מזמן לא היו פה

cheshire9

New member
מזמן לא היו פה

קצת הוראות הפעלה ...... חלקן מוכרות. חלקן פחות. בכל מקרה לקרוא ולשנן - מוכרות או לא, כולן נכונות. RULES THAT GUYS WISHED WOMEN KNEW 1. If you think you're fat, you probably are. Don't ask us. 2. Learn to work the toilet seat; if it's up, put it down. 3. Don't cut your hair. Ever. 4. Sometimes, we're not thinking about you. Live with it. 5. Get rid of your cat. 6. Saturday + Sunday = Sports. Learn this equation 7. Anything you wear is fine. Really. 8. Women wearing Wonder bras and low-cut blouses lose their right to complain about having their boobs stared at. 9. You have too many shoes. 10. Crying is blackmail. 11. Ask for what you want. Subtle hints don't work. 12. Mark anniversaries on a calendar. 13. "Yes" and "No" are perfectly acceptable answers. 14. A headache that lasts for 17 months is a problem. See a doctor. 15. Don't fake it. We'd rather be ineffective than deceived. 16. Anything we said six or eight months ago is inadmissible in an argument. 17. If you don't dress like the Victoria's Secret girls, don't expect us to act like soap opera guys. 18. If something we said can be interpreted two ways, and one of the ways makes you sad and angry, we meant the other one. 19. Let us ogle. If we don't look at other women, how can we know how pretty you are? 20. Don't rub the lamp if you don't want the genie to come out. 21. You can either ask us to do something OR tell us how you want it done, not both. 22. Christopher Columbus didn't need directions, and neither do we. 23. You have enough clothes. 24. Men are from earth; women are from earth. Deal with it. 25. Nothing says, "I love you" like sex.

moi24

New member
מזמן לא היו פה

פוסטים נדושים שחוזרים על עצמם אינספור פעמים...
סתם בעצם היה מצחיק לקרוא את זה שוב. למרות שאני חולקת על סעיפים 4, 9 ו-15.

cheshire9

New member
בקיצור

את מעדיפה לזייף.... האמת שאף פעם לא הבנתי את העניין הזה. בעצם גם אני יכול לזייף - לא? רק שלא ברור לי מה בדיוק יוצא מזה. לפחות אם אתה מזייף שאתה אוכל - אתה מרזה. אבל לזייף אורגזמה? בשביל מה ? בשביל שהוא לא יתעייף המסכן ויוכל לחזור לצפות במשחק? אז כבר עדיף פשוט למצוץ לו כשהוא מול הטלוויזיה ולגמור עניין.

moi24

New member
זה בכלל לא מה שאמרתי

אני לא מעדיפה לזייף. (זה לא קל ממש פיס אוף קייק) ברור שהמצב האידיאלי הוא שכולם יהנו. אני רק אומרת שלדעתי אתם מעדיפים שהיא תזייף ולא תספר, מאשר לא לזייף, לתת לכם להרגיש כמו ח** שלא "הצלחתם" לעשות לה טוב, ובנוסף לכל גם לשמוע את זה ממנה. בטוח שאני טועה. יכול להיות ורצוי מאוד שיהיו כאלה שרוצים לדעת מה לעשות כדי לשפר. אבל "מעדיפים"? לא נראה לי.

cheshire9

New member
תפסיקי להסתבך

מי שרוצה לזייף ? בבקשה..... אם בא לה. אני באמת בעד ה"לשפר". צריך פשוט להתאמן. להרגע. להשתחרר. וזה יגיע ....... בסופו של דבר. ואם לא - תמיד אפשר לקפוץ מהגג.

g a z

New member
מנצל"שת..

