מזמן לא היה פה שאלון בעל 3000 שאלות

מיטללל

New member
מזמן לא היה פה שאלון בעל 3000 שאלות

אז יאללה, שנתחיל
+הדגש| בכללי
שם:
צבע עיניים:
צבע שיער:
גובה:
פירסינגים:
קעקועים:
אייסיקיו או מסנג`ר:
שפות שאתה מדבר/לומד:
תכונות טובות שלך:
תכונות רעות שלך:
אמרו לך פעם שאתה דומה ל: יאללה! יאללה יותר פרטים!
מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר?
מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה?
מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר?
מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר?
מה מפחיד אותך?
מה מרתק אותך?
מה מעציב אותך?
מה משמח אותך? אני רעבעב כמו זאבאב...
מה המזון האהוב עליך?
מה הארוחה החלומית שלך?
מה אתה שותה במהלך היום?
קפה או תה:
סוכר או סוכרזית:
מלח או פלפל:
פלאפל או שווארמה:
פיתה או לאפה:
מועדון או בית קפה:
פאב או דאנס בר: אמור לי מי אתה ואומר לך מי אתה
מה המוטו שלך בחיים?
אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה?
מעשה נועז שעשית?
מעשה טפשי שעשית?
סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך:
האם היית בחו"ל, ואיפה?
איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת?
מה יש לך מתחת למיטה?
האיבר הכי סקסי בעיניך הוא:
מה סקסי בעיניך?
מה רומנטי בעיניך?
אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה?
אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה?
איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? אשמשאשמשאשמש
מה היא המילה האהובה עליך?
מה היא המילה השנואה עליך?
מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית?
מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =))
מה היא הקללה האהובה עליך?
איזה קול/רעש אתה אוהב?
איזה קול/רעש אתה שונא?
איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן?
גלידה – בכוס או בוופל?
שוקו או וניל?
חוף או הרים?
לישון או לקום?
שקיעה או זריחה?
לילה או יום?
בזבזן או חסכן?
קור או חום?
סערות ברקים –
הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה?
ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה?
למי אתה מתגעגע?
את מי היית לוקח לאי בודד? אני אוהב שוקולד ועוגות גבינה...
צבע:
בעל חיים:
ספר:
סרט:
שחקן:
שחקנית:
דיסק:
שיר:
מקום בילוי:
פורום אהוב:
עונה:
מקום להעביר בו חופשה:
רכב:
מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעול לא אמרת לו את זה:
ציטוט מסרט/ספר/סדרה:
עיתון:
סדרה: מתי? בפעם האחרונה..
חייכת?
זכית לחיוך?
הענקת מחמאה?
קיבלת מחמאה?
עשית משהו טפשי?
פינקת מישהו?
פינקת את עצמך?
צחקת?
גרמת למישהו לצחוק?
התחרטת על משהו שאמרת?
בכית?
הסתפרת?
הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו?
פחדת מהחושך?
עשית משהו מסוכן?
יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד ב"ז?
בכית בסרט?
אמרת "אני אוהב אותך"?
שיקרת כשאמרת "אני אוהב אותך"?
הופעת בעירום בציבור?
קיימת אקט מיני כלשהוא במקום ציבורי?
מי האדם האחרון שראית:
מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון:
האדם האחרון שהתקשר אליך:
האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך"
האדם האחרון שישן במיטה שלך: ולסיכום:
מה האירוע הבא בלו"ז שלך?
צביקה הדר או צביקה פיק?
הראל מויאל או הראל סקעת?
האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל?
האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך?
האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע?
נהינת במקצת?
למה?

קטרפי

New member
ייאיי עידן אוהב ../images/Emo9.gif../images/Emo110.gif

בכללי שם: ג`ובאני פבריציו עידניטו קורליאונה גיל: 17 מין: ז צבע עיניים: חום בעע צבע שיער: שחור גובה: 181 פירסינגים: אין קעקועים: אין אייסיקיו או מסנג`ר: איציק שפות שאתה מדבר/לומד: עברית אנגלית וג`יבריש תכונות טובות שלך: רגיש תכונות רעות שלך: לא תמיד רגיש אמרו לך פעם שאתה דומה ל: אביב גדג` (אני לא!) יאללה! יאללה יותר פרטים! מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מתלבש מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? מצחצח שיניים מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? שאין לי כוח לכלום מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? אבא מה מפחיד אותך? סרטן מה מרתק אותך? כול מיני דברים יפים מה מעציב אותך? להיות לבד מה משמח אותך? להיות עם **** אני רעבעב כמו זאבאב... מה המזון האהוב עליך? עוגיות ואוכל איטלקי מה הארוחה החלומית שלך? כנ"ל, עם **** לאור נרות מה אתה שותה במהלך היום? מים קפה או תה: משהו שאין בו קפאין סוכר או סוכרזית: סוכר מלח או פלפל: מלח פלאפל או שווארמה: פלאפל (אני צימחוני) פיתה או לאפה: לאדע מועדון או בית קפה: בית קפה פאב או דאנס בר: איכסה ופיכסה אמור לי מי אתה ואומר לך מי אתה מה המוטו שלך בחיים? הקונה מטטה¿ אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? חוטף התקפת לב מעשה נועז שעשית? לאדע מעשה טפשי שעשית? אוהו מה שאני עושה כול החיים שלי סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: להידבק לדברים חדשים עד שנימאס לי מהם האם היית בחו"ל, ואיפה? צרפת ואנגליה איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? באגם של **** (אל תישאלו!) מה יש לך מתחת למיטה? המון אבק האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: שיער מה סקסי בעיניך? בנות נמוכות מה רומנטי בעיניך? להיות לבד בבית עם גשם בחוץ אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? לאמריקה של לפני המאה ה15, וככה אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? יש"ו איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? לדעת לנגן \ להלחין אשמשאשמשאשמש מה היא המילה האהובה עליך? נו באמת מה היא המילה השנואה עליך? מילים של ערסים וערסות למיניהם מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? דברים עצובים מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) דברים קיטשיים מה היא הקללה האהובה עליך? אויש, תמות כבר איזה קול/רעש אתה אוהב? גשם איזה קול/רעש אתה שונא? את הקול של אח שלי איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? אין אלוהים ואין גן עדן גלידה – בכוס או בוופל? ברור שוופל! שוקו או וניל? שוקולד חוף או הרים? הרים לישון או לקום? לישון שקיעה או זריחה? זריחה לילה או יום? לילה בזבזן או חסכן? תלוי, בדרך כלל חסכן קור או חום? קור סערות ברקים – מאגניב ביותר הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? מה זה משנה, גם ככה במים האלה יש כול כך הרבה כימיקלים שכולנו נמות ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה? עם **** במיטה למי אתה מתגעגע? ל**** את מי היית לוקח לאי בודד? את **** אני אוהב שוקולד ועוגות גבינה... צבע: שחור (למרות שזה לא באמת צבע) בעל חיים: אני אוהב את כולם, אולי בזמן האחרון בעיקר חתולים. (בעיקר את סיוון!) ספר: איקרוס \ ראסל אנדרוס סרט: סרטים פסיכולוגיים כמו צבע הלילה, דייוויד וליסה, להיות ג`ון מלקוביץ`, ומשולש מסוכן שחקן: כיילב רוס שחקנית: אוון רייצ`ל ווד דיסק: אחד הדיסקים של אלג`יר שיר: כרגע dont look back in anger \ אואזיס מקום בילוי: הבית של **** פורום אהוב: השבט עונה: סתיו (אבל סתיו עם מזג אוויר של סתיו לא של קיץ) מקום להעביר בו חופשה: בית מלון רכב: ג`נרל לי (המכונית מהרפתקאות בהזארד) מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעול לא אמרת לו את זה: אין ציטוט מסרט/ספר/סדרה: שום דבר שנוצר בידיי האדם לא מושלם. רק הטבע מושלם. עד שאנחנו הורסים אותו (פרייד, השבט) עיתון: סופשבוע סדרה: השבט מתי? בפעם האחרונה.. חייכת? באמת¿ לאדע זכית לחיוך? לאדע הענקת מחמאה? ביום שבת אני חושב קיבלת מחמאה? לאדע עשית משהו טפשי? תמיד פינקת מישהו? לאדע פינקת את עצמך? לאדע צחקת? כמו בראשון גרמת למישהו לצחוק? סביר להניח שביום שני שהלכנו לצבוע בתים של אתיופים התחרטת על משהו שאמרת? תמיד בכית? אתמול הסתפרת? לפני חודשיים וחצי =[ הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו? שאבדה לי התעודת זהות פחדת מהחושך? סביר להניח שלפני כמה ימים עשית משהו מסוכן? לאדע יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד ב"ז? חס וחלילה בכית בסרט? לא זוכר אמרת "אני אוהב אותך"? ל**** אבל לא זוכר לפני כמה זמן בדיוק שיקרת כשאמרת "אני אוהב אותך"? לעולם הופעת בעירום בציבור? לא קיימת אקט מיני כלשהוא במקום ציבורי? לא מי האדם האחרון שראית: אבא מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: יעל האדם האחרון שהתקשר אליך: **** האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך" **** האדם האחרון שישן במיטה שלך: אני ולסיכום: מה האירוע הבא בלו"ז שלך? ללכת לסבא וסבתא לליל הסדר צביקה הדר או צביקה פיק? צביקה פיק הראל מויאל או הראל סקעת? איכסה ופיכסה האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל? לא האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך? תכנסו לבלוג שלי האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע? לא, גם ככה לא היה לי מה לעשות נהינת במקצת? כה למה? כי היה שאלון נחמד =]

