מזמן לא היה פה שאלון בעל 3000 שאלות

Jinx007

New member
מרינה?

את נשמעת לי כ"כ מוכרת...
מרשה לי לשאול מאיפה את?

Jinx007

New member
עכשיו כבר לא..חחחח..

את פשוט נשמעת אותו הדבר כמו בחורה אחת מהרחוב שלי... לשניה אחת זה באמת היה עולם קטן מאוד, אבל עכשיו אני רואה את מרשל"צ, כך שאין סיכוי שאני מכירה אותך..

bad girl201

New member
גם אני רוצה לענות!

שם: רחלי גיל: 21 מין:נ' צבע עיניים:חום צבע שיער: חום גובה: 1.68 פירסינגים: אין קעקועים: אין אייסיקיו או מסנג`ר: תלוי במצברוח שפות שאתה מדבר/לומד: עברית, אנגלית, ספרדית, צרפתית תכונות טובות שלך: שאפתנות ועקשנות תכונות רעות שלך: עקשנות יתר אמרו לך פעם שאתה דומה ל: התאומות מהסדרה הענתיקה "תאומות" יאללה! יאללה יותר פרטים! מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מנסה לגנוב עוד כמה דקות שינה מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? רואה טלויזיה מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? שבגלל הפסח הזה אין שומדבר נורמלי לאכול מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? את אחותי מה מפחיד אותך? הלא נודע מה מרתק אותך? טלנובלות..מה לעשות אני בת! מה מעציב אותך? לאבד אדם קרוב מה משמח אותך? אהבה חדשה אני רעבעב כמו זאבאב... מה המזון האהוב עליך? פיצה ופסטה מה הארוחה החלומית שלך? ארוחה רומנטית מה אתה שותה במהלך היום? מיץ, מים, קולה, קפה, תה קפה או תה: תלוי במצברוח סוכר או סוכרזית: סוכר מלח או פלפל: מלח פלאפל או שווארמה: שווארמה פיתה או לאפה: לאפה מועדון או בית קפה: בית קפה פאב או דאנס בר: פאב אמור לי מי אתה ואומר לך מי אתה מה המוטו שלך בחיים? לא כל הנוצץ זהב אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? עוברת לגור לבד וקונה אוטו מעשה נועז שעשית? לא זוכרת מעשה טפשי שעשית? חזרתי לאקס סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: לא זכור לי האם היית בחו"ל, ואיפה? לא הייתי עדיין איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? ארה"ב או ספרד מה יש לך מתחת למיטה? כלום האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: אוהבת גברים עם זרועות שריריות מה סקסי בעיניך? שרירים וזיפים מה רומנטי בעיניך? להקדיש שיר אהבה ברדיו אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? לצבא, כי אין כמו התקופה הזו. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? לא יודעת איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? יכולת ריקוד כמו של ג'ניפר לופז אשמשאשמשאשמש מה היא המילה האהובה עליך? מה זה השאלה הזאת מה היא המילה השנואה עליך? לא יודעת מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? לא יודעת מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) לא יודעת מה היא הקללה האהובה