מזל שמתחילים את סופ"ש עם ריח וטעם טוב

kdr

New member
ונעבור למסננות

ציוד נדרש: 2 מסננות מתכת בקוטר 18-20 ס"מ סיר לטיגון עמוק מתאים. פומפיה דקה חומרים: 2 תפוחי אדמה גדולים 5 כפות קורנפלור. שמן לטיגון עמוק. חצי כפית מלח. הכנה: לגרד את תפוחי האדמה (קלופים) בפומפיה דקה. לסחוט היטב את הנוזלים. לערבב עם הקורנפלור והמלח. לסדר בתוך מסננת אחת שכבה דקה ולדחוס עם המסננת השניה. להחזיק בידיות את המסננות צמודות ולהכניס לשמן רותח עד שמזהיב. להפריד את המסננות ולהמשיך אם נשארו תפוחי אדמה. זו הסלסילה שתמצאו במסעדות סיניות. כדי "לנפח" מנה, אפשר לחתוך עלי סיגר לחתיכות מרובעות בגודל 4-5 ס"מ, לטגן בשמן עמוק ולהניח על צלחת ענקית ובאמצע אפשר להניח כמה פירורי בשר, זה נראה מרשים. אותו דבר אפשר לעשות עם אטריות אורז רחבות, הן מתנפחות בטיגון. תורך

אליך חנוך....../images/Emo125.gif

אותו דבר תכין עם אטריות דקיקות , מזכיר את את הרושתי השווצרי היום הכנתי קציצות בשר עסיסיות טגון מהיר רק לצורך השחמתן העברה לתבנית עמוקה חסינת אש וערוכה להגשה מעל שופכים רוטב טחינה אדומה ולתנור רבע שעה מכוסה בנייר כסף. טחינה אדומה =========== טחינה גולמית לימון שום בזילקום מל"פ ובמקום מים, מכניסים לטחינה מיץ מסלק טרי מגורר . הרוטב מתאים גם לדגים בתנור נסה ותהנה יאללה , הכינותי קערת פופ קורן במו ידי, נלך להזמין סרט ונתפנן לקראת שבוע טוב

עמיתי 10

New member
רשתי שוויצרי

אני חוזרת משוויץ ב- 15 לחודש ב- 16 את יכולה לבוא לקחת רשתי מקורי להכנה משוויץ נו ומה את אומרת עכשיו? לילה טוב ושובע טוב לכולם ולך במיוחד עמית

אחרון חביב שקיקי פילו במילית תפוחי אדמה

טוב עכשיו נשאר לי חשק לעוד סדנה. האישה הזאת פשוט מדימה מלאת יצירתיות ורעיונות, ואם תרצו להזמין את החברים והחברות לערב כייף של בישול ואפייה אצלכם בבית מבטיחה לתת לכם את הטלפון שלה. הסדנאות במחיר נפלא!

../images/Emo45.gif מעבר למתכונים ולטיפיים המדהימימיםםםם

בשילוב של אוכל והנאות הרבה מעבר למטבח.
אין אין עליך, מתה עליך..את הגדולה מכולם

הודה 77

New member
התמונות וההמלצות

של המאפים, עושות נורא חשק. האם האופה המופלאה שלך נותנת סדנאות בביתה?לקהל הרחב של המשתוקקות? ובענין האמנים- האמנים שברשימה שלי הם מנגנים כי אנחנו מאוד אוהבים לשיר. בקשר למחיר- מ500 שח ומעלה, צריך לסכם עם כל אחד.

הסדנאות מתקיימות בבית הלקוח../images/Emo140.gif

בהתאם להזמנה מראש הסדנאות מתקיימות בבית הלקוח ולא בביתה של המנחה. אם את רוצה לארגן אצלך בביתך או אצל אחת החברות בשמחה היא תגיע. מובטח לכן ערב מהנה במיוחד ואפשר גם לצרף גברים לחבורה. אתמול היה גם גבר בחבורה ולדעתי הוא מאוד נהנה!

רונה 2346

New member
נושי אחת - תודה עבור התמונות ועריכת הכיתוב -

נראה שנהנייתם מאוד. תבורכנה ידי מנחת הסדנא - מוכשרת ויצירתית, הכל נראה מעולה. אני בטוחה שגם טעים. כל כך מתאים לי - בצק שמרים - אוהבת מאוד. חגיגה אמיתית . רונה

יאמייייייייי הכל כל כך יפה \הודה כנסי בבקשה

בדיוק לאמנים כאלה אני זקוקה , אשמח אם תעברי לי רשימה תודה טלי

../images/Emo141.gifהסדנא הזאת לא קשורה להודה ולאומנים שלה

הודה מדברת על זמרים כלשהם. המנחה של הסדנת אפייה חברה שלי אז אם תרצי פרטים בכייף

ובהשראת הסדנא שלשלום זה מה הכנתי אתמול

קצת השתגעתי אתמול והכנתי בצק עלים לבד בבית,חחחח חלק מהבצק מולא בתרד, בצל וגבינות- הריבועים הגדולים בתמונה וחלק שני של דיסקות ממולאות בזיתים,פטרוזיליה,גבינות לא הספקתי להגיד ג'ק רובינזון זה חוסל בארוחת הערב עם המשפחה המורחבת וכולם אהבו את התוצרת

בפעם הבאה להכין כמות כפולה ../images/Emo88.gif

להכין...להזמין..או לעשות מישלוחה < משאירה טיפ נדיב
> תלמידה מצטיינת

רק הפדיחות התקשרתי למנחה בשישי בערב

לשאול אם צריך למרוח ביצה,חחחחחח כאילו אין לה מה לשמוע בשישי בערב חוץ ממני אם צריך למרוח ביצה מבחוץ,חחח טק אווי עושה לך בכייף רק תגידי מתי ומשלוחה בדרך אלייך

ולסיום כדי שתהיה שבת חמימה-חיטה/חמין משודרג

שמתי בסיר חיטה, ביצים, תפוחי אדמה, בטטה, שזיפים, שום בשבת בצהרים המשפחה תטעם ואז נדע אם יצא שווה,חחח ויש כבר מי שכעסה שלא אכלו את המרק שלה אתמול בארוחת ערב כי אכלו את מה שהכנתי(אמא שלי כמובן שעמלה כל היום,חחח)

אח, אח אח, איזה סדנה מעלפת היתה לכם

איפה הסדנה ואיפה אני. תהנו יפות שלי. ליבי תמיד אתכן גם אם גופי נשאר על ההר מול הים
מנחה מוכשרת ביותר היתה לכן, וגם מורה מעולה לפי התוצרים של נושי. אני אכרסם לי בחושך עוד עוגיה ואכבה בלאט את המחשב ואכנס בדממה למיטה. לילה טוב

למעלה