מזמן לא היה לנו איזה דיון על לאנס

מזמן לא היה לנו איזה דיון על לאנס

מי שעדיין לא ראה, אז מצורפות תמונות של לאנס מתחילת השבוע במרוץ סייקלוקרוס בקליפורניה. זה מרוץ לא מחייב, זה לא מרמז על כלום והוא כל שנה משתתף באירועים כאלו בתחילת תקופת האימונים שלו. אבל, ראבק הוא נראה טוב, הוא בקושי העלה משקל בפגרה (או לפחות לא רואים עליו את העלייה). וזה גורם לי להגיע למסקנה החד משמעית (אל תשאלו אותי למה, כי זה תחושת בטן ולא משהו מבוסס). אבל זו הולכת להיות השנה הכי גדולה של לאנס ארמסטרונג, עונה שאחריה גדולי המבקרים שלו, יצטרכו להוריד את הכובע ולשים אותו על אותה מדרגה כמו מרקס, הינו, קופי ובארטלי. ההימור שלי נכון לעכשיו הוא: לאנס מנצח את הרונדה ואן פלנדרן, עוזר להמונד בפריס-רובא ולפופו באמסטל\פלאש\ליאז'. מנצח טור שביעי, שובר את שיא השעה, אולי קלסיקה סאן סבסטיאן, וואלטה ומקנח עם חולצת הקשת במדריד. עכשיו צריך רק לקוות שב-2005 לא יהיה שוב נאחס על ההימורים שלי.

אם מישהו זוכר באיזה ראיון שכוח אל

אי שם בתחילת שנת 2004 אמר לאנס שהוא רוצה לנצח את הפרי-רובא..... ככה אמר..... אמר, וכולם צחקו, נפנפו ביד לשלילה והמשיכו הלאה... ולמי שלא זוכר, גם לפני שש שנים אחרי שהחלים מהסרטן הוא אמר שינצח את הטור דה פראנס, אמר, כולם צחקו, נפנפו לשלילה והמשיכו הלאה... מצד שני, ארמסטרונג תמיד עושה טריאתלונים/סייקלוקרוס וריצות שדה בחורף. אולי פשוט בעבר צילמו אותו פחות... רוכב שנראה בכושר שיא בתחילת העונה האו לא ממש מועמד רציני להיות בכושר ביולי.

אני מוכן להרשם

ישתתף אולי בפלנדריה - אבל לא ינצח. לא ישתתף בפריז-רובא. זה מירוץ מסוכן מדי (סכנת פציעות) למי שרוצה להתחרות בטור. לפחות בשנים האחרונות, אף רוכב שמתכוון להתמודד בדרוג כללי בג'ירו או בטור לא רוכב בפריז-רובא. לא בדקתי את זה ברשומות, אבל מהזכרון.

אם הוא יגיע לפריס-רובא

זה לא יהיה על תקן מוביל, התפקיד הזה מובטח לרוג'ר המונד הבריטי החדש של דיסקאברי. אבל אני כן חושב שהוא יגיע לרובא, כדי להעביר מסר לקבוצה החדשה. זהו נגמרו ימי פוסטל העליזים, זה כבר לא רק הקבוצה של לאנס. אנחנו בפרו-טור, ובפרו-טור דיסקאברי רוצה לנצח כל מרוץ. הדרך הטובה ביותר לעשות את זה, היא להפגין נאמנות. ואין כמו לבוא ולעזור קצת להמונד ופופו בקלאסיקות, כדי להרוויח נאמנות אמיתית. לגבי הכושר, הוא לא בכושר שיא בדצמבר, אבל הוא בטוח נראה יותר טוב מאולריך בסיום הפגרה. זה רק מראה שהוא כמו מקצוען אמיתי, ידע לשמור על עצמו בזמן הפגרה.