מיטל מזל שעשיתי העתק-הדבק

כי עניתי להודעה השניה ועד ששיגרתי, את הספקת למחוק אותה!! מיטלושקה! אני מצפה שגם את תעני בכבוד!!
בכללי שם: שמרית גיל: 20 (עוד חודשיים!) מין: נקבה צבע עיניים: חום צבע שיער: חום כהה גובה: 1.63 פירסינגים: לא תודה קעקועים: יפים על אחרים.. אייסיקיו או מסנג`ר: אייסיקיו שפות שאתה מדבר/לומד: עברית, אנגלית תכונות טובות שלך: סבלנות, רגישות תכונות רעות שלך: סבלנות, רגישות (לא טעיתי בשאלות!) אמרו לך פעם שאתה דומה ל: מאיה בוסקילה... אבל באמת שאין שום קשר.... יאללה! יאללה יותר פרטים! מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מכבה את השעון המעורר, ושמה לי גלגלצ ברקע מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? מכוונת שעון מעורר, ושמה את הפלאפון על שקט (נמאס לי מאנשים שמתקשרים בשעות לא הכי סבירות) מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? פ-ס-ח מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? אחי הקטן מה מפחיד אותך? זיקנה ומוות מה מרתק אותך? הירח מה מעציב אותך? כשיש משהו שאני רוצה ואני לא נלחמת עליו.. זה ממש ממש מעציב אותי מה משמח אותך? החיים אני רעבעב כמו זאבאב... מה המזון האהוב עליך? שניצלים של אמא מה הארוחה החלומית שלך? על האש מה אתה שותה במהלך היום? בד"כ תה, ובצהרים ברד (מהחדר אוכל) קפה או תה: תה... לא סובלת קפה סוכר או סוכרזית: בתה - סוכר, בנס - סוכרזית מלח או פלפל: פלפל פלאפל או שווארמה: שווארמה פיתה או לאפה: לאפה מועדון או בית קפה: מועדון פאב או דאנס בר: דאנס בר אמור לי מי אתה ואומר לך מי אתה מה המוטו שלך בחיים? יש דברים קלים, יש דברים קשים, אך אין דברים בלתי אפשריים! אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? צורחת מאושר מעשה נועז שעשית? משהו שקרה לפני שנה, כשהייתי בפסח באילת.. אבל זה לא נושא לשיחה עכשיו.. מעשה טפשי שעשית? להתחיל את השנה עם הגבר הלא נכון סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: הרגל - להסתכל שעות על גבי שעות ע הירח!! האם היית בחו"ל, ואיפה? לא... איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? לא רוצה לגור בחול, אבל אם כבר- במיאמי מה יש לך מתחת למיטה? כל מיני לימודים ופתקונים מימי התיכון העליזים האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: השפתיים מה סקסי בעיניך? רגישות מה רומנטי בעיניך? אהבה אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? לא מתחרטת על שום דבר שעשיתי בעבר, אבל אם הייתה לי הזדמנות, הייתי רוצה לחזור לסוף התיכון... היה לי ממש כיף! אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? סבא שלי ז"ל איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? ציור אשמשאשמשאשמש מה היא המילה האהובה עליך? סתם (מילה שאני משתמשת בה הרבה) מה היא המילה השנואה עליך? חרא מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? מוזיקה! מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) חוסר התחשבות מה היא הקללה האהובה עליך? לא אוהבת לקלל, אבל אומרת הרבה "דפוק" איזה קול/רעש אתה אוהב? מוזיקה איזה קול/רעש אתה שונא? של "חברתי" לעבודה איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? בחיבוק
גלידה – בכוס או בוופל? בוופל שוקו או וניל? וניל חוף או הרים? חוף לישון או לקום? לקום ולקום!! יש הרבה דברים מדהימים שמחכים לנו בחוץ.. שקיעה או זריחה? שקיעה - אחד הדברים הכי יפים שיש לילה או יום? לילה בזבזן או חסכן? בזבזנית בטירוף... קור או חום? קור סערות ברקים – סבבה הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? כמובן שחצי מלאה.. חשוב לשמור על אופטימיות ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה? עם חנן, בהודו.. למי אתה מתגעגע? לחנן שנמצא בהודו את מי היית לוקח לאי בודד? את חנן אני אוהב שוקולד ועוגות גבינה... צבע: ירוק וכחול בעל חיים: דולפין ספר: לאהוב עד מוות של דבורה עומר סרט: ריקוד צמוד, ריקוד מושחת, סיפור אהבה בלתי נשכח וחופשיות על הבר. שחקן: בן אפלק
שחקנית: ג'ניפר לופז דיסק: כרגע - מירי מסיקה שיר: מירי מסיקה - לשם מקום בילוי: מועדונים!! פורום אהוב: מלחמת המינים כמובן (וזיהוי שירים) עונה: אביב! מקום להעביר בו חופשה: תאילנד, פלורידה, ניו יורק והצפון המדהים שלנו! רכב: פג'ו 206 מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעול לא אמרת לו את זה: אנשים שאני מעריכה תמיד ידעו זאת מפי שלי, ואוהבת - את חנן.. נראה לי... וכן, הוא לא יודע (מה לעשות הוא נסע.. אני לא אגד לו את זה לפני הנסיעה) ציטוט מסרט/ספר/סדרה: לא זוכרת עיתון: ידיעות אחרונות סדרה: בנות גילמור, חלום אמריקאי.. דוסון קריק - בזמנים הטובים וחברים מתי? בפעם האחרונה.. חייכת? לפני 2 דקות זכית לחיוך? לפני 5 דקות הענקת מחמאה? אתמול קיבלת מחמאה? אתמול עשית משהו טפשי? יום חמישי.. אבל מותר לי פינקת מישהו? אתמול פינקת את עצמך? וואלה לא זוכרת... נראה לי שכבר הרבה זמן לא, אבל שבוע הבא אני נוסעת.. אז הפינוק יבוא עוד שבוע צחקת? לפני שעה גרמת למישהו לצחוק? לפני שעה התחרטת על משהו שאמרת? אתמול בכית? וואלה לא זוכרת... נראה לי שיום אחרי שחנן נסע הסתפרת? לפני חצי שנה הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו? לפני שבועיים פחדת מהחושך? אתמול.. נו מה לעשות, ראינו סרט מפחיד עשית משהו מסוכן? לא מסתכנת יותר מדי, רק מסכנת את הלב שלי מדי פעם.. בעיקר עם גברים דפוקים יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד ב"ז? זה לא נקרא לצאת ו/או לשכב, אבל הייתי בקשר עם מישהו, שהיה לקראת סופו, רק שזה לא נאמר באופן רשמי.. והייתי עם בחור אחד.. עם חנן שלי! אבל אני לא רואה בזה בגידה, כי היה ברור לשנינו שאין טעם להמשיך... רק דחינו את הקץ בכית בסרט? יכול להיות שבחודש הקרוב.. אני נוטה לבכות בסרטים אמרת "אני אוהב אותך"? אתמול שיקרת כשאמרת "אני אוהב אותך"? לפני 4 שנים הופעת בעירום בציבור? יכול להיות בגיל 3, בבריכה קיימת אקט מיני כלשהוא במקום ציבורי? לפני חודש וחצי (אוווף הזכרונות) מי האדם האחרון שראית: את אחי הקטן מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: עם אחי הגדול האדם האחרון שהתקשר אליך: אחי הגדול האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך": לאבא שלי האדם האחרון שישן במיטה שלך: אני ולסיכום: מה האירוע הבא בלו"ז שלך? שינה!! הלכתי לישון היום ב-6, וקמתי ב-8, נאי חייבת שינה טובה לפני הליל סדר!! צביקה הדר או צביקה פיק? צביקה הדר הראל מויאל או הראל סקעת? סקעת האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל? לא נראה לי האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך? מקווה שנהניתם!! חג שמח!! האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע? כן, אבל העביר לי את הזמן נהינת במקצת? למה במקצת? מאוד! למה? כי מיטל חיברה אותו!

yardenj

New member
*הופעת אורח לכבוד החג*

שם:ירדן גיל: 19.5 מין: זכר צבע עיניים:חום צבע שיער: חום גובה: 188 פירסינגים:- קעקועים: - אייסיקיו או מסנג`ר:- שפות שאתה מדבר/לומד:עברית,אנגלית,גרמנית תכונות טובות שלך: - תכונות רעות שלך:- אמרו לך פעם שאתה דומה ל:- יאללה! יאללה יותר פרטים! מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר?שם דיסקית ומדים מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? מוריד דיסקית ומדים מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? "ראבאק,אני צריך חופש" מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר?את עצמי במראה מה מפחיד אותך? חוסר אונים מה מרתק אותך? אנשים מה מעציב אותך? אנשים מה משמח אותך? שקט אני רעבעב כמו זאבאב... מה המזון האהוב עליך?סטייק מה הארוחה החלומית שלך? סלט ירוק מה אתה שותה במהלך היום? מים מינרליים קפה או תה: קפה סוכר או סוכרזית:סוכרזית מלח או פלפל: מלח פלאפל או שווארמה:שווארמה כבש פיתה או לאפה: פיתה מועדון או בית קפה:מועדון פאב או דאנס בר: פאב אמור לי מי אתה ואומר לך מי אתה מה המוטו שלך בחיים? איסתרא בלגינא קיש קיש קריא אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה?פותח פק"מ מעשה נועז שעשית? להתחיל עם חברה שלי לשעבר מעשה טפשי שעשית? לעזוב את החברה שלי לשעבר סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: לשחק פריסבי בחושך ולהתעצבן שאני חוטף אותו בראש האם היית בחו"ל, ואיפה?ארה"ב,אירופה,דרום מזרח אסיה,דרום אמריקה איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? צרפת מה יש לך מתחת למיטה? נשק ותחתוני בוקסר האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: עיניים מה סקסי בעיניך? בחורה רגועה אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה?מסעות הצלב איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? קריאת מחשבות,זה היה יכול להיות יעיל. אשמשאשמשאשמש מה היא המילה האהובה עליך?גושפנקא מה היא המילה השנואה עליך?לא מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית?שקט מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) עצבים מה היא הקללה האהובה עליך? "לך תעשה פעילות שמשלבת סקס והליכה-לך תזדיין" איזה קול/רעש אתה אוהב? בחורה שאומרת את השם שלי? איזה קול/רעש אתה שונא? משהו נשבר איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? שיגיד לי-"בוא ירדן,הכנתי לך את הכורסא,שב,תהנה.עוד מעט מגיע האוכל והסרט מתחיל" גלידה – בכוס או בוופל?וופל שוקו או וניל?וניל חוף או הרים?הרים(אני משרת על החוף,אני כבר לא רוצה לראות ים) לישון או לקום?לישון שקיעה או זריחה?זריחה לילה או יום?לילה בזבזן או חסכן?בזבזן קור או חום?קור הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? ריק לגמרי ברגע זה ממש – עם מי היית רוצה להיות ואיפה?עם בחורה יפה אצלי בחדר למי אתה מתגעגע? לחברים שלי את מי היית לוקח לאי בודד? אם הייתי לוקח עוד מישהו...הוא לא היה בודד יותר,אני מעדיף לקחת ספר. אני אוהב שוקולד ועוגות גבינה... צבע:ירוק בהיר תכלת וכתום בעל חיים:כלב סרט: פורסט גאמפ שחקן:טום הנקס דיסק: ביטלס,1962-1966 שיר: מקום בילוי: תלוי במצב רוח,פול או פאב פורום אהוב: 164 עונה: חורף מקום להעביר בו חופשה:מיטה רכב: פורד פוקוס 2 ליטר,שלי. מתי? בפעם האחרונה.. חייכת? תמיד,אפילו עכשיו שניסיתי להיזכר באיזה שיר אני אוהב. הענקת מחמאה? אתמול. קיבלת מחמאה? לא נראה לי שזה קרה בזמן האחרון. עשית משהו טפשי? אתמולץ פינקת מישהו? מזמן לא. פינקת את עצמך? בכלל לא. צחקת?היום. גרמת למישהו לצחוק?היום. התחרטת על משהו שאמרת? תמיד. בכית? מזמן לא. הסתפרת? לפני שבועיים בבסיס-אחלה תספורת. הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו? רק בתור מתנדב. פחדת מהחושך?אף פעם. עשית משהו מסוכן? בוא נגיד שמסוכן זה לא בדיוק שמי האמצעי. יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד ב"ז? לפני חודשיים שלושה. אמרת "אני אוהב אותך"?מזמן לא יצא לי. שיקרת כשאמרת "אני אוהב אותך"? אף פעם. הופעת בעירום בציבור? בקיץ. קיימת אקט מיני כלשהוא במקום ציבורי?טיול שנתי בכיתה י"ב. מי האדם האחרון שראית:את אמא שלי. מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון:חבר טוב שלי. האדם האחרון שהתקשר אליך: אח שלי. האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך"-חברה שלי לשעבר-מזמן מזמן. האדם האחרון שישן במיטה שלך:ידידה שלי. ולסיכום: מה האירוע הבא בלו"ז שלך? לצאת לחוף הים עם חברים. האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל? לא האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע? כן נהנת במקצת?היה מבדר במקצת,ממש קצת. למה?ככה(עכשיו תגידו "ככה זאת לא תשובה").

