מזמן לא היה לנו איזה דיון על לאנס

Mont Ventoux

New member
לא לא, היובש מפעיל את הדמיון

ואת התאויוט. חוץ מזה, כפי שציינתי קודם, אמסטל היא כמו פלאש מבחינת ניקוד uci. רק הקלאסיקות שהן "עמודי התווך" יקבלו ניקוד מירבי: סאן רמו פלאנדרן רובא ליאז' לומברדיה אגב, בסייקלינג ניוז, יש איזו התחלה של ראיון עם ברוניל, שבה הוא מסביר קצת לגבי תוכניות השנה הקרבה. http://www.cyclingnews.com/riders/2004/interviews/?id=johan_bruyneel04_2

ארמסטרונג בשנת 1996

הוא ניצח בפלאש וגם בטור DUPONT שם הוא ניצח בחמשה קטעים (אני לא זוכר כמה היו סה"כ). ארמסטרונג היה מקום שני בליאז בסטון ליאז, פריס ניס, הטור ההולנדי ובגראנד פרי של אדי מרקס (נג"ש עם אני זוכר נכון). הוא סיים שלישי בעוד שני מרוצים של גביע העולם - לידס וגראנד פרי שוויץ. את מילאנו סן רמו הוא סיים במקום ה 11 ובסאן סביסטיאן הוא סיים 14. את סבב גביע העולם הוא סיים שביעי ובמשחקים האולימפים הוא היה שישי בנג"ש ומקום 12 בכביש. ביוני הוא היה מקום 4 בדירוג העולמי בספטמבר שישי ובסיום העונה הוא דורג שביעי בדירוג העולמי. אם הוא יחליט לעשות עונת קלאסיקות + טור דה פראנס +וואלטה +אליפות עולם הוא יכול לסיים אותה כגדולה בקריירה שלו או כהתרסקות סופית. ארמסטרונג נראה טוב יותר, מהתחלה של עונות קודמות, בקרוס בו הוא השתתף בסוף השבוע שעבר. אנחנו כנראה עוד נראה איזה דואתלון הרים או משהו אתגרי שהוא ישתתף בו כדי לשמור על החדות של המנטאליות התחרותית. אבל אני זוכר גם את אינדוריאן נראה טוב יותר בתחילת 1996 ואז בא איזה ויקינג דני וחיסל אותו ביולי. נכון שאינדוריאן היה חולה אז וזה חלק מהמשחק... גם ארמסטרונג היה חולה במהלך שלוש משש מהדורות הטור שהוא ניצח וגם אולריך היה חולה בשתי המהדורות האחרונות של הטור. אישית אני לא מאמין כי ארמסטרונג יוותרעל הטור של 2005. מספיק לבדוק את תוכנית המופעים של שריל כדי להבין שיולי מקודש (נראה מי יתייחס לזה ברצינות) אני רק יכול להעריך כי ארמסטרונג בחר ב"לא יודע אם אגיע לטור 2005" או "מחפש אתגרים חדשים" כדרך להוריד מעליו את הלחץ. בתקופה המקבילה אשתקד היה עליו לחץ חסר תקדים של "ינצח או לא ינצח בשישית" בקושי נשאלה השאלה על יגיע או לא - רק ינצח או לא. השנה הוא בחר לנסות וליצור מצב שקט יותר. ונשבע שאני אוהב את ארמסטרונג...

את המילטון כבר לא סופרים

יש לו גם מדליית זהב אולימפית, אבל כמו שדיק פאונד אמר, היא לא שווה הרבה. הינקפי או המונד ברובא? המונד מפזר הצהרות על ימין ועל שמאל, שזה מרוץ המטרה שלו ל-2005. ואם כל הכבוד להינקפי (ויש המון כבוד), אני לא בטוח שעל הנייר יש לו יותר סיכוי ברובא מהמונד. ועכשיו לשלישיית "הרבלינס" (שם חדש לאמסטל-פלאש וליאז'), פופו אמור לעשות רק גרנד טור אחד (ואם לאנס יגיע לטור, אז הוא גם לא יהיה המוביל שם). לדעתי ברונייל יצ'פר אותו ב"רבלינס", וגם לאנס יגיע לעזור, לפחות בחלק מהם.

miko1810

New member
הנבואה ניתנה לשוטים אז

בטח שגם אני צריך להצטרף! אני חושב שאתם מתעלמים מכמה חבר'ה "רעבים" מאוד! בעיקר הספרדים והאיטלקים, קונאגו, ולוורדה, פרז (עדיין חיובי?) ואני חושב שמי שייקח השנה את פריס רובא יהיה טום בונן. למה? לא יודע, אבל הוא הראה נחישות וסבולת, וזה מה שדרוש למירוץ הקסאח הזה.

ברוך שובך מיקו

ורק לשם הבהרה,אני לא מהמר שהמונד ינצח את הפריס-רובא, אני חושב שהוא יהיה המוביל של דיסקאברי. בונן לדעתי הוא אחד משני הפייבוריטים הגדולים לנצח שם (יחד עם ואן-פטגם שמחפש קמבקון אחרי שנה לא מוצלחת). אבל בכל מקרה כרגע זה מוקדם מדי להמר על מנצח למרוץ כל כך קשה כמו הפריס-רובא.

יש לי תחושה, לא לגמרי מבוססת...

שבונן "רך" מדי, בעל גוף שאינו מתאים דווקא לפארי-רובא. נחיה ונראה.

טיראן מ

New member
מה שבאמת החמצתם .....

יש תמונה של ארמסטרונג רץ בעליה וסוחב את האופניים ...!?!?!?!? לא מצליח לטפס עליה ? ארמסטרונג ? כאחרון השטיחונים ?

cipo 1

New member
טירן ואתה פספסת באותה עליה את

המחסומים שמוקמים בכוונה על מנת שהרוכבים "ידלגו " מעליהם . שבת יבשה !! עודד

למעלה