מזמן לא היה פה איזה...

lollapalooza

New member
מזמן לא היה פה איזה...

סקר
1. השם שלי: 2. כינוי\ם: 3. ארץ לידה: 4. בית ספר ומסלול: 5. איך היית רוצה להיקרא: 6. תבלין מועדף: 7. שתיה מועדפת: 8. דאורדורנט\בושם: 9. שמפו וקונדישינר: 10. האם שחית בעירום פעם: 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: 12. צבע מועדף: 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: 14. חברים\ות הכי טובים\ות: 15. כרית אחת או שתיים: 16. חיות מחמד: 17. סרט מועדף: 18. מוזיקה בכללית: 19. מכונית אידיאלית: 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: 21. אוכל מועדף\ שנוא: 23. חבר\ה לעתיד: 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: 25. היחסים עם ההורים : 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: 27. ממתק מועדף: 28. נעליים מועדפות: 29. שיר מועדף: 30. אתר מועדף: 31. ספורט מועדף (לצפייה): 32. הספורט המועדף (למשחק): 33. הרגע הכי משפיל בחייך: 34. איזה חג אתה הכי אוהב: 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: 36. אוספים: 37. מה הפחד הכי גדול שלך: 38. תגיד מילה טובה...: 39. ספר מועדף: 40. עיתון מועדף: 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: כל לילה עם אסף הראל. אין פה חופש בחירה. 42. כמה טיפים מהחיים: 43. מועמד פוליטי: 44. מפלגה: 45. חום או קור: 46. מכתב דואר או אי מייל: 47. זמר אהוב (אהם): 48. זמרת אהובה: 49. להקות: 50. סרט מצוייר אהוב: 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: 52. אתה שונא אנשים ש..: 53. אתה שונא מקומות ש..: 54. אני אוהב/ת: 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: 57. מה הכי מגעיל אותך: 58. מה את/ה הכי אוהב?: 59. משפטים שלך לסיכום:

lollapalooza

New member
../images/Emo9.gif

1. השם שלי: הדס 2. כינוי\ם: עדסיט, הדסי
3. ארץ לידה: ישראל 4. בית ספר ומסלול: אעעע את"א. קולנוע וטלוויזיה. 5. איך היית רוצה להיקרא: מממ הדס זה בסדר. 6. תבלין מועדף: פלפלים אדומים חריפים
לא יודעת. 7. שתיה מועדפת: קולה וקפה. 8. דאורדורנט\בושם: מממ לא שמה בושם. דאודורנט- נטורל פורמולה נדמה לי. 9. שמפו וקונדישינר: פינוק (זה רק שמפו, סיפני) 10. האם שחית בעירום פעם: לא
בכלל אני לא יודעת לשחות. 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: לפעמים
