מזמן לא היה לנו שאלון-

תשובון...

הגובה שלי:
1.58
בן זוג אין אבל אני אוהבת גבוהים אז שיהיה בסביבות 1.80- 1.85
ממ... לגבי לשנות משהו בגוף שלי
... כמו של בחורה אני מתלוננת לפעמים על כל מיני דברים בגופי.. אבל לשנות לשנות.. לא הייתי משנה כלום!
עקבים זה יפה ונשי אין מה לדבר אבל אני אישית אוהבת רק שטוח, לא מסוגלת ללכת על עקבים. (חוץ מזה שאני אוהבת להיות נמוכה.. מה שלא הולך עם עקבים)
מי נראה הכי כחם בפורום?
ממ.. לא משהו שאני יכולה לשפוט או להביע עליו דיעה.
וגם לא על מי הכי חכמה.. (ממ.. זה לא אותו הדבר?)
חיה אהובה עליי...
יש הרבה נסכם את התשובה ב: דולפין, פרפר וסוס.
מה אני הכי אוהבת בסקס?..
את הבן זוג.
מה בא לי לעשות ולא עשית
ללדת.
מה אכלתי היום?
דגנים עם חלב (לבנתיים)
המידה של הג'ינס שלי
משתנה כל חודש, נעה בין 24-26.
המידה של החולצה
1/ ONE SISE/ Y/P
השם של המורה בכיתה א'
ואייי.... לא זוכרת
איפה אני גרה?
שאלה קשה.. מקום מגוריי משתנה... (אין תשובה)
איפה הייתי רוצה לגור?
בראשל"צ מערב
מה אני לובשת כעט?
מדים של קופת חולים כללית (חולצה לבנה מכופתרת ומכנס שחור)
מה אני הכי אוהבת בגבר מבחינה חיצונית?
גובה (שיהיה גבוה) ועניים.
מבחינה פנימית
זה הרבה.. כל האופי אבל הכי הכי חשוב לי זה יושר וכנות.

Piren

New member
מרגיש טוב אחרי מבחן.. אז יאללה

מה הגובה שלך? 1.67 מה הגובה של בן זוגך? 1.58 או משהו כזה אילו יכולת לשנות מה היית משנה בגופך? ראבק עם הקו שיער הזה... אוהבים נשים בעקבים או בנעליים שטוחות? שטוחות מי נראה לך הכי חכם בפורום? נהיה כמו כולם- שומר על הראשונה מי הכי חכמה? שמורה במערכת
חיה האהובה עלייך? חתול מה את/ה הכי אוהב/ת בסקס? את הסקס? מה בא לך לעשות ולא עשית? לישון.. מה אכלת היום? חביתה וטוסטים עם גבינה מה המידה של הג'ינס שלך? 41 מה מידת החולצה? Medium איך קוראים למורה של כיתה א' שלך? רוחמה איפה את/ה גר/ה? ב"ש\אורנית איפה היית רוצה לגור? אורנית מה את/ה לובש/ת כעת? בוקסר מה אתה הכי אוהב באישה מבחינה חיצונית? משתנה כל הזמן.. אבל בעיקר פנים מה מבחינה פנימית? ציניות ואינטליגנציה (זה בא ביחד בדרך כלל)

טוב אני..

מה הגובה שלך?1.79-1.80... מה הגובה של בן זוגך? כשנמצא אותה נמדוד.. אילו יכולת לשנות מה היית משנה בגופך?עושה לעצמי קוביות בבטן חחחחח.... אוהבת עקבים או שטוח. לגברים: אוהבים נשים בעקבים או בנעליים שטוחות?עקבים.. ברור... מגפיים.. ריר... מי נראה לך הכי חכם בפורום?הממ תאמת אין קנה מידה למדוד.. אבל נגיד שמבחינת שכל ישר נגיד ללימודים וכאלה אז פירן למרות שיכול להיות שיש פה גאון גאונה נסתרים ואני פוגע בכבודם...:).. מי הכי חכמה?הממ זה קשה.. באמת שאני לא יודע.. תום.. מיטל.. אולי הקציצה.. מה שבטוח זה שהיא שותה הכי הרבה פה :)... חיה האהובה עלייך?המממ נגיד שנמר... מה את/ה הכי אוהב/ת בסקס?לשמוע את זאת שאיתי.. ולדעת שהיא נהנית... מה בא לך לעשות ולא עשית?המממ.. לטוס למקסיקו... מה אכלת היום?חרא.. היה לי מבחן חרא... :(( מה המידה של הג'ינס שלך?הממ אין לי מושג.. 36-38 יכול להיות...? תמיד המוכרות מסתכלות עלי ומנחשות... כי אני לא יודע.. מה מידת החולצה?L או XL איך קוראים למורה של כיתה א' שלך?עופרה.. איפה את/ה גר/ה?עפולה... איפה היית רוצה לגור?הממ איטליה.. או מיאמי.. מה את/ה לובש/ת כעת?ג'ינס וחולצה.. מה את הכי אוהבת בגבר מבחינה חיצונית?לא אוהב גברים... חחחחחח מה אתה הכי אוהב באישה מבחינה חיצונית?עיניים בהירות.. רזה... שיער ארוך יפה... פרצוף חמוד.. קיצור שתהיה כוסית... מה מבחינה פנימית?הממ שתהיה חמודה.. ולא שחצנית ולא אחת שאוהבת פוזות...

