מזמן לא היו לנו ערפד בפורום

זכוכיות

New member
תשובות לחבר המסתורי שלי ../images/Emo13.gif

עד כמה את אוהבת אותו (תתפרעי :) )? הכי שאפשר. מה את ה-כ-י אוהבת בו? את חוסר העכבות, את העובדה שהוא יכול לעשות הכל, לקפוץ לכביש ולעצור את התנועה בקינג ג'ורג' כדי שאני אעבור, לעשות עמידת ראש בעזריאלי, להסתובב עם כובע עם נוצה, ועניבה ורודה :) מה את פחות אוהבת בו? חוסר טקט. זה חלק מחוסר העכבות שלדעתי יכניס אותו לצרות רציניות יום אחד :) מה היית משנה? מפחיד אותי לשנות משהו, שהמערכת לא תקרוס. אני מאוד אוהבת את המכלול. צייני את שלושת הפעמים שהוא הכי עצבן אותך? אני אשלח לך במסר P: צייני את שלושת הפעמים שהוא הכי שימח/ריגש אותך? כשהוא אמר: בתקופת הפרה קשר רומנטי שלנו, אחרי בר המצווה של אחי כשהוא וחבר נוסף ליוו אותי הביתה, הוא נשא נאום כשהוא היה אובר שיכור, אני לא בטוחה אם הוא זוכר אותו אבל הוא מוזמן לשאול את רוני ולשמוע עליו, אחד הנאומים המרגשים :) משהו על היותי האדם הכי נאהב שהוא מכיר... "אני מתאהב בך גם" בשיחה ההיא לפני חצי שנה, כשעוד היינו מיודדים, שבה הנחתתי עליו משום מקום "אני מתאהבת בך". כשהוא לחש לי את "be my angel" של מזי סטאר ברגע נורא ספציפי. דברים קטנים ביומיום שאת אוהבת שהוא עושה? דואג שנישן כל לילה ביחד... גם אם הוא צריך לטרטר את כל העולם בשביל זה. דברים קטנים ביומיום שאת פחות אוהבת שהוא עושה? DND! סתם :) גם המאהבת הזאת שלו גורמת לי לאהוב אותו יותר, אני אוהבת את העובדה שיש לו תחביבים כל כך מפותחים... דברים קטנים ביומיום שהוא לא עושה, אבל היית שמחה שיעשה? יחבק את סמוק יותר
צייני פעם אחת לפחות שהוא אכזב אותך? לא בפורום הזה. ונושאים אחרים: מי החבר הכי טוב שלך (שאין לך איתו יחסים רומנטיים!)? ... איליה, אני מניחה... על מי מהחברים שלך היית מוותרת? איזו שאלה אכזרית :) צייני 2 אנשים שאת לא בקשר טוב איתם, אבל היית רוצה לחזק אותו. (שאת חושבת שאת לא מספיק קרובה אליהם כמו שהיית רוצה להיות)? דינה, אליסה
הרגע הכי מצחיק בחיים שאת כ-ן מוכנה לחלוק? לא -הכי- מצחיק אבל היחיד שאני מצליחה לחשוב עליו עכשיו, בדיחת ה"בןזונה, שכבת עם חברה שלי" שהוא סיפר מול האקס שלי בתקופה הכי רגישה בחוסר טקט מושלם, ועוד יותר מזה קרקורי הצחוק שלו ושל חברה אחרת שלא נפסקו במשך יומיים והדביקו גם אותי. כנ"ל ל: מביך? בגיל 17 בערך חזרתי אחרי יום כיפור לבית הספר עם היקי ענק על הצוואר, עליתי לקומה השניה ופתאום הספרנית (ודובדבנית תעיד- אשה מבוגרת ומתורבתת) זועקת לי מול רוב רובו של צוות המורים "סלחת מכל הלב השנה, הא?"
משמח? יום הסמוק הבינלאומי, כמובן. בכל שנה יש חובה לשמוח ביום הזה יותר מאשר שמחת בשנה שעברה! מפתיע? השיר והפרח כשחגגנו חודש, מי היה מאמין שהוא כזה רומנטי

מיטללל

New member
איזה מתוקים :)

