מזמן לא שחקנו קצת

DrSnoop

New member
מזמן לא שחקנו קצת ../images/Emo151.gif

אז הנה מקבץ נוסף בדרך לחקר נפש משתתפי הפורום... או אולי סתם כמה שאלות בשביל הכיף:) 1. מה הסרט האחרון שראיתנם, ואיך היה? 2. מה הסרט הבא שאתנם מתכוונים לראות? 3. אם אתנם באמצע קריאת ספר, מהו, ואיפה שמעתנם עליו? 4. איזו תוכנית טלוויזיה אתנם מוצאימות את עצמכמות רואימות מדי פעם, ואחר כך חובטימות בעצמכנם על שריפת השעה המיותרת, אך באופן קסום או פרדוקסלי חוזרימות עליה שוב יום/ שבוע אחרי? 5. איזה שיר מתנגן לכנם בראש בימים האחרונים בלי הפסק? זה טו או רע? 6. נכון שבריאן מולקו מהמם? הרחיבו, נמקו והסבירו (אפשר גם לתת דוגמאות). 7. נכון ששאלון עם 7 שאלות הוא מספיק בהחלט?

Keanne

New member
../images/Emo15.gif

1. מה הסרט האחרון שראיתנם, ואיך היה?אמ,הג'וב האיטלקי (פעמיים)
,נחמד
2. מה הסרט הבא שאתנם מתכוונים לראות?אמממ...לא יודע.. 3. אם אתנם באמצע קריאת ספר, מהו, ואיפה שמעתנם עליו?חיחי אני בקושי קורא ספרים..אבל אני רוצה ללכת לסיפריה לקחת את "תיקון הנשמה" על גילגול נשמות וכל מיני כאלה .. 4. איזו תוכנית טלוויזיה אתנם מוצאימות את עצמכמות רואימות מדי פעם, ואחר כך חובטימות בעצמכנם על שריפת השעה המיותרת, אך באופן קסום או פרדוקסלי חוזרימות עליה שוב יום/ שבוע אחרי?חחח
הסדרות ה"קומיות" האלו בערוץ 3...
"כולם אוהבים את ריימונד" וכו'..
5. איזה שיר מתנגן לכנם בראש בימים האחרונים בלי הפסק? זה טוב או רע?הממ.... כבשים - עברי לידר.. אם זה טוב או רע...אני לא יודע o_O 6. נכון שבריאן מולקו מהמם? הרחיבו, נמקו והסבירו (אפשר גם לתת דוגמאות). *חור בהשכלה
* מי?? חחח זה שבתמונה? 7. נכון ששאלון עם 7 שאלות הוא מספיק בהחלט? דפנטלי

ליטל ו

New member
הידד, משחק חדש! :)

1. הקרנת בכורה עולמית (מלבד לקונים) של סרט תעודי (בעיקר) על השפה הקלינגונית. היה מעניין וכיף, וההרצאה שלפניו היתה מענגת :) אה, רגע, וגם סרט על עשיית המחזמר של באפי, אבל הוא לא היה בדיוק סרט וגם לא שילמתי עליו, אז לא נראה לי שזה נחשב. 2. אין לי שמץ מושג :) 3. Mists of Avalon - מחברה לשעבר של אמא שלי. Sandman: The Doll House - אני אוהבת את הסופר, וקצת קשה לפספס. American Gods - אולי מאחי? אבל שוב, אני אוהבת את הסופר. אנ חושדת שיש עוד כל מני שאני באמצעם, אבל את אלה אני עוד קוראת, ממשית. 4. תשוקות, אולי - זה הולך ונהיה גרוע יותר ויותר, חוששני. קודם נהניתי מזה שזה רע, עכשיו זה פחות רע-מצחיק ויותר רע-משעמם, אז אני גם צופה פחות :/ 5. ברכת היין (נדבק לי כל קבלת שבת. אני רוצה להרגיל את המשפחה שלי לאפשר לי לא להשתתף באלה :/ ), Look at Me של ג'ינג'ר ספייס (ג'רי... האליוול?) משום מה, "שרפה, אחים, שרפה" אתמול, שזה פשוט זוועה, ההולד של 144 אתמול... לא נורא. אבל גם רע. 6. כן. מאד. הוא יפהפיה. הבעיה היחידה שלי בכיוון היא שהציקו לי עם העובדה הזו קצת הרבה, אז אני יותר חסר סבלנות ופחות מתפעל. אבל בכל זאת :) 7. כן, למרות שטוב שיש והרי משובח וכו' :)

