מזל"טים רבים לתזמורות

Amalek

New member
אלגרו.

היו נקודות פשוט לא אמרו אותם. (אחרת אך דירגו את התזמורות)

allegro

New member
מעבר למה שאמרתי אני

לא אגיד עוד על גבי דפי הפורום.....א-י-ן נקודות בתחרות. ואיך דירגו את התזמורות? בדיוק בגלל זה אני לא רוצה לדבר יותר מדי

גם לכם

היה קונצרט נחמד מאוד............. מאוד אהבתי את השיר שלכם עם הזמרת (איך קוראים לו) וחוץ מזה שהקהל וההנחייה היו משוחדים היה ערב ממש נחמד

think of me

אתם ניגנתם פשוט מעולה !!!!!! על מה אתה מנגן? ואני חולה על קומבהצ´רו זה פשוט מגניב

Optimus_Prime

New member
חחח.. התלבושת..

לנו פעם היה ז´קט שחור עם פפיון ירוק(?), אח"כ שודרגנו לעניבה אדומה, ולקראת הקיץ שנסענו להולנד החלפנו לז´קט סגול ופפיון שחור
שלכם.. מיוחדת
יש תזמורת... נדמה לי קרית ביאליק... OMFG איזה תלבושת.. אתם חייבים לראות את זה.. בקיצור בקשר לפסטיבל הבנתי שתזמורת עפולה ות"א זכו, כל הכבוד להן! מה שיש לי להגיד אני אגיד לרועי ולכל מי שירצה באיסיקיו
אתמול ניגנו אנחנו ביחד עם תזמורת כפ"ס וגם היה ערב ממש טוב רק תסבירו לי זאת תאילנד?!?! אתם טסים לתאילנד?!?! WTF?! איזה עיריה... משלמת לכם על הכל..בעעעעעע..
חחח אבל אני חייב להודות שנקרעתי מהתזמורת שלכם בקטע אחד בא אלי מישהו, שואל אותי : "אתה מנגן טרומבון?" אמרתי לו כן, אז הוא שואל : "ראית עמם?" אני : "?!?!?!!?" הוא כזה : "כן, עמם" .. אני חושב שניה... "אהההה... סורדינה..." חחחחחחחחחחחחח מה מלמדים אותכם שם!! ROFL

קודם כל

התזמורת כבר נסעה לתאילנד שנית עמם זה השם העברי לסורדינה ומי ששאל אותך בטח היה גיא נגן הטרומבון שלנו הוא מנגן בהרכב של אופרה בגרוש ובטח בגלל זה הוא שאל אותך ולמה חולצה צהובה ועליונית ירוקה זה נורמלי (?)בלעעעעעעעעעעעככככככככככככככככככס לפני שנה וחצי הייתה לתזמורת תלבושת נורמלית יחסית ז´קט ירוק כחול כזה ונדמה לי שמתחת הייתה עניבה (אני לא הייתי בתקופה הזאת) ד"א ראית אותי ?

למעלה