Jinx007

New member
חולה על הדברים האלה ../images/Emo13.gif../images/Emo27.gif

שם: אנה גיל: 16 וחצי ויומיים. מין: נקבה? צבע עיניים: כחול צבע שיער: חום בהיר בהיר עם גוונים בלונדיים שנראים בשמש..
גובה: 1.62 פירסינגים: רק באוזניים... קעקועים: אין אייסיקיו או מסנג`ר: 316669929 שפות שאתה מדבר/לומד: עיברית? אנגלית ורוסית. תכונות טובות שלך: תכונות רעות שלך: לפעמים עקשנית יתר על המידה, חסרת טאקט. אמרו לך פעם שאתה דומה ל: איזו שחקנית אחת משנות ה-40...
יאללה! יאללה יותר פרטים!
מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר?
הולכת לשירותים. מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? הולכת לשירותים. מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? הכדור שאני צריכה לקחת עוד שעה. מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? אף אחד. התעוררתי לפני 20 דקות. מה מפחיד אותך? להיות לבד, עכבישים, ג'וקים, חושך. מה מרתק אותך? מלא דברים שכרגע לא עולים לי. מה מעציב אותך? פרידות, כשלחברה שלי עצוב, זכרונות שאני מעדיפה לא לזכור. מה משמח אותך? סרט טוב, לאכול משהו טעים, בלונים, כשחתולה שלי קופצת לי על הברכיים...
אני רעבעב כמו זאבאב...
מה המזון האהוב עליך? לזנית פטריות ברוטב שמנת. מה הארוחה החלומית שלך? לזניה כמובן, מיץ תפוזים וסופלה שוקולד לקינוח..יאמי.. מה אתה שותה במהלך היום? תפוזים, שוקו ולפעמים תה. קפה או תה: תה. סוכר או סוכרזית: רק סוכר! רק סוכר! מלח או פלפל: פלפל. פלאפל או שווארמה: שווארמה. פיתה או לאפה: לאפה. מועדון או בית קפה: בית קפה. פאב או דאנס בר: דאנס בר.
אמור לי מי אתה ואומר לך מי אתה
מה המוטו שלך בחיים?
"כל יום שתחכה הוא יום שלא תקבל בחזרה. אז חייה את היום" אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? קודם כל, סוגרת את המינוס בבנק, אח"כ כבר יוצאת לטיול מסביב לעולם... מעשה נועז שעשית? איפה אני אתחיל? הרשימה ארוכה... מעשה טפשי שעשית? כבר הזכרתי שאני חסרת טאקט, נכון? סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: הרגל- לפני כל פעולה שלוקחת יותר מ-10 דקות אני חייבת ללכת לשירותים גם אם הלכתי כבר לפני דקה. גאד אני מוזרה... סטייה- נקרא לזה ככה: אוהבת גברים שלא מתגלחים בכל חור שיש להם בגוף. גברים שהם חלקים זה איכס... האם היית בחו"ל, ואיפה? בטורכיה (הפעם הראשונה! לפני שנתיים), בטקסס (עם משלחת נוער). איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? יש כמה: אוסטרליה/ ונציה/ רומא/ לוס אנג'לס... מה יש לך מתחת למיטה? מחברות, מיליון דפדפות, צעצועים פרוותיים מגיל 9+ מלא מלא דברים שאין לי מקום בשבילם בארון+ דברים שאני פשוט לא יכולה לזרוק. האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: כתפיים, ידיים, צוואר ותחת. מה סקסי בעיניך? גברים סטרייטים מתנשקים..
ת'אמת יש בזה אלמנט סקסי, לא? מה רומנטי בעיניך? לא חייב להיות משהו גדול כזה. מספיק שהבחור מביא פרחים ואומר איזה משהו שגורם לבחורה אח"כ פשוט.....לא יודעת איך להמשיך. עזבו אותי.. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? כיתה ח'. הרבה דברים קרו שם, ויש כמה וכמה שהייתי רוצה לשנות אחרת, וגם היו מלא דברים שבאו אח"כ שגם אותם הייתי רוצה לעשות אחרת... אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? מרילין מונרו וקלארק גייבל. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? לרקוד סלסה...(לא שאין לי חוש קצב, להפך! רק צריך ללכת לשיעורים ואין לי זמן)

Jinx007

New member
המשך...../images/Emo27.gif

אשמשאשמשאשמש
מה היא המילה האהובה עליך?
מאיפה הבאת את זה עלי?? אין לי שמץ.. מה היא המילה השנואה עליך? אגם....בעעע.. מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? שקיעות, לילה, ירח מלא, גשם, כשאנשים אומרים באמת מה שהם חושבים... מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) כשאף אחד לא יכול למצוא מה להגיד או פוחד להגיד משהו שהוא בעצם רוצה.. מה היא הקללה האהובה עליך? לא מקללת הרבה אבל אם כבר אז:"למה שלא תחזור לחור שממנו זחלת.." אוהבת את המשפט הזה.. איזה קול/רעש אתה אוהב? צלילים של פסנתר.. איזה קול/רעש אתה שונא? הקול המעפן הזה שיוצא לאופנועים עם מנוע 10 סמ"ק...בעע...זה נשמע כמו זבוב שתוקע נודים, ועוד האלה שנוסעים על האופנוע עושים לידך אלף סיבובים וחושבים שהם מאגניבים... איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? יתן לי שוקו ומשהו טעים לאכול... גלידה – בכוס או בוופל? וופל..
שוקו או וניל? שוקו. חוף או הרים? הרים. לישון או לקום? לישון, לישון, לישון... שקיעה או זריחה? שקיעה. לילה או יום? לילה. בזבזן או חסכן? חסכן. קור או חום? קור. כי אז אפשר להתחמם.
סערות ברקים – למה לא.. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? חצי מלאה. ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה? עם חברה שלי (כי היא רוצה לספר לי מה בסופו של דבר היא עשתה אתמול עד 6 בבוקר), בסלון של הבית שלי (כי ברגע זה קריר שם יותר). למי אתה מתגעגע? לאף אחד. כל מי שאני צריכה תמיד איתי. את מי היית לוקח לאי בודד? את א' (סורי. זה סוד
)
אני אוהב שוקולד ועוגות גבינה...
צבע:
כחול. בעל חיים: משפחת החתוליים. ספר: אין אחד ספציפי, אבל כל דבר שהוא פסיכולוגי ומדבר על החיים. סרט: טיטאניק ופרל הארבור. שחקן: אדוארד נורטון, בן אפלק, ברוס ויליס, סטיב בושמי. שחקנית: קתרין זיטה ג'ונס, ג'סיקה אלבה, אליזה דושקו, אליסה מילאנו. דיסק: כל דבר של קלי קלרקסון ולינקין פארק. שיר: קלי קלרקסון - ANYTIME מקום בילוי: סנוקר. פורום אהוב: "מלחמת המינים" ו"פסנתר ופסנתרנים" עונה: סתיו וחורף. מקום להעביר בו חופשה: איטליה.. רכב: מאזדה...אין משהו ספציפי. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה: ידידים שלי א' וע' (חחחח...הם ישארו בעילום שם) ציטוט מסרט/ספר/סדרה: "כל יום שתחכה הוא יום שלא תקבל בחזרה" (מתוך הפרקים האחרונים של הסדרה "מגרש ביתי"- עונה 1) עיתון: קוסמו סדרה: "מגרש ביתי", "מכושפות", "מרוץ לאתמול".
מתי? בפעם האחרונה..
חייכת?
אתמול אחרי שניצחתי בנוסקר את חברה שלי וידיד שלה. זכית לחיוך? אתמול באותה סיטואציה. הענקת מחמאה? אתמול לחברה שלי. קיבלת מחמאה? אתמול..אמרו לי שאני נראית סקסית... עשית משהו טפשי? כבר לא זוכרת..היה יחסית מזמן. פינקת מישהו? לפני שלוש שבועות. אני לא אפרט. פינקת את עצמך? כל פעם שאני אוכלת.. צחקת? אתמול! גרמת למישהו לצחוק? גם אתמול...אחלה יציאה הייתה.. התחרטת על משהו שאמרת? אין חיה כזאת. הכול טובה. בכית? לפני כמה שבועות, כשחברה שלי נפרדה מחבר שלה ואז התחילה להעלות זכרונות....בכינו יחד.. הסתפרת? לפני כמה חודשים עשיתי קצוות..
הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו? מעולם. פחדת מהחושך? לפני חודש כשנשארתי לבד בבית ליומיים... עשית משהו מסוכן? לפני יומיים...עזבו..סיפור ארוך..אני חיה, לא? יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד ב"ז? לא היה ולא נברא. בכית בסרט? שנה שעברה כשראיתי את "היום שאחרי מחר".. אמרת "אני אוהב אותך"? לפני שנה וחצי.. שיקרת כשאמרת "אני אוהב אותך"? אף פעם. הופעת בעירום בציבור? כשהייתי בת 8. קיימת אקט מיני כלשהוא במקום ציבורי? עדיין לא. מי האדם האחרון שראית: חברה שלי מ' וידיד שלה ד'. מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: אמא. האדם האחרון שהתקשר אליך: אמא, אתמול, לשאול אם הכול בסדר. האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך": חברה שלי. היה לנו רגע מרגש.. האדם האחרון שישן במיטה שלך: דוד...(האקס לפני האקס)
ולסיכום:
מה האירוע הבא בלו"ז שלך?
ללכת לאכול ארוחת בוקר...ושבוע הבא אני הולכת עם חברה שלי לעזריאלי לראות סרט. צביקה הדר או צביקה פיק? צביקה הדר. הראל מויאל או הראל סקעת? בעעע...אף אחד. האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל? יש מצב. האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך? אנשים! עכשיו אתם מכירים אותי כמעט כמוני! האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע? לא. נהינת במקצת? כן. למה? כי למדתי המון על עצמי עכשיו...

