ונעבור למסננות
ציוד נדרש: 2 מסננות מתכת בקוטר 18-20 ס"מ סיר לטיגון עמוק מתאים. פומפיה דקה חומרים: 2 תפוחי אדמה גדולים 5 כפות קורנפלור. שמן לטיגון עמוק. חצי כפית מלח. הכנה: לגרד את תפוחי האדמה (קלופים) בפומפיה דקה. לסחוט היטב את הנוזלים. לערבב עם הקורנפלור והמלח. לסדר בתוך מסננת אחת שכבה דקה ולדחוס עם המסננת השניה. להחזיק בידיות את המסננות צמודות ולהכניס לשמן רותח עד שמזהיב. להפריד את המסננות ולהמשיך אם נשארו תפוחי אדמה. זו הסלסילה שתמצאו במסעדות סיניות. כדי "לנפח" מנה, אפשר לחתוך עלי סיגר לחתיכות מרובעות בגודל 4-5 ס"מ, לטגן בשמן עמוק ולהניח על צלחת ענקית ובאמצע אפשר להניח כמה פירורי בשר, זה נראה מרשים. אותו דבר אפשר לעשות עם אטריות אורז רחבות, הן מתנפחות בטיגון. תורך
ציוד נדרש: 2 מסננות מתכת בקוטר 18-20 ס"מ סיר לטיגון עמוק מתאים. פומפיה דקה חומרים: 2 תפוחי אדמה גדולים 5 כפות קורנפלור. שמן לטיגון עמוק. חצי כפית מלח. הכנה: לגרד את תפוחי האדמה (קלופים) בפומפיה דקה. לסחוט היטב את הנוזלים. לערבב עם הקורנפלור והמלח. לסדר בתוך מסננת אחת שכבה דקה ולדחוס עם המסננת השניה. להחזיק בידיות את המסננות צמודות ולהכניס לשמן רותח עד שמזהיב. להפריד את המסננות ולהמשיך אם נשארו תפוחי אדמה. זו הסלסילה שתמצאו במסעדות סיניות. כדי "לנפח" מנה, אפשר לחתוך עלי סיגר לחתיכות מרובעות בגודל 4-5 ס"מ, לטגן בשמן עמוק ולהניח על צלחת ענקית ובאמצע אפשר להניח כמה פירורי בשר, זה נראה מרשים. אותו דבר אפשר לעשות עם אטריות אורז רחבות, הן מתנפחות בטיגון. תורך