ליטל ו

New member
הקלינגונים?

כן, זה היה מקסים :) והלכתי רק כי רציתי ללכת למשהו, ולא נשארו כרטיסים להרצאה על אגודות סתרים. והאולם היה חצי ריק! היית שם?

DrSnoop

New member
יו- איזה מסכנון!

"שריפה אחים שריפה" הוא שיר שכל כך נדבק, ומענה אותך ללא גבולות! זה קורה לי מדי פעם, ואז אני מאוד עצובה):

אורי 0

New member
בכיף

1. "אור", המהולל. היה מדכא (וכך צריך להיות), ואנטי-פמיניסטי להחריד (בשביל סרט שנעשה על ידי פעילה פמיניסטית). 2. היה בתכנית שלי ושל שותפתי לארועים כאלה "להרוג את ביל 1+2" באיזה צינמטק, אבל לא מסתדר לנו אף פעם. 3. "סיפור על אהבה וחושך", של עמוס עוז. אתמול סיימתי. הגעתי אליו בעקבות הציטוט שהעליתי כאן, ששמעתי אותו (בגרסה מקוצרת כמובן) מאמא שלי (האם זו דרכה להגיד משהו עלי? ומה לעזאזל?), והספר כולו די תפס אותי, למרות שזו לא בהכרח ספרות גדולה (אף אנין טעם מורם מעלה). 4. אין לי טלויזיה. אני חושב שהמקבילה אצלי היא הרשת - פחות כאן, יותר פורום פמיניזם (68) שמוציא ממני את כותב-מאמרי-המערכת-לעיתון-שלא קיים שחבוי בנכבי נפשי ומשתלט עלי למראה ויכוח. 5. מוזר, אבל שום דבר. 6. בריאן מולקו - זה לא ההוא שראיתי תמונות שלו בפורום ואצל חברת פורום מסוימת על השומר-מסך? טוב, אם כן אני אגלה את הסוד הגדול - בעוונותי אין לי שום יחס לגברים שעושים מעשים דומים למה שאני נוהג לעשות ולפנטז עליו - את זה אני שומר לנשים (שאני מקוה שלהן יש "יחס") - אבל ככל שאני יכול לשפוט מהתמונות, הוא נראה טוב מאופר וכו'. 7. אם שאלון משולב בסצנה הנכונה (אזיקים? או להיפך, להעביר שאלון מעבר לשולחן באחת הפגישות הראשונות, כשמנסחת השאלון מתבוננת בך בחיבה. כן, אני אוהב גם וניל, וניל טוב זה לא סתם), אז מאה שאלות. בתור שאלון פורום זה בחלט מספיק לפעם אחת.

אורי 0

New member
לסעיף 5

"סתיו מאפיר, ציפורים נדמו ... שדות התייתמו רק חלקת שדה אחת לא קצורה ....." (בהברה אשכנזית) ו... The war is over של פיל אוקס... מתחלפים בתוך קלבסתי המזדקנת. דווקא לא רע. לא נתקעים לי בראש בד"כ שירים שאני לא אוהב.