Piren

New member
משעמם לי ../images/Emo13.gif

שם: אורי גיל: 21 ו8 חודשים מין: זכר צבע עיניים: חום (הייזל
) צבע שיער: חום גובה: 167 סנטימטר פירסינגים: אין קעקועים: אין אייסיקיו או מסנג`ר: טריליאן ומסנג'ר בשביל הסמיילים והמצלמה שפות שאתה מדבר/לומד: אנגלית, עברית.. פעם ידעתי ערבית והתחלתי ללמוד סינית תכונות טובות שלך: לא עונה לכאלו שאלות תכונות רעות שלך: כנ"ל אמרו לך פעם שאתה דומה ל: איתי שגב, נדב אוליאל (באסיסט גיידנס) יאללה! יאללה יותר פרטים! מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מתלבש ומצחצח שיניים מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? מצחצח שיניים ומוריד בגדים
מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? לא זוכר מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? אמא מה מפחיד אותך? שום דבר ספציפי מה מרתק אותך? סרטים? מה מעציב אותך? החיים? מה משמח אותך? החיים? אני רעבעב כמו זאבאב... מה המזון האהוב עליך? ספגטי מה הארוחה החלומית שלך? אין לי מה אתה שותה במהלך היום? מיץ תפוחים קפה או תה: Neither סוכר או סוכרזית: סוכר מלח או פלפל: מלח פלאפל או שווארמה: שווארמה פיתה או לאפה: פיתה לכל דבר מלבד שווארמה מועדון או בית קפה: בית קפה פאב או דאנס בר: פאב אמור לי מי אתה ואומר לך מי אתה מה המוטו שלך בחיים? Few people are capable of expressing with equanimity opinions which differ from the prejudices of their social environment. Most people are even incapable of forming such opinions אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? שם אותם בבנק מעשה נועז שעשית? יש כל מיני.. לא עולה לי כלום לראש עכשיו מעשה טפשי שעשית? יש מספיק סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: לא ממש סוד או סטייה.. אבל אני אוהב לשחק בשיער האם היית בחו"ל, ואיפה? טורקיה קפריסין ויוון.. איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? סין או ארה"ב מה יש לך מתחת למיטה? כל מיני דברים שאני לא צריך האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: מוח מה סקסי בעיניך? אינטליגציה מה רומנטי בעיניך? חיבוק אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? סין לפני 2000 שנה.. היה מגניב שם אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? אף אחד ספציפי איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? צריך ללמוד לנגן
אשמשאשמשאשמש מה היא המילה האהובה עליך? Fuck מה היא המילה השנואה עליך? כפרה ודומיה מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? חוכמה מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) טימטום מה היא הקללה האהובה עליך? fuck איזה קול/רעש אתה אוהב? המנוע של האוטו שלי איזה קול/רעש אתה שונא? אחות שלי איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? אלוהים? גן עדן? מה? גלידה – בכוס או בוופל? כוס שוקו או וניל? שוקו וניל
חוף או הרים? מישור לישון או לקום? לישון שקיעה או זריחה? זריחה לילה או יום? לילה בזבזן או חסכן? חסכן בזבזן קור או חום? קור סערות ברקים – מגניב הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? ריקה ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה? חברה שלי בירושלים למי אתה מתגעגע? לחברה את מי היית לוקח לאי בודד? תנחשו
אני אוהב שוקולד ועוגות גבינה... צבע: בין כחול לאפור בעל חיים: חתולים וכלבים ספר: אין סרט: גיבור שחקן: יש מספיק - ג'ט לי, טום קרוז, ג'ייסון לי, שחקנית: מגי צ'אנג, ז'אנג ז'י יי דיסק: אוניון גוד שיצא מתי שהוא השנה, Soil - Scars שיר: Onion god - BDOC, Soil - need to feel, Pearl jam - even flow מקום בילוי: בחדר
פורום אהוב: גיידנס בהיידפארק עונה: חורף מקום להעביר בו חופשה: בבית
רכב: פונטיאק פיירבירד 96.. אבל אני שמח עם הקורולה שלי מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה: אמרתי למי שצריך ציטוט מסרט/ספר/סדרה: But I, being poor, have only my dreams; I have spread my dreams under your feet; Tread softly because you tread on my dreams." בתכלס זה משיר של ייטס (וויליאם באטלר ייטס) אבל אני מכיר אותו מהסרט Equalibrium עיתון: קורא את כולם.. אבל מעדיף ידיעות אחרונות סדרה: רצח מאדום לשחור, SNL מתי? בפעם האחרונה.. חייכת? אתמול זכית לחיוך? אתמול הענקת מחמאה? היום קיבלת מחמאה? היום עשית משהו טפשי? אתמול (נסעתי רוורס רחוב שלם וכשבאתי לעצור הערכתי את הטווח לאוטו שחנה בקצה לא נכון ונעצרתי בדיוק עליו
נגיעה קלה אבל מספיק כדי להוציא LOL ממני
) פינקת מישהו? אתמול פינקת את עצמך? לא זכור לי צחקת?אתמול גרמת למישהו לצחוק? אתמול התחרטת על משהו שאמרת? לא מתחרט בכית? לא זכור לי הסתפרת? 5 חודשים
הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו? לא הייתי אף פעם בתחנת משטרה פחדת מהחושך? מעולם לא פחדתי מהחושך עשית משהו מסוכן? מאז הצבא יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד ב"ז? אף פעם בכית בסרט? כמה חודשים נראה לי אמרת "אני אוהב אותך"? שבועיים שיקרת כשאמרת "אני אוהב אותך"? לא משקר הופעת בעירום בציבור? כמה שנים קיימת אקט מיני כלשהוא במקום ציבורי? שלושה שבועות מי האדם האחרון שראית: אחי מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: החברה האדם האחרון שהתקשר אליך: החברה האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך" החברה האדם האחרון שישן במיטה שלך: החברה ולסיכום: מה האירוע הבא בלו"ז שלך? סדר פסח.. רבאק :-\ צביקה הדר או צביקה פיק? לא סובל את שניהם הראל מויאל או הראל סקעת? איכס.. מה זה השאלות האלו? האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל? את התשובות שלי? בספק האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך? כל הכבוד על התעוזה האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע? לא היה לי משהוא אחר לעשות נהינת במקצת? קצת למה? אמרתי לך.. משעמם לי

Astridּ

New member
שנים

שם: טסי גיל: 15 מין: נקבה צבע עיניים: ירוקות בערך, משתנות. צבע שיער: שטני שכזה.. גובה: מטר חמישים? פירסינגים: אין קעקועים: בעתיד בתקווה :) אייסיקיו או מסנג`ר: כרגע מסתדרת עם מסנג'ר אחרי שהאיי סי נדפק.. שפות שאתה מדבר/לומד: עברית, אנגלית ורוסית תכונות טובות שלך: אני אומרת את מה שאני חושבת [בדרך כלל] תכונות רעות שלך: אני אומרת את מה שאני חושבת.. אמרו לך פעם שאתה דומה ל: חברה של מישהו, אין לי מושג יאללה! יאללה יותר פרטים! מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? הולכת לשירותים מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? הולכת לשירותים מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? 100 דרכים שונות להרוג את אחי כשהוא שאב אבק מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? אחי, והשואב אבק מה מפחיד אותך? חוסר אונים מה מרתק אותך? תמונה שאפשר לצפות בה שעות מה מעציב אותך? מזג אוויר שמסכים איתי מה משמח אותך? יום יפה אני רעבעב כמו זאבאב... מה המזון האהוב עליך? ספגטי
מה הארוחה החלומית שלך? המבורגר טעים במיוחד, קולה בלילה של קיץ בחוץ.. מה אתה שותה במהלך היום? מיצים, נידו אותי מקולה קפה או תה: קשה, קפה לרוב סוכר או סוכרזית: 2 סוכר בבקשה מלח או פלפל: מלח
פלאפל או שווארמה: שווארמה פיתה או לאפה: לאמשנה מועדון או בית קפה: בית קפה פאב או דאנס בר: ממ.. אין מושג אמור לי מי אתה ואומר לך מי אתה מה המוטו שלך בחיים? אתה קובע לעצמך את הגורל.. אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? מפקידה אותו בהרבה חשבונות בשוויץ ויוצאת לראות את העולם מעשה נועז שעשית? דחפתי קרמבו לפנים של מישהו שאני לא מכירה. מעשה טפשי שעשית? דחפתי קרמבו לפנים של מישהו שאני לא מכירה.. סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: לחייך עם שוקולד בשינים בתור בדיחה
האם היית בחו"ל, ואיפה? ליטא איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? ניו יורק.. אבל עכשיו יוון.. מה יש לך מתחת למיטה? מיטה נפתחת וכמה עפרונות לציור האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: ידיים מה סקסי בעיניך? אמת מה רומנטי בעיניך? מבט אמיתי ופרח אחד בלבד [זו אני או שהקיטשיות משתלטת?] אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? כשהייתי קטנה, כי הכל תמים יותר אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? ג'ון לנון איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? לנגן בתופים אשמשאשמשאשמש מה היא המילה האהובה עליך? נכון מה היא המילה השנואה עליך? מה? מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? מוזיקה שפוגעת בנקודה הנכונה מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) כשלא מקשיבים לי מה היא הקללה האהובה עליך? שמוק
איזה קול/רעש אתה אוהב? אין לי מושג, שקט לפעמים איזה קול/רעש אתה שונא? המוני איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? אני בכלל אתאיסטית.. לעע.. בחיוך גלידה – בכוס או בוופל? בוופל שוקו או וניל? שוקו חוף או הרים? גם וגם, כשצריך לישון או לקום? לישון שקיעה או זריחה? זריחה לילה או יום? לילה בזבזן או חסכן? כשיהיה כסף אגיד קור או חום? חום סערות ברקים – כשאראה אחת, אודיע הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? סך הכל כוס ברגע זה ממש – עם מי היית רוצה להיות ואיפה? לאיודעת.. למי אתה מתגעגע? לסבתא שלי ז"ל את מי היית לוקח לאי בודד? לא יודעת אני אוהב שוקולד ועוגות גבינה... צבע: כחול עמוק בעל חיים: ג'ירפה [כי זה מה שעלה לי בראש] ספר: לעכשיו- חוכמת הבייגלה [אילן הייטנר] סרט: כרגע- מעיין הנצח שחקן: כרגע בראד פיט שחקנית: כרגע שרליז ת'רון דיסק: לא יודעת.. שיר:כרגע all kinds of time/ fountains of wayne מקום בילוי: כל מקום עם אנשים שאוהבים פורום אהוב: כרגע בכנות שלא יודעת עונה: אביב מקום להעביר בו חופשה: יוון רכב: פורשה שחורה, כי זאת התמונה שתלויה מעל המחשב כרגע מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעול לא אמרת לו את זה: אם אי פעם תינתן לי ההזדמנות אני אגיד לו.. ציטוט מסרט/ספר/סדרה: "קיראו לי ישמעאל" [מובי דיק], אני רק התחלתי ומקווה שיצא לי לסיים עיתון: ידיעות אחרונות? סדרה: כרגע 'ככה זה בחיים' מתי? בפעם האחרונה.. חייכת? אתמול זכית לחיוך? -- הענקת מחמאה? אתמול קיבלת מחמאה? אתמול? עשית משהו טפשי? יום ראשון פינקת מישהו? לא יודעת פינקת את עצמך? עוד 20 דקות צחקת? לפני חצי שעה גרמת למישהו לצחוק? לפני חצי שעה התחרטת על משהו שאמרת? אתמול בכית? שבוע שעבר הסתפרת? לפני חודשייפ הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו? לפני שנה וחצי בערך פחדת מהחושך? אתמול עשית משהו מסוכן? כל יום לצאת מהבית זה מסוכן יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד ב"ז?
לא. בכית בסרט? באמת בכיתי? מזמן אמרת "אני אוהב אותך"? מזמן.. בתקופה אחרת כמעט שיקרת כשאמרת "אני אוהב אותך"? לעולם לא.. הופעת בעירום בציבור? בתקופה אחרת
קיימת אקט מיני כלשהוא במקום ציבורי? ממ לא מי האדם האחרון שראית: אחי מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: קרינה האדם האחרון שהתקשר אליך: אנה האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך" לא יודעת.. האדם האחרון שישן במיטה שלך: אני :] ולסיכום: מה האירוע הבא בלו"ז שלך? ליל הסדר.. חצי שעה ללכת להתארגן צביקה הדר או צביקה פיק? צביקה הדר הראל מויאל או הראל סקעת?
האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל? בספק האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך? 'look maa, no hands!' האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע? לא נהינת במקצת? יאפ למה? כי יותר כיף לקרוא את זה בעוד כמה שנים בהנחה שסניליות לא התפשטה ותפוז לא נסגר =]

