מסכימה...
פשוט מסכימה. התנועה היא מקום שצריך ללמד ערכים מסוימים... וכולנו מדברים על הערכים האלה... אבל בפועל אף אחד לא מבצע. אני מסכימה שאי אפשר לדבר על שיויון ומייד אחרי זה, לסתור זאת בכך שמפחיתים מערכי האדם בגלל גזעו, תרבותו, וכיוצא.. לפי דעתי הכתבה הזאת במקום- צריך איכשהו לזעזע אנשים (הזעזוע בה לידי ביטוי בדרסטיות של ה"סגירה"). בכל מקרה.. לפי דעתי.. ניתן גם לשנות זאת... לדבר עם יותר אנשים על כך.. להביא למודעות גדולה יותר, שכל אחד ידאג להפיץ את הכתבה, שאנשים (קומונרים למשל?) ישימו לב יותר למה שקורה (כי הם אולי מודעים... אבל לא ממש מייחסים לכך חשיבות- דבר שאני בטוחה שיתחילו לעשות ברגע שרק יחשבו על הכתבה מספר שניות) סך הכל אני נותנת את נקודת מבטי כמישהי שנמצאת שנה וחצי (בערך) בקן, ושמעה את כולם מדברים על הערכים, אבל לא ראתה הרבה מתבצע לקראת הערכים האלה... אלא באמת כמו שציינה, יש- פעולה, יש את האנשים שבאים לדאחקות וצחוקים, ויש את אלה שכן אכפת להם. ואיכשהו צריך לגרום לאנשים שבאים בשביל הדאחקות לאנשים שאכפת להם מהערכים (בין היתר). שלא תבינו לא נכון, אני לא אומרת שאני מאלה שמבצעים משהו לקראת הערכים האלה, אבל לאלה שזה באמת חשוב להם... שיתחילו לבצע! (אני רק מביעה את דעתי פה..) אני חושבת שתמיד ישארו האנשים שבאים לקן מכל מיני סיבות (אנשים שאכפת, ואנשיי הדאחקות)..., אבל אנשים שלא רוצים להשתנות... פשוט לא ישתנו! אבל מה שכן צריך לעשות לפי דעתי זה להתחיל לדבר על זה עם השכבה היותר צעירה, אלה שדעתם עדיין לא התגבשה... שמהם יגיע השינוי. ניסוח לא משהו... נסו להסתדר...