( הוא זה שי, לא ? ) אני חורגת מכללי המשחק, שי, אתה בדרך כלל קורא את ההודעות שלה ? (אם כן, אפעם לא חשבת לשאול אותנו מה ניינים?) דנה, זה לא טיפה מפריע לך ? וכנ"ל. ואגב, לא ענית לאחת השאלות שלי, בטעות או בכוונת תחילה? :)

זכוכיות

New member
כנראה שבטעות,

כי גם עכשיו לא מצאתי שאלה שלא עניתי עליה, לפחות תשובה מתחמקת. ולא, לא מפריע לי שהוא קורא :)

הקטגור

New member
מה ניינים? ^_^

למען האמת אני בכלל לא "בד"כ קורא את ההודעה שלה"..... רק מדי פעם כשאני מציץ לה כשהיא מחוברת דרכי :) אני נותן לה חופש ופרטיות כדי שהיא תוכל לכתוב תמיד בידיעה שאני לא רואה כל מה שהיא כותבת וככה היא תכתוב בחפשיות.

זכוכיות

New member
מעניין איך חסמתי את השאלה הזאת...

אבל רק עכשיו ראיתי אותה. אז כן, אני מאושרת, אני אפילו מרגישה קצת אדם אחר... :)

מיטללל

New member
מספר שאלות :)

מה שלומך ? :)
אז ספרי לי, איך זה לגור עם בן ?
למה את רוצה דווקא להיות עובדת סוציאלית?
אם יכולת לבחור איזשהו כישרון שאין לך (לדעת לצייר, לשיר, לרקד בלט) מה היית בוחרת ?
איפה היה הכי כיף ? בגן ? ביסודי? בתיכון? ולמה ?
מה עדיף- ים או ברכה ?
זה נכון שהפכת להיות הרבה יותר מאושרת בזמן האחרון ? (אולי אני מתבלבלת/מדמיינת אבל אני שמה להבדל משמעותי בין ההודעות שלך כיום להודעות של פעם)
נחמד להיות ה"נבחרת"?

זכוכיות

New member
תשובות למיטל ../images/Emo13.gif

מה שלומך ? נחמד, עוד רגע יוצאת לעבודה. אז ספרי לי, איך זה לגור עם בן ? יש לי 3 אחים זכרים בבית, כל החיים שלי גרתי עם בנים :) למה את רוצה דווקא להיות עובדת סוציאלית? לעבוד עם אנשים נשמע לי מדהים... בעיקר אם אני אגיע איכשהו לעבודה עם נוער או נשים. אם יכולת לבחור איזשהו כישרון שאין לך (לדעת לצייר, לשיר, לרקד בלט) מה היית בוחרת ? לפסל, זה אחד הדברים שהכי מרשימים אותי ואין לי מושג איך אנשים עושים את זה.... איפה היה הכי כיף ? בגן ? ביסודי? בתיכון? ולמה ? בתיכון אני חושבת, דובדבנית21 תספר לכם :) (למדנו באותה כיתה), היה פשוט מצחיק... מה עדיף- ים או ברכה ? עניתי על זה כבר פעמיים נראה לי:) זה נכון שהפכת להיות הרבה יותר מאושרת בזמן האחרון ? (אולי אני מתבלבלת/מדמיינת אבל אני שמה להבדל משמעותי בין ההודעות שלך כיום להודעות של פעם) נחמד להיות ה"נבחרת"? מאוד. המגלומניה שלי צוהלת ושמחה

pain is MY love

New member
בוקר טוב :)

ים או בריכה? מקצועות ריאלים או הומאנים? מעדיפה בוקר או לילה? מה את לובשת ברגעים אלו ממש? כמה מערכות יחסים רציניות היו לך? כמה פעמים נשבר לך הלב? כמה פעמים שברת את הלב?