pain is MY love

New member
הלו הלו!!!!

זה שאני שותה הכי הרבה פה זה רק אומר כמה שאני הכי חכמה פה! אלכוהול עוזר לחשוב לא שמעת?..
והיום דווקא לא שתיתי! עליתי במדרגות לקומה שלישית בלי סיבובים של סחרחורות וזה היה ממש מגניב לשם שינוי חחחחח

תגובה לסקרון...

אהה.. זאת לא אלינור.. זאת חברה שלה
מה הגובה שלך? 1.57.5 (מטר 57 וחצי - חצי ס"מ מתחת לאלינור..) (חחח מדדנו עכשיו.. ) של בנזוגי- 1.70-1.78 מה הייתי משנה בגופי לו יכולתי- אני דיי שלמה עם המראה שלי.. אבל הייתי רוצה להוריד 4-5 קילו ממשקלי שטוח או עקבים- אז ככה.. אני לא מסוגלת ללכת על שטוח.. עקבים..וגם פלטפורמות לא גבוהות ולא גסות.. משו עדין חכם? לא מכירה... חכמה? אותו דבר... חיה אהובה - סוסים!אצילים ויפים חיה שנואה (הייתי חייבת.. חח) חתולים וחתולות למניהם
מה אני הכי אוהבת בסקס? חח 1. |סגדש| שאלה אינטימית מידי 2. |סגדש| ב"ה אני עדיין בתולה... ככה.. שאני לא יודעת :) מה בא לעשות ולא עשיתי?! להיות בהריון.. ולגדל תינוק... ו.. להתחתן לפני זה..
(למצוא מישו שיסכים כמובן.. אני לא נוהגת לכפות דברים כאלו..
) מה אכלתי היום? אממ לבנתיים דגנים של קינמון.. וסוכריה שהמנהלת שלי הביאה כי הייתי ילדה טובה :) (2 סוכריות!) המידה של הג'ינס (חצאית ליתר דיוק..)- 2 המידה של החולצה -2 המורה שלי בכיתה א'- אריאלה מאיר גרה- בשומרון ובפ"ת.. איפה הייתי רוצה לגור- אממ אני עדיין בלבטים נורא קשים! מה שבטוח - מקום שקט בסביבה דתית ולא בעיר גדולה... (פ"ת זה עיר גדולה) מה אני לובשת כעט- לבנים ( מן הסתם.. אני מקווה שזה ברור.. חח) חולצה של קופ"ח וחצאית שחורה ונעליים שחור לבן של סקצ'רס.. זהו מה אני הכי אוהבת בגבר מבחינה חיצונית- גב עם נוכחות.. וכפות ידיים גדולות :) (שיהיה לו פנים נאות ועדינות זה ברור) מה אני אוהבת בגבר מבחינה פנימית- כנות ויושר זה בסיסי.. שיהיה חכם רגיש ועדין (לא הומו!!!) ושידע מה הוא רוצה מעצמו זה הכי חשוב.. זהו.. היה שאלון נחמדון =) ויום טוב לכולם!

