מזל"ט על הפורום

Womanizer11

New member
בלה בלה בלה בלה

בישראל יש אחלה מוזיקה ברוק ובמזרחית יש אצלנו אחלה אומנים המוזיקה הישראלית היא בין הטובות שאני מכיר מי לא אוהב ת'מוזיקה הישראלית אולי בהיפ הופ לא אבל המוזיקה הישראלית פשוט ע-נ-ק-י-ת!!! ובלי הגזמה, כל שירי הארץ ישראל יהורם גאון ושלמה ארצי פשוט משגעים... ובנוגע לראפ דווקא הפך, יש עכשיו נוספו עוד הרבה אומנים אולי רובם כשלון אבל רובם פשוט ענקיים, טאבו מספרי הסיפורים הארכיון...

Steezo

New member
בקשה

אל תתוכח בשום אופן עם גושי על ענייני פאנק או מוזיקה בכלל. מהיכרות אישית איתו אני אומר לך שהוא יודע מה הוא מדבר.

Raptor Bass

New member
טוב כמה דברים

ישראל ברוק: אנחנו אלו שהמציאו את המושג "רוק ישראלי", לפי דעתי אפשר לקרוא לזה "רוק נחות"- אני יוצר לך שיר כזה ב-10 דק' בלי גיטרה. הביט מפגר (ואף פעם לא מקורי), הרמוניה דפוקה (4 אקורדים, גג 8, משלושים כמובן) ומלודיה ממוחזרת. מוסיקה מזרחית- Enough Said. בד"כ זו מוסיקה ערבית, שהוציאה ממנה כל אלמנט של יופי והפכו את זה לפופ. שירי ארץ ישראל- מוסיקה פשוטה ומשעממת בד"כ. עכשיו אני מביא לך השווה של 3 מדינות. ספרד- שמעת פעם מוסיקה ספרדית אוטנטית, אני נשבע לך שמעטים הדברים שיפים מזה, פשוט נגנים ברמה עולמית, מביאים אליך פלמנקו, סרנדות ועוד המון סגנונות מוסיקליים שייחודיים רק לספרד. תקשיב פעם להתחלה של Spain של צ'יק קויראה (לקוח מתוך מנגינה ספרדית ידועה, אם אתה חושב שיש משהו שמתחרה בזה בארץ, יש לך בעיות רציניות.) ברזיל- שמעת פעם את האפקט שנותן הפריקשיין במוסיקה ברזילאית, אחד מהדברים היותר מעניינים שאתה יכול לשמוע. כובה- שוב, מוסיקה מאוד מעניינת, אתה פשוט צריך להקשיב, אני יחשוב על המלצות אח"כ. אתה מבין, אלו מדינות עם תשתית של מוסיקה ותרבות, שהמוסיקה שלהם ייחודית רק להם, מוסיקה מורכבת ויפה באמת. ישראל פשוט לא ברמה של זה.

Steezo

New member
*קובה

זו מדינה, לא מאכל.

Flawskee

New member
ויש להם בנזונה של פאנק

ראוי לציון אולי אח"כ אני אביא כמה שמות

msn1

New member
כן רפטור ממש צודק.

מזרחית זו פשוט מוזיקה ערבית שהוציאו ממנה את היופי ונתנו לזמרים חסרי כשרון לשיר רוק ישראלי זה בעקרון רוק נחות כזה אין משו מיוחד בו.

למעלה