עליך? בן זונה איזה קול/רעש אתה אוהב? של הים איזה קול/רעש אתה שונא? של אבא שלי נוחר איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? שיתן לי 3 משאלות גלידה – בכוס או בוופל? בוופל שוקו או וניל? שוקו חוף או הרים? חוף לישון או לקום? לישון שקיעה או זריחה? שקיעה לילה או יום? לילה בזבזן או חסכן? חסכן קור או חום? חום סערות ברקים – מבאס הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? תלוי באיזה יום תופסים אותי ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה? עם גבר חלומותי (שעוד לא מצאתי) בחופשה בקריביים למי אתה מתגעגע? לחבר'ה מהצבא את מי היית לוקח לאי בודד? את את גבר חלומותיי שעוד לא מצאתי אני אוהב שוקולד ועוגות גבינה... צבע: אדום בעל חיים: שום בעל חיים ספר: מי הזיז את הגבינה סרט: סוף העולם שמאלה שחקן: איתן הוק שחקנית: לא יודעת דיסק: קובי פרץ שיר: "שלך"- סטאלוס ואורן חן מקום בילוי: דאנס ברים פורום אהוב: מלחמת המינים! עונה: קיץ מקום להעביר בו חופשה: כל מקום עם ים רכב: מתה שיהיה לי מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעול לא אמרת לו את זה: לא זוכרת מישהו כזה ציטוט מסרט/ספר/סדרה: לא עולה לי עכשיו בראש עיתון: קוסמופוליטן סדרה: טלנובלה בע"מ (סדרה מטומטמת אבל התמכרתי) מתי? בפעם האחרונה.. חייכת? אתמול זכית לחיוך? אתמול הענקת מחמאה? שבוע שעבר קיבלת מחמאה? אתמול עשית משהו טפשי? מלא פעמים...כבר לא זוכרת מתי בפעם האחרונה פינקת מישהו? ביומולדת של אחותי פינקת את עצמך? שבוע שעבר צחקת? אתמול גרמת למישהו לצחוק? אתמול התחרטת על משהו שאמרת? זה קורה הרבה... בכית? לפני 3 חודשים הסתפרת? לפני חצי שנה הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו? אף פעם תודה לאל פחדת מהחושך? אף פעם עשית משהו מסוכן? לא זוכרת יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד ב"ז? לא בכית בסרט? לא זוכרת אמרת "אני אוהב אותך"? לפני 6 חודשים שיקרת כשאמרת "אני אוהב אותך"? לפני 6 חודשים הופעת בעירום בציבור? אף פעם קיימת אקט מיני כלשהוא במקום ציבורי? אף פעם מי האדם האחרון שראית: אחותי מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: חברה שלי האדם האחרון שהתקשר אליך: ידיד שלי האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך" האקס האדם האחרון שישן במיטה שלך: אני ולסיכום: מה האירוע הבא בלו"ז שלך? שיעור נהיגה צביקה הדר או צביקה פיק? אף אחד הראל מויאל או הראל סקעת? מויאל האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל? רק מתוך שיעמום האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך? שאני מקווה שהתשובות שלהם קצת יותר מעניינות משלי האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע? כן...אבל אין לי משהו יותר טוב לבזבז איתו את הזמן נהינת במקצת? כן למה? מאיפה לי לדעת?