תגובה לסקרון.. עם שיפוצים על הדרך=)

אהה.. זאת לא אלינור.. זאת חברה שלה מה הגובה שלך? 1.57.5 (מטר 57 וחצי - חצי ס"מ מתחת לאלינור..) (חחח מדדנו עכשיו.. ) של בנזוגי- 1.70-1.78 מה הייתי משנה בגופי לו יכולתי- אני דיי שלמה עם המראה שלי.. אבל הייתי רוצה להוריד 4-5 קילו ממשקלי שטוח או עקבים- אז ככה.. אני לא מסוגלת ללכת על שטוח.. עקבים..וגם פלטפורמות לא גבוהות ולא גסות.. מישו חכם? לא מכירה... חכמה? אותו דבר... חיה אהובה - סוסים!אצילים ויפים *חיה שנואה (הייתי חייבת.. חח) חתולים וחתולות למניהם
מה אני הכי אוהבת בסקס? חח 1. שאלה אינטימית מידי 2. ב"ה אני עדיין בתולה... ככה.. שאני לא יודעת :) מה בא לעשות ולא עשיתי?! להיות בהריון.. ולגדל תינוק... ו.. להתחתן לפני זה.. (למצוא מישו שיסכים כמובן.. אני לא נוהגת לכפות דברים כאלו... ) מה אכלתי היום? אממ לבנתיים דגנים של קינמון.. וסוכריה שהמנהלת שלי הביאה כי הייתי ילדה טובה :) (2 סוכריות!) המידה של הג'ינס (חצאית ליתר דיוק..)- 2 המידה של החולצה -2 המורה שלי בכיתה א'- אריאלה מאיר גרה- בשומרון ובפ"ת.. איפה הייתי רוצה לגור- אממ אני עדיין בלבטים נורא קשים! מה שבטוח - מקום שקט בסביבה דתית ולא בעיר גדולה... (פ"ת זה עיר גדולה) מה אני לובשת כעט- לבנים ( מן הסתם.. אני מקווה שזה ברור.. חח) חולצה של קופ"ח וחצאית שחורה ונעליים שחור לבן של סקצ'רס.. זהו מה אני הכי אוהבת בגבר מבחינה חיצונית- גב עם נוכחות.. וכפות ידיים גדולות :) (שיהיה לו פנים נאות ועדינות זה ברור) (חבר שלי
) מה אני אוהבת בגבר מבחינה פנימית- כנות ויושר זה בסיסי.. שיהיה חכם רגיש ועדין (לא הומו!!!) ושידע מה הוא רוצה מעצמו זה הכי חשוב.. (חבר שלי
) זהו.. היה שאלון נחמדון =) ויום טוב לכולם!

L y c a n

New member
תגובה לסקר, הפעם מושקע../images/Emo70.gif

מה הגובה שלך? 200 ס"מ מה הגובה של בן זוגך? לא|סדגש אילו יכולת לשנות מה היית משנה בגופך? כלום, אני, איך שאני. אוהבת עקבים או שטוח. לגברים: אוהבים נשים בעקבים או בנעליים שטוחות? שטוח אני מניח.. גם עקבים זה טוב מי נראה לך הכי חכם בפורום? אהא מי הכי חכמה? האה חיה האהובה עלייך? רגע, עם הבנות פה אומרות בנים, כאילו לי מותר להגיד נשים?
טוב, נסתפר בכלבים
מה את/ה הכי אוהב/ת בסקס? את ה... סקס? אה נו, ואת הלפני כמובן מה בא לך לעשות ולא עשית? לברוח
מה אכלת היום? טוסטים? מה המידה של הג'ינס שלך? וואלה לא יודע, בשביל מה יש תאי מדידה? מה מידת החולצה? L-XL איך קוראים למורה של כיתה א' שלך? האא זה היה מזמן וחלק אף טוענים שלא היה בכלל.. איפה את/ה גר/ה? ליאז' איפה היית רוצה לגור?
פה יש התלבטות. כשהגעתי לאירופה, חשבתי שזה מספיק רחוק לברוח מהאנשים שאני מכיר. מסתבר לא. אז אחרי שיהיה כסף, 3 אפשרויות: 1. אושואיה 2. הוניארה 3. פטרופאבלובסק-קומצ'טסק מה את/ה לובש/ת כעת? טרנינג מה את הכי אוהבת בגבר מבחינה חיצונית? מה אתה הכי אוהב באישה מבחינה חיצונית? שיער ג'ינג'י? מה מבחינה פנימית? לב