בקשר לפריז-רובא

נכון שהמונד זכה בפודיום במירוץ ב-2004. אבל, כשאומרים רובא בדיסקוברי אז השם הראשון שעולה הוא של ג'ורג' הינקפי. אני בטוח שהוא יהיה רוכב המטרה הראשון של הקבוצה במירוץ. כמובן שבמירוץ המדובר יש כל כך הרבה תקלות צפויות וחייבים שיהיה עוד רוכב אחד לפחות שילך גם הוא על הנצחון ואז יכול להיות שזה יהיה המונד. יש להם גם את אקימוב שכבר היה שם על הפודיום ועוד כמה רוכבים בלגים צעירים ומצוינים שמתאימים למירוץ הזה. בקיצור, תהיה להם את אחת משלושת הקבוצות החזקות ביותר על הנייר לפני המירוץ. אבל כל אחד יודע מה אפשר לעשות מכל הניירות שכותבים לפני פריז-רובא.

IlanShacham

New member
החמצתם את הדבר העיקרי בתמונות...

איפה אפשר להשיג את החולצה הצהובה של Livestrong???
נגמר עידן הצמידים, מעכשיו רק שרשורי "איפה להשיג את החולצה" בפורום

אלו יהיו שרשורים קצרים יותר

כי רק רוכבי אופניים יחפשו את החולצה. את הצמיד חיפשו בעיקר אוהדי מכבי, שחשבו שהם המציאו את הקטע. אני מאמין שזה יהיה ניחוש די מבוסס להגיד, שאת החולצה נמצא תוך זמן קצר בחנויות נייקי ואולי גם ב-CTC.

צחי נ

New member
תגידו לאנס לא יכול

להרשות לעצמו אופני שטח כמו שצריך ? מה זה החרטה הזה

mazursky

New member
תגובה לצחי נ

צחי נ. לגבי מה שאמרת שלאנס ארמסטרונג לא הכול לקנות לו אופני שטח אז רציתי לומר שבעיתון PRO CYCLING שנמכר בארה"ב בכמויות פורסם החודש על "אופנה" חדשה של רכיבה על שבילים ושטח רך באמצעות אופני כביש בעלי צמיג כביש/שטח ובעלי מזלג רחב בשביל לממש את זה. אך חוץ משינויים אלה האופניים זהות לאופני כביש הרגילות: כמה שיותר קרבון יותר טוב

צחי נ

New member
כאילו דהההה

כנראה שלא היה ברור שמדובר בבדיחה אני יודע שמדובר במרוץ סייקל קרוס ולגבי האופנה החדשה ספורט אופני ההרים התחיל מאנשים שלקחו אופני מרוץ ושמו להם צמיגי בלון (גרי פישר ועוד רבים וטובים) ולמעט תחרויות סקיל קרוס מה הטעם לקחת אופני כביש ולצייד אותם בצמיגים רחבים אם בגלגלים גדולים אתה מעוניין יש כמה חברות שמציעות אופני שטח ז"ק או ש"מ עם גלגלי 29 אינצ' קרבון לא מעיד על כלום רק על היותו קרבון למעט שבילים לבנים וכבושים היטב אין מה לשלדות כביש להציע מול שלדות אופני הרים ואים במשקל קל מדובר אז שלדת ז.ק החדשה של סקוט שוקלת 970 גרם מקרבון

Mont Ventoux

New member
הבנתי שקלאסיקות המטרה שלו הם אלו

באזור הארדנים. כך שאם כבר, פופו יבוא לעזור לארמסטרונג באיזה נסיון לשחזר את ההצלחה שרבלין זכה לה השנה (אמסטל, פלאש, ליאז'). חוץ מזה נראה לי שליאז' תהיה החשובה מבניהן (שהמילטון יקח את ליאז' והוא לא?). יש להניח שהוא ישתתף גם בפלאנדרן וישאף להגיע לתוצאה טובה. לגבי רובא - נכון, הינקאפי והאמונד, ומסוכן וכל זה, אבל לא אתפלא אם הוא דווקא כן ישתתף השנה.

רגע, אז אולי נעשה חשבון...