12. צבע מועדף: אעעע אין לי. 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: לא. 14. חברים\ות הכי טובים\ות: לא אוהבת את הביטוי הזה. 15. כרית אחת או שתיים: שתיים. 16. חיות מחמד: המחשב שלי. 17. סרט מועדף: מממ... מלך האריות וסינמה פרדיסו. 18. מוזיקה בכללית: רוק. אם להיות כלליים נורא. 19. מכונית אידיאלית: כזו שנוסעת. 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: אללי, נו מה, זנות. 21. אוכל מועדף\ שנוא:
ושונאת חצילים. 23. חבר\ה לעתיד:
24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי:
25. היחסים עם ההורים : בסדר. יותר טובים עכשיו. 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: לונדון
27. ממתק מועדף: כל דבר עם שוקולד. 28. נעליים מועדפות: אצבע. 29. שיר מועדף: אחד רק
30. אתר מועדף:
31. ספורט מועדף (לצפייה): כדורגל. 32. הספורט המועדף (למשחק): זאפינג. 33. הרגע הכי משפיל בחייך:
אם הוא משפיל, אני אחלוק אותו אתכם
גם לא נראה לי שיש משהו מיוחד. 34. איזה חג אתה הכי אוהב: מממ חנוכה
35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: אם הייתי הומו הייתי עושה טובה לכמה מידידיי... לסבית
מממ אני צריכה לחשוב על זה. 36. אוספים: לא אוספת כלום. נגיד שדיסקים.
37. מה הפחד הכי גדול שלך: לחיות. 38. תגיד מילה טובה...: הא
39. ספר מועדף: "כמה טוב להיות פרח קיר"/ סטיבן צ'בוסקי(
) 40. עיתון מועדף: נמ, "רייטינג" 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: "חברים" ז"ל. 42. כמה טיפים מהחיים: אל תהיו טובים מדי. 43. מועמד פוליטי: אף אחד. 44. מפלגה: כולם מושחתים. 45. חום או קור: חום. 46. מכתב דואר או אי מייל: דואר. 47. זמר אהוב (אהם): (מה זה ה"אהם" הזה
) מממ אם לא נחשיב את ג'ון, אז ג'ף באקלי. 48. זמרת אהובה: לא שומעת זמרות. 49. להקות: פפרז, לד זפלין, פינק פלויד, לא זוכרת נו. 50. סרט מצוייר אהוב: מלך האריות ובת הים הקטנה. 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: ממש ממש שום דבר. 52. אתה שונא אנשים ש..: טיפשים, צבועים, אנוכיים. 53. אתה שונא מקומות ש..: מלאים באנשים טיפשים, צבועים ואנוכיים. 54. אני אוהב/ת: מוזיקה 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: אתם לא מכירים
56. האנשים שאת/ה הכי שונא: לא שונאת. 57. מה הכי מגעיל אותך: צביעות. ואם פיזית- אז יריקות. 58. מה את/ה הכי אוהב
מוזיקה טובה. 59. משפטים שלך לסיכום: אעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע.

