמויות קטנות. כשהאיש שלי מתענג על שווארמה פרגיות בצלחת (מי צריך לקלקל את הבשר עם פיתה?) אני מזמינה שיפוד פרגית בפיתה.
לא דומה בכלל שווארמה על צלחת לשווארמה בפיתה או לאפה. אמנם גם זו שעל הצלחת יכולה להיות טעימה מאוד. לא חולק על כך. אבל פשוט חושב שאין מה להשוות בין הדברים. זה טעם אחר לחלוטין.
 

SupermanZW

Well-known member
לא דומה בכלל שווארמה על צלחת לשווארמה בפיתה או לאפה. אמנם גם זו שעל הצלחת יכולה להיות טעימה מאוד. לא חולק על כך. אבל פשוט חושב שאין מה להשוות בין הדברים. זה טעם אחר לחלוטין.
אפשר לומר זאת גם על ההבדל בין חזה עוף מטוגן לבין שניצל עוף.
 

מקסים 45

Well-known member
לא דומה בכלל שווארמה על צלחת לשווארמה בפיתה או לאפה. אמנם גם זו שעל הצלחת יכולה להיות טעימה מאוד. לא חולק על כך. אבל פשוט חושב שאין מה להשוות בין הדברים. זה טעם אחר לחלוטין.
ההבדל היחידי זה כמות הקלוריות.
 
למעלה