מזמן לא היו פה

g a z

New member
נכון.. הכל יחסי

אבל משום מה הוצאת את הדברים שלי מהקשרם- חלילה לא אמרתי שלהתנשק זה מגעיל, להפך, זה כיף מאוד.. מ א ו ד כנ"ל סקס, אני מאמינה. בזמן מחזור אבל?.. קצת לא מסתדר לי.. אבל טוב.. אם אתה אומר.. . אולי יום אחד.. נראה..

cheshire9

New member
תחשבי לרגע

מה הופך משהו למגעיל - ואחר לא. אם למשל תחשבי על אנאלי (שחביב על לא מעט אנשים שניסו ונהנו- לא יודע מה עמדתך האישית בנושא) - הרי שם המגע הוא עם חומר הרבה יותר "בעייתי" איף יו סי ווט איי מין .....

g a z

New member
יס.. איי סי

באט- <תרתי משמע
> זה לא בדיוק אותו הדבר... איף י ו סי ואט איי מין

cheshire9

New member
האמת

שעכשיו מתקשה לעקוב אחריך ..... למה האדום אדום הזה יותר בעייתי מהחום ההוא ? לא ברור לי ..... אלא אם כן את כל כך אוהבת אנאלי שזה מבטל את ה"מגעילות" שלו .......

Old Girl

New member
כמו שצ'שיר אמר -

יש אנשים שלא רואים בזה "ביג דיל" - כולה קצת דם נקי, זה לא קיא או חרא. שוטפים אחר כך וזהו. אולי זה קצת לא נוח, אבל לא חייב להיות מגעיל אוטומטית. במה זה בדיוק יותר מגעיל מנוזל הזרע (שגם אותו רצוי לשטוף)? נראה לי שזה עניין של "איך חונכת להתייחס לזה". הסיבה היחידה לא לעשות סקס במחזור, שנראית לי באמת משמעותית, היא שהאזור רגיש מאוד וחשוף לזיהומים.

moi24

New member
קשה לי להאמין

שאני היחידה פה שמביאה משהו מהדת (מה גם שאני ממש, אבל ממש לא דוגמא מייצגת). אין מצב בעולם שמישהו ישכנע אותי לעשות משהו במחזור. זה נראה לי טמא, מגעיל וסותר את כל מה שאני מאמינה בו (או לפחות משתדלת). טוב אולי אני נהיית קצת דרמטית כשזה נוגע לדת, אבל ראבק, אף אחד לא למד פה חינוך יהודי?!

Old Girl

New member
זה בסדר גמור מה שאת מרגישה,

אבל זה תומך בדיוק במה שאמרתי - שלא מדובר ברתיעה אינהרנטית אלא במשהו סמלי - תרבותי. קיבלת חינוך יהודי - ולכן זה טמא לך, מגעיל אותך וסותר לך מה שאת מאמינה בו. אם עוד מישהו קיבל חינוך כשלך - הוא עשוי להרגיש כמוך. אבל מי שלא (לא קיבל או שמא לא אימץ) - לא חייב.

Old Girl

New member
ד"א לא חייבים חינוך יהודי

כדי להיגעל מהמחזור, מספיק גם "סתם" חינוך שמרני שרואה במחזור נשי דבר "מלוכלך". אבל עדין מדובר בחינוך.

moi24

New member
לא נגעלת

מהמחזור, ולא רואה אותו כ"מלוכלך". כן נגעלת מסקס במחזור. וגם מלדבר על זה. אז אני אפסיק.

smartblonda

New member
../images/Emo45.gifאני איתך ולא מטעמי דת

זה םשוט מלוכלך ודוחה בעיניי לעשות סקס כשאת במחזור. מה גם שהמקום מאוד רגיש וכואב בתקופה הזו.

wasaby

New member
אבל נידה זה לא רק במחזור

זה אומר גם לבזבז שבוע שלם של ממש לא מחזור אחר כך

cheshire9

New member
../images/Emo45.gif

אבל למה לשטוף ? אוהב שזה נשאר עלי .. דביק.... מתייבש... משתמר. לרוץ מיד אחרי למיקלחת נראה לי מאד לא סקסי. אבל היי - אני בצרפת עכשיו - מקום שבו אם גבינה לא מסריחה היא לא שווה...... אז אולי יש לי סטנדרטים אחרים.

Old Girl

New member
בנוגע לגבינה

יש לי סטנדרטים דומים לחלוטין לשלך. כמו שאחותי אומרת "רגליים מסריחות - חובה בבית" (הכוונה לגבינת רגליים מסריחות).

cheshire9

New member
להביא

לך משהו ? רק שלא יעצרו אותי במטוס על ניסיון חבלה

Old Girl

New member
חחח לא אהיה אחת מאלה

שמבקשים להביא להם משהו מחו"ל/ מדיוטי פרי, ולא מבינים שעקב הבקשות שלהם החופשה שלך הופכת לרצף של סידורים. או מבקשים נזכרתי שגיסתי תמיד ביקשה ממני להביא לה גאודה מהולנד, ובטיב טעם קרוב לבית שלה יש הררי גאודה...

g a z

New member
../images/Emo7.gifשום פגישה שניה, ושום נעליים. .

הוא התקשר עכשו, העיר אותי משנ"צ <אחרי שישנתי 4שעות בלילה, ולמדתי 6שעות> מה קורה? מ'ניינים?.. "אממ.. תקשיבי, אני מצטער שלא אמרתי לך את זה עד עכשו.. לא נעים לי.." "מה?" "נפרדתי מחברה שלי לפני שבוע וחצי. אבל אנחנו חוזרים עכשו..." "טוב..." -כמה שניות של שקט- "טוב, מה אתה רוצה שאני אגיד לך?!" "לא יודע.. טוב.. ביי.." "ביי" מה!? מה!? מה!? אני לא מצליחה להבין את ההתנהגות הזאת! נותן לי לעשות לו חתיכת איקי, רודף אחריי להחליף טלפונים, יוצא איתי יום אחרי, כבר דואג לשזור הבטחות של המשך. מה!?!?! באמת האמנתי שהוא לא כמו כולם. כל כך רציתי שהוא יהיה אחר. אוף! אוף! אווווףףףףף!!!!!

sh a ch a r

New member
יכול להיות שהוא ניצל את ההיקי

כדי לרמוז לאקסית שהוא מסוגל הלסתדר לבד, כדי להחזיר אותה? או שאני לא סינגל יותר מידי זמן וחשיבת הסינגל שלי החלידה. שחר

g a z

New member
יכול להיות..

גם אני חשבתי על זה. או אולי בשביל להוכיח לעצמו שהוא קצת מצליח גם בלעדיה גם יכול להיות שהוא היה ממש שבור וחברים שלו לקחו אותו למסיבה כדי להראות לו שהוא יכול לחזור בציק צ'ק לשוק הבשר ואפילו להצליח. האמת, לא ממש זכרתי את זה, אבל פתאום זה עלה לי שהוא לא סתם התחיל לרקוד איתי. בהתחלה גם חבר שלו היה שם, ואז פתאום בשניה שלא שמתי לב נשארנו לבד..

למעלה