מזמן לא היה פה איזה...

dafnaleh

New member
את לא

רוצה לגור באורלנדו. זה המקום המטופש ביותר לגור בו בעולם. למה אנשםי בוחרים לגור במקום שמדי שנה מותקף על ידי הוריקנים?!

red mosquito

New member
mine...../images/Emo41.gif

1. השם שלי: עינבר 2. כינוי\ם: ברי, פיקאסו, פאטמה, קורט וכו... 3. ארץ לידה: ישראל 4. בית ספר ומסלול: תיכון... מב''ר 5. איך היית רוצה להיקרא: מושה, עם- ו'. 6. תבלין מועדף: מלח
מלח
7. שתיה מועדפת: מים... i think... 8. דאורדורנט\בושם: דאונדורנט "נושם" הלבן...
9. שמפו וקונדישינר: מה שאמא קונה חח
10. האם שחית בעירום פעם: לא... 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: תלוי אם הם נחמדים או לא. 12. צבע מועדף: אדום 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: הרבצתי לאחותי. 14. חברים\ות הכי טובים\ות: חח אתם לא מכירים. 15. כרית אחת או שתיים: אחת כמובן. 16. חיות מחמד: אחותי . 17. סרט מועדף: "חומות של תקווה" 18. מוזיקה בכללית: Guns N' Roses 19. מכונית אידיאלית: שתיסע... 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: אמ... פאקינג? 21. אוכל מועדף\ שנוא: פופוקורן שולט
23. חבר\ה לעתיד: מאיפה לי? 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: לא יודעת. 25. היחסים עם ההורים : רבים פה ושם. 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: NYC
27. ממתק מועדף: אמ... זהבה ושלושת הדובים, העוגיות שוקולד האלה... 28. נעליים מועדפות: אולסטאר אי טינק... 29. שיר מועדף:GN'R - Civil War 30. אתר מועדף: חחח תפוז?
31. ספורט מועדף (לצפייה): כדורגל
32. הספורט המועדף (למשחק): שחייה 33. הרגע הכי משפיל בחייך: לא חסרים
34. איזה חג אתה הכי אוהב: חנוכה. 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: אנג'לינה ג'ולי, וגוון סטפני...
36. אוספים: מפרטים, ובטח עוד כמה... 37. מה הפחד הכי גדול שלך: לא יודעת. 38. תגיד מילה טובה...: אמ... הפורום הזה הוא משהו בנ''ז. 39. ספר מועדף: הקייטנה של קנלר\אתגר קרת. 40. עיתון מועדף: מעריב, רייטינג... 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: כל לילה עם אסף הראל. אין פה חופש בחירה. 42. כמה טיפים מהחיים: אם אתם רואים זיקית? תברחוווו
43. מועמד פוליטי: פרס. 44. מפלגה: מרץ. 45. חום או קור: קור !
46. מכתב דואר או אי מייל: גם וגם... תלוי למי. 47. זמר אהוב (אהם): ע''ע 18 48. זמרת אהובה: כנ''ל 49. להקות: r.h.c.p ,gn'r, no doubt, pearl jam ,pink floyd וכו... 50. סרט מצוייר אהוב: במבי- עצווווווווווב. 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: עינבר היא אחלה גבר.
52. אתה שונא אנשים ש..: הם רעים
53. אתה שונא מקומות ש..: עושים לי סחרחורת.
54. אני אוהב/ת: לצייר.
55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: עזבו זה אפלטוני מידי חחח 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: אלה שבאיגנור שלי אני חושבת... 57. מה הכי מגעיל אותך: דברים מגעילים.
58. מה את/ה הכי אוהב?: יש כמה דברים, אני מניחה...
חח 59. משפטים שלך לסיכום: אם שותים- לא צמאים.|יין אני מתה על סקרים!