זכוכיות

New member
תשובות למרינה ../images/Emo13.gif

ים או בריכה? אף אחד מהם, כאילו- שניהם, בגדול, אבל לא הייתי בכאלה מגיל 12 בערך. מקצועות ריאלים או הומאנים? הומאנים. מעדיפה בוקר או לילה? לילה. מה את לובשת ברגעים אלו ממש? מכנסי ציפי אפורות, חולצה שחורה עם תחרה כזאת מפוקס (קשה להסביר, היא יפה :)), אולסטאר לבנות... כמה מערכות יחסים רציניות היו לך? השאלה הזאת ממש קשה לי כי אני לא יודעת מה נחשב למערכת יחסים רצינית ומה לא... כמה פעמים נשבר לך הלב? אני חושבת שפעמיים, אבל אף פעם לא קרה לי שעזבו אותי ולא ביקשו אותי חזרה אח"כ... כמה פעמים שברת את הלב? אני לא יודעת, אבל אני חושבת שיותר פעמים ממה שהייתי רוצה שזה יקרה...

נרקי

New member
שאלות לערפדית../images/Emo9.gif

מאיפה עלה לך הרעיון לכינוי הזה שיש לך
מה משמח אותך
אלוקים בא ואומר לך שזה היום האחרון שלך עלי אדמות <חס וחלילה
> איזה דברים את לא עושה שעדיין לא הספקת לעשות
מה הדבר שלעולם לא תאכלי
אמא או אבא

זכוכיות

New member
תשובות לנרקי ../images/Emo13.gif

מאיפה עלה לך הרעיון לכינוי הזה שיש לך? עניתי על זה לתמימה. מה משמח אותך? גם על זה עניתי איפשהו כאן :) אלוקים בא ואומר לך שזה היום האחרון שלך עלי אדמות <חס וחלילה> איזה דברים את לא עושה שעדיין לא הספקת לעשות? אני חושבת שהייתי מתחילה בלא לעשות דברים שאני לא רוצה לעשות, ואז בטח נרדמת או משהו... מה הדבר שלעולם לא תאכלי? בשר, דגים, גופות בקיצור. אמא או אבא?

נועם m

New member
חשבת שתצאי מזה בקלות, אה? ../images/Emo13.gif

כמה כלבים היו לך לפני הנוכחית?
אל מי מהם היית הכי קשורה?
מה הפרח האהוב עליך? למה?
מאמינה באלוהים? מאמינה במשהו?
את מהאלה שישנים כמו דוב קוטב, או שציוץ הציפורים מסוגל להעיר אותך?
את אוהבת את החיוך שלך?
וכמובן- ים/בריכה? סתם! סתם!
ערב טוב

זכוכיות

New member
עוד תשובות לנועם ../images/Emo13.gif

כמה כלבים היו לך לפני הנוכחית? היה לי עוד אחד כשהיתי קטנה יותר, רועה גרמני, הוא נדרס כשהייתי בת 12, סוג של טראומת ילדות. אל מי מהם היית הכי קשורה? אני זוכרת שהיתי מאוד קשורה אליו, בכיתי המון, והתגעגעתי אליו במשך כל השנים- אבל גם הייתי קטנה וזה היה מזמן, אז קשה לי להשוות, היום הכלבה הנוכחית שלי היא אחד היצורים החיים היותר חשובים לי, שי תמיד מאשים אותי שאני אובר פרוטקטיב, אני לא מסוגלת לשבת בשקט כשהיא יוצאת לי מהפריים. מה הפרח האהוב עליך? למה? אף פעם לא היה לי כזה, אבל כשאני חושבת על זה נראה לי שצבעוני. שי הביא לי כזה כששרדנו חודש, אז אולי אני משוחדת, אבל אהבתי לעקוב אחריו "נפתח" לאט לאט... מאמינה באלוהים? מאמינה במשהו? לא מאמינה באלוהים. מאמינה בהרבה דברים- אבל לא מהסוג המיסטי :) את מהאלה שישנים כמו דוב קוטב, או שציוץ הציפורים מסוגל להעיר אותך? אני ישנה כמו דוב קוטב. כמו דינוזאור. מאוד קשה להעיר אותי. את אוהבת את החיוך שלך? לפעמים

L y c a n

New member
אמנם אנחנו לא מכירים אבל..

שאלה שתמיד רלוונטית.. מה החלום הכי גדול שלך? אחד, מרכזי כזה, שבישבילו את חיה ונושמת?
(נקווה שלא יהיה פרטי מדי
)

למעלה