טוב, אז עכשיו אני
1. הסרט האחרון שראיתי היה חידון בחרוזים. היה די מגניב. אורי הפבורן יפיפיה וכו', אבל הדמות שלה היתה קצת פוסטמה, וזה די הפריע לי. אבל חוץ מזה- מותח משעשע ובהחלט עומד במבחן זמן. 2. הסרט הבא- יש לי בבית 3 סרטים: "גוסט דוג", "סנאי אדום" (זה השם, מה אני אעשה...) ו-"נראה אותך אוהב". אחד מהם יהיה הבא. 3.אני אמורה להתחיל לקרוא את "כמה טוב להיות פרח קיר", שנתנה לי חברה, אבל משום מה זה לא קורה. הספר הקודם היה "המקרה המוזר עם הכלב בשעת לילה", והוא היה נוגע ללב ומעניין. 4. טוב, זה ממש מביש. אבל אני שאלתי, אז אני אענה בכנות. פרוייקט ווי
. זו תוכנית מבחילה, ואני בכלל מתעבת את קונספט הריאליטי. עד עכשיו מעולם לא צפיתי ולו בתוכנית אחת מכל תוכניות הריאליטי. אבל אם אני מזפזפת וזה שם- אני משאירה כמעט תמיד ורואה עד הסוף. ואין שם אפילו דמות אחת שאני קצת מחבבת. כולם דוחים אותי פחות או יותר באותה מידה. אז למה, לעזאזל, למה?! יאמר לזכותי, שזה קורה פעם- פעמייםבשבוע, ובדרך כלל באמצע הלילה, כשבאמת אין מה לראות. אני לא מסמנת את זה בעיתון ומקפידה לראות... לפחות זה. אבל בכל זאת- אוווו! 5. טוב, זה ממש קל. "בדידות", או "בתוך", של הראל סקעת. בהחלט לא חובבת פורמט כוכב נולד, אבל מאוד אוהבת את הנ"ל וחושבת שהוא זמר מופלא שבחר שירים מקסימים וראויים. ולפעמים זה מתחלף עם "KENGEROO DIED" של פלסיבו, באופן תמוה למדי, כי ממש אין קשר בין השירים. 6. מי זה בריאן מולקו?
7. כן, כן, כן. וזהו.