frikin shin

New member
עונה במהירות

1. השם שלי:דניאל 2. כינוי\ם:שושי, פריקין שין ועוד מיליונים 3. ארץ לידה: ישראל 4. בית ספר ומסלול: - 5. איך היית רוצה להיקרא: - 6. תבלין מועדף:מלח? 7. שתיה מועדפת:אלכוהול. NOT
מים בריאים
8. דאורדורנט\בושם: שאלה מיותרת 9. שמפו וקונדישינר:סרקל:) גם שאלה מיותרת 10. האם שחית בעירום פעם:לא. 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים:כן
12. צבע מועדף: כתום 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: כן. אני ה-כלבה. 14. חברים\ות הכי טובים\ות:יולי, נטע, שירלי, גיא ועוד... 15. כרית אחת או שתיים:שתייפ 16. חיות מחמד:גרייס התוכית המושלמת, 17. סרט מועדף:יש יותר מדי 18. מוזיקה בכללית: כל סוגי המוזיקה כמעט. 19. מכונית אידיאלית: - 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: אין לי כרגע שעולים בראש אבל יש לי הרבה משפטים כאלה 21. אוכל מועדף\ שנוא: אין לי הרבה מאכלים שנואים. אני אוכלת הרבה 23. חבר\ה לעתיד:כי אני מגדת עתידות שאני יכולה להגיד לכם. 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי:לא 25. היחסים עם ההורים :סבירים 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: ניו יורק! 27. ממתק מועדף:שוקולד ובמבה בעטיפה הכתומה
28. נעליים מועדפות:אולסטאר 2\1 29. שיר מועדף:יותר מדי שירים מועדפים! אני פשוט שמה לב בזמן האחרון שאני אומרת על מיליון שירים: אני ממש אוהבת את השיר הזה! 30. אתר מועדף:תפוז אלא מה?! 31. ספורט מועדף (לצפייה):כדורסל? לא צופה בספורט ממש 32. הספורט המועדף (למשחק): מחול אם זה נחשב 33. הרגע הכי משפיל בחייך:כן אני אגיד אותו ממש פה. 34. איזה חג אתה הכי אוהב: פסח 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: ?? 36. אוספים: התחלתי לאסוף את הדיסקים של הביטלס:) בנתיים יש לי 3. 37. מה הפחד הכי גדול שלך: ג'וקים
38. תגיד מילה טובה...: Fruity! 39. ספר מועדף:התפסן בשדה השיפון 40. עיתון מועדף: - 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: יש הרבה.. 42. כמה טיפים מהחיים: יש לי כמה טיפים במתמטיקה שלמדנו היום למבחן
חח... 43. מועמד פוליטי: אהוד ברק! חחח
בוא נמוטט את המדינה עם אהוד! 44. מפלגה: לא יודעת 45. חום או קור: קור 46. מכתב דואר או אי מייל: מכתב דואר אבל אני לא משתמשת באף אחד מהם
47. זמר אהוב (אהם): ג'ון לנון, פול מקרטני, ג'ורג' האריסון ורינגו סטאר וכמובן... אנטוני!
48. זמרת אהובה:לורן היל 49. להקות:ביטלס, רד הוט צ'ילי פפרס, אואסיס, פינק פלויד... 50. סרט מצוייר אהוב: נמו!!! 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: כלבה רזה אוכלת הרבה
52. אתה שונא אנשים ש..: צבועים 53. אתה שונא מקומות ש..: יש בהם יותר מדי אנשים 54. אני אוהב/ת:מוזיקה 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך:
? 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: צבועים 57. מה הכי מגעיל אותך: צביעות וג'ורים 58. מה את/ה הכי אוהב?:מוזיקה 59. משפטים שלך לסיכום: מוזיקה. עניתי בעליבות יתר כי אני ממהרת

lollapalooza

New member
אופס ../images/Emo93.gif

העתקתי את השאלון מהפורום של אסף הראל, בגלל זה הדבר הזה עם החופש בחירה נמצא שם. תמחקו.

