מזמן לא היה לנו שאלון-

מיטללל

New member
מזמן לא היה לנו שאלון-

מה הגובה שלך? מה הגובה של בן זוגך? אילו יכולת לשנות מה היית משנה בגופך? אוהבת עקבים או שטוח. לגברים: אוהבים נשים בעקבים או בנעליים שטוחות? מי נראה לך הכי חכם בפורום? מי הכי חכמה? חיה האהובה עלייך? מה את/ה הכי אוהב/ת בסקס? מה בא לך לעשות ולא עשית? מה אכלת היום? מה המידה של הג'ינס שלך? מה מידת החולצה? איך קוראים למורה של כיתה א' שלך? איפה את/ה גר/ה? איפה היית רוצה לגור? מה את/ה לובש/ת כעת? מה את הכי אוהבת בגבר מבחינה חיצונית? מה אתה הכי אוהב באישה מבחינה חיצונית? מה מבחינה פנימית? (מועתק מ- 20+, בלהבלה)

comet9

New member
ראשון?

מה הגובה שלך? 175 מה הגובה של בן זוגך? אין לי בן זוג. אה התכוונת לבת זוג, גם אין לי אילו יכולת לשנות מה היית משנה בגופך? את הגודל. טוב אני עובד על זה. אוהבת עקבים או שטוח. לגברים: אוהבים נשים בעקבים או בנעליים שטוחות? שטוחות. רק הנעליים מי נראה לך הכי חכם בפורום? מי הכי חכמה? חיה האהובה עלייך? חמוס לבקן מהרי האנדים הפרואניים שההורים שלו עשו אותו בפוז' דו איגוואסו. מה את/ה הכי אוהב/ת בסקס? שיש לי מראה מעל המיטה ואני רואה את הכל מכל זווית אפשרית. מה בא לך לעשות ולא עשית? לטוס. אה זה מחר. לאילת, תירגעו. מה אכלת היום? מיץ גרביים ברוטב זנבות של סוסים. פתית עם גבינה רזה. מאד רזה. מה המידה של הג'ינס שלך? אוי אברוך. אבל ירדתי 4 מידות. מה מידת החולצה? XL כי אני אוהב רחב. איך קוראים למורה של כיתה א' שלך? אסתר איפה את/ה גר/ה? חולון סיטי איפה היית רוצה לגור? מיאמי. או בגולאג. תלוי מה בא לי. חם או קר. מה את/ה לובש/ת כעת? בוקסר עם פו הדב מה אתה הכי אוהב באישה מבחינה חיצונית? רק שפתיים. טוב אולי קצת ציצים אבל בעיקר שפתיים. מה מבחינה פנימית? אמממ.... ציצים... לא סתם. שתהיה חריפה, חכמה ושתאתגר אותי. אחרת.......

pain is MY love

New member
יאללה בכיף ../images/Emo13.gif

מה הגובה שלך? - 165 ס"מ ביום טוב... מה הגובה של בן זוגך? - כשיהיה לי כזה אני אדווח לכם.. אילו יכולת לשנות מה היית משנה בגופך?- פחות 7 קילו עוד לא הרגו אף אחד.. אוהבת עקבים או שטוח. לגברים: אוהבים נשים בעקבים או בנעליים שטוחות?: רק עקבים! אני גמדה ממוצעת... מי נראה לך הכי חכם בפורום?- הכי חכם? לא יפה להגיד. לכולם יש את היציאות שלהם... מי הכי חכמה?- כנ"ל חיה האהובה עלייך? - לא אוהבת חיות מה את/ה הכי אוהב/ת בסקס?- את הסקס מה בא לך לעשות ולא עשית? - להשתחרר!!!!!!! מה אכלת היום? - את ההמבורגר המזעזע של החדר אוכל ולא יכלתי לזוז מכאבי בטן במשך 5 שעות אחר כך!!! מה המידה של הג'ינס שלך?- מידה יפה...
מה מידת החולצה? - אני בחורה, אין לי מידות לחולצות איך קוראים למורה של כיתה א' שלך? - חיה איפה את/ה גר/ה?- בבית מה זאת אומרת... איפה היית רוצה לגור?- בדירה לבד עם חברה שלי (אנחנו עובדות על זה כרגע) מה את/ה לובש/ת כעת?- בוקסר וטי שירט מה את הכי אוהבת בגבר מבחינה חיצונית? מה אתה הכי אוהב באישה מבחינה חיצונית?- אני אוהבת קוביות בבטן. לא יעזור כלום!!! מי שיש לו קוביות בבטן יש לו הכל... בייחוד אם יש לו את השני שקעים האלה שמובילים מהאגן לעניינים שם למטה... מה מבחינה פנימית?- כנות. אך ורק כנות.

