משתפרת1
Well-known member
בשווארמיה שלנו בצלחת מקבלים הרבה יותר בשר. מנה שגם גבר רעב מתקשה לסיים. לאפה סותמת את הבטן בפחמימות ובפחות בשר. פיתה בכלל מכילה פחות בשר.העדפה שלי: בלאפה, כי צלחת מעלה את המחיר מבלי להוסיף בכמות, גם אני מעדיף תיבול קל על פני תיבול כבד, מעדיף כבש אבל קונה בדרך כלל פרגיות (ממילא סובל מעודף שומן, אז כדי להחמיר פחות את המצב), מעדיף את הצ'יפס שמטוגן בשומן של הבשר, מעדיף את רוטב הדונר הטורקי אך בדרך כלל מסתפק בקנדי (רוב השווארמיות באזורי לא מחזיקות רוטב דונר טורקי, ויש הבדל מהותי בטעם).