מחאה והצעת יעול

מחאה והצעת יעול ../images/Emo13.gif../images/Emo10.gif

מחאה על כך שהיום לא ראיתי בעמוד הראשי של תפז עוד אחת מהרשומות "המהממות" של רודפת מכנסיים ולא רואה את עצמי מסיימת את היום בלי קריאה של כתיבה כזאת "משובחת "ומתורגמת.
והצעת יעול בנוגע לכך שלמה שלא תפתחו פינה קבועה בעמוד הראשי של רודפת מכנסיים? בכל מקרה היא כאן כל יום, אם תהייה לה פינה קבועה כולנו נדע לא לטרוח ולהכנס לתפוז. מה הפלא שייש תקלות חוזרות ונשנות כל הזמן??? חשבתם על זה???

פנומן 72

New member
תגובה אובייקטיבית

לרודפת מכנסיים יש פינה קבועה בעמוד הראשי. גם לע(ו)מרי חיון יש, לאגוז צרפתי, לחיננית ולעוד כמה. אגב, בזמן שאני כותב, הבלוגרית "אמא לסכרתי" מופיעה פעמיים בעמוד הראשי. עכשיו בואי נחשוב רגע למה זה קורה: או שאותם קבועים כותבים על מה שאנשים אוהבים לקרוא (והרבה מאוד אוהבים לקרוא על תעשיית בידור הזבל), או שקיימים קבועים כי אין מספיק בלוגרים שכותבים ברמה גבוהה. ולא שאני מסכים עם המצב, אבל אנא אל תדברי בשם כולנו ("כולנו נדע לא לטרוח להכנס לתפוז"). והופעתה של רודפת באופן קבוע בעמוד הראשי מה שגורם לה להכנסות ענק ממערכת התשלומים, לא זה גורם לתקלות חוזרות כל הזמן. אגב, זה כבר לא תפוז, זה חמוציות. חמוציות בגלל אנשים חמוצים כמוך.

פנומן את ממש פנומנלי!!!!

אין בלוגרים שכותבים טוב??? ומבלי שזה ישמע כהתחנפות אליך, אך הצצה בבלוג שלך גילתה לי שאתה כותב פי אלף יותר טוב ממנה ומכל הכוכבים המתנופפים על העמוד הראשון של תפוז. זה שישנם אנשים שאוהבים לקרוא זבל זה ידוע, אך מה פשעו אותם אנשים להבדיל שאוהבים חומר איכותי? ואם כבר מזכירים מישהו "אמא לסכרתי" כותבת מעניין, ולא מעתיקה משום מקום. לגבי ענין לא להכנס לתפוז, אתה צודק, אני חוזרת בי התכוונתי לעצמי בלבד. ואם לא הבנת, הקשר אותו הזכרתי בין נתינת הבמה לכותבת "רודף מכנסיים" והתקלות בתפוז נאמר בציניות!! ולסיום לא זכור לי שטעמת אותי וקבעת שאני חמוצה!!

פנומן 72

New member
תודה על המחמאות

מחמאות עושות לי רע. כי זה מנטרל את האפשרות של התקפות מצדי... יותר מדי אנשים מחמיאים ואז על מי אני אתנפל - על ריינג'ר ? בכל אופן, יהללוני זרים ולא פי, ועם זאת אני כותב מעט, בממוצע 3 מאמרים בחודש. אז אם מקדמים אותי ב-20% אז אני מגיע לעמוד הראשי פעם בחודשיים. 6-7 פעמים בשנה. סביר. רודפת כותבת בממוצע 1 ביום. 360 מאמרים בשנה. גם החומר הוא חריג הוא משהו שעיתונים עושים ממנו לא פינה אלא עמוד שלם ולפעמים שני עמודים. ולכן אני מניח שהיא לא מקודמת בגלל שיש לה איזו קומבינה עם מנהלי התוכן אלא בגלל שהתוכן שלה ראוי. גם אם היא תקודם ב-20% כמוני, זה אומר שהיא תקודם 70 פעמים בשנה. זה הרבה. היא כותבת הרבה. הרבה מאוד. גרפומנית בחסד עליון. האם אני כותב טוב ממנה ? אני כותב שונה. אני כותב בסגנון עיתונאי, יש שיגידו שזה לא מתאים לפורטל שהמסה הקריטית שלו הם ציבור המסמסים לכוכב נולד... ובקשר לאפשרות לטעום אותך ? ... המממ.... המממ .... אין לי מה להגיד על זה ....