Zoharrr

New member
מיאו

מה הגובה שלך? 1.66 מה הגובה של בן זוגך?1.80 אילו יכולת לשנות מה היית משנה בגופך?הכל מהחזה ומטה אוהבת עקבים או שטוח?עקבים לגברים: אוהבים נשים בעקבים או בנעליים שטוחות? מי נראה לך הכי חכם בפורום?אורי מי הכי חכמה?לאדעת חיה האהובה עלייך?כלבים מה את/ה הכי אוהב/ת בסקס?חדירה מה בא לך לעשות ולא עשית? אנאלי,שלישיה,בנג'י! מה אכלת היום? מלא דברים,סלט,יוגורט,טבעול,חטיף בריאות,תפו"א עם עוף,וסלט אבוקו עם ביצים בפרוסה. מה המידה של הג'ינס שלך?פחח למה נראה לכם שאני אגיד? מה מידת החולצה? 1 או 2 שזה M איך קוראים למורה של כיתה א' שלך? שמחה כהן איפה את/ה גר/ה? נווה מיכאל איפה היית רוצה לגור? רעננה מה את/ה לובש/ת כעת? חולצת טי שירט לבנה ומכנסיים רחבים משובצים(פיג'מה) מה את הכי אוהבת בגבר מבחינה חיצונית?מראה בהיר,רוסי,אשכנזי. מה אתה הכי אוהב באישה מבחינה חיצונית? מה מבחינה פנימית?אלכס...אין לי כוח לפרט.

מיטללל

New member
יואו. אפחד לא חושב פה שאני חכמה!

בכ"מ, מה הגובה שלך? 1.71 מה הגובה של בן זוגך? 0 ? הוא פשוט לא כל כך קיים :p אילו יכולת לשנות מה היית משנה בגופך? הייתי רוצה להיות יותר שזופה באופן טבעי. אוהבת עקבים או שטוח. לגברים: אוהבים נשים בעקבים או בנעליים שטוחות? שטוח. מי נראה לך הכי חכם בפורום? לא עונה. מי הכי חכמה? כנ"ל. חיה האהובה עלייך? אף חיה. יש כלבים שאני מסמפטת. מה את/ה הכי אוהב/ת בסקס? אהמ..... מה בא לך לעשות ולא עשית? צניחה חופשית מה אכלת היום? מרק, טבעות עוף וזהו. מה המידה של הג'ינס שלך? 38 מה מידת החולצה? 1 איך קוראים למורה של כיתה א' שלך? איזו שאלה קשורה
מורדית ואז חיה. איפה את/ה גר/ה? ת"א איפה היית רוצה לגור? לא יודעת מה את/ה לובש/ת כעת? גופיה אפורה ותחתונים סגולים מה את הכי אוהבת בגבר מבחינה חיצונית? מה אתה הכי אוהב באישה מבחינה חיצונית? חיוך ועיניים יפות. מה מבחינה פנימית? טוב לב בסיסי כזה.

comet9

New member
בטח.

נו מה חשבת? לא, זה שאת יושבת עם גופיה אפורה ותחתונים סגולים.

pain is MY love

New member
אני חשבתי

אבל לא רציתי להגיד חחחח גם על מיטל חשבתי אבל באמת שאני לא רוצה לקפח אף אחד...

Cobe Anan

New member
זה מה שקורה כשאת חושבת...

וזאת אולי הסיבה שאף אחד לא חשב עלייך ‎:p

mass

New member
ניסיתי לענות עד כמה שאפשר.