אני אני אני

מה הגובה שלך?160 מה הגובה של בן זוגך?תאמת שאני לא זוכרת נראה לי 170 אילו יכולת לשנות מה היית משנה בגופך?הבטן והגובה אוהבת עקבים או שטוח. לגברים: אוהבים נשים בעקבים או בנעליים שטוחות? שונאת עקבים.. אם כבר גובה אז פלטפורמה מי נראה לך הכי חכם בפורום? ממממ מי הכי חכמה?מממממ חיה האהובה עלייך? כלב מה את/ה הכי אוהב/ת בסקס? מה בא לך לעשות ולא עשית? עגיל בלשון מה אכלת היום? הו.. פיתה דרוזית סוכריות גומי שניצל תירס מקסיקני הממ לא זוכרת אני סתם אוכלת כל היום.. מה המידה של הג'ינס שלך? לא יודעת מה מידת החולצה? מדיום איך קוראים למורה של כיתה א' שלך? ג'ני איפה את/ה גר/ה? רמת הגולן איפה היית רוצה לגור? בכינרת חח לא יודעת יש מלא מקומות מה את/ה לובש/ת כעת? חולצה גזורה של 25 לקצרין ומכנס חום מה את הכי אוהבת בגבר מבחינה חיצונית? מה אתה הכי אוהב באישה מבחינה חיצונית? כתפיים רחבות מה מבחינה פנימית? כנות, יושר, אמון..

גמאני רוצה לענות לסקר...../images/Emo76.gif

מה הגובה שלך? 1.63
מה הגובה של בן זוגך? 1.75 או משהו כזה, לא זוכרת בדיוק.
אילו יכולת לשנות מה היית משנה בגופך? אולי הייתי מחליפה את הפנים, לא אוהבת אותם
אוהבת עקבים או שטוח. לגברים: אוהבים נשים בעקבים או בנעליים שטוחות? אוהבת עקבים אבל לא גבוהים מידי, כאלה שאפשר ללכת איתם ולא לרצות להרוג את היצרן אח"כ
.
מי נראה לך הכי חכם בפורום? Cobe Anan
מי הכי חכמה? ברור שאת (שווה להתחנף למנהלת
)
חיה האהובה עלייך? כלבים
מה את/ה הכי אוהב/ת בסקס? את האינטימיות
מה בא לך לעשות ולא עשית? להתפטר מהעבודה שלי
מה אכלת היום? פיתה עם חומוס, שמיניית קינמון מ"אילנ'ס" וקצת אוכל באירוע מיוחד שהייתי בו- גרגרי חומוס, עגבניות שרי מתובלות וגבינה- כן, אין לי מושג מה הקשר
, הא וחוץ מזה בדיוק לפני חצי שעה אכלתי חביתיות כאלה שאמא'לה הכינה לי
.
מה המידה של הג'ינס שלך? 36
מה מידת החולצה? 1
איך קוראים למורה של כיתה א' שלך? הדחקתי את הפרט הזה.
איפה את/ה גר/ה? איזור השרון
איפה היית רוצה לגור? ת"א/רמת גן- טוב נו... עוד חצי שנה טפו טפו זה יקרה...
מה את/ה לובש/ת כעת? מכנסיים כחולות ספורטיביות וגופייה שחורה.
מה את הכי אוהבת בגבר מבחינה חיצונית? מה אתה הכי אוהב באישה מבחינה חיצונית? את העיניים כי הם הראי לנשמה.
מה מבחינה פנימית? איכפתיות, להסתכל על האחר ולא רק על עצמך.

pardoi

New member
מתי זה היה

ב20+??? מה הגובה שלך? 1.56 (+------) אבל אני לא קטנונית מה הגובה של בן זוגך? האידיאלי? לא כי אין לי בן זוג :( אילו יכולת לשנות מה היית משנה בגופך? בטן למרות שכולם אומרים לי שהיא חמודה.... אוהבת עקבים או שטוח? עקבים כאילו דההה מי נראה לך הכי חכם בפורום? את (מי אמר חנפנית?) מי הכי חכמה? אני (סתם סתם..מאיפה לי) חיה האהובה עלייך?כלב מה את/ה הכי אוהב/ת בסקס? חחהדבר הראשון שעלה לי בראש זה הגמירה...למרות שאני אוהבת את כל הלפני והאחרי והאמצע מה בא לך לעשות ולא עשית?לא יודעת מה אכלת היום? סלט בצהריים מה המידה של הג'ינס שלך? 38 מה מידת החולצה? מדיום? איך קוראים למורה של כיתה א' שלך? אריאלה יעקובי (חחח איך אני זוכרת) איפה את/ה גר/ה? הרצליה איפה היית רוצה לגור? לנסות קצת את ת"א והתרבות המיוחדת שלה (בארץ) וניו יורק בחו"ל מה את/ה לובש/ת כעת? מכנס וחולצה מה את הכי אוהבת בגבר מבחינה חיצונית? כתפיים רחבות מה אתה הכי אוהב באישה מבחינה חיצונית? ????????????????????? מה מבחינה פנימית? גבר מצחיק וספונטני....