פנו היקר

תודה על האוביקטביות. היתה לנו התכתבות קצרה ובדיוק נגענו בנקודה הזו, ומי כמוך יודע שלעולם לא כתבתי למען הקידום, אני כותבת כי אני אוהבת ומה שנראה לי מענין ולא שגרתי, אני אוהבת לחלוק זאת עם קוראי. אבל בסדר, ידעתי שענין הקידום יקומם אחרים, וזה מקובל, אך לבוא ולהגיד שאני כותבת זבל מידי אחת שאין לה אפילו בלוג כאן, וכל מה שקשקה בקומונת 2 העמודים שלה הם ערמת שטויות, זה עניין אחר. ובנוסף לכך, להאשים אותי שאני גרמתי לקריסת תפוז, זו בדיחה טיפשית. אך כפי שזה משתקף מהקומונה של הגברת הסגולה, כנראה שהיא עושה זאת מתוך שעמום, לי אין את הלוקסוס הזה להשתעמם, לכן אני פחות מרירה. אתה קורא לי גרפומנית? אתה לא מתבייש? גרפומוניה זו הגדרה פסיכיאטרית! :))) אני רחוקה מזה, אך נכון, אני כותבת הרבה, ואולי כשאצא לפנסיה אהיה גרפומונית גאה. אני לא יודעת על איזה הכנסות ענק אתה מדבר ולראיה מצרפת את עמוד שירות התשלומים, 415 ש"ח ב8 חדשים נראה לך סכום ענק? אני לא מתלוננת על זה, אך כולנו יודעים שלא כל הכניסות הינן לתשלום, אלה כ40% מהן במקרה הטוב. טוב די, אני מרגישה כאילו אני עומדת למשפט. המשך יום טוב

פנומן 72

New member
נו שוין

התגובה שלי היתה בעיקר צינית. אני מאחל לך לעשות כמה שיותר. זה מגיע לך.

אשה, מה עובר עלייך?

צהריים טובים הבנתי שאת לא אוהבת את הרשומות שלי, זכותך, את לא חייבת. אבל למה הנימה הצינית הזו "כתיבה משובחת" ו "רשומות מהממות" ? ביקרתי בקומונה שלך כדי לדעת עם מי יש לי הכבוד, ציפיתי למשהו לפחות ברמה הבסיסית, כי התיימרת כאן להיות מבקרת ספרותית, אך התאכזבתי מאוד למצוא שכל הקומונה שלך מורכבת מ2 עמודים מלפני שנה שבהם את מקטרת רק על כמה את עייפה ומשועוממת ושחמתך מעצבנת אותך. מרתק. פה ושם הבאת קישור על איזה סלבס ומשהו על הטורקים שלא התפתח שום דיון. זכותך גם. אך התפעלתי שמבקרת גרנדיוזית כמוך נשבתה על רשומה שמדברת על קרמבו, מצטטת אותך: "יהיה יום של שקט משעמם לי ואין לי מה לעשות חוץ מלטייל במחשב. ראיתי בכותרת הראשית של תפוז על הקרמבואים. אני נורא אוהבת בכל הטעמים העיקר שיהיה טרי. איך אפשר לא לאהוב קרמבו ובמבה - ממש "מאכל" לאומי" זכותך גם. אבל לבוא ולזלזל בכתיבתי קצת מוגזם. ואגיד לך למה. קודם כל, 30% מהרשומות שלי, הן פרי עטי, כך שטעות בידייך לבוא ולהסיק שאני מעתיקה חדשות ומתרגמת וזהו. לידיעתך, כל ידיעה שאני רואה ראויה לתרגום, לוקח לי המון זמן, מאמץ ואנרגיה, מה עוד שעברית אינה שפת האם שלי ולעתים אני שוברת את השיניים בנסיון למצוא את המילים הנכונות. שנית, אני לא מסתפקת בלתרגם על יבש את הידיעות, אלה עורכת אתן לפי טעמי ומוסיפה ממני הערות ותוספות שונות, דבר הדורש השקעה לא קטנה. בנוסף לזה, חלק גדול, אני מתרגמת ידיעות שלרוב לא מופיעות בעברית וגם לא באנגלית, דברים שלא יגיעו למי שלא דובר שפות אלו. כמו כן, חשוב להביא לידיעת קוראי דברים חשובים ומזעזעים שקורים בעולם, כגון אונס ילדות ונשים באפריקה - שהעולם שותק על כך - אשה שהייתה בהריון במשך 60 שנה כי לא היה בידה הכסף לבצע ניתוח, כלבים שננטשים ועוד ועוד. נכון, יש רשומות פחות חשובות אך אני אוהבת לגרום לאנשים לחייך ולצחוק, ולפתוח אופקים חדשים, כל הסיבות האלו הן מספיקות כדי להיות גאה בפינה הקטנה שלי. מעולם לא כתבתי עבור קידום, אך אני משקיעה המון בבלוג שלי, למרות היותי אשה שעובדת כ10 שעות ביום דבר שתמיד עשיתי באהבה רבה וגורמת לי לסיפוק. אז להשקעה שלי יש פירות וצר לי שזה צורם לך. לשמחתי, קוטלים כמוך הם מעטים, ויעידו זאת כמות המסרים הרבה שאני מקבלת, עם מילות תמיכה, פירגון ותודה. בכל אופן זה הרבה יותר ממה שאת עושה, ומה שעשית בקומונה השוממת שלך. וגם צר לי שאין לי מספיק חומר לכתוב על "קרמבו וביסלי".. את זה אני משאירה לך. אבל אני קצת מבינה אותך, החיבוק הנואש שלך בקומונה, לא זכה למתנדב אחד אפילו. שויין, החיים לא קלים. המשך יום טוב נועה