מה הגובה שלך? 1.96 מה הגובה של בן זוגך? לא רלוונטי אילו יכולת לשנות מה היית משנה בגופך? רגליים שיכולות לרוץ... אוהבת עקבים או שטוח. לגברים: אוהבים נשים בעקבים או בנעליים שטוחות? עקב= איכס מי נראה לך הכי חכם בפורום? תפוז אנשים מודיע מי הכי חכמה? חיה האהובה עלייך? Santa's little helper מה את/ה הכי אוהב/ת בסקס? שיש מה בא לך לעשות ולא עשית? סקי. (צללתי, צנחתי, בנג'י לא מעניין, וזה רק מה שנשאר!) מה אכלת היום? במבה + תפוצ'יפס + ביסלי + המבורגר עם גבינה בפנים. מה המידה של הג'ינס שלך? מאיפה אני יודע, אמא קונה לי. מה מידת החולצה? גם לא יודע, נראה לי XL. איך קוראים למורה של כיתה א' שלך? אני לא זוכר איך קוראים למי שלמד איתי בתיכון, אז את זה אני אזכור, נכון? איפה את/ה גר/ה? ת"א איפה היית רוצה לגור? מינכן מה את/ה לובש/ת כעת? חולצה ומכנסיים קצרים? מה את הכי אוהבת בגבר מבחינה חיצונית? מה אתה הכי אוהב באישה מבחינה חיצונית? חיוך מה מבחינה פנימית? נמרצות

נועם m

New member
רק כי אני לא נרדמת ../images/Emo3.gif

(אני רוצה לישון
) מה הגובה שלך?
מטר חמישים ושש וחצי! (כל מילימטר קובע
) מה הגובה של בן זוגך?
אני לא חושבת ששני דייטים עוד יכול להחשב בן זוג... כשהוא יצליח לשרוד משהו מעבר לזה אז נדבר
אילו יכולת לשנות מה היית משנה בגופך?
אין לי משהו קריטי... אולי רק עור פנים שדורש פחות השקעה בקרמים/ מי פנים וכו'.... אוהבת עקבים או שטוח?
אני הולכת בעיקר עם שטוח, מטעמי נוחות, אבל עקבים בהחלט עושים לי את זה... זה סקסי... אז פעם בשבוע ככה, בשביל האגו
מי נראה לך הכי חכם בפורום?
התשובה שמורה במערכת
מי הכי חכמה?
כל הנשים בעולם מטומטמות, כאילו... חיה האהובה עלייך?
גברים
מה את/ה הכי אוהב/ת בסקס?
חחח... טרם הספיקותי
(נו, רק בת 18, די
) מה בא לך לעשות ולא עשית?
ר' שאלה קודמת
, ולרקוד סלסה מה אכלת היום?
כל מיני... פסגת האוכל האיכותי הייתה בוואפל שוקולד מה המידה של הג'ינס שלך?
36-38 מה מידת החולצה?
אנערף... 1 אני מניחה איך קוראים למורה של כיתה א' שלך?
חנה איפה את/ה גר/ה?
פה איפה היית רוצה לגור?
לונדון, איטליה מה את/ה לובש/ת כעת?
בוקסר של סנופי וטי- שירט (פיג'מה אנשים, פיג'מה...) מה את הכי אוהבת בגבר מבחינה חיצונית?
שפתיים, חיוך, עיניים (כולל ריסים ארוכים וסבוכים...) מה מבחינה פנימית?
אינטיליגנציה, חוש הומור

comet9

New member
אני צריך להתעורר עוד 3 שעות

ואת רוצה לישון. אה הא:)

הנההה:)

מה הגובה שלך? 1.63 בערך מה הגובה של בן זוגך? 1.80 נראה לי אילו יכולת לשנות מה היית משנה בגופך? סודי אוהבת עקבים או שטוח. לגברים: אוהבים נשים בעקבים או בנעליים שטוחות? עקבים!! מי נראה לך הכי חכם בפורום? שומרת על זכות השתיקה מי הכי חכמה? כנ"ל חיה האהובה עלייך? לא אוהבת חיות מה את/ה הכי אוהב/ת בסקס? אישייי מה בא לך לעשות ולא עשית? לא יודעת מה אכלת היום? רק קמתי.. מה המידה של הג'ינס שלך? 29 בג'ינסים נראה לי מה מידת החולצה? 2 איך קוראים למורה של כיתה א' שלך? בלה איפה את/ה גר/ה? בבית איפה היית רוצה לגור? באזור המרכז מה את/ה לובש/ת כעת? פיג'מה מה את הכי אוהבת בגבר מבחינה חיצונית? טיפוח, גבוה, עיניים מה מבחינה פנימית? חוש הומור, כבוד, נאמנות ועוד

למעלה