ChilD SouL

New member
שאלון ../images/Emo99.gif

מה הגובה שלך? 1.70 ס"מ של שלמות.
מה הגובה של בן זוגך? אין כרגע.
אילו יכולת לשנות מה היית משנה בגופך? לא אמרתי שאני מושלמת
אבל ברצינות, נראה לי ת'בטן. אוהבת עקבים או שטוח? גם וגם. אין לי בעיה עם נעליים תנכיות והן עם מגף על עקב. מי נראה לך הכי חכם בפורום? אפ'חד. כולם טיפשים.
מי הכי חכמה? כנ"ל. חיה האהובה עלייך? אנערף. מה את/ה הכי אוהב/ת בסקס? אני יכולה לפרט שעות, אבל אני עייפה גם ככה אז... הכל
מה בא לך לעשות ולא עשית? יותר מדיי.
מה אכלת היום? שניצל, אורז, סלט כרוב, בייגלה, צ'יפס. מה המידה של הג'ינס שלך? משתנה. מה מידת החולצה? משתנה. איך קוראים למורה של כיתה א' שלך? אורנה.
איפה את/ה גר/ה? נצרת סיטי. איפה היית רוצה לגור? אוסטרליה. מה את/ה לובש/ת כעת? גופייה ובוקסר. מה את הכי אוהבת בגבר מבחינה חיצונית? ידיים\זרועות\אמות\כתפיים\גב גדול-רחב ושפתיים עבות ובשרניות.
מה מבחינה פנימית? אני מעריכה חוש הומור טוב, ציניות, אסרטיביות, כנות, אינטלגנציה ועוד.

זכוכיות

New member
../images/Emo13.gif

מה הגובה שלך? 1.60 מה הגובה של בן זוגך? 1.75 אילו יכולת לשנות מה היית משנה בגופך? הייתי מורידה קצת (הרבה) קילוגרמים. אוהבת עקבים או שטוח? שטוח. מי נראה לך הכי חכם בפורום? מי הכי חכמה? יש כמה אנשים שנראים לי נבונים מאוד, מיטל, דקלה, L y c a n... ויש כמה שלא, אבל עליהם לא נדבר
אגב, אם לא צויינתם זה לא אומר שאתם לא נבונים, יש כאן הרבה יותר משלושה. חיה האהובה עלייך?
מה את/ה הכי אוהב/ת בסקס? קשה לי לשים את האצבע... מה בא לך לעשות ולא עשית? לגדל חתול :) בקרוב... מה אכלת היום? לבן וצנים. מה המידה של הג'ינס שלך? לא מגלה
מה מידת החולצה?
איך קוראים למורה של כיתה א' שלך? יעל איפה את/ה גר/ה? ת"א\ בת ים איפה היית רוצה לגור? עכשיו אני בתקופה שבה אני מפנטזת על נופים ירוקים... מה את/ה לובש/ת כעת? שורטס מפוספסות, חולצה סגולה. מה את הכי אוהבת בגבר מבחינה חיצונית? עיניים גדולות ויפות. מה מבחינה פנימית? חוש הומור מטורף..

Come Alive

New member
../images/Emo194.gif אני ../images/Emo194.gif

מה הגובה שלך? 1.65 בערך
מה הגובה של בן זוגך? 1.69
אילו יכולת לשנות מה היית משנה בגופך? מבנה בטן אחר ויריכיים יותר רזות.
אוהבת עקבים או שטוח? עקב קטן.
מי נראה לך הכי חכם בפורום? לא יודעת
מי הכי חכמה? pain is MY love
חיה האהובה עלייך? כלב, כמובן.
מה את/ה הכי אוהב/ת בסקס? חח אפשר לחשוב כמה ניסיון יש לי..
מה בא לך לעשות ולא עשית? לא עשיתי הרבה :)
מה אכלת היום? שניצל, סלט, פופקורן, עוגה, עוגיות
מה המידה של הג'ינס שלך? 25
מה מידת החולצה? SMALL
איך קוראים למורה של כיתה א' שלך? מיכל
איפה את/ה גר/ה? תל אביב
איפה היית רוצה לגור? בארץ, תל אביב. בחו"ל- קליפורניה.
מה את/ה לובש/ת כעת? ג'ינס וגופיית סבא שחורה.
מה את הכי אוהבת בגבר מבחינה חיצונית? עיניים, שפתיים, שרירים [זרוע ובטן בעיקר]
מה מבחינה פנימית? חח מה. נחמדות?

למעלה