Bassman

New member
איזה מעולה. בדיוק שיעמם לי

שם: ארבל גיל: 19 מין: זכר צבע עיניים: חום כהה צבע שיער: שחור גובה: 186 פירסינגים: כבר לא קעקועים: אחד ואחד בדרך אייסיקיו או מסנג`ר: גם וגם. וAIM שפות שאתה מדבר/לומד: אנגלית עברית צרפתית תכונות טובות שלך: אני חושב מהר. שנון. תכונות רעות שלך: יש לי יותר מדי בטחון עצמי אמרו לך פעם שאתה דומה ל: קיאנו ריבס יאללה! יאללה יותר פרטים! מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? שם תחתונים מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? מוריד תחתונים מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? כוס עמק למה אני מתעורר בשעות כאלה בשבת? מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? קורי. אח מארח מה מפחיד אותך? לבזבז את החיים שלי על שטויות. מה מרתק אותך? המוח הנשי. וספרים
מה מעציב אותך? שאנשים מתים בלי סיבה מה משמח אותך? ספונטניות. וגלידה. אני רעבעב כמו זאבאב... מה המזון האהוב עליך? קוסקוס של אמא וסטייקים טובים. ועוד ים דברים מה הארוחה החלומית שלך? ראק של צלעות חזיר עם רוטב ברביקיו טוב מה אתה שותה במהלך היום? מים/גייטוראייד קפה או תה: קפה בדרך כלל. אם אני חולה תה סוכר או סוכרזית: סוכר מלח או פלפל: מלח פלאפל או שווארמה: שווארמה פיתה או לאפה: פיתה מועדון או בית קפה: תלוי מתי פאב או דאנס בר: תלוי מתי
אמור לי מי אתה ואומר לך מי אתה מה המוטו שלך בחיים? Eat Healty, Stay fit, Die anyway אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? מעשן סיגריה ונרגע מעשה נועז שעשית? קפיצה חופשית מעשה טפשי שעשית? מירוץ על כביש ראשי סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: אני חייב להזמין תמיד את אותו דבר במקדונלדס. תמיד. האם היית בחו"ל, ואיפה? אני גר בחו"ל. ווסט פאלם פלורידה. הייתי בהרבה מקומות איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? דירת סטודיו באמסטרדם מה יש לך מתחת למיטה? בגדים האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: צוואר מה סקסי בעיניך? בחורות? מה רומנטי בעיניך? שקט אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? שנות ה60, לפני האיידס אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? ויליאם שייקספיר איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? הייתי רוצה לדעת לשיר אשמשאשמשאשמש מה היא המילה האהובה עליך? בלאט מה היא המילה השנואה עליך? פצצות לגבות מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? בחורות שיודעות לשיר מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) שהן מדברות יותר מדי מה היא הקללה האהובה עליך? סעמק/FUCK איזה קול/רעש אתה אוהב? של מנוע איזה קול/רעש אתה שונא? של ילדים צועקים ומעירים אותי איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? אה- שלום, חיממתי לך את הכסא גלידה – בכוס או בוופל? כוס שוקו או וניל? תלוי מתי... חוף או הרים? גם וגם לישון או לקום? לישון שקיעה או זריחה? שקיעה לילה או יום? לילה בזבזן או חסכן? בזבזן קור או חום? תלוי מתי איפה ועם מי סערות ברקים – אחלה הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? מלאה. עד שאני שותה ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה? ערן בצפת מעשנים סיגריה בעיר העתיקה אחרי הסדר
למי אתה מתגעגע? חברים הכי טובים את מי היית לוקח לאי בודד? מישהו מעניין אני אוהב שוקולד ועוגות גבינה... צבע: שחור/לבן בעל חיים: Sugar glider זה סנאי קטן כזה ספר: אקסודוס סרט: Hebrew Hammer שחקן: אדם סנדלר שחקנית: אנג'לינה ג'ולי
דיסק: Desire-Bob Dylan/Lou Reed-New York שיר: לילה שקט עבר על כוחותינו בסואץ-מאיר אריאל מקום בילוי: מועדונים/פאבים פורום אהוב: פייי.. יותר מדי עונה: אביב מקום להעביר בו חופשה: אילת רכב: טויוטה אקו/הונדה סי אר וי/מוסטנג/שברולט. תלוי איפה ומתי מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעול לא אמרת לו את זה: אני תמיד אומר להם ציטוט מסרט/ספר/סדרה: בלי פאניקהההההההההההההה עיתון: בלייזר סדרה: סינפלד מתי? בפעם האחרונה.. חייכת? כל הזמן זכית לחיוך? כל הזמן הענקת מחמאה? לפני כמה דקות קיבלת מחמאה? כמה דקות עשית משהו טפשי? אמממ... אתמול פינקת מישהו? שבוע ככה פינקת את עצמך? כל הזמן
צחקת? היום גרמת למישהו לצחוק? היום התחרטת על משהו שאמרת? לא מתחרט בכית? ...פעם אחרונה שקראתי אקסודוס הסתפרת? 5 חודשים הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו? חודש וקצת. פחדת מהחושך? לא עשית משהו מסוכן? כל הזמן יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד ב"ז? ...
בכית בסרט? מזמןןןןןןןןן אמרת "אני אוהב אותך"? לאמא היום בטלפון שיקרת כשאמרת "אני אוהב אותך"? אף פעם הופעת בעירום בציבור? קרה
היה משעשע. קיימת אקט מיני כלשהוא במקום ציבורי? כן. הרבה מי האדם האחרון שראית: קורי מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: ערן האדם האחרון שהתקשר אליך: אמא של תלמיד להגיד חג שמח האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך"- אמא האדם האחרון שישן במיטה שלך: אני ולסיכום: מה האירוע הבא בלו"ז שלך? סדר פסח צביקה הדר או צביקה פיק? פיק הראל מויאל או הראל סקעת? לא מבדיל ביניהם האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל? לא האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך? לא אבל אני אגי בכל זאת: Carpe Dia'm! האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע? לא. שיעמם לי נהינת במקצת? קצת למה? כי אני עד כדי כך נואש

vitush

New member
אני וד''א אני חדשה פה

שם:ויטה גיל:14 וחצי מין: נקבה דעע צבע עיניים:חום דבש בהירר צבע שיער: שטני גובה: 1.65 פירסינגים: בטבור עשיתי ביום רביעי לפני כמה ימים!! ועגיל בעף ובאוזנים קעקועים: אין אייסיקיו או מסנג`ר: אי סי קיו:272430755 מסנג'ר:[email protected] שפות שאתה מדבר/לומד: לומדת:ספרדית צרפתית אנגלית מדברת עברית דעע תכונות טובות שלך: אמ..אני יודעת להקשיב לאחרים תכונות רעות שלך:אני מתאהבת בקלות אבל לא תמיד חח אמרו לך פעם שאתה דומה ל: רוני דואני אבל אני מזה לא יאללה! יאללה יותר פרטים! מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? קמה?...חח לא סתם מצחצחת שינים מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? מצחצחת שינים מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? אל אהובי חח מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר?הכלבה שלי מה מפחיד אותך? אמ...ג'וטקים וכל החרקים האלה בעע מה מרתק אותך? אמ.. מה מעציב אותך? להיות בדד?? מה משמח אותך? לדבר להיות לשמוע את אהובי אני רעבעב כמו זאבאב... מה המזון האהוב עליך? ממולים מה הארוחה החלומית שלך? מה אתה שותה במהלך היום? מים קולה קפה או תה: תה סוכר או סוכרזית: סוכר דעע מלח או פלפל: מלח פלאפל או שווארמה: שווארמה פיתה או לאפה: פיתה מועדון או בית קפה: מועדון פאב או דאנס בר: דאנס בר אמור לי מי אתה ואומר לך מי אתה מה המוטו שלך בחיים? לא יודעת אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? שופינגג מעשה נועז שעשית? אין לי שמץ מעשה טפשי שעשית? מי זוכר ?חחח סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך:אמ..אין האם היית בחו"ל, ואיפה?לא איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת?הוליווד מה יש לך מתחת למיטה? כלום??... האיבר הכי סקסי בעיניך הוא:העינים מה סקסי בעיניך? בנים עם ריבוייםן בבטן וגבוהים מה רומנטי בעיניך? ארוחה לאור נרות אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? לא הייתי חוזרת חחח אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? רוני דואני ות'אקס שלי איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? שירה?? (אני מזייפת מידי פעם חח) אשמשאשמשאשמש מה היא המילה האהובה עליך? פופיק (מילה מצחיקה לא??) מה היא המילה השנואה עליך?אממ אממ איו לי שמץץ מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? לאדעת מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) מה היא הקללה האהובה עליך? בן זונה איזה קול/רעש אתה אוהב? את הקול של אהובי איזה קול/רעש אתה שונא? את הקול של האקס שלי חחח איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? מזה איך?? בהמון בגדים והמון אהבה חח שטויותת גלידה – בכוס או בוופל?וופל ובכוס בפסח חחח שוקו או וניל?שוקו חוף או הרים?חוף לישון או לקום?לישון שקיעה או זריחה?שקיעה לילה או יום?לילה בזבזן או חסכן?בזבזנית נוראיתת קור או חום?חצי חצי סערות ברקים – אמ...גם וגם הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? חצי מלאה ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה?עם אהובי בשקיעה למי אתה מתגעגע? ***** את מי היית לוקח לאי בודד? ***** אני אוהב שוקולד ועוגות גבינה... צבע:תכלת ורוד סגול בעל חיים:כלב דולפין ספר:סודות נעורים סרט: שחקי אותה מותק, הטינה, אישה חתול שחקן:בנג'מין בראט שחקנית: הילארי בארי דיסק: רוני-עולם שלם בחוץ שיר: אדוני-רוני דואני מקום בילוי: קניון מועדונים פורום אהוב: רוני וזה עונה: כולםם מקום להעביר בו חופשה: קניון לונה פארק חוף בריכה רכב: לימוזינה מרסדס טיטי מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעול לא אמרת לו את זה: ***** ציטוט מסרט/ספר/סדרה: "i am not you'r fucking mothir" מהצילצול 2 אהבתי ת'משפט עצמו חח מדליקק ככזההה עיתון: ראש 1 סדרה: פלורנסינטה מתי? בפעם האחרונה.. חייכת? כשדיברתי עם ***** זכית לחיוך? לא מזמן חחח הענקת מחמאה? לפני כמה שעות טובות קיבלת מחמאה? כשדיברתי עם ***** עשית משהו טפשי? צעקתי ***** אני אוהבת אותך (אבל הוא לא שמע) פינקת מישהו? פינקת את עצמך? היום צחקת?היום גרמת למישהו לצחוק? היום התחרטת על משהו שאמרת? אין לי שמץ בכית? אמ.....לא זוכרת מתי אבל בגלל מבחן ערור חחח הסתפרת? לפני חודש ככה עשיתי מדורג ארוך הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו? לאדעת פחדת מהחושך?חח לא זוכרת עשית משהו מסוכן? ??...לאדעת יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד ב"ז? בכית בסרט?חחח בסוף הסרט הצלצול 2 ריגש אותי פחד חחח אמרת "אני אוהב אותך"?לפני כמה שעות נחמדות שיקרת כשאמרת "אני אוהב אותך"?אין לי שמץ הופעת בעירום בציבור? חחח נראה לכם??... קיימת אקט מיני כלשהוא במקום ציבורי? לא עוד לא מי האדם האחרון שראית:אמא מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון:חברה האדם האחרון שהתקשר אליך: חברה האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך"***** האדם האחרון שישן במיטה שלך:אני! ולסיכום: מה האירוע הבא בלו"ז שלך?לראות טלויזיה---->ולישוןןן צביקה הדר או צביקה פיק? צביקה הדר דעעע הראל מויאל או הראל סקעת? גם וגם האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל? כה האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך? לא האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע? לא הוא נחמדי נהינת במקצת?כה למה?אני אוהבת לענות על שאלונים

