על מה?
על כך שפגעה בי עד כדי כך עד שאני חושבת 10 פעמים לפני כל כניסה לוואלה? על כך שהשתלחה בכעס ופגעה חופשי במשתתפים תוך הגנה על עמדותיך? על כך שניסינו להסביר לך שזה לא אתי למנות אותה ובכ"ז עשית זאת? זהרה- היא אמנם חברה שלך, אבל ההתנהגות של שתיכן לא היתה אתית, ובטח המינוי לא ממש לעניין. אני מבינה את רצונך בעזרה ובקהילה חיובית- אבל האם זו הדרך? לתת למטרידים להתקיף את מי שדעותיו שונות משלכן? אדם שפוגע במשתתפים כך, ובכוונה להשתיק אותם, בלי יכולת להתמודד עם דעתם השונה- לא ראוי שיהיה מנהל פורום!!! למרות כל הטוב שהוע עשה בעבר!!! אני מקווה שפורום חדש יקום בקרוב וישמש אלטרנטיבה לשרידי פורום וואלה שהיה לנו פעם, אני מקווה שכולנו נוכל לשכוח את מה שנעשה, אבל קשה- קשה מאוד. הדבר היחיד שאני לא מבינה זהרה- אלו המניעים שלך- את העובדה שהתכוונת לעבוד על וואלה ולהעביר את הפורום לתפוז אני יודעת ב-100% וממספר מקורות, אבל מדוע התחרטת (זכותך, בסה"כ להתחרט) - ומדוע במקום לעשות את זה בצורה נעימה, להגיד מה כוונותיך - לעשות את זה כ"כ עקום (פניה לוואלה להודיע להם על משהו שברור היה לך שיתנגדו אליו בתור תירוץ לעזוב את התכנית המקורית בצורה שתראה כאילו אין ברירה)- אני לא מבינה. מדוע להתעקש שסוני משקר כשהוא לא (ושוב אני יודעת את זה ממספר מקורות)? אפילו אם עשה זאת בצורה לא נעימה- עדיין- אמר רק אמת!! אני לא חושבת שאפשר לתקן את הפורום- אני לא חושבת שאפשר להחזיר אמון. המזל שלכן הוא- שלא כולם מודעים לכל מה שהתרחש- חלק לא היו וחלק העדיפו לא להתערב -ואולי יוכלו לחזור ולהשתתף, אך עבור מס' משתתפים, הפורום לעולם לא יהיה בית כפי שהיה, אלא מקסימום מקום לדליית אינפורמציה, כמו כל מקום אחר ברשת. סליחה שאני צריכה להגיד לך את הדברים הקשים האלה, לא היה לי דבר נגדך לפני מה שנעשה- וגם עכשיו- מה כבר קרה- התנהגות אנושית לא? קצת שקרים לבנים פחות או יותר, קצת כעס, מילים לא נעימות, כמה אנשים נפגעו.. ברמה האישית הבסיסית עדיין אני לא חושבת שאת בנאדם רע או משהו כזה חס וחלילה.. פשוט לא חושבת שהתנהגות כזו מתאימה לתפקיד חברתי ציבורי- מנהלת פורום תמיכה הקשור לעמותת אס"ף, אבל.. אנשים בתפקידים ציבוריים או חברתיים נעלים הרבה יותר- עושים דברים גרועים פי 1000, זאת המציאות- אז מה זה איזה חמישה שישה משתתפים (לפחות!) שהתאכזבו מהמעשים האלו ונשארו בלי מקום תומך, ובלי אמונה בפורום אחרי שתקפו אותם כי הביעו דעה, שגם עכשיו לא מפסיקים לתקוף אותם ישירות או בעקיפין? כלום נכון? הם רק פסיק מהקהילה? כנראה שכך. אז באמת- שיהיה לכן הרבה בהצלחה.