girl12311

New member
בום

שם:אלינה גיל:17.5 מין:נקבה צבע עיניים:ירוקות צבע שיער:חום גובה: 1.53 (קטנטונת...!) פירסינגים:לע קעקועים:לע אייסיקיו או מסנג`ר:אייסי שפות שאתה מדבר/לומד:רוסית,עברית,אנגלית תכונות טובות שלך:מבינה... תכונות רעות שלך:ביקורתית מדי אמרו לך פעם שאתה דומה ל:ג'ני מאלי מקביל מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר?מהרהרת האם ללכת לבה"ס. מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה?מסדרת את המיטה מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר?מה ללבוש מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? אבא מה מפחיד אותך?ליצנים מה מרתק אותך?ספרים מה מעציב אותך?ילד בוכה מה משמח אותך?הורים שמחים אני רעבעב כמו זאבאב... מה המזון האהוב עליך? שוקולד (מזון?) מה הארוחה החלומית שלך? עודת שוקולד חמה עם קצפת... מה אתה שותה במהלך היום?דיאט קולה עם לימון קפה או תה:קפה סוכר או סוכרזית:סוכרזית מלח או פלפל:מלח! פלאפל או שווארמה:שווארמה פיתה או לאפה:פיתה מועדון או בית קפה:תלוי בשביל מה... פאב או דאנס בר:דאנס בר אמור לי מי אתה ואומר לך מי אתה מה המוטו שלך בחיים?חיים רק פעם אחת אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה?שופינג! מעשה נועז שעשית? רישיון... (נועז,נועז...!) מעשה טפשי שעשית?טיפלתי בשיער בזמן הנהיגה ועליתי על המדרכה וכמעט נכנסתי בעמוד, מאז לא עושה את זה,ומאד מאד נזהרת. סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך:להתקשר לבנים,ולשמוע את ה-הלו שלהם. (לא סתם בנים, כשבקשר וכאלה...) האם היית בחו"ל, ואיפה?גרמניה, פראג, רוסיה. איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת?אנגליה מה יש לך מתחת למיטה?אבק האיבר הכי סקסי בעיניך הוא:צוואר מה סקסי בעיניך?תווי פנים דעבים מה רומנטי בעיניך?פרחים אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה?כתה א', הייתי מונעת הכנסת מחשבות משונות לראשי הצעיר... אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה?גולדה מאיר איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך?ריקוד אשמשאשמשאשמש מה היא המילה האהובה עליך?סנקציה מה היא המילה השנואה עליך?פנאן (מילה?) מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית?סקורפיאונס (הלהקה) מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =))?עייפות מה היא הקללה האהובה עליך?בור איזה קול/רעש אתה אוהב?טפטוף הגשם איזה קול/רעש אתה שונא?השעון המעורר איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן?עם הרבה שוקולדים וקניון גדול שאוכל לקנות מה שארצה גלידה – בכוס או בוופל?וופל שוקו או וניל?שוקו חוף או הרים?חוף לישון או לקום?לקום שקיעה או זריחה?שקיעה לילה או יום?לילה בזבזן או חסכן?בזבזנית קור או חום?חום סערות ברקים – הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה?חצי מלאה ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה?עם מישה בחוף הים... למי אתה מתגעגע?לחברת ילדות שהופסק בינינו הקשר לאחר 10 שנות חברות.. את מי היית לוקח לאי בודד?אמא-נו, לא יכולה בלעדיה, היא מקסימה! אני אוהב שוקולד ועוגות גבינה... צבע:ורוד בעל חיים:כלב ספר:הרוזן ממונטה כריסטו סרט:מועדון קרב שחקן:לאונרדו דיקפריו שחקנית:אשלי ג'אד דיסק:סקורפיאונס-כל הדיסקים שיר:scorpions-under the same sun מקום בילוי:קולנוע, דיסקוטק פורום אהוב:מתגייסים עונה:קייץ מקום להעביר בו חופשה:בית... רכב:שבריאולט מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה:אמא... ציטוט מסרט/ספר/סדרה: לא זכור לי... עיתון:לאישה סדרה:ימי חיינו מתי? בפעם האחרונה.. חייכת?לפני כשעה... זכית לחיוך?לפני כ-4 שעות הענקת מחמאה?אתמול קיבלת מחמאה?אתמול עשית משהו טפשי?ביום שבת בערב פינקת מישהו?לפני כחודש. פינקת את עצמך?לא זכור לי צחקת?לפני כמה שעות גרמת למישהו לצחוק?כנ"ל התחרטת על משהו שאמרת?לא זכור.. בכית?אתמול הסתפרת?לפני חודשים רבים... הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו?לפני כמה חודשים,הוזמנתי להעיד על תאונת דרכים שנכחתי בה. פחדת מהחושך?בשבת האחרונה בערב. עשית משהו מסוכן?כנ"ל יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד ב"ז?לע בכית בסרט?לא זכור אמרת "אני אוהב אותך"?כניראה אף-פעם.. שיקרת כשאמרת "אני אוהב אותך"?לא הופעת בעירום בציבור?לא קיימת אקט מיני כלשהוא במקום ציבורי?נשיקה, נחשב?... מי האדם האחרון שראית:אמא ואבא מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון:חברה האדם האחרון שהתקשר אליך:כנ"ל האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך"-לא זכור האדם האחרון שישן במיטה שלך:אני ולסיכום: מה האירוע הבא בלו"ז שלך?הליכה למסעדה עם ההורים לשם חגיגת 25 שנות נישואיהם. (מחר) צביקה הדר או צביקה פיק?הדר הראל מויאל או הראל סקעת?מויאל האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל?לא האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך?נחמד מצידכם לקרוא... משועממים! האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע?לא נהינת במקצת?במקצת למה?לעתים כייף לחקור את עצמך