בשלולית

New member
הנה התשובות שלי ! ותקראו ../images/Emo13.gif

בכללי שם: הדס גיל: עברתי את 17 וחצי
צבע שיער: חום גובה: 1.55 ביום טוב
פירסינגים:אין קעקועים: אין אייסיקיו או מסנג`ר: מסנג'ר שפות שאתה מדבר/לומד: מדברת - עברית. לומדת -ערבית ואנגלית. תכונות טובות שלך: אוהבת להקשיב ולעזור
תכונות רעות שלך: שמתי לב שאין לי טאקט בזמן האחרון. אמרו לך פעם שאתה דומה ל: ג'קי משנות ה70. אההה... ולאחותי התאומה! יאללה! יאללה יותר פרטים! מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מנתקת את השעון המעורר הזוועתי שלי. מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? מכוונת את השעון המעורר?
מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? לקום או להמשיך לישון? מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? סבא!! חחחח מה מפחיד אותך? המוות מה מרתק אותך? הממ לא יודעת ? מה מעציב אותך? הבדידות ! מה משמח אותך? שאנשים צוחקים אני רעבעב כמו זאבאב... מה המזון האהוב עליך? אורז מה הארוחה החלומית שלך? כל דבר רק שיהיה איטלקי! מה אתה שותה במהלך היום? מים קפה או תה: קפה סוכר או סוכרזית: סוכר מלח או פלפל: מלח פלאפל או שווארמה: פלאפל פיתה או לאפה: לאפה מועדון או בית קפה: מועדון פאב או דאנס בר: דאנס בר אמור לי מי אתה ואומר לך מי אתה (אחלללללללללללללהה......) מה המוטו שלך בחיים? תן חיוך זה רק לטובה אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? קונה אוטו! מעשה נועז שעשית? לא יודעת... מעשה טפשי שעשית? כשהייתי בת 12 בערך, החלקתי ברולר בליידס באיזו ירידה ונורא נהנתי אז רציתי שוב יותר מהר, ושברתי את היד
. סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: הרגל משעשע? זה יותר פוביה מוזרה... אבל קשה לי בארוחות שישי כשעומדים מול הפרצוף שלי בקבוקי שתיה! (ובכלל בארוחות) זה מלחיץ אותי!!!!! כן אני מוזרה.... האם היית בחו"ל, ואיפה? קנדה, דנמרק, קפריסין ופולין איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? לא רוצה. אוהבת ת'ארץ. מה יש לך מתחת למיטה? מצעים? האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: תחת מה סקסי בעיניך? חוטיני (תצחקו אבל כן...למה רק אתם נהנים מזה!?) מה רומנטי בעיניך? על הכנרת בזריחהההההההההההההההה מאוהביםםםםםםםםם בשק שינההההההההה (פאק פתאום זה נשמע לי מוכר... כשאני קוראת את זה שוב =\) אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? הייתי חוזרת לינקותי
למה? כי אני לא אוהבת שאני ואחותי התאומה כל כך "לא" חברות... הייתי רוצה לשנות את זה מגיל צעיר... אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? סבתא איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? הייתי רוצה לדעת לצייר יפה... אשמשאשמשאשמש מה היא המילה האהובה עליך? מה זה השאלה הזאת? מה היא המילה השנואה עליך? פוסטמה מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? שבנים בוכים מסרטים מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)): ילדותיות ! (עצבנו אותי כרגע..........) מה היא הקללה האהובה עליך? דביל איזה קול/רעש אתה אוהב? מוזיקה?
איזה קול/רעש אתה שונא? את אח שלי מנגן בסקסופון... אפשר להשתגע.. איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? חיכיתי לך
גלידה – בכוס או בוופל? וווופל שוקו או וניל? שוקו חוף או הרים? חוף לישון או לקום? לישון שקיעה או זריחה? שקיעה לילה או יום? לילה בזבזן או חסכן? חסכנית קור או חום? חום סערות ברקים –הא? הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? מלאההההההההה ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה? אף אחד ספציפי...וגם לא משנה איפה.. כל עוד יש אהבה
למי אתה מתגעגע? לסבתא את מי היית לוקח לאי בודד? את האהוב שלי (רק חבל שאין לי אחד כזה כרגע..) אני אוהב שוקולד ועוגות גבינה... צבע:אדום בעל חיים: לא משהו ספציפי... אוהבת מאוד, אבל מרחוק
סרט: שחקן: שחקנית: דיסק: כל מיני ערבובים שאני צורבת שיר: יש כל מני... עכשיו אני דבוקה ל"דניאל סלומון - לב זהב" שיר חמוד. מקום בילוי: Home Sweet Home (לא סתם.. אני פשוט לא יוצאת הרבה... נקווה שעוד חודש זה ישתנה! (המלווה יגמר ) פורום אהוב: מלחמת המינים? עונה: אביב מקום להעביר בו חופשה: אצל דודים שלי באילת רכב: מה איתו? איןןןןן (יש עדיין מלווה....) מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה: יש יותר מדיי... ציטוט מסרט/ספר/סדרה: "תגידי, נילס הולגרסון אהב כבד אווז?" "מאיפה לי..." "אז למה נראה לך שאני יודע?" עיתון: מעריב סדרה: חברים מתי? בפעם האחרונה.. חייכת? היום בבוקר? זכית לחיוך? אתמול הענקת מחמאה? אתמול קיבלת מחמאה? אתמול עשית משהו טפשי? ביום חמישי פינקת מישהו? השבוע בטח מתישהו
פינקת את עצמך? המממ באיזה מובן? פחח צחקת? אתמול בסדר פסח גרמת למישהו לצחוק? אתמול התחרטת על משהו שאמרת? ביום חמישי
(חברות היו אצלי וצילמתי את אחת החברות ואז אמרתי "טוב גם ככה יצא מכוער - נמחוק... חחח אופס ) בכית? שלשום?(אני בוכה הרבה ) הסתפרת? לפני 4 חודשים (פאק הזמן טס!) הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו? בחיים לא פחדת מהחושך? כשהייתי בטיול השנתי באילת... לפני פחות מחודש... הלכנו ל"נייטמר" (אטרקציה מצחיקה) עשית משהו מסוכן? לא יודעת יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד ב"ז? המממ לא מזמן הייתי בקשר עם איזה שלושה בו זמנית... אבל לא יודעת אם זה כזה מלוכלך כמו שזה נשמע... בכית בסרט? הרבה זמן לא קרה לי.. אמרת "אני אוהב אותך"? עבר יותר מדיי זמן.. שיקרת כשאמרת "אני אוהב אותך"? לא יודעת.. הופעת בעירום בציבור? לא לא ולא (עירום חלקי נחשב? בגד ים? טיול שנתי לאילת) קיימת אקט מיני כלשהוא במקום ציבורי? לא קרה בזמן האחרון..... מי האדם האחרון שראית: אחותי התאומה (היא הייתה פה לפני 5 דקות) מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: אור
(אתמול בלילה..) זה ההוא מהקירבי שצעקתם עליי! האדם האחרון שהתקשר אליך: אור האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך" יובל - האקס-אקס... האדם האחרון שישן במיטה שלך: אני מניחה שכרמי, חברה שלי. אם אתם מתכוונים למישהו מהמין השני.. אז זה היה פווול מזמן. ולסיכום: מה האירוע הבא בלו"ז שלך? אירוע? בגרות בע"פ בערבית בעוד שבוע. צביקה הדר או צביקה פיק? הדר!! הראל מויאל או הראל סקעת? מויאל! האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל? לא ולא. האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך? אני לא מאמינה שעניתי על כל זה ואף אחד לא יקרא... האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע? כן! נהינת במקצת? אפשר להגיד איכשהו כן למה? כי זה סיכם לי כזה את כל הדברים האחרונים שאני חושבת עליהם כרגע

בשלולית

New member
שמתי לב להרגל משעשע חדש...

הפרצופים האלה
11 בהודעה אחת! ראבק! יום נעים אנשים

בשלולית

New member
איזה כייף לי ../images/Emo13.gif

את שלך דווקא לא קראתי. כי אני מכירה אותך
אבל אפשר להגיד שכמעט את כולם עד אליי קראתי
(רק בגלל החלק האחרון!!!)

