מזמן לא שחקנו קצת

ליטל ו

New member
הוא לא היה בדוכן,

הוא היה מאחור, על איזה מעמד נידח ליד הדוכן של הספרים המשומשים. ואת מוזמנת לשאול אותו :) יו, ואני אשמח! תודה :) באמת עמדתי שם, מול הספרים, ונסיתי להזכר על מה המלצת. אבל לא זכרתי את השמות. אוף, צריך לעשות בזאר דברי מד"ב, פנטזיה וכד' לעתים קרובות יותר! הבא רק בפסח, נכון?

DrSnoop

New member
התכוונת במקרה ל"המסע המופלא"?

כי אם כן, זה באמת סרט מופלא ומומלץ מאוד. לא רק לחובבי אנימה.

טל קר

New member
OK

1. הארי פוטר ואבן החכמים אתמול בטלויזיה. היה אחלה. אני אוהבת סרטים נוסחתיים עם אפקטים. 2. לא יודעת. די התנתקתי מהקולנוע העכשוי, אולי אם יהיה המשכון לסרט שאהבתי זה יוציא אותי מהבית. 3. מעבר לעוצמה של מרילין פרנץ' שעוסק ביצירת הפטריארכיה. אני קוראת אותו נורא לאט, מה שלא כ"כ מאפיין אותי בדר"כ, אבל בריאותי היתה רופפת לאחרונה אז יש צידוקים. ושמעתי עליו משותפתי לניהול פורום פמיניזם. 4. התמכרתי בשבועות האחרונים בהם הייתי מושבתת בעל כורחי מעבודה למכושפות, אז אני רואה כל יום שידורים חוזרים. אבל למה לחבוט בעצמי על שריפת הזמן? אני נהנית מהקאמפיות. 5. NO SUCH THING.

ליטל ו

New member
טל, היי :)

גם אני אוהבת את הסרט, אבל בגלל ג'ייסון אייזיקס ואלן ריקמן :) החלמה מהירה. אוי, מכושפות זו סדרה נהדרת לבזבוז זמן חסר תוכן :)

טל קר

New member
אהלן!

מצטערת על הבורות, אבל אפשר את השמות האלו צמודים לדמויות בסידרה כדי שאדע מי זה מי? ו

ליטל ו

New member
הם

לוסיוס (או ככה. ושאף אחד לא יגיד לי שבסרט אין סאבטקסט קווירי, אם כל הנחשים והחרבות והמטות והמנהרות הרטובות של הבנים, שלא לדבר אפילו על "סצנת המרפסת") וסנייפ, בהתאמה :)

DrSnoop

New member
טוב, אז עכשיו אני

1. הסרט האחרון שראיתי היה חידון בחרוזים. היה די מגניב. אורי הפבורן יפיפיה וכו', אבל הדמות שלה היתה קצת פוסטמה, וזה די הפריע לי. אבל חוץ מזה- מותח משעשע ובהחלט עומד במבחן זמן. 2. הסרט הבא- יש לי בבית 3 סרטים: "גוסט דוג", "סנאי אדום" (זה השם, מה אני אעשה...) ו-"נראה אותך אוהב". אחד מהם יהיה הבא. 3.אני אמורה להתחיל לקרוא את "כמה טוב להיות פרח קיר", שנתנה לי חברה, אבל משום מה זה לא קורה. הספר הקודם היה "המקרה המוזר עם הכלב בשעת לילה", והוא היה נוגע ללב ומעניין. 4. טוב, זה ממש מביש. אבל אני שאלתי, אז אני אענה בכנות. פרוייקט ווי
. זו תוכנית מבחילה, ואני בכלל מתעבת את קונספט הריאליטי. עד עכשיו מעולם לא צפיתי ולו בתוכנית אחת מכל תוכניות הריאליטי. אבל אם אני מזפזפת וזה שם- אני משאירה כמעט תמיד ורואה עד הסוף. ואין שם אפילו דמות אחת שאני קצת מחבבת. כולם דוחים אותי פחות או יותר באותה מידה. אז למה, לעזאזל, למה?! יאמר לזכותי, שזה קורה פעם- פעמייםבשבוע, ובדרך כלל באמצע הלילה, כשבאמת אין מה לראות. אני לא מסמנת את זה בעיתון ומקפידה לראות... לפחות זה. אבל בכל זאת- אוווו! 5. טוב, זה ממש קל. "בדידות", או "בתוך", של הראל סקעת. בהחלט לא חובבת פורמט כוכב נולד, אבל מאוד אוהבת את הנ"ל וחושבת שהוא זמר מופלא שבחר שירים מקסימים וראויים. ולפעמים זה מתחלף עם "KENGEROO DIED" של פלסיבו, באופן תמוה למדי, כי ממש אין קשר בין השירים. 6. מי זה בריאן מולקו?
7. כן, כן, כן. וזהו.