לנועה הכשרונית

איני יודע למי את מפריעה ולמה? אבל אני יכול להעיד ולדבר רק בשמיף אז כך כמנוי קבוע בבלוגך ואפשר לומר גם מעריצך מאוד ומהלב . את כותבת נפלא וכשאת מוציאה סיפורים מקוריים שלך אני מתפעל ונהנה מכול מילה. ונכון שאת משקיעה גם בהבאת ידיעות מהעולם הרחב אלו דברים שקורים במציאות שאין לי למשל דרך להגיע אליהם ועל כך לך התודה .טוב נועה יקרה אני אוהב אותך ואת בלוגך ומצהיר על כך בפה מלא .בחייך אל תעלבי ותמשיכי בדרכך הנפלאה הנה לחיצת יד חברית מידיד אמת .להתראות אישה יפה

ג'קו יקירי

תודה על מילותיך החמות, שהן יקרות לי מאוד. כמעט מפתחת הבלוג ועד היום, ליווית אותי בכתיבתי, ועל כך תודות לי אליך. אני לא נפגעת, רק צורם לי הביקורת המזלזלת והלא אובייקטיבית שאשה זו שופכת עלי. אבל הכל שטויות, אני שמחה שאתה נהנה מפינתי ובתקווה לעוד שנים רבות. טה קיארו מוצ'ו }{ המשך יום נהדר

Ronit FL

New member
את נהדרת!!!!!

הבלוג שלך מגוון ומלא אינטלגנציה. אוהבת את התרגומים שלך ואת הנימה האישית שלך בהם. אני שמחה שהסגולה כתבה, כך נוצרה הזדמנות לאמר לך שאת נהדרת.

פנומן 72

New member
פרפרזה על מסמך גלאנט

זה הכל בהפוך על הפוך. אישה סגולה היא בעצם שלוחה של רודפת שביקשה ממנה לתקוף אותה בדרך של טיזר כדי לעורר דלגיטימציה לעצם קיומו של הבלוג של רודפת. מה שייקרה בעצם - הבלוגיה תנסה להוכיח שהם תומכים ברודפת והדלגיטימציה היא היא הלא לגיטימית פה - ובהפוך על הפוך על הפוך הם יקדמו את רודפת עוד 18 פעם בחודש, מה שיביא לה עוד 800 אלף קוראים ועוד הרבה מרשרשין. ואף אחד לא יידע בעצם שהכל תוכנן מראש.

אני מאוד אוהבת קונספירציות :)

זה נכון... עלית עלי! אבל ההיא שביקשתי ממנה דרשה חצי מהכנסותי מתפוז, ברור שסירבתי בתוקף שברתי את הראש.. מה לעשות? נפנפתי אותה ואמרתי לה שאין לי צורך בשירותיה, נזכרתי שפעם הייתה לי איזו קומונה עם פרטים מזוייפים.. אז התחפשתי וצבעתי את עצמי לסגול.. ואתמול בבוקר לבשתי את חליפת האיומים שלי.. והשאר היסטוריה! וזה לא פיצול אשיות! אבל עוד לא שמעת על תוכנית ב'... אבל בהחלט, לפעמים כייף להתווכח עם עצמך :))