תשובותיי

שם: עמרי גיל: 21 מין: זכר צבע עיניים: חום צבע שיער: שחור גובה: 1.88 פירסינגים: איכס! קעקועים: עדיין לא יצא לי אייסיקיו או מסנג`ר: מסנג'ר שפות שאתה מדבר/לומד: עברית, נאח"ה תכונות טובות שלך: השקעה, חרוץ תכונות רעות שלך: ביישנות ומעופפות לעיתים אמרו לך פעם שאתה דומה ל: טל מוסרי! יאללה! יאללה יותר פרטים! מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? נוהל בוקר מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? מריץ סרטים בראש מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? עליה... מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? אמא! מה מפחיד אותך? עתיד המדינה, באמת מה מרתק אותך? הסטוריה מה מעציב אותך? לראות אנשים עצובים ושנעלבו מה משמח אותך? כל דבר חיובי אני רעבעב כמו זאבאב... מה המזון האהוב עליך? בשר מה הארוחה החלומית שלך? לעשות על האש בברזיל מה אתה שותה במהלך היום? קולה והרבה קפה או תה: קפה סוכר או סוכרזית: סוכר מלח או פלפל: פלפל פלאפל או שווארמה: שווארמה פיתה או לאפה: לאפה מועדון או בית קפה: בית קפה פאב או דאנס בר: מה ההבדל לעזאזל? אמור לי מי אתה ואומר לך מי אתה מה המוטו שלך בחיים? "תמיד יכול להיות יותר גרוע" אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? תורם חלק מעשה נועז שעשית? למרות המערכת יצאתי לקורס קצינים מעשה טפשי שעשית? התביישתי פעם אחת יותר מדי סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: שאני מתרגש רועדת לי ברך שמאל האם היית בחו"ל, ואיפה? רק ארץ ישראל! איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? אם כבר חו"ל, אירלנד/סקוטלד מה יש לך מתחת למיטה? אם 16 מנוסר האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: השילוב של כולם מה סקסי בעיניך? לדבר עם מישהי ולהרגיש את הקליק הזה תוך גדי מה רומנטי בעיניך? הסתערות פלוגתית של טנקים אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? לקום המדינה, כדי לתקן דברים שצצים עכשיו אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? דוד אלעזר איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? ללא מחשבה: אומץ עם בנות המין ה-2 אשמשאשמשאשמש מה היא המילה האהובה עליך? "כן הא" מה היא המילה השנואה עליך? "לסגור" מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? רגעים אופטימיים במיוחד מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) שאנשים מחפפים את העבודה שלהם מה היא הקללה האהובה עליך? "הא קוס אמק" איזה קול/רעש אתה אוהב? טנק מונע איזה קול/רעש אתה שונא? רעש שמגזרת עושה איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? יש לו עוד הרבה זמן עד שאני אגיע לשם גלידה – בכוס או בוופל? כוס שוקו או וניל? וניל חוף או הרים? הרים לישון או לקום? לקום שקיעה או זריחה? שקיעה לילה או יום? יום בזבזן או חסכן? בזבזן קור או חום? קשה, אבל חום סערות ברקים – בוץ הרבה בוץ הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? מלאה תמיד! ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה? איתה ובכל מקום למי אתה מתגעגע? אליה... את מי היית לוקח לאי בודד? אין תשובה אני אוהב שוקולד ועוגות גבינה... צבע: כחול בעל חיים: כלב!!! ספר: "תאום כוונות"/ חיים סבתו סרט: החיים יפים שחקן: טום האנקס שחקנית: וינונה ריידר דיסק: שוטי הנבואה שיר: White Flag/Dido מקום בילוי: כל מקום עם חברים פורום אהוב: איזו שאלה עונה: אביב מקום להעביר בו חופשה: רמת הגולן רכב: הלוואי שיהיה, אם כבר אז המרכבה מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעול לא אמרת לו את זה: מ"פ שהיה לי ציטוט מסרט/ספר/סדרה: "Loozers Always Whine About Doing Thier Best, Winners Go Home and Fuck the prom queen" עיתון: בלייזר סדרה: סטארגייט מתי? בפעם האחרונה.. חייכת? לפני 5 דקות זכית לחיוך? מהתינוקת שביקרנו הענקת מחמאה? היום קיבלת מחמאה? השבוע מתישהוא עשית משהו טפשי? רציני מדי פינקת מישהו? נראה לי שהבאתי לה דיסק פינקת את עצמך? לפני יותר מדי זמן צחקת? רכילויות בסדר גרמת למישהו לצחוק? גם התחרטת על משהו שאמרת? יותר מדי פעמים בכית? שאלה קשה הסתפרת? השבוע, שוב הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו? רק בתור מתנדב משמר אזרחי פחדת מהחושך? נההה עשית משהו מסוכן? טנקים יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד ב"ז? כן בכית בסרט? כל סרט אמרת "אני אוהב אותך"? לפני המון זמן שיקרת כשאמרת "אני אוהב אותך"? אף פעם הופעת בעירום בציבור? מי שמכיר צוחק קיימת אקט מיני כלשהוא במקום ציבורי? לא יצא מי האדם האחרון שראית: אמא מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: אחותי האדם האחרון שהתקשר אליך: אחותי השניה האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך" החברה לשעבר האדם האחרון שישן במיטה שלך: אני באלכסון ולסיכום: מה האירוע הבא בלו"ז שלך? להתקלח רלראות סרט צביקה הדר או צביקה פיק? צביקה הדר הראל מויאל או הראל סקעת? סקעת, כאילו ברור? האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל? לא... האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך? כן, שבאמת יהיה טוב, ותמיד יכול להיות יותר גרוע האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע? כן אבל מה זה משנה נהינת במקצת?בטח למה? כי זה מעביר את הזמן

תשובות למי שזה מעניין אותו..

אז יאללה, שנתחיל +הדגש| בכללי שם:רועי גיל: 23 וחצי.. מין: ז צבע עיניים:המממ חום..? שחור..?? נראה לי חום כזה.. צבע שיער: שחור גובה: 1.79 פירסינגים:לא... קעקועים: לא... אייסיקיו או מסנג`ר:הממ אי סי.. שפות שאתה מדבר/לומד: עברית תכונות טובות שלך: הממ לפרט הכל...?.... תכונות רעות שלך: נותן אמון מהר.. אמרו לך פעם שאתה דומה ל: אריק משעלי.. יאללה! יאללה יותר פרטים! מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? אני קם..?? מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? חושב על שאני רוצה לחלום עליו.. מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? שקמתי מאוחר.. מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? הממ אמא שלי..? לא זוכר.. מה מפחיד אותך? מוות.. מה מרתק אותך? סרט או ספר טוב מה מעציב אותך? שאנשים מתים (פיגועים וכאלה) מה משמח אותך? המממ לא עולה לי בראש יש הרבה דברים שיכולים לשמח.. אני רעבעב כמו זאבאב... מה המזון האהוב עליך? קובה של אמא.. (אני לא עירקי.. מרוקאי..) מה הארוחה החלומית שלך? הממ כשיוציאו אותי להורג אני יחשוב על זה.. מה אתה שותה במהלך היום? הממ מה שבא קפה או תה: תה.. סוכר או סוכרזית:סוכר מלח או פלפל: מלח פלאפל או שווארמה:שווארמה פיתה או לאפה: לאפה מועדון או בית קפה:מועדון...!!!!!!!!!!!!! פאב או דאנס בר:דאנס בר.... אמור לי מי אתה ואומר לך מי אתה מה המוטו שלך בחיים? החיים... אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? הולך לספר לאבא מעשה נועז שעשית? לא עולה לי בראש אף סיפור של רמבו... מעשה טפשי שעשית? לא לפורום... סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: לא עובר ליד מראה בלי להסתכל בה האם היית בחו"ל, ואיפה? לא יצא עדיין לצערי.. איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? המממ מיאמי... או אוסטרליה... מה יש לך מתחת למיטה? אבק... חחח סתם שטפתי לפסח... האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: טוסיק... ועיניים אם הן יפות... מה סקסי בעיניך? כל השטויות האלה של ציפורניים וטיפוח ואישה שמגנדרת את עצמה ומטפחת.. וההליכה שלה.. מה רומנטי בעיניך? סופ"ש בהפתעה ספונטני אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? תיכון.. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? דוד המלך.. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? לנהוג כמו שומאכר.. מה היא המילה האהובה עליך? הממ .?? אין.. מה היא המילה השנואה עליך? אין.. מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? חיוך עם עיניים מדליקות שמסתכלות עלי.. מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) הממ לא עולה לי בראש.. מה היא הקללה האהובה עליך? כוס אמ אמק.. איזה קול/רעש אתה אוהב? ים.. וגניחות.. איזה קול/רעש אתה שונא? הממ לא יודע.. איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? רק שיקבל בגן עדן.... גלידה – בכוס או בוופל? לא אוכל בכלל גלידות.. שוקו או וניל? שוקו.. חוף או הרים? חוף... לישון או לקום? לישון..... שקיעה או זריחה? שקיעה... לילה או יום? לילה בזבזן או חסכן?הממ בזבזן.. קור או חום? חום סערות ברקים – הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? חצי ריקה... ברגע זה ממש – עם מי היית רוצה להיות ואיפה? עם אף אחד.. ובמיטה ישן.. למי אתה מתגעגע? לסבתא וסבא שלי.. ולחבר הכי טוב שבקנדה... את מי היית לוקח לאי בודד? הממ אבא שלי.. אני אוהב שוקולד ועוגות גבינה... צבע:כחול בעל חיים:נמר ספר:המשחק של אנדר.. סרט: כלואים שכאלה שחקן:ג'ט לי שחקנית: קמרון דיאז ואנג'לינה ג'ולי דיסק: המממ מה שבא.. שיר: תשקרי או משהו כזה נראה לי ... מס 11 בדיסק האחרון של שר-אל.. מקום בילוי: הממ לא יצא לי בחודש האחרון אבל אולטרה סאונד או אומן 17 פורום אהוב: זה.. עונה: קיץ מקום להעביר בו חופשה: חוף במיאמי.. או הוואי.. רכב: אלפה רומאו.. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעול לא אמרת לו את זה: אבא.. אבל הוא יודע שאני כן.. אני מקווה לפחות.. ציטוט מסרט/ספר/סדרה: כשאתה צריך לירות תירה אל תדבר.. עיתון: הספורט של מעריב.. סדרה: ליגת האלופות... מתי? בפעם האחרונה.. חייכת? לפני שעתיים כשהקבוצה שלי ניצחה קבוצה של חבר אחר בכדורסל.. זכית לחיוך? יום חמישי האחרון.. הענקת מחמאה? לפני איזה 3 שבועות... קיבלת מחמאה? לפני איזה 3 שבועות... עשית משהו טפשי? לפני 3 שבועות... פינקת מישהו? עבר קצת זמן.. פינקת את עצמך? כנ"ל.. צחקת? יום חמישי.. גרמת למישהו לצחוק? יום חמישי התחרטת על משהו שאמרת? לפני 3 שבועות... בכית? לא זוכר... הסתפרת? המממ חודשיים....?? בעצם איזה 4-5... הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו? חח לפני כמה שנים.. פחדת מהחושך? כנ"ל.. עשית משהו מסוכן? כנ"ל.. יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד ב"ז? לא עשיתי דבר כזה.. בכית בסרט? וואי מזמן... אמרת "אני אוהב אותך"?מזמן מזמן מזמן.... שיקרת כשאמרת "אני אוהב אותך"? הממ לא שיקרתי אף פעם בזה... למרות שניסיתי.. מאוד...!!!!! הופעת בעירום בציבור? בטירונות בשירותים חחח קיימת אקט מיני כלשהוא במקום ציבורי? מקומות ציבוריים.. ? גג שבהם היה אוטו בחוף... מי האדם האחרון שראית:אחותי מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון:איזה מפגרת אחת.. עזבו.. האדם האחרון שהתקשר אליך: כנ:ל.. האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך" עזבו.. האדם האחרון שישן במיטה שלך: כנ"ל.. ולסיכום: מה האירוע הבא בלו"ז שלך? לישון.. צביקה הדר או צביקה פיק? הדר.. הראל מויאל או הראל סקעת? מויאל..!!! האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל?חחח לא יודע אני מניח שירפרפו ככה מהר טיפה.. לא חשבתי שזה כזה ארוך......!!!!! האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך? טנקיו... האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע? המממ אם מישהוא קורה את התשובה אז סימן שהוא לא היה... ניהנת במקצת? ממה....? מהשאלות... קצת... למה? סתם.. כי חשבתי על כל מיני דברים בגללו...

