נאמנאמנאמ
שם:זוהר גיל: 16 מין: נ צבע עיניים:כתום דבש צבע שיער: חום גובה: 1.66 פירסינגים:באוזן אחת שניים ובשניה אחד - נחשב? קעקועים: - אייסיקיו או מסנג`ר:מסנג'ר שפות שאתה מדבר/לומד: אנגלית ועיברית תכונות טובות שלך: מייעצת, קוראת אנשים,ספונטנית,מקשיבה תכונות רעות שלך:מייעצת,קוראתאנשים,ספונטנית,מקשיבה,אגואיסטית, כלבה אמרו לך פעם שאתה דומה ל: פרה? יאללה! יאללה יותר פרטים! מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר?מתקלחת מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? מתכסה/מתחפרת בכרית מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? יהודה מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר?קרן היא ישנה איתי במיטה מה מפחיד אותך? מוות של אנשים אחרים, אהבה מה מרתק אותך? מוזיקה מה מעציב אותך? מוות מה משמח אותך?מוזיקה, יהודה אני רעבעב כמו זאבאב... מה המזון האהוב עליך? וואלה לאדעת מה הארוחה החלומית שלך? גלידה בגודל של ווילה בפולג מה אתה שותה במהלך היום? ספרייט קפה או תה: שוקו סוכר או סוכרזית:סוכר מלח או פלפל: מלח פלאפל או שווארמה:זווארמה פיתה או לאפה: לאפה מועדון או בית קפה:בית קפה פאב או דאנס בר: פאב אמור לי מי אתה ואומר לך מי אתה מה המוטו שלך בחיים? קארפה דיאם = חיה את הרגע ו life's a bitch and then you die אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה?צורחת מעשה נועז שעשית? נסענו באוטובוס של טיול שנתי ועבר ליד אוטובוס של בנים ועצרנו ברמזור והם התחילו לעשות שטויות והרמתי את החולצה...זה היה משעשע... מעשה טפשי שעשית?המעשה הנ"ל סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך:אני נושכת אנשים כ-ל הזמן. ואני אוהבת טעם של דם, לחבר המסכן שלי אין צוואר בגללי... האם היית בחו"ל, ואיפה?לא אבל אני טסה לדרום אפריקה איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? דרום קליפורניה על החוף מה יש לך מתחת למיטה? את הכבל של השלט של המיטה האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: עצמות אגן של בנים...יוווו...וזרועות מה סקסי בעיניך? בנים שמתלבשים יפה,ובנים עם משקפיים. מה רומנטי בעיניך? חוף הים אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? ליום שני...כי הייתי בחוף עם חבר שלי ונהנתי נורא... אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה?צ'ה גווארה איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? לנגן על גיטרה אשמשאשמשאשמש מה היא המילה האהובה עליך? אהבה מה היא המילה השנואה עליך?זונה מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית?אע?וואלה לא יודעת מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) גם לאדעת מה היא הקללה האהובה עליך? Fuck,Damn אמא שך' שרמוטה איזה קול/רעש אתה אוהב? מוזיקה איזה קול/רעש אתה שונא? דלת שנטרקת וצלצול טלפון איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? אני לא מאמינה באלוהים גלידה – בכוס או בוופל?וופל שוקו או וניל?שוקו חוף או הרים?חוף לישון או לקום?לקום שקיעה או זריחה?שקיעה לילה או יום?לילה בזבזן או חסכן?בזבזנית קור או חום?שניהם סערות ברקים – כיף רק שיש עם מי להתחבא מתחת לשמיכה הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? ריקה לרוב ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה?עם יהודה ולא משנה לי איפה... למי אתה מתגעגע?ליהודה,לשחורי,לטלי,ללונה את מי היית לוקח לאי בודד?יהודה אני אוהב שוקולד ועוגות גבינה... צבע:שחור בעל חיים:כלב או סוס ספר:"דלת אחת מגן עדן" U"זרים" של דין קונץ סרט: גותיקה שחקן:טום קרוז שחקנית: הילארי סוונק דיסק:The calling קאמינו פלאמרו וסינרגיה - צועקים על אהבה שיר: creed - one last breath מקום בילוי: בארבי ת"א - הייתי שם פעם 1 ואהבתי מאוד. פורום אהוב: סינרגיה בהייד פארק עונה: סתיו מקום להעביר בו חופשה:האיים הקריביים רכב: מאזדה 3,ג'יפ - סופה או הפונטיאק של הבעלים של ארומה בביג בי שמש. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה:דניאל הנה עכשיו אמרתי ציטוט מסרט/ספר/סדרה:כל הטקסט של ג'ואי... עיתון: ידיעות סדרה: ג'ואי ומכושפות מתי? בפעם האחרונה.. חייכת? היום בצהריים זכית לחיוך?היום בצהריים הענקת מחמאה? לפני 3 שניות קיבלת מחמאה? אהמ...אתמול עשית משהו טפשי? אני כל הזמן עושה דברים טיפשיים פינקת מישהו?יום שני פינקת את עצמך? יום שני צחקת?היום בצהריים גרמת למישהו לצחוק?היום בצהריים התחרטת על משהו שאמרת? לפני כמה דקות ואני עדיין מתחרטת בכית? אתמול - סרט עצוב הסתפרת? אווו ...תספורת רצינית לפני שנתיים...קצוות לפני כמה חודשים...יש לי תלתלים ואני שונאת כשהם קצרים... הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו? חחחחחחחחחח מזתומרת, אני כל יום שם...חיחיחי.... פחדת מהחושך?לפני שבועיים, הלכתי ברמה עם מי שהיום הוא חבר שלי והיה חשוך ורוח ומפחיד. עשית משהו מסוכן?לפני 4 חודשיים נפגשתי עם מישו מהנט - בבית שלו.. יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד ב"ז? נבר אבר בכית בסרט? אתמול אמרת "אני אוהב אותך"?אחמ "אני אוהבת אותך" וואלה לא יודעת, אבל i love u אמרתי לא מזמן שיקרת כשאמרת "אני אוהב אותך"?לא מזמן הופעת בעירום בציבור? נבר קיימת אקט מיני כלשהוא במקום ציבורי?חחח ביום שני בחוף הים... עאלק אקט מיני...קצת יותר ממיזמוזים... מי האדם האחרון שראית:אחייניות שלי מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון:אבא האדם האחרון שהתקשר אליך: אבא האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך".?קרן האדם האחרון שישן במיטה שלך:קרן ולסיכום: מה האירוע הבא בלו"ז שלך? יום חמישי - פסטיבל הסרטים בנמל ת"א ליד ריידנג 20:00 עד 21:00 הופעה של סינרגיה כניסה חינם צביקה הדר או צביקה פיק? הדר הראל מויאל או הראל סקעת? אפחד האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל?נופ האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך? אהמ...get a life! האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע?יאפ אבל זה עדיף ממתמטיקה נהינת במקצת?מקצת למה?ככה