backstreet girl

New member
בעצם..אם לקחת את זה משם את

כנראה קוראת או כותבת שם.. אז יכול להיות שזו כן התוכנית האהובה עלייך

Rock and MetaL

New member
נושא

1. השם שלי: אורי 2. כינוי\ם: אנטוני(כן כן) 3. ארץ לידה: ישראל 4. בית ספר ומסלול:נחשון ולאיזה מסלול אתם מתקוונים 5. איך היית רוצה להיקרא: אנטוני(זאת לא אובססיה) 6. תבלין מועדף: זעתר אבל בישביל הקטע אז פלפל חריף אדום 7. שתיה מועדפת: קולה! 8. דאורדורנט\בושם: במה אני משתמש? או מה אני מעדיף? 9. שמפו וקונדישינר: אותה שאלה 10. האם שחית בעירום פעם: נו בטח במקלחת 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: תלוי על מי ומתי 12. צבע מועדף: בורדו וירוק 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: כן... 14. חברים\ות הכי טובים\ות: מה אכפת לכם אבל בן אמיר עומרי דניאל שחר שני ועוד 15. כרית אחת או שתיים:שתיים 16. חיות מחמד: כלב 17. סרט מועדף: ספיידרמן או שרק 18. מוזיקה בכללית: רוק!!! 19. מכונית אידיאלית: רוצה מכונית ממהיר ועצבני 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד:נו בטח(במבטא 21. אוכל מועדף\ שנוא:מועדף פיצה שנוא כמעט הכול 23. חבר\ה לעתיד: תייהיה 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: לא בידיוק 25. היחסים עם ההורים : מצוינים 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: עיר קליפורניה ארץ ארה"ב 27. ממתק מועדף: שוקולד ומסטיק 28. נעליים מועדפות: דיאדורה 29. שיר מועדף: כל השירים של רד הוט 30. אתר מועדף: הפורום הזה(ואני מכריז) 31. ספורט מועדף (לצפייה): שחייה 32. הספורט המועדף (למשחק): שחייה 33. הרגע הכי משפיל בחייך: !לא יודע 34. איזה חג אתה הכי אוהב: או פסח או פורים 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה:לא אני לא הייתי!!! 36. אוספים: דיסקים אם זה נקרה 37. מה הפחד הכי גדול שלך: למות 38. תגיד מילה טובה...:מילה טובה 39. ספר מועדף: scar tissue(לפחות אני רוצה אותו) 40. עיתון מועדף: ראש1 41. סדרת טלוויזיה מועדפת:בלק הול הייג לפחות אחת מהם.אני גם לא מתנגד לבובספוג 42. כמה טיפים מהחיים: אל תשתינו במקלחת כמו שאתם לא מתקלחים באסלה 43. מועמד פוליטי: ארנולד שוורצנגר 44. מפלגה: ליכוד? 45. חום או קור: קור 46. מכתב דואר או אי מייל: דואר 47. זמר אהוב (אהם): לא יודע.רובי וויליאמס אולי או ג'ון בון ג'ובי 48. זמרת אהובה: אבריל לאבין 49. להקות: רד הוט צ'ילי פפרס מטאליקה גרין די ועוד 50. סרט מצוייר אהוב: שרק 51. תאר את עצמך ב-4 מילים:מוסיקה רוק מחשב חברים 52. אתה שונא אנשים ש..: מפליצים או מעצבנים 53. אתה שונא מקומות ש..: עמוסים 54. אני אוהב/ת: רוק 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך:מה זה אפלטוני 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: שמפליצים או מעצבנים 57. מה הכי מגעיל אותך: אנשים מפליצים בפומבי 58. מה את/ה הכי אוהב?: אנשים שלא מפליצים בפומבי מוזיקת רוק ואת החדר שלי 59. משפטים שלך לסיכום: זה היה נחמד אבל זה עוד לא נגמר המשך יבוא מווואה אה אה אה אה

יופי.....

