מזמינה לוואלה לשים ברכה לדודאית

mira ker

New member
ועכשיו אל תגידי שאת לא מרוצה

מהחיים בבית השאננים.........

sayv

New member
את יודעת מה... קניתי!

רק תגידי.. חייבים ללבוש את הוילונות האלו ולהראות כמו פסל יווני?... :)

mira ker

New member
יש לך עודף כסף ללבנים?

את הוילונות מקבלים בחינם

מרוצה

New member
מירה--שאנטי.

יפה, מדהים, מרענן,בטח יש מילים נוספות למה שרוצה להגיד לך אבל כרגע כל מילה מיותרת. התמונות מדברות בעד עצמן. שיהיה לך המון אושר וכח לעוד הרבה מן היופי הזה.

נאן

New member
צודקת מירה../images/Emo140.gif

את מה זה צודקתתתתתתתתת בדיייייייי שלך! פה זה המקום להרגע בדיוק ותראי מי מנופף לנו מול העינים? וקצת מכאיב לנו בשאנטי.... סייב ואני קצת התעצבנו על באמת... נאנוש

mira ker

New member
תודה בנות. מה-זה לא בא לי להסביר

ולהתנצל יותר על כלום. רוצה לנוח על כריות רכות וצבעוניות בבית השאנטי, ולהרגע.

sayv

New member
שניה... מעבירה לך את הנרגילה...../images/Emo41.gif

הדמיונית כמובן- כי- מי מעשן? זה לא בריא...כמובן אפשר להמשיל למקטרת השלום... (גם וירטואלית.. ) רק תזיזי את הכרית הסגולה שיהיה מקום לשים לידך, ליד המגש קפה (או תה צמחים.. אם מתעקשים על בריא..), ותזהרי שהחתולים לא יתיישבו לך על הכרית!

sayv

New member
את יודעת לאן הוא רץ ככה? ../images/Emo94.gif

לחטוף מהעוגת בננות של טיה!! מהר, תכסי אותה באיזה כרית.. :)

tiaa1

New member
fככה צוחקים כשמישהו יוצא לפרנס??

אם הייתי בבית הייתי שולחת לכם כמה תמונות מחץ. אגב, סמדר...אני צריכה כתובת אימייל שלך לצורך תמונות שתאהבי. ודולי,אופס, נאנוש, כתובת "אמיתית" תזכה אותך בחוברות קריאהשמצאתי היום...עבורי אמנם, אבל את מרויחה הכל בכבודאז....את האימייל שלי את מכירה...ביי, שיזוף קל לדולי

sayv

New member
חמד- לאן בדיוק את יצאת לפרנס

כשהתכתבנו על כך- באמצע הלילה?????
לא משנה אל תעני לי.... :)

tiaa1

New member
../images/Emo9.gifסייב, אני עניתי בערך בצהריים|שמש

זו שעה מקובלת "לפרנס" למרת שלפי המשכורת זה רק התנדבות.... אבל אם את באמת חייבת לדעת...אז בלילות אני יוצאת למשימות. ודי לחכימא.

sayv

New member
אבל אנחנו "הסתלבטנו" בלילה....

את כתבת כתגובה.. "ככה צוחקים מאחורי הגב כשמישהו יוצא לפרנס.." אז זה כמובן שעשע אותי...

נאן

New member
על מה בדיוק מברכים זוהרה?../images/Emo12.gif

אני תומכת בסייב בכל מילה שהיא כתבה בהודעה הזו! על מה בדיוק נברך? על בחירתך המוצלחת? את באמת לא מבינה? או שאת עושה את עצמך? אנחנו כאן לא בשביל לריב כמו שאמרה טיה זה השאנטי. רק שאלה בכל התקופה הזו לא נכנסת פעם אחת לכאן מה קרה פתאום? בשבילי אין יותר וואלה ועם לא יהיה בתפוז יהיו ויצוצו עוד פורומים. ואיפה שיהיה יותר חם ורגוע שם אהיה. כל טוב לך זוהרה נאן

זוהרה7

New member
נאנוש יקרה

אני קוראת את מה שאת כותבת וזה עצוב לי. כי אני לא רואה היכן נפגעת בוואלה היכן נפגעת ממני היכן נפגעת מדודאית זה גם לא נכון שלא נכנסתי לכאן. תדפדפי ותמצאי. ולעניין הבחירה. אני מאמינה שהבחירה נכונה כל טוב. זוהרה*

למעלה