מזמן לא היו לנו ערפד בפורום

מיטללל

New member
מזמן לא היו לנו ערפד בפורום ../images/Emo8.gif

כזכור, אחת לכמה זמן אנחנו בוחרים בפורום "נבחר". ה"נבחר" מוכתר כ
כהשבוע. נפתח שרשור בו כל חברי הפורום מוזמנים לשאול אותו כל שאלה שבעולם (בגבול הטעם הטוב) וה"נבחר" נאלץ, בשמחה ובששון, לענות על כ-ו-ל-ן. המשחק נועד למטרת שעשע וכדי שנוכל להכיר אחד את השניה יותר טוב. הפעם יש לנו
נבחרת.
מדובר בחברת פורום וותיקה (נדמה לי
) היא בת 21 (לקח לי זמן להאמין) גרה עם חבר שלה נשמע שדיי נהינת מהחיים ו(לדעתי) אחת מבעלות ההודעות הכי מעניינות פה.... הלוא היא...
זכוכית
אז- מה יש לכם לשאול אותה

שאלות

מאיפה את? צבע שולט? מה השעה? עובדת?איפה? ים/ בריכה? במה שירתת בצבא? תוכניות טלויזיה שאת לא מפספסת? בעוד 10 שנים את....? מסר לעולם? לילה טוב

זכוכיות

New member
תשובות לתמימה ../images/Emo13.gif

למה הניק זכוכיות? למען האמת אין לי סיבה אמיתית, אחרי שרשרת של ניקים באנגלית התחשק לי אחד בעברית והתחלתי להריץ ניסיונות... "זכוכיות" היתה המילה העברית הראשונה שעלתה לי בראש ולא היתה תפוסה. מתי היום הולדת? 27.5, הייתי בת 21 לא מזמן :) בארץ-צפון או דרום? כלומר- מה אני מעדיפה? את הצפון. ירוק יותר.

זכוכיות

New member
תשובות לשדונת המשוגעת ../images/Emo13.gif

מאיפה את? ת"א. צבע שולט? בורדו :) מה השעה? 14:29 עובדת? איפה? אני המזכירה של אבא. יש לי תירוץ טוב למחדל הזה :) ים/ בריכה? אף אחד מהם. במה שירתת בצבא? לא שירתתי בצבא. תוכניות טלויזיה שאת לא מפספסת? המומינים!
בעוד 10 שנים את....? עובדת סוציאלית. מקווה. מסר לעולם? אין לי שום דבר עמוק על קצה הלשון :)

דנדוש20

New member
חקירה משטרתית../images/Emo70.gif

כמה זמן את בפורום? איך הגעת אליו? כמה זמן הייתה המערכת יחסים הכי ארוכה שהייתה לך? והכי קצרה? שצריך- מה עדיף- סטוץ ללילה או יזיזות? מה הדבר הכי מצחיק שקרה לך? מה הדבר הכי מפחיד? מה היית משנה בך אם יכולת? מה את הכי אוהבת אצלך? את אוהבת חיות? אילו יותר ואילו פחות? למה לא התגייסת? איזה שיר תמיד גורם לך לחייך? ואיזה שיר לבכות? איך את אוכלת קרמבו? איזה ממתק את הכי אוהבת לאכול? מה את הכי אוהבת לשתות? את מי את מעריצה?