. השם שלי:נועה 2. כינוי\ם:בייבי 3. ארץ לידה: ישראל 4. בית ספר ומסלול:למדתי באליאנס. אלק מגמה ביולוגית. 5. איך היית רוצה להיקרא:
6. תבלין מועדף: קינמון 7. שתיה מועדפת: תלוי במצב רוח. לא אוהבת מוגזים. 8. דאורדורנט\בושם: שמן פצ'ולי או נרולי 9. שמפו וקונדישינר: הד אנד שולדרס 10. האם שחית בעירום פעם: כן 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: תלוי במצברוח 12. צבע מועדף: משתנה. כתוםסגולכחול 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע:
לא 14. חברים\ות הכי טובים\ות: כמעט ואין 15. כרית אחת או שתיים: אחת 16. חיות מחמד: לא תודה 17. סרט מועדף: ספיינל טאפ ושיער 18. מוזיקה בכללית: המון 19. מכונית אידיאלית: לא מעניין אותי 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד:אנא ערף? 21. אוכל מועדף\ שנוא:אהוב;המון. פיצה. שנוא; כבד מכל סוגי הבשר,אבוקדו,אנשובי. 23. חבר\ה לעתיד: ג'ון פרושיאנטי
אם ג'וש ירשה לי 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי:אין הנחתום מעיד על עיסתו. בעלי חושב שכן. 25. היחסים עם ההורים :סטאטו סקוו פושר 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: מסקרן אותי קוסטה ריקה 27. ממתק מועדף: שוקולד 28. נעליים מועדפות: אצבע 29. שיר מועדף: כרגע? scratches של ג'ון 30. אתר מועדף: חסוי 31. ספורט מועדף (לצפייה):ממש לא מעניין אותי 32. הספורט המועדף (למשחק): יוגה 33. הרגע הכי משפיל בחייך: הלידה הראשונה שלי 34. איזה חג אתה הכי אוהב: שבועות 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה:שקירה 36. אוספים: ילדים 37. מה הפחד הכי גדול שלך:צרעות ודבורים(עם קמץ) 38. תגיד מילה טובה...:מילה טובה 39. ספר מועדף: "אתה יכול לרפא את חייך" של לואיז היי 40. עיתון מועדף: אין 41. סדרת טלוויזיה מועדפת:כשיש,24 42. כמה טיפים מהחיים: לחשוב חיובי,לא להגיד "יהיה בסדר" כשעכשיו לא, לעשות מה רוצים בלי לדחות לאחר כך,להתעמל. 43. מועמד פוליטי:
44. מפלגה:
45. חום או קור:חום 46. מכתב דואר או אי מייל:גםוגם 47. זמר אהוב (אהם): אני כבר מתפדחת להגיד....טוב יש כמה...דיוויד בואי,ניל יאנג, ברי סחרוף, אריק אינשטיין,ג'ון פרושיאנטי 48. זמרת אהובה: קייט בוש,מדונה, טרייסי צ'פמן,סטיבי ניקס,אנני לנוקס 49. להקות: יש יותר מידי. הי,יש לי 600 דיסקים בבית! 50. סרט מצוייר אהוב:ספר הג'ונגל 51. תאר את עצמך ב-4 מילים:עזבו אותי משטויות נו... 52. אתה שונא אנשים ש..: מרכלים סתם 53. אתה שונא מקומות ש..: המוניים 54. אני אוהב/ת: שוקולד ועוגות גבינה... 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: אני זקנה מידי בשביל כאילו 56. האנשים שאת/ה הכי שונא:לא שונאת 57. מה הכי מגעיל אותך: גוויה מלאה תולעים 58. מה את/ה הכי אוהב?: את המשפחה שלי 59. משפטים שלך לסיכום:סקר די דבילי,האמת...

Shachaf D

New member
שלי..