Bassיסט

New member
טוב אז ככה...

1. השם שלי: רון 2. כינוי\ם: ג'ינג'י והבסיסט.. 3. ארץ לידה: ישראל 4. בית ספר ומסלול: כבר בלי ביצפר... אני במכינה קדם צבאית. 5. איך היית רוצה להיקרא: פליי FLEA 6. תבלין מועדף: פילפל אדום חריף RED HOT CHILLI PEPPERS 7. שתיה מועדפת:פאנטה ענבים (ניראה לי אני היחיד במדינה ששותה את זה
8. דאורדורנט\בושם: ספיד סטיק ובושם יש לי רושאס וג'אן פול גוטיה 9. שמפו וקונדישינר: הד אנד שולדרס מנטה.. 10. האם שחית בעירום פעם: כן בטיול בים המלח עם חברים. ולא אני לא הומו חחח 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: לא זה לא יפה! טוב נו רק כשמצחיק! 12. צבע מועדף: שחול או שחור 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: לפורר פירורים על הספה נחשב פשע? 14. חברים\ות הכי טובים\ות: יש והרבה תודה לאל! 15. כרית אחת או שתיים: אחת דקה אחרת נתפס לי הצוואר 16. חיות מחמד: היה לי פעם כלב והוא כבר איננו עכשיו יש דגים!! 17. סרט מועדף: שר הטבעות הטרילוגיה 18. מוזיקה בכללית: שומע הכל חוץ ממזרחית לטינית ומוסיקה שחורה!! 19. מכונית אידיאלית: פורשה קאררה.. או יותר מציאותי.. מאזדה 3,6 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: תרים ווליום אחי... 21. אוכל מועדף\ שנוא: מועדף פיצות המבורגרים (ג'אנקים) ושנוא זה חצילים קישואים וכל מה שנגמר ב-"..ים" 23. חבר\ה לעתיד: מה? לא הבנתי תשאלה... הייתה לי לא מזמן ואני מקווה שתהיה אחת יותר טובה. 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: את זה את תחליטי... 25. היחסים עם ההורים : מעולים תודה לאל. 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: ניו זילנד.. המקום הכי יפה בעולם!! 27. ממתק מועדף: טוויקס (הוופלות האלה עם כל הקרמים בפנים) 28. נעליים מועדפות: קאטרפילר או טימברלנד... זה מה שיש לי עכשיו.. 29. שיר מועדף: או שוב הדיסקו כאן או WONDERWALL זה שירים שמי שמכיר אותי ושומע אותם ישר חושב עליי.. 30. אתר מועדף: תפוז (פורומים) או "במה חדשה" 31. ספורט מועדף (לצפייה): מרוצי מכוניות או כדורסל.. 32. הספורט המועדף (למשחק): כדורסל 33. הרגע הכי משפיל בחייך: לא זוכר אבל היו כמה כאלה... 34. איזה חג אתה הכי אוהב: פורים 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: לא רוצה לחשוב על זה אפילו! 36. אוספים: אומרים שדיסקים וכלי נגינה אבל אני בהחלט חושב על דיסקים! 37. מה הפחד הכי גדול שלך: עכבישים 38. תגיד מילה טובה...: "מילה טובה" הנה אמרתי! 39. ספר מועדף: וואו המון זמן לא קראתי ספר אבל אני מניח שאיזה אחד של רם אורן או של פאולו קואלו.. 40. עיתון מועדף: מעריב 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: כל לילה עם אסף הראל. אין פה חופש בחירה: נגיד... ומופע שנות השבעים 42. כמה טיפים מהחיים: אם הלב שלך נשבר העולם לא יחכה עד שתרכיב את הלב שלך חזרה!! 43. מועמד פוליטי: אני!!! תצביעו לי? 44. מפלגה: מפלגת הג'ינג'ים הבסיסטים חחחחח 45. חום או קור: קור 46. מכתב דואר או אי מייל: ברור שמכתב 47. זמר אהוב (אהם): או אנטוני או בילי ג'ו ארמסטרונג (גרין דיי) 48. זמרת אהובה: אנסטסיה... חולה על השירה שלה!! 49. להקות: רד הוט, אואזיס, גרין דיי, בלינק והדורבנים. 50. סרט מצוייר אהוב: אקס-מן כל הסדרה המצויירת ת-ו-ת-ח-י-ת!!! 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: רגיש, אוהב, מצחיק, שולחן.. (חחחח) 52. אתה שונא אנשים ש..: משקרים לי בפנים!!! 53. אתה שונא מקומות ש..: אני לא רצוי בהם.. 54. אני אוהב/ת: לנגן זה התרופה להכל!! 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: מה זה אפלטוני???? 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: לא שונא אף אחד (משתדל לפחות) 57. מה הכי מגעיל אותך: חרקים ועכבישים במיוחד!! 58. מה את/ה הכי אוהב?: זה לא היה כבר בשאלה 54? לנגן 59. משפטים שלך לסיכום: מה זה הסקר ה-א-ר-ו-ך הזה??? זתם זתם נהניתי מאוד ואני מקווה שתיהנו ליקרוא תתשובות שלי... שלכם: רון

