mine...../images/Emo41.gif
1. השם שלי: עינבר 2. כינוי\ם: ברי, פיקאסו, פאטמה, קורט וכו... 3. ארץ לידה: ישראל 4. בית ספר ומסלול: תיכון... מב''ר 5. איך היית רוצה להיקרא: מושה, עם- ו'. 6. תבלין מועדף: מלח
מלח
7. שתיה מועדפת: מים... i think... 8. דאורדורנט\בושם: דאונדורנט "נושם" הלבן...
9. שמפו וקונדישינר: מה שאמא קונה חח
10. האם שחית בעירום פעם: לא... 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: תלוי אם הם נחמדים או לא. 12. צבע מועדף: אדום 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: הרבצתי לאחותי. 14. חברים\ות הכי טובים\ות: חח אתם לא מכירים. 15. כרית אחת או שתיים: אחת כמובן. 16. חיות מחמד: אחותי . 17. סרט מועדף: "חומות של תקווה" 18. מוזיקה בכללית:
Guns N' Roses 19. מכונית אידיאלית: שתיסע... 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: אמ... פאקינג? 21. אוכל מועדף\ שנוא: פופוקורן שולט
23. חבר\ה לעתיד: מאיפה לי? 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: לא יודעת. 25. היחסים עם ההורים : רבים פה ושם. 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: NYC
27. ממתק מועדף: אמ... זהבה ושלושת הדובים, העוגיות שוקולד האלה... 28. נעליים מועדפות: אולסטאר אי טינק... 29. שיר מועדף:
GN'R - Civil War 30. אתר מועדף: חחח תפוז?
31. ספורט מועדף (לצפייה): כדורגל
32. הספורט המועדף (למשחק): שחייה 33. הרגע הכי משפיל בחייך: לא חסרים
34. איזה חג אתה הכי אוהב: חנוכה. 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: אנג'לינה ג'ולי, וגוון סטפני...
36. אוספים: מפרטים, ובטח עוד כמה... 37. מה הפחד הכי גדול שלך: לא יודעת. 38. תגיד מילה טובה...: אמ... הפורום הזה הוא משהו בנ''ז. 39. ספר מועדף: הקייטנה של קנלר\אתגר קרת. 40. עיתון מועדף: מעריב, רייטינג... 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: כל לילה עם אסף הראל. אין פה חופש בחירה. 42. כמה טיפים מהחיים: אם אתם רואים זיקית? תברחוווו
43. מועמד פוליטי: פרס. 44. מפלגה: מרץ. 45. חום או קור: קור !
46. מכתב דואר או אי מייל: גם וגם... תלוי למי. 47. זמר אהוב (אהם): ע''ע 18 48. זמרת אהובה: כנ''ל 49. להקות: r.h.c.p ,gn'r, no doubt, pearl jam ,pink floyd וכו... 50. סרט מצוייר אהוב: במבי- עצווווווווווב. 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: עינבר היא אחלה גבר.
52. אתה שונא אנשים ש..: הם רעים
53. אתה שונא מקומות ש..: עושים לי סחרחורת.
54. אני אוהב/ת: לצייר.
55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: עזבו זה אפלטוני מידי חחח 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: אלה שבאיגנור שלי אני חושבת... 57. מה הכי מגעיל אותך: דברים מגעילים.
58. מה את/ה הכי אוהב?: יש כמה דברים, אני מניחה...
חח 59. משפטים שלך לסיכום: אם שותים- לא צמאים.|יין אני מתה על סקרים!