1. השם שלי: שחף 2. כינוי\ם: Taste the pain 3. ארץ לידה: ישראל 4. בית ספר ומסלול: חטיבת ביינים "רימון" 5. איך היית רוצה להיקרא:משה (לא) 6. תבלין מועדף: זנגביל !? 7. שתיה מועדפת: תפוזים 8. דאורדורנט\בושם: לא מוכר 9. שמפו וקונדישינר: לא יודע 10. האם שחית בעירום פעם:כשהייתי תינוק ! 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: לא 12. צבע מועדף: שחור ולבן 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: לא 14. חברים\ות הכי טובים\ות: יש הרבה 15. כרית אחת או שתיים: 1 16. חיות מחמד: דג 17. סרט מועדף: the last samurai 18. מוזיקה בכללית: רוק 19. מכונית אידיאלית: אופניים 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד:סביר,cool , בוא מכות 21. אוכל מועדף\ שנוא:מועדף סושי.. 23. חבר\ה לעתיד: לא יודע 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי:יכו להיות 25. היחסים עם ההורים : טובים 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות:ניו יורק 27. ממתק מועדף: 28. נעליים מועדפות: ספורט 29. שיר מועדף: אוווו יש הרבה מאד אבל כרגע taste the pain 30. אתר מועדף: יש הרבה 31. ספורט מועדף (לצפייה): קראטה (אם אפשרי לקרוא לזה ספורט) 32. הספורט המועדף (למשחק): קראטה (אם אפשרי לקרוא לזה ספורט) 33. הרגע הכי משפיל בחייך: לא זוכר 34. איזה חג אתה הכי אוהב: חנוכה 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה:לא רוצה לחשוב על זה 36. אוספים: כרטיוסות של אוטובוס 37. מה הפחד הכי גדול שלך: מהפחד 38. תגיד מילה טובה...:יפה 39. ספר מועדף: יש הרבה 40. עיתון מועדף: לא קורא עיתונים 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: יש הרבה 42. כמה טיפים מהחיים: "לא משנה מה הנשק וכמה הוא טוב העיקר מי שמשתמש בו" .. בעע עזבו אותי יותר מדי זמן בקראטה 43. מועמד פוליטי: נמנע 44. מפלגה: נמנע 45. חום או קור: קור 46. מכתב דואר או אי מייל: e 47. זמר אהוב (אהם): hendrix 48. זמרת אהובה: אין 49. להקות: red tho chili peppers,aerosmith,queen ועוד 50. סרט מצוייר אהוב:לא יודע 51. תאר את עצמך ב-4 מילים:חזק אבל לא מושלם 52. אתה שונא אנשים ש..: צבועים 53. אתה שונא מקומות ש..: שקוראים להם בית ספר 54. אני אוהב/ת: הרבה דברים 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: לא יודע מה זה אפילו 56. האנשים שאת/ה הכי שונא" ערסים 57. מה הכי מגעיל אותך: "" 58. מה את/ה הכי אוהב?: כרגע את אחי הקטן 59. משפטים שלך לסיכום : נהנתי

Rusty Cage

New member
או קיי

1. השם שלי: טליה 2. כינוי\ם: טושקי, שמיין, בל ועוד כמה... 3. ארץ לידה: יזראל 4. בית ספר ומסלול: תיכון בלע 5. איך היית רוצה להיקרא: ? 6. תבלין מועדף: קרי, פלפל שחור וכל מה שחריף 7. שתיה מועדפת: בקרדי בריזר, תה עם חלב 8. דאורדורנט\בושם: כל פעם משתנה... 9. שמפו וקונדישינר: כיף. מוי כיף. 10. האם שחית בעירום פעם: לא 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: ברור 12. צבע מועדף: שחור, אדום, כחול 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: כן, גמרתי 5 ק"ג שוקולד בלגי ביומיים 14. חברים\ות הכי טובים\ות: ויני, עמרי, נטע, זה משנה? אתם לא מכירים 15. כרית אחת או שתיים: אחת 16. חיות מחמד: חתול מסטול שמיין (וקוראים לה בל=) 17. סרט מועדף: המאמין, פייט קלאב, אמריקה אקס 18. מוזיקה בכללית: רוק, ראפ 19. מכונית אידיאלית: יגואר. בגלל סמל. 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: "שמיין" וכל מיני קללות בעיראקית 21. אוכל מועדף\ שנוא: מועדף או שנוא? תחליטו. 23. חבר\ה לעתיד: ? 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: משו משו! אין יום שאני נכנסת לבצפר ורואה בליטה במכנסיים של הבנים מסביבי (סתם נו. בחייאת מזה השאלה הזאת?) 25. היחסים עם ההורים : אחלה! אמא שלי רולז 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: הוואי, יערות הגשם, משהו טרופי כזה 27. ממתק מועדף: לאו וקודור (שוקולדים בלגים) 28. נעליים מועדפות: וואנס, אולסטאר ירוקות כהות 29. שיר מועדף: יש המון. עכשיו שיהיה fire של ההנדריקס 30. אתר מועדף: השרת העיוור 31. ספורט מועדף (לצפייה): כדורסל, קפואירה 32. הספורט המועדף (למשחק): כדורסל, קפואירה 33. הרגע הכי משפיל בחייך: ירקו עלי בטעות היום 34. איזה חג אתה הכי אוהב: חנוכה 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: אמממ להיא מסמולוויל ולג'יזל 36. אוספים: בולים, בובות, דיסקים, כפתורים (של בגדים יעני) 37. מה הפחד הכי גדול שלך: כרישים ולוותנים 38. תגיד מילה טובה...: מילה טובה (חהחהחה) 39. ספר מועדף: לא קוראת. נגיד שעשרת הכושים של אגתה כריסטי 40. עיתון מועדף: קלאסיק רוק, גיטר וורלד 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: שנות ה-70, אי אר, חברים, המגן 42. כמה טיפים מהחיים: חתול שמיין פרוותי ושעיר זה טוב 43. מועמד פוליטי: פוליטיקאים זה עם מושחת 44. מפלגה: כנ"ל 45. חום או קור: קור 46. מכתב דואר או אי מייל: אי מייל 47. זמר אהוב (אהם): איד וודר, מייק פאטון, ליין סטיילי 48. זמרת אהובה: ג'ניס ג'ופלין 49. להקות: faith no more, pearl jam, alice in chains וכו' וכו' וכו' 50. סרט מצוייר אהוב: מלך האריות 1-2 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: אין לי כוח 52. אתה שונא אנשים ש..: שונאים חיות, שווצרים, צבועים 53. אתה שונא מקומות ש..: 54. אני אוהב/ת: 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: אני לא שונאת, אני אוהבת. צריך לשנוא ולא לאהוב, פיס אנד לוב פיפל, מייק לוב נוט וור 57. מה הכי מגעיל אותך: קיא 58. מה את/ה הכי אוהב?: מוזיקה, חתולים 59. משפטים שלך לסיכום: אני לא יודעת למה מילאתי ת'שאלון הזה, אבל תודה, היה כיף.