ארמסטרונג ישתתף ב: רונדה ון פלנדרן פריז-רובא אמסטל גולד פלש ואלון ליאז'-בסטונה-ליאז' אולי נוסיף לו גם את גנט-וולגם בשביל שיהיו לו קצת ק"מ ברגליים ושיכנס לכושר.

Mont Ventoux

New member
בתגובה ל: רגע, אז אולי נעשה חשבון..

אודי, אם אתה רוצה גם את וופלגם, נכניס. אל תדאג, בסוף נעשה על הכל הנחה, ייצא משתלם. ולעניין- הצירוף של אמסטל-ליאז' הוא מוכר לארמסטרונג. פלאש וואלון - מרוץ שבעבר הקבוצה שלו לא תמיד הגיעה אליו. נדמה לי שהוא לא השתתף בה מעולם (צריך לבדוק). לכאורה המירוץ הראשון שכדאי לוותר על הישגים בו בגלל הצפיפות בלו"ז. פלאש ואמסטל הם באותה קטיגוריה ב-uci, להבדיל מליאז', רובא, פלאנדרן וסאן-רמו שיתנו גם יותר נקודות. אבל זה לא מופרך לחשוב שארמסטרונג יגיע ליותר משתי קלאסיקות אביב. ב-2002 הוא השתתף ב-5 קלאסיקות באותו חודש מובחר של האביב: סאן-רמו, פלאנדרן, וופלגם, ליאז' ואמסטל, כשה"הישג" היה באמסטל - מקום 4. כמובן שהשתתפות אינה מחייבת סיום המירוץ. שוב, אם השבוע האחרון של חודש קלאסיקות האביב יהווה מטרה, בין אם זה ליאז' או אמסטל או שניהם ו/או פלאש, זה לא אומר שהוא לא יגיע גם לקלאסיקות מוקדמות יותר. אחרי הכל הבן אדם אמר שהוא רוצה לרכב בקלאסיקות השנה.

ב-1996 ארמסטרונג

לא רק השתתף, אלא גם ניצח את הפלאש וואלון (במדי מוטורולה). אני חושב שזה היה הניצחון האחרון שלו לפני גילוי הסרטן. אבל אני עדיין חושב שדיסקאברי היא לא USPS, ודרך העבודה בקבוצה הזו ישתנה השנה. ארמסטרונג יהיה חייב לוותר לרוכבים כמו פופו, ולאפשר להם להשיג את הניצחונות שלהם השנה. ארמסטרונג לבד (אפילו בעונה חלומית), לא יצליח לנצח את פרו-טור הקבוצתי לדיסקאברי. דיסקאברי חייבים את פופו, המונד, ואן האסוויק, הינקפי כמנצחים.

Mont Ventoux

New member
הא נו, טעות נהדרת -

האונה השמאלית התכווצה מבושה. אבל אל דאגה, מתוך 7 קלאסיקות האביב בפרו-טור, אם הוא יתביית על שתיים מתוכן, עדיין נשאר לאחרים מה להוביל.

2 דברים

1) פלאש וואלון (וגנט וולגם) שווה פחות משאר קלאסיקות האביב, 40 נקודות פרו-טור למנצח לעומת החמישים נקודות שיקבלו מנצחי המרוצים שהיו שייכים בעבר לסבב הגביע העולמי. מעניין אם יהיה לזה משקל בקביעה באיזה מרוץ להשתתף באפריל. 2) אם הוא הולך על הוואלטה, אז יש גם סיכוי מצויין לראות אותו בסאן סבסטיאן (גם שם הוא ניצח בעברו הרחוק), ואז אולי כן עדיף לתת לאחרים להוביל במירוצי אפריל (חוץ מברונדה אותה הוא סימן). אנחנו גדולים, בנינו לארמסטרונג תוכנית תחרויות שלמה, רק מספקולציות לא מבוססות. אני מקווה שברור לכולם (הכוונה לחברי הפורום הפחות פעילים), שהכל ספקולציות והשערות. ושרוב הדברים שנכתבו בשרשור הזה, לא מגובים בעובדות.

למעלה