Zoharrr

New member
נאמנאמנאמ

שם:זוהר גיל: 16 מין: נ צבע עיניים:כתום דבש צבע שיער: חום גובה: 1.66 פירסינגים:באוזן אחת שניים ובשניה אחד - נחשב? קעקועים: - אייסיקיו או מסנג`ר:מסנג'ר שפות שאתה מדבר/לומד: אנגלית ועיברית תכונות טובות שלך: מייעצת, קוראת אנשים,ספונטנית,מקשיבה תכונות רעות שלך:מייעצת,קוראתאנשים,ספונטנית,מקשיבה,אגואיסטית, כלבה אמרו לך פעם שאתה דומה ל: פרה? יאללה! יאללה יותר פרטים! מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר?מתקלחת מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? מתכסה/מתחפרת בכרית מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? יהודה מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר?קרן היא ישנה איתי במיטה מה מפחיד אותך? מוות של אנשים אחרים, אהבה מה מרתק אותך? מוזיקה מה מעציב אותך? מוות מה משמח אותך?מוזיקה, יהודה אני רעבעב כמו זאבאב... מה המזון האהוב עליך? וואלה לאדעת מה הארוחה החלומית שלך? גלידה בגודל של ווילה בפולג מה אתה שותה במהלך היום? ספרייט קפה או תה: שוקו סוכר או סוכרזית:סוכר מלח או פלפל: מלח פלאפל או שווארמה:זווארמה פיתה או לאפה: לאפה מועדון או בית קפה:בית קפה פאב או דאנס בר: פאב אמור לי מי אתה ואומר לך מי אתה מה המוטו שלך בחיים? קארפה דיאם = חיה את הרגע ו life's a bitch and then you die אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה?צורחת מעשה נועז שעשית? נסענו באוטובוס של טיול שנתי ועבר ליד אוטובוס של בנים ועצרנו ברמזור והם התחילו לעשות שטויות והרמתי את החולצה...זה היה משעשע... מעשה טפשי שעשית?המעשה הנ"ל סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך:אני נושכת אנשים כ-ל הזמן. ואני אוהבת טעם של דם, לחבר המסכן שלי אין צוואר בגללי... האם היית בחו"ל, ואיפה?לא אבל אני טסה לדרום אפריקה איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? דרום קליפורניה על החוף מה יש לך מתחת למיטה? את הכבל של השלט של המיטה האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: עצמות אגן של בנים...יוווו...וזרועות מה סקסי בעיניך? בנים שמתלבשים יפה,ובנים עם משקפיים. מה רומנטי בעיניך? חוף הים אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? ליום שני...כי הייתי בחוף עם חבר שלי ונהנתי נורא... אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה?צ'ה גווארה איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? לנגן על גיטרה אשמשאשמשאשמש מה היא המילה האהובה עליך? אהבה מה היא המילה השנואה עליך?זונה מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית?אע?וואלה לא יודעת מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) גם לאדעת מה היא הקללה האהובה עליך? Fuck,Damn אמא שך' שרמוטה איזה קול/רעש אתה אוהב? מוזיקה איזה קול/רעש אתה שונא? דלת שנטרקת וצלצול טלפון איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? אני לא מאמינה באלוהים גלידה – בכוס או בוופל?וופל שוקו או וניל?שוקו חוף או הרים?חוף לישון או לקום?לקום שקיעה או זריחה?שקיעה לילה או יום?