בערב יום העצמאות יצאתי עם חברה למסיבה. DJ קצת חובבן שכל הזמן קפצו לו הדיסקים, אבל את המוסיקה עצמה הוא דווקא בחר די טוב.. בכל מקרה, הכרתי שם מישהו
קצין, בגילי, ומהאזור <פחות או יותר> לשם שינוי. מנסיון, כבר למדתי שמסיבות זה לא בדיוק המקום להכיר את הנסיך העתידי שלי, אבל הפעם באמת הופתעתי. כשעלה הבוקר ונגמרה המסיבה, לפני שהלכנו הבייתה הוא רץ אחריי, נישק אותי שוב, ודאג שנחליף טלפונים ושאני אדע שמחר הוא חוזר לבסיס. "נדבר בערב?" הוא הוסיף, עניתי שכן. בערב צלצלתי, הוא לא ענה ואחרי שעה ומשהו חזר אליי. מה קורה, וזה.. לא הייתי בטוחה שהוא זוכר עם מי הוא מדבר: "איך אפשר לשכוח?! זה היה רק אתמול..". הוא בא לאסוף אותי <ואז ראיתי גם איזה סימן השארתי לו שלא יאפשר לו לשכוח לפחות שבוע
> ניסינו למצוא מקום קרוב ונחמד לשבת, אבל איך שהוא זה לא ממש הצליח <להלן: סגור, לא נראה לנו, לא לגילנו
> אז חזרנו אליי. בהתחלה העדפתי שלא, כי לרוב זה גורר למקום אחד בלבד שלא ממש רציתי להגיע אליו עדיין. רציתי באמת משהו. והוא כל כך הפתיע אותי. הוא טיפה התרגש <נראה לי>, היה כזה עדין ושליו, לא לוחץ או מוביל לשום מקום שלא רציתי. אשכרה בא לדייט אמיתי. האחרונים שיצאתי איתם כבר גרמו לי לחשוב שאין דבר כזה, וכל כך שמחתי לגלות שיש. ולא רק זה, הוא גם "איכותי" כזה.. יודע מוסיקה ישראלית איכותית מהי <להלן, שבלול! (יש לו דיסק מקורי), ברי סחרוף ועוד. .> בסוף הוא היה חייב ללכת כי בבוקר הוא חזר לבסיס, נורא התבאסנו, אבל הוא הבטיח שהוא חוזר כבר ביום שישי, ושנצא שוב. וזהו..

cheshire9

New member
אחלה גחלה

סוף סוף קורה פה משהו חיובי בפורום..... מעולה !! נתתי לך כבר את כל הנימוקים הכבדים והבלתי ניתנים לערעור לסקס בפגישה ראשונה ? או שנייה במקרה שלך..... נא לעדכן.

מה סוף סוף?

כל הבנים פה כמעט נתפסו בתקופה די קצרה, אתה, גונדרי, באזי, ואפילו אני בעוונותיי... זה לא מספיק חיובי בשבילך?

נימוק? הסבר? פירוט?

קשה... אני רק יכול להגיד שהיא משו מיוחד ואנחנו קצת על קו ת"א י-ם בזמן האחרון... צ'מעי, מסתבר שנחמד אצלכם שם בבוהמה...

g a z

New member
אמ.. < מנסה להריץ את הגלגל במוח >

לא... לא נראה לי שקבלתי נימוקים לטובת סקס. < אייקון של מחכה בקוצר רוח לקבל נימוקים, אע"פ שככל הנראה זה לא יתאפשר מסיבות ביולוגיות תקופתיות ששמורות במערכת
>

cheshire9

New member
זה נראה לי שווה פוסט בפני עצמו

סקס בזמן מחזור - בעד ונגד . אלטרנטיבות. הצעות יעול. בכל מקרה הוויכוח על סקס כן או לא בפגישה ראשונה\שנייה\ עשירית עדיין לא הסתיים... הצדדים עדיין עובדים על הטיעונים שלהם. תעשי תמיד מה שטוב ונוח לך. הלא כך ?

g a z

New member
כן..

רק פעם הבאה אם אפשר לא לתרגם בכזאת ברוטליות את מה שאני מנסה לכתוב בעדינות ולשמור במערכת. תודה

cheshire9

New member
ברוטלי ?

אני פשוט טיפוס תמים כן פתוח ונוח לבריות ...... וגם סקרן. ואוהב לדון במיגוון נושאים מעניינים. לא מאמין שיש טאבו על נושא כלשהו. אבל אם לא נוח לך נרד מהעניין ..... לא רוצה להציק. (טוב - רק קצת)

g a z

New member
אגב, חייבת לשאול-

יש נימוקים לבעד סקס עם אישה נידה?! זה די מגעיל בעיניי... אע"פ שזה מבטיח לא להכנס להריון לא רצוי...

cheshire9

New member
הרבה נימוקים :

א. כל סקס זה טוב. ולי אישית אם אני קצת מתלכלך בדם זה לא מפריע לי - יש בזה אפילו חן מסויים. מאד טבעי. מה רע? ב. יש כמובן כל מיני דברים אחרים - החל באוראלי וכלה באנאלי דרך מיגוון פטנטים - שלא מגיעים למקום ההוא.. ג. מגעיל זה בכלל עניין יחסי. חשבת על הקטע ה"מגעיל" הזה כשאת דוחפת את הלשון שלך לפה של מישהו אחר ? או שהוא מכניס איבר קשוי מסויים במקום מאד רגיש ורטוב שלך ? איככככככ......סה. מגעיל !! תשאלי ילדים מה הם חושבים על זה - הם ידרגו סקס בתור הרבה יותר מגעיל אפילו מקישואים או קקי של כלבים.

למעלה