Kiedis

New member
oh well

. השם שלי: שרית 2. כינוי\ם: שרה (אני לא מרוצה מזה!) 3. ארץ לידה: ישראל 4. בית ספר ומסלול: אורט, מופת 5. איך היית רוצה להיקרא: שרית 6. תבלין מועדף: מלח 7. שתיה מועדפת: קולה/יאגר מייסטר 8. דאורדורנט\בושם: שניהם 9. שמפו וקונדישינר: 10 10. האם שחית בעירום פעם: נופ 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: יאפ 12. צבע מועדף: כחול שחור 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: יאפ! 14. חברים\ות הכי טובים\ות: דנה, ליאת, בתאלה והרשימה ממשיכה.... לא יעזור לכם בחיים אז אני לא כותבת את השאר. 15. כרית אחת או שתיים: 2 16. חיות מחמד: כלב, יותר נכון כלבה ושמה מיצי (צאט)! 17. סרט מועדף: משחקי פיתוי/יורו טריפ/מגרש השדים 18. מוזיקה בכללית: רוק ומטאל. טוב מודה ולאחרונה גם ראפ. 19. מכונית אידיאלית: audi TT 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד:WTF? בואנה יש לך נעליים יפות, רוצה ל******? 21. אוכל מועדף\ שנוא: פיצה רולז! קורקבנים (יאק!) 23. חבר\ה לעתיד: ? 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: שקסית בטירוף! (משועממים בטירוף) 25. היחסים עם ההורים : שני קווים מקבילים 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: כל מקום שיהיה לי בו טוב 27. ממתק מועדף: אמינמס 28. נעליים מועדפות: נעלי פאקצות (כן כן! אני מודה באשמה!) 29. שיר מועדף: המזכירה של אבס- פיזדה (זה רק כרגע... יש כל כך הרבה) 30. אתר מועדף: ההולי פורום 31. ספורט מועדף (לצפייה): כדורסל 32. הספורט המועדף (למשחק): כדורסל/שחייה 33. הרגע הכי משפיל בחייך: לפני שבוע בשכונת הצ'ילי פפרס מימשת את אחת מהפנטזיות של ידיד שלי, יחד עם חברה ממש טובה שלי. תנו לדימיון שלכם להתפרע. 34. איזה חג אתה הכי אוהב: פסח 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: חחחח... 36. אוספים: דיסקים ישנים ומגעילים של כל מיני זבל 37. מה הפחד הכי גדול שלך: להתקע בחדר עם המחנכת שלי ליותר מ45 דקות. 38. תגיד מילה טובה...: מילה טובה 39. ספר מועדף: צופן דה וינצ'י 40. עיתון מועדף: לא קוראת, אני חייה בבועה שלי! 42. כמה טיפים מהחיים: אם אתה פרייאר יש לך כבוד (אל תשאלו אותי! זה דבר חדש שלמדנו היום מהמחנכת!) 43. מועמד פוליטי: fuck them 44. מפלגה: fuck them too 45. חום או קור: קור 46. מכתב דואר או אי מייל: אי-מייל 47. זמר אהוב (אהם): Swan 48. זמרת אהובה: אני באמת לא חושבת שיש 49. להקות: RHCP. Nirvana, וואי לא בא לי לרשום את כולן... זה חתיכת לרשום. 50. סרט מצוייר אהוב: מלך האריות 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: עדיף לכם שלא 52. אתה שונא אנשים ש..: שאין לי כבוד והערכה לאחרים. 53. אתה שונא מקומות ש..: אני לא חושבת שאני שונאת מקומות... (WTF?) 54. אני אוהב/ת: אנשים טובים 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: אין לי מושג 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: שמעונים למינהם, למרות שיש כמה שאני דווקא מחבבת. 57. מה הכי מגעיל אותך: פרצוף פיצה 58. מה את/ה הכי אוהב?: את החברים שלי! 59. משפטים שלך לסיכום: have a good time all the time