זכוכיות

New member
תשובות לדנדוש ../images/Emo13.gif

כמה זמן את בפורום? איך הגעת אליו? אני חושבת שבסביבות השנתיים, ממש לא זוכרת איך הגעתי, נראה לי שמישהו קישר אותי לאיזו הודעה... אני כבר לא זוכרת. כמה זמן הייתה המערכת יחסים הכי ארוכה שהייתה לך? והכי קצרה? הכי ארוכה- 3.5 שנים, אבל היא לא נחשבת, זה היה מגיל 12 עד 15.5, הייתי ילדה :) אחריה שנתיים וחצי עם האקס, אבל לזה אפשר לקרוא מערכת יחסים. הכי קצרה, קשה לי לקבוע נחרצות, כי פעם הייתי עם בחור 3 ימים, ואז סיימתי את זה, אבל שוב- קצת הזוי לקרוא ל3 ימים "מערכת יחסים":) שצריך- מה עדיף- סטוץ ללילה או יזיזות? זה לא חד משמעי, אבל בשבילי- יזיזות. אני נורא ביישנית, קצת קשה לי להיפתח לזרים
מה הדבר הכי מצחיק שקרה לך? מה הדבר הכי מפחיד? היום הכי מצחיק בעולם התרחש לפני 3 חודשים בערך, 24 שעות של טירוף מוחלט. שוב אישי מכדי לפרט. הכי מפחיד- לפני חודשיים בערך אני ושי (בן זוגי) רכבנו על האופניים בטיילת, אני רכבתי מקדימה והוא רכב מאחורי באופניים עם סלסלה שבתוכה היתה הכלבה שלי, כלומר- שני היצורים החיים שהכי חשובים לי בעולם על כלי אחד... אז התעקשתי שהפעם הוא ירכב על המדרכה, בניגוד לבדרך כלל... רכבתי, חציתי מעבר חציה, עליתי שוב על המדרכה, התקרבתי קצת ואז שמעתי התנגשות... עצרתי וראיתי המון אנשים רצים וצורחים בהיסטריה, כשרצתי לשם ראיתי את האופניים של שי מתחת לרכב וחשבתי שאני עומדת להתעלף... אחרי כמה דקות של בכי והיסטריה הבנתי שהכל בסדר, האופניים אומנם נהרסו אבל שי יצא רק עם כמה שריטות, ואת הכלבה הוא תפס וחיבק חזק חזק ברגע שהוא קלט מה קורה, אז היא יצאה בלי פגע
מה היית משנה בך אם יכולת? הייתי מאוד שמחה לרדת במשקל בן לילה
מה את הכי אוהבת אצלך? אני נורא אוהבת אותי, קשה לי להתמקד. אני אוהבת את המכלול שהוא אני. זו כבר הפרעה בפני עצמה... את אוהבת חיות? אילו יותר ואילו פחות? מאוד. את כולם. אבל כמו כולם אני אוהבת חיות "חמודות", הכלבה שלי במקום הראשון :) למה לא התגייסת? בריאות, כבר כתבתי כאן שהיא רעועה. איזה שיר תמיד גורם לך לחייך? ואיזה שיר לבכות? The Sweet- Ballroom Blitz גורם לי לחייך, הוא מקפיץ :) אין שיר שגורם לי לבכות, פעם היו אבל נגמרו לי הנושאים הרגישים. איך את אוכלת קרמבו? אני לא. איזה ממתק את הכי אוהבת לאכול? ליקריץ! גאונות. מה את הכי אוהבת לשתות? את מתכוונת לאלכוהול? מרטיני ביאנקו. את מי את מעריצה? אני לא מעריצה, אבל יש כמה אנשים, בעיקר מוזיקאים וסופרים שאני מאוד מעריכה.

נועם m

New member
../images/Emo13.gif

מה שלומך היום?
ואתמול?
מה היית רוצה ללמוד (תתפרעי
)?
אירוע משמעותי בחיים?
אוהבת לקרוא? אם כן, מה במיוחד?
איזו פיג'מה יש לך?
וכמובן- מה יחסך לשוקולד? יום טוב

זכוכיות

New member
תשובות לנועם ../images/Emo13.gif

מה שלומך היום? משועממת. ואתמול? אתמול היה כיף :) מה היית רוצה ללמוד (תתפרעי )? עבודה סוציאלית, אחרי חפירות ממושכות בתת מודע שלי הגעתי להכרה שזה הזה תחום שמאוד מעניין אותי. מתכוונת להתחיל במהרה. אירוע משמעותי בחיים? וואו. קשה. אני חושבת שהאירועים הכי משמעותיים בחיים שלי הם גם האירועים הכי אישיים :) אוהבת לקרוא? אם כן, מה במיוחד? מאוד. במיוחד ספרות רוסית קלאסית, דוייסטוייבסקי וטולסטוי. אבל אני אוהבת עוד הרבה מכל וכל. איזו פיג'מה יש לך? אני ישנה עם מכנסיי דייגים וטי-שרט... :) וכמובן- מה יחסך לשוקולד? מאוד אוהבת, בעיקר את המרירים מרירים, לא מזמן אמא שלי הביאה אחד עם 85% אחוזי קקאו, רוב בני הבית עיקמו את הפרצוף, אני התאהבתי.

ChilD SouL

New member
סחטיין של השוקולד המריר ../images/Emo45.gif

בחורה כלבבי. איך אפשר לישון עם מכנס ארוך
[בהנחה שהמכנס דייגים שלך ארוך
]

ChilD SouL

New member
ממש לא נכון...

לא שניסיתי לישון עם מכנס דייגים [למרות שזה נראה לי גם מסורבל כי הוא יותר מדיי רחב וכשמסתובבים אז כזה נתקעים, לא יודעת איך להסביר
] אבל אני יודעת שפעם לפני שנים ניסיתי לישון עם מכנס פיג'מה ארוך וזאת הייתה פשוט שואה.

זכוכיות שלום .

הממ שאלות .. 1) אם היית יכולה היית משנה משהו בחייך? 2) פרי אהוב ? 3) קפה נגה או מייקס ? אין לי שאלות :( ...