ליטל ו

New member
חידון בחרוזים

זה טוב :) ומולקו זה לא השד ההוא שיצא עם ווילו בעונה הראשונה? ;)

ליטל ו

New member
וגם -

השירים של פלאסיבו נדבקים כמעט כמו השירים מ-Once More, with Feeling - שזה מאד מאד :)

DrSnoop

New member
SO GIVE ME SOMETHING TO SING ABOUT

...מה? נדבקים? למה את מתכוונת? Nothing seems to penetrate my heart...

matanbu

New member
../images/Emo24.gif

1. מה הסרט האחרון שראיתנם, ואיך היה? "רקוויאם לחלום", בפעם השניה. היה... חזק ומעיק כמקודם :) 2. מה הסרט הבא שאתנם מתכוונים לראות? פתוחה להצעות... ;) 3. אם אתנם באמצע קריאת ספר, מהו, ואיפה שמעתנם עליו? "קול למתים" של אורסון סקוט קארד, הומלץ ע"י חבר של אחות של אשתי;) כחלק מכל הסדרה שמתחילה ב"המשחק של אנדר". והתחברתי ברמות היסטריות. 4. איזו תוכנית טלוויזיה אתנם מוצאימות את עצמכמות רואימות מדי פעם, ואחר כך חובטימות בעצמכנם על שריפת השעה המיותרת, אך באופן קסום או פרדוקסלי חוזרימות עליה שוב יום/ שבוע אחרי? לא כל כך רואה טלויזיה, אבל אולי מאד טיוי בביפ. 5. איזה שיר מתנגן לכנם בראש בימים האחרונים בלי הפסק? זה טו או רע? Your Song בגרסה של יואן המאמם מ"מולאן רוז'". 6. נכון שבריאן מולקו מהמם? הרחיבו, נמקו והסבירו (אפשר גם לתת דוגמאות). יס יס. 7. נכון ששאלון עם 7 שאלות הוא מספיק בהחלט? ודאי :)

ליטל ו

New member
:)

2. - אתה מגיע לאיזור המרכז בזמן הקרוב? :) 3. אווו, בדיוק המליצו לי על זה הרבה. 4. אוי, משוקץ, תנחומים. היי, בחירת תמונה טובה, זו הראשונה שחיפשתי (וזו שבעקבותיה הכרתי את קהילת החובבים ואת רוב שאר תמונות ה-Oh my god, did they just do that...?) :)

sha na na revol

New member
Re: שאלון עם 7 שאלות

1. אני לא בטוח. "פרנקי וג'וני" לא היה האחרון, אבל אני זוכר שראיתי. 2. אין לי תוכניות, אם אני נתקל במשהו מעניין- אני אשקול צפייה. 3. אני תמיד באמצע, לא הצלחתי לסיים ספר כבר שנה. זה נושא שמביך אותי ואני שונא לחשוב עליו. 4. אין תגובה. אני רק אציין שיש לי הרגלי בהיה נוראים והטעם שלי הולך ונהיה יותר ויותר קאמפי. 5. אין כזה שיר כרגע. בזמן האחרון אני מקשיב להרבה מוזיקה במהלך היום, כך שלא יוצא לי להתעכב. 6. אני אסתבך אם אני אגיד שאני מעדיף את המוזיקה שלו? חוץ מזה, אני מעדיף את ברט אנדרסון. זה תסביך ילדות וקשה לי להימשך לאנשים אחרים. 7. אני אוהב שאלונים ארוכים, אבל לפעמים אני חושב יותר מדי על התשובות כי חשוב לי לומר את האמת.

DrSnoop

New member
הדבר היחיד שסיבך אותך

זה שלא צירפת תמונה של ברט אנדרסון...חוץ מזה, אי אפשר להתווכח עם טעמך המשובח. אבל חייבים להודות שהוא מעיין של גבריות מתפרצת ביחס למולקו, וכנראה שאולטרא-נשיות גברית זה מה שאני נמשכת אליו בימים אלו.

sha na na revol

New member
הנה

טרי היישר מהתוכנה ללכידת תמונות והקליפ של The Wild Ones :) חוץ מזה, רק עזבתי לכמה שבועות וכבר הפורום הפך למיני-קהילת מעריצי מוריסי. בדיוק אתמול שמעתי את Meat Is Murder. אני לא בטוח אם ברט הוא סמל הגבריות או סמל הנשיות בעיני, אבל הוא משדר כל כך הרבה מין- המראה, הקול, ההופעה... או כמט שאמר פעם איזה מישהו בשם ריצ'י אדוארדס: "[ברט] נראה כמו אחד הנערים להשכרה בקינג'ס קרוס, וזה מה שחשוב לגבי סווייד."

למעלה