sLoVaKit

New member
גמני גמני גמני../images/Emo70.gif

1. השם שלי: אלה 2. כינוי\ם: אללי, אללולה, אלול, אלונת, פרונת [אחים שלי נו...] 3. ארץ לידה:ישראל 4. בית ספר ומסלול: רנה קסין בירושלים . 5. איך היית רוצה להיקרא: לא יודעת.. יש הרבה.. 6. תבלין מועדף: פלפל חריף גרוס 7. שתיה מועדפת:קולה! יאמי יאמי... 8. דאורדורנט\בושם: שניהם.. 9. שמפו וקונדישינר: 'כיף' 10. האם שחית בעירום פעם:לא 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: תלוי על מי 12. צבע מועדף: שחור ואדום 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: כן 14. חברים\ות הכי טובים\ות:מאיה, ניצן, נעמה, אור, נוי, נוי, ורג'יניה, רומי, מורין... 15. כרית אחת או שתיים: אחת 16. חיות מחמד: יש לי כלב 17. סרט מועדף: שר הטבעות 3 18. מוזיקה בכללית: רוק כמובן 19. מכונית אידיאלית: קאדילק 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: 'ריספקט' ועוד כמה.. 21. אוכל מועדף\ שנוא: פיצה! ועוד פיצה! 23. חבר\ה לעתיד: אממ.. מה זו השאלה הזאת..? 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: מ-מ-ש ל-א.. 25. היחסים עם ההורים : טובים 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: ישראל זה מגניב למדיי 27. ממתק מועדף: במבה [חטיף,וואט אבר..] ושוקולד פרה לבן עם עוגיות. 28. נעליים מועדפות: 'ואנס' ואול סטאר [ לא החצי..] 29. שיר מועדף: המון! אמממ.. בעיקר של הצ'יליז ושל גאנס 30.אתר מועדף: נענע 31. ספורט מועדף (לצפייה): כדורסל 32. הספורט המועדף (למשחק):אף ספורט [שונאת ספורט..] 33. הרגע הכי משפיל בחייך: היו הרבהההה...
34. איזה חג אתה הכי אוהב: ל''ג בעומר וחנוכה 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: לא הבנתי את השאלה.. 36. אוספים: כרטיסיות גמורות של אוטובוסים וקבלות של אוטובוסים, בטריות משומשות ופקקי בירות. 37. מה הפחד הכי גדול שלך: ג'וקים אוף קורס.. : 38. תגיד מילה טובה...:שטו?? 39. ספר מועדף: 'צמרמורת' כל הסדרה 40. עיתון מועדף: אין 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: יש יותר מידי... אממ.. משחק מכור, שנות ה-70, max-x, אפקט הפחד ועוד מלא.. 42. כמה טיפים מהחיים: כשאתם אוהבים מישהו ואתם יודעים בוודאות שזה לא הדדי- אל תראו את זה לבן אדם.. (מנסיון כואב..) 43. מועמד פוליטי: - 44. מפלגה:- 45. חום או קור:חום 46. מכתב דואר או אי מייל: אי מייל 47. זמר אהוב יוני בלוך הוא בסדר.. : 48. זמרת אהובה: ביורק 49. להקות: או-הו... r.h.c.p, aerosmith, guns n' roses, אוונסנס, blink 182, r.e.m, כנסיית השכל, שייגעצ נחמדים מפעם לפעם, בטוח יש עוד עזבו.. 50. סרט מצוייר אהוב: לא עולה לי כרגע 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: יכולה להיות בלתי נסבלת 52. אתה שונא אנשים ש..: שהם פרחות/ערסים/ ילדותיים מדי/ אוהבים את המורדים/ וונאבי פריק/וונאבי פרחה/וונאבי ערס/וונאבי פאנק. 53. אתה שונא מקומות ש..: יש בו עוד אנשים מהגיל שלי. 54. אני אוהב/ת: אותך *** 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: שו אדה..? 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: ~רשימה בלתי נגמרת~ 57. מה הכי מגעיל אותך: בתור אחת שואכלת כל דבר שזז [כולל ניירות דבק עפרונות וכו'] לא הרבה דברים מגעילים אותי, למרות שיש, ואלה דווקא דברים פשוטים ורגילים למדיי 58. מה את/ה הכי אוהב?: מוזיקה!! 59. משפטים שלך לסיכום: תנו לי בריספקט