זכוכיות

New member
תשובות לגיל ../images/Emo8.gif

1) אם היית יכולה היית משנה משהו בחייך? אני חושבת שאני פחדנית מכדי לקחת את הסיכון הזה, אני נורא אוהבת את המוצר המוגמר, נראה לי שכל שינוי קטן יכול לפגוע במה שאני היום. 2) פרי אהוב ? אננס, נראה לי. 3) קפה נגה או מייקס ? מייקס, אבל גם נגה נחמד :)

Cobe Anan

New member
דנדנדנה....

מה את הכי אוהבת לעשות בעולם? מה את הכי אוהבת לאכול? מה את הכי אוהבת ללבוש? מה גורם לך להרגיש טוב? מה מעלה לך זיכרון מהנשיקה הראשונה? מהחבר הראשון? מהפעם הראשונה ש..אהממ...נו...? מה מעורר בך הזיכרון הזה? טוב, נו, די...

זכוכיות

New member
תשובות לקובי ../images/Emo13.gif

מה את הכי אוהבת לעשות בעולם? האמת, אני נטולת תחביבים. זה אחד הדברים שיותר מטרידים אותי בתקופה האחרונה. כאילו כן, אני אוהבת לקרוא, לצאת, לגלוש באינטרנט- דברים כאלה... אבל אין לי תחביב מפותח כזה, שאני משקיעה בו נונסטופ. המלצות- לכאן :) מה את הכי אוהבת לאכול? זה כל הזמן משתנה, אבל יש לי קיק בלתי מוסבר לדלעת ודלוריות :) מה את הכי אוהבת ללבוש? אני מתלבשת דיי "זרוק", רוב (על מי אני עובדת, כל) זוגות המכנסיים שלי נקנו ב"ציפי סיקסטיז" משמע פדלפונים, ואני נורא מחבבת חולצות מעטפת... הן מחמיאות לגוף שלי. עכשיו תשאל מה אני -לא- לובשת ותקבל כמה מאות משפטים. מה גורם לך להרגיש טוב? חיבוק משי, לחזור הביתה ולמצוא את הכלבה מקפצת ומאושרת כי חזרתי, לרדת במשקל, להסתכל על מוצר מוגמר אחרי שעבדתי דקה\ שעה\ שנה\ חיים שלמים כדי להכין אותו, הערכה, תשומת לב מרוכזת (כמו הראיון הזה לדוגמא :)) מה מעלה לך זיכרון מהנשיקה הראשונה? מהחבר הראשון? מהפעם הראשונה ש..אהממ...נו...? חח. אין יותר מדי דברים, משום מה דווקא החבר הראשון, הנשיקה הראשונה, ה "אהממ" הראשון שלי הוא מעין היסטוריה עתיקה, כאילו הוא כ"כ לא משמעותי שאני צריכה ממש להתאמץ כדי להיזכר בו, משהו מעורפל כזה :) מה מעורר בך הזיכרון הזה? לא הרבה, זו היתה תקופה דיי משעשעת, מצחיק לשקוע בנוסטלגיה לפעמים.

הקטגור

New member
כמה שאלות...

קצת על החבר המיסתורי שלך: עד כמה את אוהבת אותו (תתפרעי :) )? מה את ה-כ-י אוהבת בו? מה את פחות אוהבת בו? מה היית משנה? (אל תגידי כלום! זה לא הגיוני...) צייני את שלושת הפעמים שהוא הכי עצבן אותך? צייני את שלושת הפעמים שהוא הכי שימח/ריגש אותך? דברים קטנים ביומיום שאת אוהבת שהוא עושה? דברים קטנים ביומיום שאת פחות אוהבת שהוא עושה? (ז"א - לא אוהבת!) דברים קטנים ביומיום שהוא לא עושה, אבל היית שמחה שיעשה... צייני פעם אחת לפחות שהוא אכזב אותך... ונושאים אחרים: מי החבר הכי טוב שלך (שאין לך איתו יחסים רומנטיים!)? על מי מהחברים שלך היית מוותרת? צייני 2 אנשים שאת לא בקשר טוב איתם, אבל היית רוצה לחזק אותו. (שאת חושבת שאת לא מספיק קרובה אליהם כמו שהיית רוצה להיות) הרגע הכי מצחיק בחיים שאת כ-ן מוכנה לחלוק? כנ"ל ל: מביך? משמח? מפתיע? זהו, בנתיים... היו עוד הרבה שאלות, אבל הם ירדו בצנזורה...

צייני... צייני....

רק חסר שהיית נותן לה ניגוד לכל שאלה.. ואומר לה שציון המגן שלה הוא 86... הכל בהומור.. קטגור..

למעלה