pain is MY love

New member
הנני כאן! יאללה בלגאאאאאן ../images/Emo9.gif

שם: מרינה גיל: 19 מין: לפעמים בסופי שבוע..
צבע עיניים: ירוק-דבש צבע שיער: בלונדינית גאה
גובה: 165 ס"מ פירסינגים: בזמנו היו לי 13 בכל מני מקומות שונים ומשונים... היום יש לי רק 3. בטבור פלשון ובפיטמה קעקועים: יש לי שניים ושלישי בדרך. שני התינוקות שלי! יש לי קעקוע של טלה על הכתף וקעקוע של כוכב מאדים על התחת... אייסיקיו או מסנג`ר: איי סי קיו. אני שומרת לו חסד נעורים... שפות שאתה מדבר/לומד: עברית, אנגלית עילגת ורוסית תכונות טובות שלך: אני יודעת להקשיב, אני אוהבת לתמוך ולעזור, אני לרוב עצמאית ואחראית (אחחח סגולות הקצין חחחח) תכונות רעות שלך: אני משתעממת נורא בקלות וקשה לי להישאר במקום אחד הרבה זמן וחוץ מזה אני חתיכת ילדה מפונקת ואגואיסטית אבל זאת לא אשמתי תבואו בטענות להורים שלי... אמרו לך פעם שאתה דומה ל: רוני סופרסטאר! מה הקשר? עוד לא מצאתי! אבל האמת שהרבה יותר אמרו לי שאני דומה לאליענה בקייר מפרוייקט וואי ומהשיר שלנו... יאללה! יאללה יותר פרטים! מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר?: מקללת את העולם הזה.. סורי זה הרגל רע. מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה?: חושבת על איזה כדורגלן... מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר?: אני בחיים לא שותה יותר וודקה!!!
מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר?: אח שלי הגיש לי את הפלאפון שלי שצילצל מה מפחיד אותך?: גבהים. בטירוף! מה מרתק אותך?: פסיכולוגיה מה מעציב אותך?: פרידות מה משמח אותך?: סופי שבוע ומסיבות. אני רעבעב כמו זאבאב... מה המזון האהוב עליך?: כל דבר שמעורב בו בצק וגבינה צהובה ביחד מה הארוחה החלומית שלך?: הרבה בצק עם גבינה צהובה ביחד. מה אתה שותה במהלך היום?: מים ולפעמים מיץ או קולה קפה או תה: קפה סוכר או סוכרזית: סוכר מלח או פלפל: מלח פלאפל או שווארמה: פלאפל פיתה או לאפה: לאפה (אם כבר אז כבר) מועדון או בית קפה: אך ורק מועדון! פאב או דאנס בר: אם כבר אז דאנס בר אמור לי מי אתה ואומר לך מי אתה מה המוטו שלך בחיים?: לחיות את הרגל כי אי אפשר לדעת מה יקרה בעוד דקה... אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה?: מפקידה בבנק מעשה נועז שעשית?: עגיל בפיטמה וקעקוע בתחת בלי שההורים ידעו זה מספיק נועז?... אה בעצם יש לי גם כל מני התפלחויות מהבית ב-3 בבוקר בזמן שההורים שלי ישנים.. מעשה טפשי שעשית?: כל ההתפלחויות האלה... חחחחח סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: יש לי סטייה קשה לצלם כדורגלנים שאני מכירה... בכלל יש לי אובססיה לכדורגלנים אבל זה כבר סיפור אחר... האם היית בחו"ל, ואיפה?: נולדתי בחו"ל זה נחשב?... איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת?: לא רוצה לגור בחו"ל מה יש לך מתחת למיטה?: הרבה אבק האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: עיניים מה סקסי בעיניך?: גבר שיש לו שרירי ידיים וחזה מפותחים והוא לובש גופייה צמודה... אה ו.. כדורגלנים
מה רומנטי בעיניך?: חוף הים בשקיעה/זריחה אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה?: לתקופה שלפני הגיוס ואחרי סוף הלימודים. כי זאת התקופה היחידה שבאמת באמת היה לי חופש והיה לי כל מה שאני רוצה... אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה?: לא עולה לי אף אחד... אני שונאת היסטוריה! איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך?: ציור. זה נראה לי כל כך כיף לדעת לצייר! אשמשאשמשאשמש מה היא המילה האהובה עליך?:כדורגלן! חחחח סתם... אההה... "סטלה" זאת מילה חזקה... מה היא המילה השנואה עליך?: "תנקי" מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית?: מוסיקה ומילים של שירים שאני מתחברת אליהם... מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)): שעון מעורר (משום מה הוא מכבה אצלי כל חשק לחיות...) מה היא הקללה האהובה עליך?: כוס אממממממק איזה קול/רעש אתה אוהב?: גלים איזה קול/רעש אתה שונא?: הצילצול פלאפון של אמא שלי (אתם מכירים בפלאפונים הישנים שיש את האופציה של הצילצול החזק? שזה על מנגינה של "קייזי בירד" אז זה!!!!) איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן?: בכיף ובסבבה גלידה – בכוס או בוופל?: וופל שוקו או וניל?": שוקו חוף או הרים?: חוף (יש לי פחד גבהים!) לישון או לקום?: לישון והרבה! שקיעה או זריחה?: זריחה לפני שהולכים לישון
לילה או יום?: אני טיפוס של לילה בזבזן או חסכן?: הכי בזבזנית בעולם! קור או חום?: עדיף חום כי מקור יש לי טראומות... סערות ברקים – אמאאאאא הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה?: חצי ריקה לצערי ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה?: עם הכדורגלן הכי יפה בחצי גמר גביע המדינה... לחגוג את העלייה לחצי גמר גביע המדינה... לא משנה לי איפה.. למי אתה מתגעגע?: לאקס... את מי היית לוקח לאי בודד?: את החברה הכי טובה שלי אני אוהב שוקולד ועוגות גבינה... צבע: אדום בעל חיים: כלב ספר: "ההנאה שבאיטיות" מילן קונדרה סרט: הצילצול/הצילצול2 שחקן: אין מועדף שחקנית: כנ"ל דיסק: כנסיית השכל- דברים בלחש שיר: goo goo dolls- iris מקום בילוי: tlv פורום אהוב: מלחמת המינים כמובן! עונה: אביב מקום להעביר בו חופשה: אילת רכב: אודי טי טי! גרררררר מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה: אבא (זה לא שלא אמרתי לו פשוט הוא לא מתאר לעצמו עד כמה....) ציטוט מסרט/ספר/סדרה: "הכאב הוא זמני הגאווה היא לנצח" לא יודעת מאיפה הציטוט אבל הוא פשוט נכון.... עיתון: קוסמופוליטן סדרה: השיר שלנו (נו שיהיה)

pain is MY love

New member
ויש המשך...../images/Emo26.gif

מתי? בפעם האחרונה.. חייכת? : לפני כחצי שעה נסעתי באוטו עם ה"דייט" שלי והיה מצחיק זכית לחיוך? : אותו כנ"ל הענקת מחמאה? : היום בערב אמרתי למישהו (לא, זה לא היה ה"דייט" שיש לו חיוך יפה.. קיבלת מחמאה? : אותו אחד אמר לי שיש לי עיניים מהממות...
עשית משהו טפשי? : היום. שמתי נעליי עקב כשאני יודעת כמה שהן לא נוחות והורגות לי את הרגליים. פינקת מישהו? : אתמול הבאתי לבן דוד שלי שתייה זה נחשב?... פינקת את עצמך? : לפני כשעה. עישנתי מרלברו לייט במקום אל אם...
צחקת? : שוב באוטו בחזרה מה"דייט" גרמת למישהו לצחוק?: כנ"ל התחרטת על משהו שאמרת?: יום שישי. הזכרתי למישהו דברים שקרו לפני 3 שנים ועדיף היה לשכוח אותם לחלוטין... בכית? : היום בערב. משבר קל... הסתפרת? : לפני כשנה פחות או יותר הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו? : לפני כמה שנים. פחדת מהחושך?: ברגעים אלו ממש!!! לא כיף לשבת בחושך אחרי שרואים סרט אימה! עשית משהו מסוכן?: אני לא עושה דברים מסוכנים. טוב חוץ מלעשן וכאלה.. יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד ב"ז?: מאז ומתמיד...
(מה יש? אני רווקה מותר לי לבחון אופציות....) בכית בסרט? : כמעט ואף פעם. אולי רק בסרט אמא חורגת. אמרת "אני אוהב אותך"?: אולי היום לאבא שלי או משהו כזה... שיקרת כשאמרת "אני אוהב אותך"? : לא עושה דברים כאלה. הופעת בעירום בציבור? : לא יצא לי עדיין... קיימת אקט מיני כלשהוא במקום ציבורי?: נשיקה נחשב?...כי אם כן אז ביום שישי מי האדם האחרון שראית: "הדייט" הידוע מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: חברה הכי טובה שלי האדם האחרון שהתקשר אליך: הידיד הכי טוב שלי האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך": אותו ידיד הכי טוב האדם האחרון שישן במיטה שלך: אנשים לא ישנים לי במיטה. בשביל זה יש מיטות אחרות... ולסיכום: מה האירוע הבא בלו"ז שלך?: לישון והרבה!!!! צביקה הדר או צביקה פיק? :הדר הראל מויאל או הראל סקעת? :רק סקעת יביא שלום!
האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל? :אין מצצצצצצצצב האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך?: אל תצטערו על דברים שעשיתם. תצטערו על דברים שלא עשיתם... האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע?: נהההה נהינת במקצת?: אכן כן למה?: אחלה שיטה להרדים אותי

למעלה