לילה בזבזן או חסכן?בזבזנית קור או חום?שניהם סערות ברקים – כיף רק שיש עם מי להתחבא מתחת לשמיכה הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? ריקה לרוב ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה?עם יהודה ולא משנה לי איפה... למי אתה מתגעגע?ליהודה,לשחורי,לטלי,ללונה את מי היית לוקח לאי בודד?יהודה אני אוהב שוקולד ועוגות גבינה... צבע:שחור בעל חיים:כלב או סוס ספר:"דלת אחת מגן עדן" U"זרים" של דין קונץ סרט: גותיקה שחקן:טום קרוז שחקנית: הילארי סוונק דיסק:The calling קאמינו פלאמרו וסינרגיה - צועקים על אהבה שיר: creed - one last breath מקום בילוי: בארבי ת"א - הייתי שם פעם 1 ואהבתי מאוד. פורום אהוב: סינרגיה בהייד פארק עונה: סתיו מקום להעביר בו חופשה:האיים הקריביים רכב: מאזדה 3,ג'יפ - סופה או הפונטיאק של הבעלים של ארומה בביג בי שמש. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה:דניאל הנה עכשיו אמרתי ציטוט מסרט/ספר/סדרה:כל הטקסט של ג'ואי... עיתון: ידיעות סדרה: ג'ואי ומכושפות מתי? בפעם האחרונה.. חייכת? היום בצהריים זכית לחיוך?היום בצהריים הענקת מחמאה? לפני 3 שניות קיבלת מחמאה? אהמ...אתמול עשית משהו טפשי? אני כל הזמן עושה דברים טיפשיים פינקת מישהו?יום שני פינקת את עצמך? יום שני צחקת?היום בצהריים גרמת למישהו לצחוק?היום בצהריים התחרטת על משהו שאמרת? לפני כמה דקות ואני עדיין מתחרטת בכית? אתמול - סרט עצוב הסתפרת? אווו ...תספורת רצינית לפני שנתיים...קצוות לפני כמה חודשים...יש לי תלתלים ואני שונאת כשהם קצרים... הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו? חחחחחחחחחח מזתומרת, אני כל יום שם...חיחיחי.... פחדת מהחושך?לפני שבועיים, הלכתי ברמה עם מי שהיום הוא חבר שלי והיה חשוך ורוח ומפחיד. עשית משהו מסוכן?לפני 4 חודשיים נפגשתי עם מישו מהנט - בבית שלו.. יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד ב"ז? נבר אבר בכית בסרט? אתמול אמרת "אני אוהב אותך"?אחמ "אני אוהבת אותך" וואלה לא יודעת, אבל i love u אמרתי לא מזמן שיקרת כשאמרת "אני אוהב אותך"?לא מזמן הופעת בעירום בציבור? נבר קיימת אקט מיני כלשהוא במקום ציבורי?חחח ביום שני בחוף הים... עאלק אקט מיני...קצת יותר ממיזמוזים... מי האדם האחרון שראית:אחייניות שלי מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון:אבא האדם האחרון שהתקשר אליך: אבא האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך".?קרן האדם האחרון שישן במיטה שלך:קרן ולסיכום: מה האירוע הבא בלו"ז שלך? יום חמישי - פסטיבל הסרטים בנמל ת"א ליד ריידנג 20:00 עד 21:00 הופעה של סינרגיה כניסה חינם צביקה הדר או צביקה פיק? הדר הראל מויאל או הראל סקעת? אפחד האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל?נופ האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך? אהמ...get a life! האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע?יאפ אבל זה עדיף ממתמטיקה נהינת במקצת?מקצת למה?ככה

LonelyCoyote

New member
רק דבר אחד קטן...

מי האידיוט, האנאלפאבת העילג הזה, שספר פה 3000 שאלות אחת לאחת? מי??

למעלה