הצנצנת

New member
ובכן ../images/Emo13.gif

1. מה שליטל אמרה- Erthlings- ugly bags of mostly water, סרט אוירה חצי תיעודי על טיפוסים שמדברים בקלינגונית- השפה שהומצאה עבור אחד הגזעים נוספים ב"מסע בין כוכבים". על ההבדל בין המחשבה הקלינגונית למחשבה האנושית, כמה קשה זה לא לנסות להפוך את הקלינגונית בכח לשפה יותר חברתית בדומה לזו של בני האדם, על כל מיני בדיחות מובנות שהוכנסוט ע"י הבלשן לתוך הקלינגונית... ועל האנשים המשונים שמדברים אותה (אחד שמכור לפיינטבול, אחד לוזר, אחד דיבר עם הילד שלו בקלינגונית בשלב רכישת השפה...) היה מצויין מצחיק ומצויין. 2. אין משוא פנים. מה שהחברים יבחרו בספריית הוידאו. אם כי אני רוצה בהזדמנות לראות את "המסע הקסום". 3. ספר. ספר. באייקון קניתי שני ספרי סיפורים קצרים, אבל זה לא נחשב ממש כי אין זמן להכנס לדמויות. מחכה לי על המדף "ספר הדקדוק הפנימי" של גרוסמן (מהספריה), ו"יער נורווגי" של אחד הרוקי מורקמי, שקיבלתי ליומולדת, אבל באמת באמת אני מתכוונת לקרוא (והפעם בתשומת לב!) את 1984. 4. לרוב אני לא יודעת את השמות של הדברים שאני נתקעת בהם מול המסך. היתה סדרה לפי ספר של קינג, "הצד האפל", שהתחילה יופי אבל התדרדרה לשיעמום טוטאלי, ואכן שידוריה הופסקו. 5. רכבות (דני רובס.) חוצמזה הפזמון שלמדתי באייקון" "ביום ראשון אני בונה לי מכונה של זמן, ביום שני מפעיל אותה- וחוזר בזמן. ביום ראשון אני בונה לי מכונה של זמן, ביום שני..." 6. זה קשור בזה שאני לא רואה בכלל מסך חוץ מזה של המחשב? אני רוצה לדעת מי זה? 7. מה שבע?

ליטל ו

New member
הה, גם את היית שם!

מרצה מעולה :) ממש רציתי לשמוע אותו, והייתי בטוחה שאני לא אצליח להשיג כרטיסים לשום דבר איתו, והנה, באופן לא צפוי, הוא היה שם :) המ, אני כבר שנים מתכוונת לקרוא יותר לעומק את 1984, אבל מתקדמת מקסימום כמה עמודים בכל פעם שאני נזכרת... בין התובנות, שאמנם מעניינות אך מדכאות, לבין זה שאני כבר מכיר את (רוב?) התובנות, לא בא לי על זה. אבל קניתי בכנס (ב-15 שקלים!) את הסילמריליון, שהיה לי כבר הרבה פעמים ובכל פעם נדד מעמי, ואני מתכוונת אחת ולתמיד לקרוא את כולו לפי הסדר. *אוהב ת* את השיר! :) בריאן מולקו הוא סלון להקת פלאסיבו. הוא יפה, מתאפר הרבה ולובש שמלות, מתנשק והרבה יותר מזה עם הגיטריסט שלו (ראי תמונה, אם כי אני חושבת שאין לי תמונה מוצלחת על המחשב הזה), הולך בדרך אביו הרוחני, דיויד בואי, ואפילו עושה מוסיקה די טובה (זו מחמאה).

הצנצנת

New member
לא הוגן

הוא היה ב45 ש"ח כשאני ראיתי אותו בדוכן. מצד שני, קניתי בדוכן הנ"ל עותק נוסף של "הדרור" עליו המלצתי פה, וכעת (טוב, אחרי העטיפה, זה התפקיד המסורתי של אחותי) אני מוכנה לפתוח במבצע מסיון וזה יהיה לי לגאווה להשאיל לך אותו, אם תבטיח'י להחזיר.

למעלה