מזל"ט על הפורום

DIDGIN

New member
מזל"ט על הפורום

אני הכרתי את מוזיקת הfאנק מjamiroquai, ובזכותם הגעתי לאחרים שמנגנים בסגנון. זאת עדיין נשארה הלהקה שאני הכי אוהב, ואני תוהה אם יש כאן עוד מישהו שאוהב אותם כאן, בייחוד את הדיסקים הראשונים מ93 ו94. אני בטוח שאם אני אבקש עוד המלצות אני אקבל שטף של שמות שאני לא אצליח לבדוק את כולם באופן יסודי, אז בתור התחלה אני אשאל אם מישהו יכול להמליץ לי על ישראלים שמנגנים fאנק (אני כבר מכיר ואוהב את מצ'ומרה, fאנקנשטיין וfאנק הפועלים, ומכיר את מרסדס בנד שיש להם ליריקות מפגרות)

Asaf Mendel

New member
מצ'ומרה

להקה מערד... ריספקט אני לא ממש מכיר ואוהב פאנק ישראלי הכי טוב זה דברים ישנים תחפש הרבה BARKAYS

Steezo

New member
לא שמעתי יותר מדי פאנק ישראלי

שבאמת אהבתי, אבל נקווה שעתיד שזה ישתנה. אבל ג'מירקוואי אדירים

Raptor Bass

New member
בוא נאמר שאין בארץ הרבה יותר מהדג

נחש, שגם הם הורידו את רמתם משמעותית בדיסק הזה... בכל מקרה, ישראל לא חזקה בשום ענף מוסיקלי ביחס לשאר העולם.

DurShlak

New member
ווווואאאיייי אני לא מבין אנשים כמוך

כאילוזאת הארץ שלנו זה מה שיש המוזיקה כאן מעולה!! אז דייי לקשקש... יכל להיות שבעולם הרמה יותר גבוהה אבל גם המוזיקה בארץ טובה מאוד!!! יום טוב.

Womanizer11

New member
הרמה לא מעולה יש בקושי להקות פאנק

אז היא לא יכולה להיות מעולה... והדג נחש הם ראפ רק שלעומת ראפרים אחרים הם שלבו יותר פאנקיות במוזיקה, אבל הם עדיין להקת ראפ.

Raptor Bass

New member
זה נכון, מובן שהם להקת ראפ, אבל הם

מנגנים ביטים של פאנק... לכן אתה יכול להחשיב אותם גם כפאנק. בכל מקרה, הם לא כאלו טובים, לא בראפ (בכלל לא) ולא בפאנק.

Womanizer11

New member
אולי מבחינת הליריקס..

אבל הפלואו שלהם מצויין! והם האמת לא מנגנים את הביטים, הרוב הם מטופפים או שמשלבים את זה ביחד וזה יוצא להם מהממם!!! כמו בשיר ח'ליפות שהייתי בהופעה שלהם יש שילוב מצויין בין הביט לגיטרה ולתופים וזה פשוט מצויין!!!

Womanizer11

New member
טיביוס או חבר שלא...

אני לא מתווכח פה עם אף אחד רשמתי מה שאני חושב עליהם איפה אתה רואה שהתווכחתי איתו? וגם אם כן, התכווחתי איתו, כנראה שאני חושב אחרת...

Steezo

New member
שלו*. ובחתימה שלך כותבים *טחול

יש דברים בעולם שלא קשורים למחשבה, אלא לעובדות, וכאן זה עובדות.

Womanizer11

New member
אוקי

לדג נחש יש פלואו גרוע, גררר, ליריקס שמיים ופאנצ'ים מעולים

Raptor Bass

New member
אין להם ליריקס בגרוש...

דווקא בקטע הזה הם צבועים אחושרמוטה, לפעמים יש להם דברים נחמדים, אבל כהרכב יש להם עוד מקום לשיפור...

Womanizer11

New member
וזה לא מה שאני חושב עליהם

ס"כ באתי לבקר פה בתור אחד ששומע פאנק לא הכי מבין בזה שומע יותר ראפ אבל גם פאנק באתי לראות המלצות ומדי פעם להשתתף ולהביע דעה זה לא בסדר מבחינתם אני הולך ס"כ באתי לבקר פה

Raptor Bass

New member
יש שילוב בי םהביט לגיטרה ולתופים?

אני היחיד שרואה פה משהו לא הגיוני במשפט? בכל מקרה אחי, תקשיב לעוד קצת מוסיקה ותשפוט...יש להם עוד הרבה מקום לשיפור...

Womanizer11

New member
גרררררררררררר

טעות שלי סליחה סליחה שילוב של ביטים וטיפוף, התבלבלתי...

gushi

New member
בלה בלה בלה..

יש לנו רק שני דברים בארץ הזאת אחד זה המזג אויר הטוב והשני זה כונפות בכמות מסחרית.. מוזיקה ברמה גבוהה ממש אין פה.. שמעתי אולי 10 מוזיקאים מוכשרים ברמות גבוהות בארץ וכולם חוץ מ"מינימל קומפקט" (באקספרימנטל) מנגנים ג'אז. בפ'אנק לא שמעתי אף אחד. בישראל אין תשתית של מוזיקה (למרות שבשנים האחרונות יש נסיונות לקדם מוזיקה בישראל).

למעלה