אהה אז זה היית אתה בים המלח?../images/Emo3.gif

אהה לא זה היה בכנרת..
אתה.. אתה חקיין! ניו זילנד זה האי שלי, וטוויקס זה הממתק שלי! תמצא אחרים! ו... "כל מה שנגמר ב"ים"? חח חשבת שאולי ה"ים" מסמל רב(ים)? חח הצלחת להצחיק אותי...

טוב אם אתם מתעקשים....

1. השם שלי: לי
2. כינוי\ם: ליגו (השם משפחה שלי הוא גולן.. תבינו לבד..), ליג'ו, ליקוש, לילוש.. יש המון... 3. ארץ לידה: ישראל 4. בית ספר ומסלול: אשל הנשיא כיתה י' 5. איך היית רוצה להיקרא: לי, אני אוהבת את השם שלי. 6. תבלין מועדף: כל מה שלא חריף 7. שתיה מועדפת: קולה
8. דאורדורנט\בושם: ספיד סטיק נראה לי (איזו חדירה לפרטיות!) ואיזה בושם שאני לא יודעת את השם שלו (ואני לא הולכת עד לחדר כי לבדוק!) 9. שמפו וקונדישינר: פנטן 10. האם שחית בעירום פעם: לא (איזה ילדה טובה אני..) אבל הניו נסיונות לשכנוע... :-* 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: כן 12. צבע מועדף: כחול ואדום 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע:יכול להיות...
14. חברים\ות הכי טובים\ות: מה? אני אמורה לכתוב את השמות שלהם? באו נגיד שיש וטוב שכך... 15. כרית אחת או שתיים: 2 16. חיות מחמד: היה כלב עד לא מזמן... 17. סרט מועדף:"מועדון קרב" 18. מוזיקה בכללית: הכל חוץ מפופ (בריטי מותר), מזרחית וטראנסים (לא האוס ודאנס) 19. מכונית אידיאלית: מרצדס (זה המכונית היחידה שאני מכירה) 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: אהה שתקי 21. אוכל מועדף\ שנוא: עוגות דבש ואפרסמון 23. חבר\ה לעתיד: אממ בואו נגיד שיש תכנון מסויים... 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: לוידעת 25. היחסים עם ההורים : בסדר גמור, תודה. 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: ניו זילנד (אחלה אי!) 27. ממתק מועדף: טוויקס וok 28. נעליים מועדפות: אולסטאר וסניקרס 29. שיר מועדף: יש כל כך הרבה... 30. אתר מועדף: www.calls.co.il ז"ל 31. ספורט מועדף (לצפייה): טניס, הספורט הלבן, ושחייה 32. הספורט המועדף (למשחק): בייסבול 33. הרגע הכי משפיל בחייך: דיברתי עם מישהי ושכחתי את השם שלה.. 34. איזה חג אתה הכי אוהב: פורים 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: לדעתי שרליז ת'רון מאוד יפה... (והיא דרום אפריקאית! אנחנו על המפה!) 36. אוספים: אין 37. מה הפחד הכי גדול שלך: עכבישים 38. תגיד מילה טובה...: מזתומרת?! 10 שקל בבקשה 39. ספר מועדף: "האלכימאי" 40. עיתון מועדף: אין משהו ספיציפי 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: כל לילה עם אסף הראל. אין פה חופש בחירה. "מופע שנות השבעים", "חברים"-העונות הראשונות בלבד! 42. כמה טיפים מהחיים: קיבוצניקים שולטים...
43. מועמד פוליטי: היה אחד, והוא נרצח לפני 9 שנים. 44. מפלגה: מר"צ 45. חום או קור:קור 46. מכתב דואר או אי מייל: מכתב, זה יותר אישי. 47. זמר אהוב (אהם): לא, לא ג'ון. מאיר אריאל אולי... 48. זמרת אהובה: אין כזאת... 49. להקות: המון, בעיקר בריטרוק 50. סרט מצוייר אהוב:"מלך האריות" 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: יפה, אינטילגנטית, מצחיקה וצנועה. כן צנועה הכי חשוב.
52. אתה שונא אנשים ש..: ביקורתיים וחסרי חוש הומור 53. אתה שונא מקומות ש..: שיש בהם צפיפות אוכלוסין. 54. אני אוהב/ת: רנשים שנונים ורגישים 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: לא מגלה.
56. האנשים שאת/ה הכי שונא: עיין ערך 52 ואני מוסיפה- צבועים וגסים. 57. מה הכי מגעיל אותך: מרגלית צנעני. 58. מה את/ה הכי אוהב?: לנגן (פסנתר), לשמוע מוזיקה, סרטים, חברים ומשפחה. 59. משפטים שלך לסיכום: היה אחלה בחלה, יאיר לפיד, אני בדרך אלייך.

Bassיסט

New member
חחח לא הבנתי בדיוק על מה

בדיוק התכוונת ואם הצלחתי להצחיק אותך הרווח כולו שלי... אז ככה... ניו זילנד זה ה-מקום בעקבות שר הטבעות ניראה לי מדהים שם!!! טוויקס- הכי טעים עם כל הקרמים והשוקולד המטורף שמסתובב שם!! וה-"ים" אני יודע שזה ברבים אבל לא יודע לא אוהב את ה-"..ים" הזה. ולא הבנתי בדיוק תקטע שכתבת על החקיין ועל הכינרת... איפה ראית אותי?

../images/Emo13.gif

כל העניין עם הכינרת היה בצחוק.. סתם היינו כמה חברים בכינרת וראינו כמה חברה נכנסים ערומים למים, אז קישרתי בין המקרים.. סתם מצחיק...

backstreet girl

New member
אני עונה...