מוצארט

New member
שיר הבטלנים....

1. השם שלי: יוסף 2. כינוי\ם: מק, ביג-מק 3. ארץ לידה: ישראל 4. בית ספר ומסלול: אה? 5. איך היית רוצה להיקרא: אבשלום, נחשון 6. תבלין מועדף: סוכר נחשב?? 7. שתיה מועדפת: קולה 8. דאורדורנט\בושם: מגנום או אדם 9. שמפו וקונדישינר: מה שיש 10. האם שחית בעירום פעם: בהחלט 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: לא 12. צבע מועדף: טורקיז ואדום 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: לא 14. חברים\ות הכי טובים\ות: מזה משנה? 'תם לא מכירים 15. כרית אחת או שתיים: 1 16. חיות מחמד: אין 17. סרט מועדף: איזו התקלה... עדיף דרמה 18. מוזיקה בכללית: רוק שמן ובריא 19. מכונית אידיאלית: מרצדס 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: יאק, זובי 21. אוכל מועדף\ שנוא: מועדף-פיצה 23. חבר\ה לעתיד: אה? 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: שלילי 25. היחסים עם ההורים : בסדר גמור תודה לאל 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: בגוש קטיף, על החוף 27. ממתק מועדף: שוקולד, אם יש טובלרון, מה טוב 28. נעליים מועדפות: סנדלים 29. שיר מועדף: 30. אתר מועדף: 31. ספורט מועדף (לצפייה): כדורגל 32. הספורט המועדף (למשחק): כדורסל ובאולינג 33. הרגע הכי משפיל בחייך: 34. איזה חג אתה הכי אוהב: חנוכה 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: 36. אוספים: בולים ומחזיקי מפתחות 37. מה הפחד הכי גדול שלך: 38. תגיד מילה טובה...: מילה טובה 39. ספר מועדף: עלובי החיים 40. עיתון מועדף: 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: שיקגו הופ ושנות ה-70 42. כמה טיפים מהחיים: 43. מועמד פוליטי: 44. מפלגה: 45. חום או קור: מזג-אויר אביבי 46. מכתב דואר או אי מייל: בדואר הישן והטוב 47. זמר אהוב (אהם): 48. זמרת אהובה: אלאניס מוריסט 49. להקות: רד-הוט, כאילו דהה? 50. סרט מצוייר אהוב: 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: חכם, שנון, בעל חוש-הומור מפותח 52. אתה שונא אנשים ש..: משקרים 53. אתה שונא מקומות ש..: רועשים 54. אני אוהב/ת: אתכם?? 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: 57. מה הכי מגעיל אותך: 58. מה את/ה הכי אוהב?: 59. משפטים שלך לסיכום: אם אין לחם, תאכלו עוגות

למעלה