מזל"טים רבים לתזמורות

מזל"טים רבים לתזמורות ../images/Emo79.gif

קודם כל מזל"ט לתזמורת עפולה על הניצחון שלה בתחרות תזמורות ומזל"ט לכל התזמורות שהשתתפו אתמול בתחרות ומזל"ט לפורום
אתמול בערב היה ממש ממש יפה

Trumpetier

New member
עפולה נצחו בהפרש של 4 נקודות...

עפולה נצחו בהפרש של 4 נקודות בדוק ואמרו את ת"א ראאשונים....בגלל סוג הדירוג בנקודות או משהו כזה.... וחוצמזה עפולה בלי כסף קרעו את כולם ולא סובלים אותם אז למה הם יהיו ראשונים!?? הרי ת"א מלאים כסף

תגידו מדובר על התחרות בכפר סבא?

מכירה מנצח של תזמורת שזכו במקום השלישי מי זכה שם בשלישי אתם יודעים?

Amalek

New member
רק עפולה!!!

אומנם גם תל אביב נכנסו לקטגורית זהב אבל עקפנו אותם במספר הנקודות. אגב לאלגרו... תזמורת ראשון נגנו יפה מאוד ואני לא יודע איך לא נכנסתם גם לקטגורית זהב

הרגע חזרתי מקונצרט סוף הפסטיבל

וניגנו והיה כיף !!!!!! עכשיו מישהו מתזמורת פ"ת לה קומבהצ´רו איך כותבים את זה באנגלית פשוט התאהבתי בזה זה מקסים !!! ועוד שאלה לפ"ת איך קוראים לפיקולנית שלכם ?לא שני!

allegro

New member
חב´רה...

קודם כל תודה על המחמאות ובקשר לשאלתך עמלק, אני מעדיף שלא להגיב על במה זאת עקב הכבוד שלי לזוכים בתחרות. אם תרצה, תפנה אליי באי מייל ונדבר [email protected]

לא

שני התגייסה לפני כמה שבועות...... מיכל נינגה אתמול פיקולו..... את היית הפיקולו בשורה ראשונה או שנייה?

Trumpetier

New member
פיקולונית ואלגרו

פיקולונית....איזה יצירה הכי אאהבת אצל תזמורת עפולה?? ואם כבר איזה תזמורת הכי אהבת ומה אהבת בה?? נראה תטעם שלך.... ואותן שאלות אלייך אלגרו

לא הייתי בתחרות אתמול

הייתי בקונצרט פתיחה ! שאלה מהיכן אתה ? וד"א זה פיקולנית ולא פיקולונית התבלבל לי!!!!

Trumpetier

New member
סליחה...פיקולנית

ואני מעפולה חצוצרן.... שנה ראשונה בתזמורת בן 15 ומה איתך??

עטלף77

New member
שששש... אני מחדרה....

מקום שלישי בקטגוריית ארד - או בעברית - מקום אחרון. אני מנגן על קלרניט ולפעמים גם על קלרניט בס, לפי הצורך. אני כבר שנה שישית בתזמורת.

למעלה