1. השם שלי: רוני. 2. כינוי\ם: גברת קידיס,backstreet gir,רונצ',רנה. 3. ארץ לידה: ישראל. 4. בית ספר ומסלול: חוץ השרון,בשפיים..אמממ...ליד נתניה... 5. איך היית רוצה להיקרא: רוני זה שם יפה..לא רוצה אחר.. 6. תבלין מועדף: מלח רולז.. 7. שתיה מועדפת: קולה.. 8. דאורדורנט\בושם: מה השאלה... אני צריכה לבחור אחד מהם,אני צריכה לומר אם אני שמה אותם או להגיד מה דעתי עליהם.. 9. שמפו וקונדישינר: אותה תשובה כמו בשאלה הקודמת.. 10. האם שחית בעירום פעם: לא.. 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: על אלה שמגעילים אליי,כן... 12. צבע מועדף: אדום.. 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: לא.. 14. חברים\ות הכי טובים\ות: דנית ואיילה המתוקות..ורומי המקסימה.. 15. כרית אחת או שתיים: 2... 16. חיות מחמד: אין לי.. 17. סרט מועדף:אפקט הפרפר.. 18. מוזיקה בכללית: דבר מדהים.. 19. מכונית אידיאלית: עדיין אין לי רשיון.. 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד:אויש באמת,ממצב?... 21. אוכל מועדף\ שנוא: אני אוהבת לאכול הכול חוץ מאוכל חריף וסניפי בורגראנץ' ומקדונלד למינהם... 23. חבר\ה לעתיד: מי אני רוצה שיהיה חבר שלי בעתיד? זאת השאלה.. 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: אמממ...מה זאת השאלה הזאת... 25. היחסים עם ההורים : יש יש ויש......ההורים הנפלאים שלי... 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: אורלנדו שבפלורידה שבארה"ב.. 27. ממתק מועדף: שוקולד
28. נעליים מועדפות: אממממ....אין משהו ספיציפי.. 29. שיר מועדף: breking the girl.... 30. אתר מועדף: אתר וואלה מיויק.. 31. ספורט מועדף (לצפייה): אין.. 32. הספורט המועדף (למשחק): ריצה.. 33. הרגע הכי משפיל בחייך: אתם לא רוצים לדעת.... 34. איזה חג אתה הכי אוהב: פורים..ל"ג בעומר.. 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה:
למי הייתי עושה טובה.. אוי זה קורע......אמממ..אין לי מושג.. 36. אוספים: אין.. 37. מה הפחד הכי גדול שלך: אני מפחדת שיקרו דברים נוראיים לאנשים שיקרים לי. 38. תגיד מילה טובה...: מילה טובה.. 39. ספר מועדף: קיץ אחד ביחד... 40. עיתון מועדף: מעריב לנוער.. 41. סדרת טלוויזיה מועדפת:
את קורעת... אמממ..תשוקות... 42. כמה טיפים מהחיים:אממ... 43. מועמד פוליטי: מה זאת השאלה הזאת.. 44. מפלגה: שונאת פוליטיקה... 45. חום או קור: כשחם,קוק וכשקר חום.. 46. מכתב דואר או אי מייל: אמממ...sms.. 47. זמר אהוב (אהם): אחרי ששמעתי אותו ממש ממש ממש ממש לעומק השלושת החודשים האחרונים אני יכולה לומר שזה ג'ון פ... 48. זמרת אהובה: כריסטינה אגילרה.. 49. להקות: בקסטריט בויז,,רד הוט צ'ילי פפרז,נירוונה,אירוסמית,דסטיניז צ'ילד. 50. סרט מצוייר אהוב: שין צ'אן.. 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: יצירתית,עקשנית,אנרגטית ומוזרה. 52. אתה שונא אנשים ש..: מתנשאים על אנשים אחרים.. 53. אתה שונא מקומות ש..: של תרבות(מוזיאונים,הצגות,בידור,מופעים,אופרות,קונצרטים) 54. אני אוהב/ת: להשיב למוזיקה. 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: אמממ... 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: אמממ....אני לא שונאת אף אחד...מי שלא נחמד אליי,לא שווה שאני ארגיש אליו בכלל משהו.. 57. מה הכי מגעיל אותך: שירותים ציבוריים מגעלים.. 58. מה את/ה הכי אוהב?: לשיר.. 59. משפטים שלך לסיכום: אממ...עולם יפה..

למעלה