תודה תודה רבה

רונית יקרה }{. זה מחמם את ליבי לדעת שאת ועוד המון אנשים אוהבים את כתיבתי, דבר המחזק אותי לעמוד נגד אנשים כגון הסגולה הזו. תודה על התמיכה הרבה! המשך יום נפלא

עובד1969

New member
רודפת !כמה דיו בזבזת על התגובה לאשה

ככה זה,מי שמבקר אותך אתה רואה בו כל העולם,זה לא כך ,תמשיכי לכתוב כמו שאת.טוב ומעניין,תבהירי לאשה שאת לא מתמודדת על פרס נובל. "סתם אחת " שכותבת " סתם דברים " ש "סתם אנשים " קוראים.וכייף לי להיות סתם איש,שקורא סתם דברים של סתם רודפת. לילה טופ

מהיכן באות מילים כאלה אשה סגולה

אני מעדיף להתעלם מהמילים של האישה הסגולה, אין בהן טעם ואיך להן ערך. פשוט מיותרות. אני מגיב רק בגלל שמילה טובה מגיעה לרודפת, על בלוג נפלא, שיש לו גם רוח משלו, ישבו תוכן שתמיד מענין, שיש לו סיגנון, ותמיד תמיד את הזוית המיוחדת שלך רודפת לראות את הדברים. תמיד יש לך תוספת מיוחדת. נקודת מבט שלך שמאירה את הטרוויאלי באור מיוחד. לכן אני אוהב לקרוא אותך ואני לא מתפלא שגם כל כך הרבה אחרים. אם שמים אותך בעמוד השער זה רק בגלל שכל כך רבים רוצים לקרוא אותך, כל הכבוד. אני ורבים רבים יודעים לכבד ולהוקיר את ההשקעה, את האהבה שלך אלינו הקוראים ואת הכשרון הרב שלך. יותר מהכל אני אוהב את הסיפורים שלך, נגיעות מהעבר שלך שכתובים כל כך יפה וכל כך מושך. אני המום לקרוא שעברית איננה שפת האם שלך. ממש המום. השפה שלך כל כך עשירה וכל כך מדוייקת הלואי שכל דוברי העברית מבטן ולידה יוכלו להתבטא כך. יישר כוח אני קורא מכור נלהב ואוהב שלך תודה לך אישה סגולה שיצרת בשבילי את ההזדמנות לכתוב את התודה הזו לרודפת

גבר דרקון

הרבה תודה לך על מילותך הנפלאות. ריגשת אותי, ובאמת לא התכוונתי לפתח כאן דיון. אני שמחה שאתה קורא אותי ושאתה מבחין בנקודות אלו, ממש גרמת לי להסמיק :))) תודה שוב איש יקר }{

חבל שאנחנו מגיעים לרמה כל כך נמוכה

רודפת מעלה דברים מאוד מענינים רבים חשובים גם לפעמים מצחיקים היא עושה את זה קודם כל למען עצמה בכיף ולמען הקוראים שלה שנהנים היא לא קובעת אם היא תהיה בדף הראשי או לא אלא אנשי תפוז זה שאנחנו לא תמיד מקבלים את הבחירות שלהם, וזה שלפעמים אותם האנשים בקביעות מופיעים בגלל זה לא צריכים לפגוע באף אחד, ובטח לא באותם הבלוגרים כי הם לא הקבועים חבל חבל שמגיעים לרמות של פגיעה, של העלבה.......פשוט לא יאומן לפעמים יש לי הרגשה שיש כאן תחרות על מליונים, על משכורות ענק, על רכבי יגואר ועוד כאלו דברים וכולה כולנו כאן בכיף, וכל אחד יכתוב מה שהוא רוצה, כמה רשומות שהוא רוצה, ומי שלא טוב לו שלא יכנס כמו שפוגעים בי בגלל כמות הרשומות..... ולגבי הבחירות בעמודים הראשיים לא אנחנו קובעים אלא אנשי תפוז, ואת גם יכולה להמליץ על רשומות שנראות לך שלך או של אחרות ולשלוח חברה.....חודש הסליחות והרחמים, אנחנו בני אדם, מספיק לאכול אחד את השני ערב טוב מוזהבת

ערב טוב מוזהבת :)

תודה על מילותייך התומכות יקירה. כמו בכל חברה גם כאן יש אנשים מסוגים שונים, לא נוכל לשנותם כמובן, וכמו שאמרת יש כאלו שתמיד יהנו מלפגוע באחרים. עזבי שטויות, תהני מהנסיה שלך ותחזרי בשלום }{ המשך לילה טוב

למעלה