מזרון..יש פרסומים שנותנים מזרון ל30 יום ניסיון

fish75

Member
נגיד ומישהו החליט לההחזיר:מה החברה עושה עם אותו המזרון? איך לוודא שלא אקבל מזרון כזה?
איזה מזרן מומלץ (עדיפות לקשיח)?פשוט יש הרבה סוגים ומגוון מחירים..

dudi4321

Active member
נגיד ומישהו החליט לההחזיר:מה החברה עושה עם אותו המזרון? איך לוודא שלא אקבל מזרון כזה?
איזה מזרן מומלץ (עדיפות לקשיח)?פשוט יש הרבה סוגים ומגוון מחירים..
למזרנים כמו למצעי מיטה - סדין, שמיכהוציפוי מזרן יש מידות. יש מזרן למיטת יחיד, מיטה ברוחב וחצי 90, ורוחב של מזרן כפול - זוגי. יש רוחבים שהסטנדרט 190 על 140. יש באורך 2 מטר ויש גם קווין סייז וקינג סייז.
יש מזרן עם קפיצים, יש ספוג ויש משולב, יש "אורטופדי".
פעם אחרונה נסעע לניר צבי באיזור התעשיה שם מיצרים ומייבאים מאד איכותיים. מבחר ענק!
מזרן - נגשים לתצוגה, נשכבים ובודקים!
אישית מעדיף אורך 2 מטר ומזרן רך. במציאות הנחתי 2 מזרנים אחד על השני!
בצבא ישנתי על מיטת סוכנות עם מזרן ספוג ולא היה נוח!

fish75

Member
למזרנים כמו למצעי מיטה - סדין, שמיכהוציפוי מזרן יש מידות. יש מזרן למיטת יחיד, מיטה ברוחב וחצי 90, ורוחב של מזרן כפול - זוגי. יש רוחבים שהסטנדרט 190 על 140. יש באורך 2 מטר ויש גם קווין סייז וקינג סייז.
פעם אחרונה נסעע לניר צבי באיזור התעשיה שם מיצרים ומייבאים מאד איכותיים. מבחר ענק!
בצבא ישנתי על מיטת סוכנות עם מזרן ספוג ולא היה נו

בצבא ישנתי על מיטת סוכנות עם מזרן ספוג ולא היה נוח!
מה יתרון של מזרן באורך 2 מטר?

dudi4321

Active member
מזרן 2 מטר, לאנשים גבוהים נוח שהרגלים לא מחוץ למזרן!
החיסרון שזה "מקטין" את השטח נטו של החדר.
כששהיתי בארה"ב בחדרים בדירות היו מזרני קינג סייז. King Size ורובם עם מזרן על מזרן. התרגלתי לטוב. כשערכתי קניות היו גדלים של המצעים בסגנון סינגל, דאבל, קווין וקינג.

רשר

Well-known member
מנהל
יש מזרנים עם 2 רמות קושיות שונות תלוי בכיוון ההנחה

fish75

Member
הזמנתי.הגיע היום..נהג+2 צעירים( שלושתם נורבגים) הנהג התעלם מהצעתי להתקרב עם המשאית.בקיצור הצעיר סחב את המזרן על הכתף הצעיר השני התלווה אליו עד כאן,בקיר חיצוני היה ברזל בולט:המזרון השתפשף בברזל הזה:הניילון נקרע ;נהיה מעין כתם על המזרן;התאכזבתי מאוד,אמר לי עם מגבון אנקה לך את זה(זה כלום וכולי),לא קבלתי , החזיר למשאית,לאחר מס דקות התקשר אמר לי:סדרתי,לא רואים כלום,רוצה לקחת ,אמרתי :לא .חשש שלי:שיחליפו ניילון ויביאו לי אותו שוב,מהחברה...דעתכם בנושא

רשר

Well-known member
מנהל
כמי שסחב, דבר, קלקל,,, להרבה לקוחות, ברוב המקרים הצלחתי לתקן לשביעות רצונם עד שמינו אותי ל"שרות לקוחות לא מרוצים",
נשלחתי ללקוחה לא מרוצה כי הצבע נמלא נקודות שחורות - חריוני זבובים שנוקו עם סמרטוט לח ברגע,

זו זכותך המלאה לדחות מוצר שנפגע כשהוא עדיין אצל הספק,
שגיאה של החבורה היתה בכך שבצעו את התיקון במשאית ולא בנוכחותך, כי אם ההיתה רואה את התיקון בפועל סביר היה שתתרצה,

fish75

Member
רצו לתקן בנוכחותי אך היו צריכים לכך מגבון...מגבון יש בתוך הבית ...בקשו ממני מגבון :התעלמתי ואמרתי:לא מעוניין במוצר ולאחר מספר דקות התקשרו מהמשאית

למעלה